HENKIINHERÄÄMIS-, UUSIUTUMIS- JA UUDELLEENSYNTYMISKOODIT – HUHTIKUU 2020

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Celia Fenn (starchildglobal.com)
9.4.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät, tänä aikana planeettanne on suuressa kaaoksessa ja kärsimyksessä. Planeetan energia on raskasta ja synkkää monin paikoin. Mutta kuitenkin samaan aikaan tapahtuu syvä transformaatio- ja muutosprosessi. Saturnuksen ja Pluton yhtymä tammikuussa käynnisti tämän tapahtumaketjun, ja Pluton ja Jupiterin äskettäisempi energiatanssi vahvistaa hyvin syvän tason muutosenergioita.

Tämä uusi tilanne planeetallanne pyytää teitä katsomaan syvälle sisäänne ja tuntemaan oman suhteenne niihin elämän- ja kuolemankiertoihin, jotka muodostavat Maan todellisuuskokemuksen. Oletteko valmis hyväksymään nämä kierrot tasapainoisesti tietäen, että valo seuraa aina pimeyttä ja rakkaus ja myötätunto ovat multiversumin keskeinen rakenne. Henkiinheräämis-, uusiutumis- ja uudestisyntymäjaksot seuraavat aina jokaista kuolema- ja loppumisjaksoa.

Usko ja luottamus tähän tulevaan uusiutumis- ja uudestisyntymäjaksoon sallii teidän mennä päivien läpi armollisesti ja mieli tyynenä ja sallimatta itsenne langeta epävakaisiin mentaali- ja tunnekaavoihin, kun voimakkaat transformaatioaallot huuhtovat ylitsenne. Se ei palvele ihmiskuntaa, jos te valoperheenä sallitte itsenne tulla vainoharhaiseksi ja ahdistuneeksi siitä, mitä näette ympärillänne. Tietäkää, että vaikka tämä saattaa näyttää ajoista synkimmältä, se on osa loppumista ja sitä seuraa uusi alku ja uudestisyntymä, joka on uuden Maan aikajana.

Pysykää fokusoituna uuteen Maahan ja siihen, miten elätte uudessa Maassa. Fokusoitukaa Maahan, joka on terve, vahva ja turmeltumaton ja jossa teidän kehonne on terve ja vahva, ja niin sitten on! Elohim-enkelivoimat ja galaktiset valo-olennot rakastavat ja tukevat teitä aina. Ette ole koskaan yksin!

Jumalainen feminiinisyys, "kuninkaan kuolema" ja uusiutumiskoodit

Huhtikuun alussa, 2. ja 3. päivä, Venuksen kaunis feminiinienergia kulki Plejadien läpi. Tämä salli aloittaa voimakkaat kauneus- ja armokoodit Alcyonella ja ohjata ne Maahan osaksi transformaatioenergiaa. Aurinko joka on nyt Oinaassa, on matkallaan kohti Härkää ja liikkuu sen galaksin osan läpi, jossa se tulee lähilinjaan Siriuksen, Orionin ja Plejadien kanssa!

Tämä on monien tarinoiden alkuperäpaikka, kun monia mahtavia opettajia ja avatareja on tullut tältä alueelta ja laskeutunut Maahan auttamaan Maan ja ihmiskunnan evoluutiossa ja ylösnousemuksessa.

Plejadilaiset ja siriuslaiset aloittivat ns. henkiinheräämis- tai uusiutumiskoodit maaplaneetalla. Nämä symboliset koodit istutettiin ihmistodellisuuteen tarinan tai kertomuksen muodossa aktivoimaan uudistumisenergiat ihmispsyykessä. Tämä tarina aktivoituisi tähän aikaan vuodesta, jolloin aurinko oli Oinaassa, alkujen paikassa. Se vuodenaika pohjoisessa jossa plejadilaiset ja siriuslaiset tähtiopettajat kylvivät tämän tarinan, oli kevät. Uusiutumisen aika.

Tämän tarinan ensimmäinen muoto oli "kuninkaan kuolema". Esi-isänne jotka elivät lähellä luontoa, hyväksyivät vuodenaikakierron olevan linjassa ihmisyhteisön elämän- ja kuolemankierron kanssa. Syksyn/talven kierto kevääksi/kesäksi liittyi kuninkaan kuolemaan. Kuninkaan ikääntyminen ja kuolema johti vastoinkäymiseen ja transformaatioon, mutta sitä seurasi uusiutuminen seuraavan kuninkaan saapuessa yhteisöön keväällä ja kesällä. Uuden kuninkaan valinta liittyi aina feminiinienergioihin, aikaan jolloin mennään syvälle sisään ja pohditaan, kuka ja mikä olisi paras yhteisölle uutena kuninkaana.

Siis rakkaat ystävät, tässä kohtaa te olette. Olette talviajassa, sisäänpäin kääntymisen ja sen valitsemisen ajassa, minkä uuden maskuliinienergian ja rakenteen haluatte uuteen sykliin.

Kun yhdistytte tähän koodiin/symboliin, se aktivoi tämän sisäisen matkan ja uusiutumisprosessin sisällänne!

Siriuksen uusiutumiskoodit – Isis ja Osiris

Siruksen tähtiopettajat toivat tarinan Isiksestä ja Osiriksesta kollektiivitietoisuuteen tuhansia vuosia sitten. Tarkoituksena oli uudistaa koodit niiden ihmisten tietoisuudessa, jotka asuivat nyt kaupungeissa ja olivat ehkä kadottaneet aiemman yhteytensä "villiin" luontoon.

Tämä tarina kertoo, miten mustasukkainen veli Set (varjoenergia) murhasi kuningas Osiriksen. Osiris laskeutui tuonelaan. Hänen vaimonsa, Isis (feminiinienergia), löysi hänet ja käytti taikaansa pojan, Horuksen, hedelmöittämiseen, ja tästä tuli uuden ajan uusi soturikuningas.

Tämä koodi/kertomus sisältää samat elementit. Kuningas joka kuolee ja joka korvataan feminiinienergian avulla.

Tällä tavalla Siruksen tähtiopettajat varmistivat, että mennessään eteenpäin evoluutiossaan, ihmiskunta ei koskaan unohtaisi, että energia liikkui sykleinä maan päällä ja loppumiset ja uudet alut olivat osa aikajana- ja aikasyklimekanismia ja ajan uusiutumista ja uudestisyntymistä kvanttisessa aika-avaruustodellisuudessa.

Pääsiäistarina, ylösnousemus ja uusiutuminen 10.–13.4.2020

Siriuslaiset ja plejadilaiset tähtiopettajat liittyivät noin kaksi tuhatta vuotta sitten yhteen kirjoittamaan uudelleen uusiutumiskoodit, kun he lähettivät avatarit Jeshuan ja Maria Magdalenan Maahan.

Jeshua ja Maria Magdaleena kirjoittivat uudelleen tarinan uusiutumiskoodeista ja jättivät elämässään ylösnousemusprosessin vertauskuvan.

Jeshuasta tuli kuningas, joka kuoli. Maria Magdaleena oli jumalainen feminiinienergia, joka kuljetti hänen opetuksensa ja viestinsä maailmaan. Uusi kuningas on Kristus-energian "toinen tuleminen", ja se syntyy teissä kaikissa, jotka heräätte ja ylösnousette tänä aikana!

Suuresti rakastetut … tällä viikolla 10.–13.4. nämä henkiinheräämis- ja uusiutumiskoodit aktivoituvat hyvin voimakkaasti. Pluton ja Jupiterin yhtymän voima lisää sitä kuolema- ja uusiutumistanssia, jota esitetään koodien aktivoituessa.

Aivan kuten Jeshua kuoli ja herätettiin henkiin ylösnousemuksen kautta, tekin kuolette vanhalle itsellenne ja uudestisynnytte uuteen todellisuuteen ja uuteen aikajanaan. Uuden Maan aikajana odottaa teitä ja tukee teitä uuteen todellisuuteen.

Rakkaat ystävät, tänä kevät-, täysikuu- ja pääsiäisaikana pyydämme teitä fokusoitumaan uusiutumiseenne ja uudestisyntymäänne kollektiivina ja myös yksilöinä, jotka ovat uudestisyntynyt Kristus!

Uusi Maa on Kristus-planeetta, uudestisyntynyt jumalaisen feminiinisyyden taikuuden ja voiman avulla. Tämä merkitsee, että jokaisen teidän täytyy yhdistyä sisäiseen jumalaiseen feminiinisyyteenne, intuitioonne, taikuuteenne ja luovuuteenne. Löydätte sen armon, kauneuden ja ilon, joka ohjaa henkiinheräämisenne jumalaisen rakkauden uuteen tilaan uudessa Maassa.

Siis rakkaat, kun planeetta kokee tätä pandemiaa raskauksineen ja tuskineen, tietäkää, että se on osa vanhan hajoamista ja syvä parantumisprosessi, joka täytyy kulkea läpi, jotta uusi voi syntyä. Älkää yrittäkö kiirehtiä prosessia, sallikaa sen vain kehittyä, kun kuljette talvijakson ja vanhan kuninkaan kuoleman läpi, kevääseen ja uuden kuninkaan syntymään.

Jumalainen feminiinisyys elättää teidät. Kutsukaa sitä ja kehittäkää sen energiaa sisällänne meditoimalla, rukoilemalla, kirjoittamalla, tanssimalla, laulamalla, maalaamalla, musiikilla … millä tahansa jumalaisilla feminiinienergioilla jotka kutsuvat teitä.

Kulkekaa Maria Magdaleenan, Äiti Marian ja Isiksen kanssa. Sallikaa Jeshuan ja Osiriksen johtaa teitä Kristus-energian polulla. Sillä TE olette uusi kuningas/kuningatar, joka syntyy uuden Maan aikajanalle. TE olette henkiinherääminen, totuus ja tie.

Pyydämme teitä pitämään tämän mielessä, kun kuljette päivästä toiseen, ylläpitäen armon, viisauden ja rauhan energiaa. Tietäen, että kaikki on hyvin ja kevät on vain hengenvedon päässä!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.