VESIMIESPORTTI – TÄHTIPORTTI TAIANOMAISEEN TODELLISUUTEEN JA LEIJONASYDÄNPOLKU

Arkkienkeli Mikaelia ja Leia-leijonaa kanavoinut Celia Fenn (starchildglobal.com)

23.1.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät ja perhe, olette lähestymässä pyhän vuoden aikaa, jolloin kohtaatte Vesimiestähtiportin, ja tänä vuonna se koetaan 31.1. yhdessä täydellisen kuunpimennyksen kanssa Leijonassa. Taas yksi voimakas kvanttienergia Leijona-Vesimies-akselilla.

Mikä Vesimiesportti tarkkaan ottaen on, saatatte kysyä. No, olen varma, että teille kaikille on tuttu Leijonaportti (8-8), joka osuu elokuun alussa Leijonan merkkiin. Vesimiesportti on helmikuun alussa (2-2) se hetki, kun aikaspiraalin ympyrämäinen virtaus tuo teidät kohtaan, joka on täsmälleen Leijonaporttia vastapäätä tuossa suuressa tähtiympyrässä. Tämä on hetki, jolloin pyhän vuoden toinen spiraali avautuu ilmentymissykliksi. Jos ajatellaan aika-avaruusvirtaa kahdeksikkona, niin ensimmäinen ympyrä nähdään heinä-elokuussa ja toinen tammi-helmikuussa.

Niinpä nyt olette kohta virtaamassa toiselle ympyrämatkalle, tästä uuteen vuoteen heinäkuussa 2018. Mutta juuri nyt, tässä luovassa siirtymäajassa, koette myös sarjan pimennyksiä, jotka vaikuttavat Leijona-Vesimies-akselilla. Tärkein niistä oli täydellinen auringonpimennys 18.8.2017, ja se toi kaoottista muutosta erityisesti USA:han, jossa tuo pimennys näkyi. Sitten täydellinen kuunpimennys 31.1.2018 tuo syviä sisäisiä muutoksia, kun se välittää kuukoodeja Alfa Leoniksen sydämestä kuun kautta. Nämä uudet koodit ankkuroidaan kuunpimennyksen aikana, kun teitä kaikkia yllytetään sukeltamaan syvälle sydämeenne ja löytämään sen voiman, kuka olette.

Rakkaat ystävät, puhutaanpa enemmän siitä, kuka olette tällä maamatkalla ja kuka teistä on tulossa. Olette galaktisia ja tähtiolentoja, ja juurenne ovat tähdissä yhdessä sielu- ja tähtiheimojenne kanssa. Kun heräätte, muistatte ja yhdistytte jälleen tähtiolentoihin ja tähtivanhimpiin, jotka ovat oppaitanne ja opettajianne korkeammissa rakkaus- ja tietoisuusulottuvuuksissa.

Tässä ajankohtaisessa siirtymässä kirkas ja kuninkaallinen tähti Regulus, joka tunnetaan myös Alfa Leoniksena tai Leijonasydämenä, on merkittävä inspiraation ja viisauden lähde teille. Alfa Leoniksen aurinko-opettajat ja heidän kultainen valonsa avaa maan päälle Leijonasydämen kuninkaallisen polun. Nämä ovat ensiaskelia maallisesta kolmannen ulottuvuuden maailmasta uuden Maan taianomaiseen todellisuuteen.

Nämä Leijona-tähtiopettajat lähettävät nytkin teille Leijonakoodeja Alfa Leonikselta. Pimennyksen aikana voitte odottaa saavanne näitä koodeja hyvin intensiivisesti. Leijonakoodit ovat hyvin korkean taajuuden energioita, jotka aktivoivat jännityksen ja seikkailun tunteen sisällänne. Teistä saattaa tuntua siltä, että olette Liisa Ihmemaassa ja asutte kummallisessa ja surrealistisessa maailmassa. Mutta toisaalta teistä saattaa tuntua myös täysin uupuneelta ja täysin energiattomalta, kun fyysinen kehonne opettelee tasapainottamaan näitä uusia valotaajuuksia.

Leijonasydänpolun ydinolemus on seikkailu ja kokeminen maan päällä. Elämän ei ole tarkoitus olla turvallista ja varmaa raahustusta syntymästä kuolemaan. Sen on tarkoitus olla seikkailua, joka innostaa teitä ja johdattaa teitä intohimosta toiseen, kun luotte uusia rakkaus- ja myötätuntoseikkaluja, joista tulee elämänne.

Rakkaat ystävät, tässä on muutama sana Alfa Leoniksen tähti(naaras)leijonalta, Leialta:

Rakkaat ystävät, ole Alfa Leoniksen Leia. Olen tähtileijona ja kultaisen viisautemme opettaja.

Muistakaa, rakkaat, elää elämää täysillä ja kokea kaiken, mitä voi kokea. Elämä on kallisarvoinen lahja, joka teille on annettu. Se on seikkailu tutkittavaksi ja nautittavaksi. Olkaa aina rohkea, kun siirrytte eteenpäin. Ottakaa kohtuullisia riskejä, kun seikkailette aika-avaruudessa, ja luottakaa, että Henki löytää oikeat luomistilat ollaksenne turvassa. Tässä uudessa kvanttitodellisuudessa opitte pian, että pienet riskit voivat viedä teidät suuriin luottamus- ja luovuushyppyihin, mutta "turvassa pysyminen" johtaa pysähtyneisyyteen. Ja kun tutustutte lempeisiin riskeihin, kenties teistä tulee rohkeampi ja luovempi ja sallitte rikkaan elämänkudelman avautua eteenne, kun luotatte luomispolkuunne enemmän ja enemmän, aivan kuten naarasleijona joka vaanii saalistaan pitäen aina fokuksensa ja aikomuksensa siinä, mitä halutaan.

Mutta rakkaat, kun teette tämän, olkaa itsetietoinen. Olkaa nyt-hetkessä. Kun katselette leijonia Afrikan tasangoilla, näette, että ne ovat aina tietoisia siitä, mitä niiden ympärillä tapahtuu, voidakseen osallistua elämän ja luomisen virtaan. Niin teidänkin täytyy olla tietoinen ja hereillä. Kykynne kukoistaa aika-avaruusenergiassa riippuu fokusoitumisestanne nyt-hetkeen, josta syntyy luomisvoima.

Rakkaat ystävät, kunnioittakaa kaikkia elämänmuotoja. Niillä kaikilla on paikkansa ja tehtävänsä suuressa elämän- ja kuolemanvirrassa. Yksikään olento ei ole suurempi tai vähäisempi, sillä ne punovat yhdessä suuren elämänkudelman yhdeksi!

Älkää etsikö valtaa maailmasta. Todellinen valta/voima on sisällä ja löytyy sydämestänne. Tämä on Leijonasydämen todellista viisautta.

Suojelkaa Maatanne ja "leijonalaumaanne" (sieluperhe), kun ne ovat arvokkaita rakkauslahjoja Luojalta, jotka annetaan teille. Teillä on yksi koti nimeltään Maa ja yksi elämänperhe maan päällä, jossa olette kaikki sukua. Kunnioittakaa tätä, ja kunnioittakaa sitä, kuka olette, ja sieluilmentymäänne maan päällä. Kunnioittakaa "heimoanne" ja yhteyttänne kaikkeen olevaiseen.

Älkää salliko kenenkään irrottaa teitä siitä, mikä on oikeutetusti teidän suuressa Elämänpuussa, sillä tästä puusta virtaa viisaus, luovuus ja itse elämä. Mikään ei voi hoivata sieluanne paremmin kuin suuri Elämänpuu.

Teille annetaan elämä syystä. Aikanne täällä on kallisarvoista, rakkaat kanssaluojat. Liittykää yhteen kaiken elämän kanssa luodaksenne Maan suuren laulun, sillä kun olette valmis, palaatte taas kerran tähtiin.

Olen Leia, Alfa Leoniksen tähtileijona.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.