FEENIX-LINNUN LENTO, KULTAINEN SILTA JA 11-11-PORTAALI – YLÖSNOUSEMUSENERGIAT KIIHTYVÄT LOKA-MARRASKUUSSA

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Celia Fenn (starchildglobal.com)
9.10.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat valonsielut, tiedämme, että tämä on ollut vaikea vuosi teille ja planeetalle. Se on näyttänyt jatkuvien järkytysten, yllätysten, konfliktien ja jakautumisten vuodelta. Se on tehnyt monista ihmisistä stressaantuneita, väsyneitä ja hämmentyneitä. Mutta haluamme teidän tietävän, että näin on, koska ylösnousemusprosessi kiihtyy ja siirrytte korkeampiin taajuuksiin nopealla tahdilla.

Rakkaat, oikeastaan elätte kokonaisia kokemuselämiä yhdessä vuodessa. Näin on, koska saatte loppuun merkittävän kokemussyklin ja aloitatte uuden.

Vanha sykli oli kolmatta ulottuvuutta, ja uusi sykli on viidettä ulottuvuutta. Tässä kohtaa nämä kaksi aikaulottuvuustaajuutta ovat yhdessä olemassa, mikä luo kaaospyörteen, jota tarvitaan vanhan matriisin ja vanhojen verkkojen luhistumiseen ja uusien mahdollisuuksien kylvämiseen.

Tässä virtaavassa "välitilassa" on usein vaikeaa nähdä tätä prosessia tai tietää, mitkä kvanttisiemenet itävät ja ilmentävät sen uuden Maan, joka on syntymässä. Tänä aikana on tärkeää tiedostaa, mikä on tärkeää, mitä tapahtuu ympärillänne ja mitkä taajuudet saavat huomionne. Pyrkikää pysymään korkeammissa rauhan ja rakkauden taajuuksissa. Sanomme näin, koska lokakuussa ja marraskuussa teidän täytyy olla tasapainossa ja keskittynyt ja käsitellä ne voimakkaat energiat, joita ilmenee 31.10.–11.11. – täysikuusta 11-11-Skorpioniporttiin.

Feenix-lintu 11-11-portin symbolina

11-11-portti on voimakas portaali, joka sallii teidän ja Maan muuttaa aikajanaanne ja luoda uusia korkeampia kokemuksia, kun kehitytte ja ilmennätte. Tässä 11 päivän portaalijaksossa lokakuun täysikuun ja 11-11-portaalin välillä, Maa on siirtynyt Vaa'an tähdistöstä Skorpionin tähdistöön suhteessa Aurinkoon. Kirkas tähti Antares hallitsee yötaivasta, ja tähtienväliset taajuudet ovat syviä ja voimakkaita.

Skorpionin merkin symboli on yleensä skorpioni, mutta vähemmän tunnettuja symboleja ovat myös kotka ja feenix-lintu. Skorpioni edustaa Skorpionin merkin alempia tai varjoaspekteja – perusvaisto ja aggressio. Voitte odottaa näkevänne monien ihmisten toimivan eläinvaistollaan ja aggressiostaan käsin tänä aikana, jos heidän tunteensa laukaistaan ja he ovat tiedostamattomia. Mutta toinen symboli, kotka, edustaa niitä, jotka ovat sielutietoisia ja joilla on viisautta nähdä suurempi kuva. He voivat kotkan tapaan liidellä kaaoksen yläpuolella ja toimia erottelukykyä käyttäen.

Mutta rakkaat ystävät, te jotka muututte, transformoiduttu ja ylösnousette Maan kanssa, seuraatte feenx-linnun lentoa. Tämä edustaa vanhan ja menneisyyden täydellistä muuntumista ja uuden syntymistä ja jatkuvaa ilmentymistä!

Feenix-lintu oli symboli, jota Siriuksen tähtiopettajat käyttivät kuvaamaan kaaoksesta luomisen prosessia, ja he kutsuivat sitä "bennu-linnuksi". Heidän viisaustarinoissaan bennu-lintu eli tietyn ajan ja sitten räjähti liekkeihin ja tuhoutui. Mutta tuosta tuhkasta nousi uusi bennu-lintu. Tämä tarina edusti elämän ja aineellisen todellisuuden luomisen syklisiä prosesseja.

Teistä jotka käytte läpi "feenix-linnun lentoa", tuntuu, kuin kaikki minkä tiesitte, olisi otettu pois. Teistä saattaa tuntua hämmentyneeltä ja surulliselta tai vihaiselta. Tai saatatte tuntea syvää rauhaa, jos sallitte itsenne mennä tämän prosessin läpi hyväksynnän ja antautumisen tilassa. Tiedätte, että noudatatte luomisen lakeja ja sallitte itsenne syntyä Itsen ja kokemisen uuteen syklin.

Tämä on intensiivistä – ja se saavuttaa huippukohtansa 11-11-portaalissa 11. marraskuuta!

Kultainen silta – täysikuusta 11.11. saakka

Yhdentoista päivän jakso joka alkaa lokakuun sinisestä kuusta/täysikuusta, on silta vanhan ja uuden välillä. Te jotka olette tietoisia ja heränneitä, pyritte ylittämään tämän sillan sisäisen rauhan ja levollisuuden kera. Pysykää tyynenä ja pysykää tasapainossa.

Silta avautuu täysikuun myötä 31.10. Tämä on ajankohta, joka tunnetaan Halloweenina tai pyhäinpäivän aattona, tai samhainina kelttiläisessä juhlakierrossa. Se on myös "dia de los muertos" (= kuolleiden päivä) espanjalaisessa kulttuurissa. Se on aikaa, jolloin verhot ulottuvuuksien välillä ovat hyvin ohuet, ja on esi-isiemme ja henkimaailmoissa olevien juhla. Tämä on hyvin voimakkaan sinisen kuun/täysikuun aikaan – sinisen kuun ollessa toinen täysikuu lokakuussa.

Tämä on kultaisen moniulotteisen sillan avautuminen – ja se on tehokasta aikaa parantaa esi-isiltä peritty syvältä DNA:sta ja puhdistaa vanhoja uskomuksia ja ohjelmia. Rakkaat, antakaa vain mennä ja vapautukaa kaikista peloista ja tarinoista, joita on koodattuna esi-isiltä perittyyn DNA:hanne. Sallikaa itsenne tuntea läheisyyttä enkeliperheisiin ja kutsukaa heitä auttamaan parantumisessanne ja tasapainottumisessanne, kun valmistaudutte ilmentämään uuden Maan. Täysikuu suurentaa energioita, kun niitä tulee esiin, joten on hyvin tärkeää pysyä pyhän sydämenne rakkaustemppelissä ja olla sallimatta tunteitanne laukaistavan vihaan ja jakautuneisuuteen.

On monia tilaisuuksia langeta vihaan ja vihanpitoon, kun tunteet käyvät kierroksilla USA:n vaaleihin liittyen. Pyydämme, ettei teitä vedettäisi jakautuneisuus-, konflikti- ja kaksinaisuusenergiaan, sillä se varmistaa, että joudutte vanhaan ja murenevaan kolmannen ulottuvuuden todellisuuteen. Sen sijaan fokusoitukaa pääsemään kultaisen valosillan yli 11-11-portaalia kohti. Galaktiset ja enkeliperheet tukevat teitä, ja Antaresin valoneuvosto lähettää tukevaa valokoodienergiaa, kun Maa kulkee Antaresin järjestelmän energiavyöhykkeelle.

Energian lisääntyminen jatkuu, kun menette kohti 11-11-portaalia marraskuussa. Tämä portaali on itsessään voimallinen tietoisuusovi tai aika-avaruusportaali, jota pitävät antareslaiset ja plejadilaiset, ja se on myös galaktisen keskuksen tai galaksin keskusauringon läheisin portaali. Tästä syystä myös Galaktisella neuvostolla on kiinnostus 11-11-portaalin energioihin, ja saatte aaltoina timanttivalokoodilähetyksiä auttamaan tässä prosessissa. Ja tämän portaalin viimeinen voimaenergia on Suuren äidin/jumalaisen feminiinisyyden tai Shekinan energia, ja sen rakastava läsnäolo on käytettävissä jumalaisena rakkautena ja myötätuntona kaikkia kohtaan.

Nämä voimakkaat energialähetykset lisäävät kaaosta alemmissa ulottuvuuksissa, kun feenix-lintu lähtee lentoon verhottuna enkelituleen. Mutta pyydämme teitä, rakkaat ystävät, pitämään sisäisen silmänne fokusoituneena kultaiseen valosiltaan ja kulkemaan sujuvasti 11-11-viisausportaalin läpi.

Mitä intensiivisempää kaaos on, sitä voimakkaampaa on uuden kukoistaminen ja syntyminen, kun bennu/feenix-lintu alkaa ilmentää uutta muotoaan.

Toivotamme teille armoa ja rakkautta näinä voimallisina aikoina. Muistakaa aina, että te ette ole koskaan yksin ja teitä rakastetaan ja tuetaan. Teidän tarvitsee vain pyytää ja enkelit ovat kanssanne!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.