REPEÄMÄ JA HURMIO

AE Urielia kanavoinut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

18.9.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ylösnousemus on energialiikettä uusiin taajuuksiin ja ulottuvuuksiin, ei taivaallisten sotajoukkojen paluu tai ihmiskunnan loppu. Se on käännekohta, jossa 3D-5D-integrointi saavuttaa riittävän voiman ja saa aikaan repeämän tai katkon tiheään 3D-energiavirtaan. Ne jotka uskovat näkevänsä Jeesuksen laskeutuvan maan päälle, saattavat pettyä, kuten myös ne jotka uskovat, että heidät nostetaan taivaaseen. Nämä ovat voimakkaita energiamuutoksia, ja vaikka on hurmiota, kyse on energiamuutoksesta, joka tunnetaan sisäisesti ja ulkoisesti 3D-kontrollin loppumisena.

Ihmiset kontrolloivat matkansa kaikkia aspekteja maan päällä ja sitä, miten he ohjaavat 3D-energiaa ja reagoivat siihen. Tiheyden tasapainottavat nyt korkeammat 5D-energiataajuudet, jotka integroidaan nopeasti Maan energiakenttään. Tämä on ollut missionne monta elämää: tuoda ensin tämä valo ihmisten tietoisuuteen – ja teidät on torjuttu monta kertaa tämän vuoksi – ja olla nyt astioita tälle energialle, kun sitä virtaa planeetalle.

Tällä kertaa olette kaikin puolin menestyksekkäitä – pidätte valoa 5D-energialle, vastaanotatte tuota energiaa, maadoitatte sen Maan verkkoihin ja jaatte sen valtavan ihmismäärän kanssa, joka on valmis ylösnousemaan korkeampiin taajuuksiin. Mutta siunatun hurmion aiheuttamisen sijasta, tämä tekee ensin haastavan repeämän Maan energiaverkkoon, minkä kokee koko ihmiskunta.

Kun ihmiset vastaanottavat ja integroivat enemmän 5D-taajuuksia, se polariteetti muuttuu, jonka näette Maan fyysisenä huojumisena tänä päivänä. Tämä polariteettimuutos saa aikaan repeämän 3D-energiakenttään, mikä tekee aukkoja siihen suljettuun ja läpipääsemättömään verhoon, joka erotti ihmiset omasta Lähteestään sekä valon, energian ja moniulotteisuuden lähteestä. Tästä luette raamatussa, kun temppelin esirippu repeää kahtia, ja tämä on repeämä. Sitä seuraa ylösnousemus, siirtyminen Kristus-tietoisuuteenne ja pääsy todelliseen jumalaiseen luontoonne. Tämä on hurmio. Kuitenkin ennen kuin tutkimme hurmiota, meidän täytyy ylittää 4D-silta, ja tässä kohtaa suuri osa ihmisistä on nyt.

Ylösnousemus vaatii siirtymistä uusiin taajuuksiin menemällä aukoista 3D-energiakentässä, joka oli ennen kiinteä. Joillekin tämä on kuin melomista vastavirtaan nopeassa virtauksessa – se on haastavaa ja vaatii kaikki heidän energiaresurssinsa. Toisille se on kuin ajamista hurjaa ja nopeasti liikkuvaa jokea pitkin. Vaikka ei ole vaaraa kaatumisesta, se ei ole tasaista ja rauhallista menoa. Kaikilla se nopeaa liikkumista energiamuutosten läpi, jotka vaativat irtipäästämistä, anteeksiantoa ja hyväksyntää – jotka kaikki ovat ihmiskunnan suurimpia harmonia-, värähtely- ja integrointioppitunteja.

Se siirtyminen korkeampiin taajuuksiin mitä olette odottaneet, on täällä, mutta älkää kauhistuko tai ajatelko epäonnistuneenne, koska se ei tapahdu tasaisesti ja helposti. Ylösnousemuksen jokainen askel vaatii aikomustanne ja aktiivista osallistumistanne, mitään siitä ei tehdä puolestanne. Universumi työskentelee kanssanne, ei puolestanne, ja se tukee teitä kaikin tavoin, mutta te johdatte tietä.

Ylösnousemus on polku, joka sisältää tuhoutumista, uudelleenrakennusta ja integrointia. Se ei ole helppo, mutta johtaa helppouteen. Se ei ole armollinen, mutta johtaa armoon. Se ei ole aina selkeä, mutta johtaa selkeyteen. Sielumissionne parantaa karma, tuoda valoa ja sallia ylösnousemuksen jatkua tässä elämässä, täyttyy, joten säilyttäkää visionne ylösnousseesta maailmasta, siunatkaa repeämä ja olkaa valmiina vastaanottamaan hurmio. Tämä on monien eläminenne täyttymys, ja olette tehneet kaiken oikein ja hyvin. Älkää antako pelon tai tuomitsemisen laimentaa kykyänne juhlia edistymistänne ja jatkaa siirtymistä moniulotteisen Kristus-tietoisuutenne ilmaisemisen armoon, helppouteen ja autuuteen jumalaisina ihmisinä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.