LEIJONAPORTTI 2016 JA ALKAVA MESTARISYKLI – SEITSEMÄNNEN ULOTTUVUUDEN AVAUTUMINEN MAAN PÄÄLLÄ

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Celia Fenn (starchildglobal.com)

22.7.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas valoperhe, kun tämä vuosi 2016 alkoi, sanoimme teille suurella rakkaudella, että se olisi haastava vuosi ja teidän tarvitsisi ruumiillistaa mestaruutenne tehokkaasti. Kun Leijonaportti 2016 lähestyy, valmistaudutte nyt uuteen alkuun ja käynnistämään ensimmäisen merkittävän luomissyklinne ruumiillistuneena mestarina ja alkemistina.

Mitä tämä merkitsee? Se merkitsee, että transformoitte kultaiseksi valoksi sen, mikä on matalaa taajuutta! Vaikka ympärillänne saattaa olla ihmisiä, jotka ovat täynnä pelkoa ja vihaa ja muita matalataajuuksisia tunteita ja jotka tekevät valintoja näiden tunteiden perusteella, te teette valintanne rakkaudesta ja myötätunnosta ja olette timanttivalo, joka loistaa kirkkaasti ja upeasti.

Rakkaat ystävät, nyt ei ole aika antaa periksi tai vetäytyä. Nyt on aika ottaa täysin vastaan se, kuka olette, kuka teistä on tullut, ja astua eteenpäin smaragdivaloon täysin ruumiillistuneena mestarina, valonluojana ja -alkemistina. Tänä kaaoksen ja haasteiden aikana, kun vanha putoaa pois ja uusi on vielä ilmentymättä, te olette täällä ylläpitämässä uuden energiaa, olemassa uusi Maa ja ruumiillistamassa uuden maasielun voiman ja voimaantumisen.

Leijonaportti ja planetaarinen uusi vuosi – uusi aika- ja luomissykli

Astutte planetaariseen uuteen vuoteen 26.7. Tätä aikaa muinaisegyptiläiset ja mayat juhlivat hetkenä, jolloin planeetta aloittaa uuden galaktisen evoluutiospiraalin harmoniassa Suuren keskusauringon ja jumalaisen kosmisen sydämen kanssa. Se merkitsee Leijonaportti-tähtiportaalin avautumista, mikä päästää virtaamaan sisään voimakkaasti valokoodeja, jotka muokkaavat kokemuksia tulevana vuotena. Nämä valokoodit nostavat teidät toiselle evoluutio- ja kokemustasolle, jos sallitte tämän prosessin, mutta jos ette ole harmoniassa tai olette huolen ja pelon matalassa taajuudessa, jatkatte vain luomista tällä samalla tasolla uudestaan.

Rakkaat ystävät, olkaa avoin tälle suurelle voimakkaan valon ja siunausten tulvalle, joka tulee teille, kun tämä tähtiportaali alkaa avautua 26.7., kulminoituu 8.8. ja sitten sulkeutuu 12.8. Tässä on valo- ja tilaisuusikkuna teille jokaiselle astua henkilökohtaisen evoluutionne uudelle tasolle ja uuteen vaiheeseen maan päällä.

Ulkoisessa maailmassa on monia häiriötekijöitä. Tapahtuu monia katastrofeja ja konflikteja, jotka pyytävät huomiotanne ja harmonisoimaan energianne niiden kanssa. Rakkaat ystävät, riittää, kun tiedostatte, mitä tapahtuu, mutta keskittäkää energianne ja huomionne mieluummin sisäisiin prosesseihinne ja tarpeeseen aloittaa henkilökohtaisen luomisen uusi sykli, joka ilmaisee sielunne ja sieluolemuksenne korkeampaa tasoa maan päällä.

Päättäkää itse, kuka olette ja mitä luotte elämäänne maan päällä, ja fokusoitukaa sitten siihen. Älkää antako sellaisten energioiden vetää itseänne puoleensa, jotka eivät ole linjassa sen kanssa, mitä haluatte luoda.

Aikasyklejä ja uusi sykli

Rakkaat ystävät, viidennen ulottuvuuden siirtymän maatilassa teillä on ollut kaksi luovaa 8-9 vuoden sykliä, ja aloitatte nyt uuden.

Loitte 1999-2008 heränneiden sielujen ensimmäisenä aaltona yhdessä indigo- ja kristallilasten kanssa. Tähän jaksoon sisältyi 911-tapahtuma ja talousromahdus 2008. Kumpikin tapahtuma oli tähdätty viemään huomio pois uuden luomisesta ja pitämään ihmiset maan päällä keskittyneenä samaan vanhaan pelko- ja puuteluomiseen, mikä sallii manipuloida ja kontrolloida heitä. Sitten 2008-2016 olette olleet toisessa syklissä, jossa on ollut jatkuen matalan taajuuden pelkopohjaisia tapahtumia, jotka on tähdätty pitämään ihmiset matalassa taajuudessa ja estämään heitä etenemästä vapauteen ja voimaantumiseen.

Rakkaat ystävät, jos olette hereillä ja tietoinen, näette, miten nämä tapahtumat osuvat aina aikaan, jolloin suuri muutos on mahdollinen, jotta pelko ja huoli estävät monia muuttumasta, kun he ovat omien pelkojensa vankina. Älkää antako tämän tapahtua teille! Kun nyt aloitatte luomissyklin 2016/7-2026, keskittykää korkeampaan tietoisuuteen, korkeampaan viisauteen ja siihen, mitä haluatte luoda itsellenne ja Maalle, kun autatte uuden Maan ilmentämisprosessissa.

Mestari joka olette ja voima joka virtaa läpi, kun seitsemäs ulottuvuus avautuu

Teillä on sisällänne kaikki, mitä tarvitsette. Kahden edellisen evoluutio- ja kasvusyklin aikana olette aktivoineet henkilökohtaisen voiman ja luovuuden, jota tarvitsette. Olette aktivoineet valokehon ja 13 chakran energiajärjestelmän, jota tarvitsette vastaanottaaksenne ja integroidaksenne tulevat valokoodit. Olette avanneet sydämenne vastaanottamaan Kristus-tietoisuuden kultaista valoa ja sen rakkautta ja myötätuntoa olemassaolonne keskikohdassa.

Sitten olette vastaanottaneet timanttikoodeja, jotka sallivat teidän yhdistyä taas galaktiseen perintöönne, ja smaragdikoodeja jotka sallivat teidän yhdistyä taas luonnon ja Maan vihreän sydämen kanssa.

Hiljattain olette alkaneet uudelleenjohdottaa energiameridiaanejanne, mikä sallii teidän yhdistyä taas oikean aivopuolison voimakkaisiin luovan ja intuitiivisen energian virtauksiin, integroida ne vasemman aivopuoliskon kanssa ja tasapainottaa sen kyvyllä organisoida ja luoda tarinoita.

Rakkaat ystävät, tämä voimakas energia jota virtaa planeetalle tällä hetkellä, on siunausten ja luovan yltäkylläisyyden tulva, mutta ellei sitä vastaanoteta tasapainossa ja integroida valokehojärjestelmäänne, sen on mahdollista horjuttaa energiakenttäänne. Tämä energiavirta täytyy vastaanottaa käpylisäkeportilla ja välittää sitten oikealla ja vasemmalla aivopuoliskolla sydämeen. Sieltä se täytyy maadoittaa Maahan ilmentämällä ja yhteydellä maatähteen ja maasydänkeskuksiin.

Ne jotka eivät maadoita tätä energiaa, tuntevat sen kulkevan "hurjana" järjestelmässään, ja heistä tulee aggressiivisia, pelokkaita, räjähtäviä ja vihaisia. Ne joilla ei ole yhteyttä sieluunsa ja korkeampaan itseensä, eksyvät, hämmentyvät, ovat huolissaan eivätkä kykene löytämään paikkaansa maailmassa.

Evoluutionne koko tarkoitus kahden viime syklin aikana on ollut yhdistää taas henki ja keho, taivas ja Maa, jotta kehonne ja sielunne on yhtä.

Sielu antaa olemuksenne ja elämänne keskuksen tällä hetkellä. Olette mestari ja sielunne yhdistyy sydänkeskukseenne rakkaudessa ja rauhassa. Ilmennätte sielusta ja hengen aineeseen, noudattaen jumalaisen luomisvoiman ja tasapainon lakeja. Luotte sydämeenne ja sieluunne rauhan ja luovuuden puutarhan, joka ilmentyy ympärillenne.

Rakkaat ystävät, älkää etsikö rauhaa ja harmoniaa tällä hetkellä ulkoisesta maailmasta tai toisista. Te olette täällä havainnollistamassa mestaruutta ja avaamassa seitsemännen ulottuvuuden portin. Maailmassa ympärillänne olevat yrittävät edelleen ymmärtää viidettä ulottuvuutta ja kuudennen ulottuvuuden taikaa, joten he eivät pysty tällä hetkellä olemaan siinä laajentumistilassa, jossa te olette nyt valmiina siirtymään eteenpäin.

Seitsemäs ulottuvuus on mestaritaajuus ja ylösnousemusprosessin fokus ja loppupiste. Rakkaat ystävät, teille se merkitsee olemista täällä maan päällä myllerryksen ja kaaoksen keskellä sisäisen hiljaisuuden ja rauhan tilassa. Se merkitsee yhteyttä jumalaisen luovan älykkyyden voimakkaaseen virtaan ja kykyä ohjata tätä virtaa taianomaiseen ilmentymiseen aikomuksen ja fokuksen avulla. Se merkitsee elämistä ilman pelkoa, ilman odotuksia ja kiinnittymistä, elämistä yksinkertaisesti rakkauden, luovuuden ja jumalaisen ilmentämisen virrassa.

Mestarina eläminen ei merkitse täydellisyyttä. Se merkitsee olemista se, kuka olette sieluna kehossa, ja sielunne ilmaisemista harmoniassa hengen kanssa kaikessa, mitä koette ja ilmennätte maan päällä.

Rakkaat ystävät, kun nämä portit avautuvat, olette kaikki mitä tervetulleimpia astumaan kynnyksen yli ja vaatimaan paikkanne korkeammissa valoulottuvuuksissa, kun ne avautuvat Maahan. Nämä voimakkaat ja kirkkaat valo- ja valovoimataajuudet valaisevat kaikkea, mitä teette tänä aikana.

Ja kun teette tämän, tiedätte ja luotatte, että olette aina turvassa ja teistä huolehditaan. Sielunne suojelee ja henkenne opastaa teitä, kun kudotte ja luotte jumalaisen luomisälykkyyden kanssa ruumiillistuneena valonmestarina.

Taikaportti avautuu

Siis rakas valoperhe, tässä voimakkaassa uudessa vuodessa ja Leijonaportissa on teille myös voimakas avautuminen ylösnousseen mestaruuden seitsemänteen ulottuvuuteen, jos haluatte siirtyä eteenpäin tällä tavalla.

Tiedätte, että olette valmis. Tunnette, että olette oppineet ykseyden viidennen ulottuvuuden ja vapautuneet kaksinaisuuden otteesta ja elämänne varjoista. Olette valmis ottamaan vastaan kuudennen ulottuvuuden rakkauden, luovuuden ja taian ja kulkemaan voimakkaiden valokoodien ja virtausten myötä pelotta. Olette valmis tasapainottumaan taivaan ja Maan välillä ja astumaan eteenpäin näiden energioiden mestarina maan päällä.

Porttien avautuessa olette valmis ilmaisemaan sieluanne täysin aineellisella tasolla, uuden Maan uutena ihmisenä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.