SUURI MUUTOS 2019 --> 2020 – PORTAALIT, PIMENNYKSET JA YHTYMÄT ANTAVAT VOIMAA SIIRTYÄ UUDEN MAAN LUOMISEEN

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Celia Fenn (starchildglobal.com)

13.12.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat, olkaa valmiina siirtymään 2000-luvun kolmannelle vuosikymmenelle! Kvanttienergiat pyörivät ja nopeutuvat, kun saavutte täysin tähän uuteen tilaan ja paikkaan, jota kutsutaan uudeksi Maaksi. Näette vuonna 2020 maapallollanne kvanttiheräämisaallon, monien syvien ja syvällisten muutosten kera.

Mutta voidaan sanoa, että juuri nyt olette sisäänkäyntiaulassa ja odotatte suuren sisääntulon tekemistä!

Monia voimakkaita energioita vapautettiin galaktisena uutena vuotena heinä–elokuussa 2019, ja tämä on tuon aikaspiraalin kulminaatio tai kohokohta, kun astutte 3-3-3-portaalista, yhdistytte Galaktiseen keskukseen ja neuvostoon, siirrytte päivänseisauksen ja auringonpimennyksen läpi ja valmistaudutte Kauriin täysikuun ja kuunpimennyksen voimakkaisiin ja transformoiviin energioihin, mitä seuraa Auringon, Merkuriuksen, Pluton ja Saturnuksen yhtymä 12.1.2020, myös Kauriissa.

Kyllä toisiaankin, teillä on "täysi ohjelma" seuraavilla viikoilla. Nämä voimakkaat muutokset joita tapahtuu joulukuussa 2019 ja tammikuussa 2020, vievät teidät uuden elämänne kynnykselle uuden Maan kansalaisena ja uuden maatodellisuuden voimaantuneena kanssaluojana. Menneisyys putoaa lopultakin pois teiltä ja astutte taianomaiseen ja moniulotteiseen kvanttitodellisuuteen, joka on syntymäoikeutenne enkeli- tai tähtisiemenihmisenä.

Toivottakaa tervetulleeksi uusi Maa 2020, jossa te olette niitä, jotka päätätte todellisuutenne ja tulevaisuutenne, kun matkustatte aikaspiraaleissa ja muotoilette aika-avaruuden syvimmiksi haaveiksenne ja haluiksenne.

3-3-3-portaali

Rakkaat ystävät, 3-3-3-portaali on kuukauden mittainen käytävä tai aikaportti, joka vie teidät uuteen todellisuuteen juuri oikeaan aikaan suurta vaihdosta varten, yhteisluomiseen ja yhteistoimintaan uuden Maan neuvostojen eli Maavanhimpien ja Maanhoitajien kanssa. Hallinnollinen vastuu uudesta Maasta jää näille neuvostoille, ja erityisesti Uuden Maan korkealle neuvostolle. Nämä opastavat teitä eteenpäin, perimmäisen vapauden ja unelmien paikkaan!

3-3-3-portaali avautuu 3.12., jatkuu 12.12. (12-12-12) ja 21.12. (21-12-12) ja sulkeutuu 30.12. (3-3-3). Jokainen näistä päivämääristä supistuu 3-3-3:een tai yhdeksään.

Tämän portaalin tai käytävän energioita ovat yltäkylläisyys, harmonia ja luominen. Yltäkylläisyyskoodit jotka tunnetaan myös paratiisikoodeina, antavat voimakkaan sysäyksen Maavanhimpien neuvoston asettamiselle uuden Maan, pyhän planeetan hallintoelimeksi, kun Maa uudestisyntyy korkeimpaan tarkoitukseensa 2000-luvun kolmannella vuosikymmenellä. Jumalainen feminiini/jumalatarenergia valmistautuu siunaamaan uuden Maan ja kaikki, jotka astuvat tuohon todellisuuteen, suurella yltäkylläisyydellä, rakkaudella, harmonialla, kauneudella ja rauhalla. Uusi jumalainen maskuliinienergia tukee jumalaista luomisvirtaa ilmentämään rakkauskentän uuteen Maahan, jossa kaikki luomukset maadoitetaan rakkauteen.

Puhumme tässä tämän portaalin kahdesta kohokohdasta tärkeinä hetkinä, ennen kuin se sulkeutuu 30.12.

Täysikuu Kaksosissa ja 12-12-12

Viimeinen täysikuu on 11.12. ja sitä seuraa 12-12-12.

Kaksosten täysikuu luo valaistun polun 12-12-12-porttiin, joka antaa kaksi asiaa. Ensinnäkin sen sieluruumiillistumisprosessin valmistumisen, joka alkoi heinä–elokuussa 2019, ja toiseksi galaktisen timanttivalokehon lopullisen ja täyden aktivoinnin, joka käynnistyi 2018.

Kristus-tietoisuuden rakkauskentän kultainen valo antaa tukea sen tärkeän sieluruumiillistumisvaiheen viime hetkiin, jota tiennäyttäjät ja valoperhe nyt viimeistelevät. Tämä prosessi sallii ihmistietoisuuden yhdistyä täysin sielu- ja henkitietoisuuteen ja astua kehon ja sielun pyhään (avio)liittoon. Uusi maaolento tunnistaa itsensä äärettömäksi valo-olennoksi, jolla on pääsy moniin ulottuvuuksiin ja kohtiin aika-avaruusjatkumolla. Se ei ole rajoittunut lineaariseen 3D-aikaan eikä tiettyyn todellisuuteen. Kaikki muuttuu, kun uuden Maan ensimmäinen sukupolvi tekee valintojaan ja paikallistaa viitekohtia uuden maatodellisuuden voimaantuneina kanssaluojina.

Kun tämä tärkeä tietoisuusmuutos tapahtuu, samanlaisia muutoksia tapahtuu fyysisen ja valokehon järjestelmässä, mm. viimeiset aktivoinnit harmonisoimaan ihmisenkelimallin DNA:ssa ja sytyttämään galaktisen timanttivalokehon täysin, jotta voimme alkaa opetella, miten siirretään olemuksemme ja tietoisuutemme timanttivalokehoon tahdonalaisesti, voidaksemme matkustaa moniulotteisissa galaktisissa maailmoissa.

Kun te, rakkaat ystävät, tiennäyttäjinä aktivoitte ja hyväksytte täysin tämän aspektinne, pystytte tutkimaan täysimittaisesti, kuka olette. Ette ole enää irti muista ulottuvuuksista ja tiloista, vaan käytätte galaktista timanttivalokehoa kulkuneuvona matkustaaksenne kosmoksessa mihin tahansa valittuun yhteyteen, säilyttäen edelleen pääsyn uuteen Maahan ja fyysiseen ihmiskehoonne.

Maa linjassa Galaktisen keskuksen kanssa 19.12.

Maa on suorassa linjassa Galaktisen keskuksen kanssa 19.12. Jousimiehen 27 asteessa. Maan etelänapa on suoraan Galaktista keskusta kohti, ja näin kaikki tärkeät vuosittaiset Galaktisen neuvoston maalähetykset vastaanotetaan ensin uuden Maan verkkoihin Etelänapamantereella ja sitten lähetetään Uuteen Seelantiin, Australiaan, Etelä-Afrikkaan ja Argentiinaan/Chileen, lähetettäväksi planeettaverkkoon pohjoista kohti.

Sillä hetkellä kun Maa on linjassa Galaktisen keskuksen kanssa, tapahtuu tietoisuuskohtaaminen ja lahjojen ja ylistysten vaihtoa. Tänä vuonna ensimmäistä kertaa Uuden maan neuvosto kohtaa Galaktisen neuvoston, vastaanottaakseen kosmisesta sydämestä lähetyksiä, jotka liittyvät tuleviin muutoksiin ja siihen, mitä ne merkitsevät Maalle. Tämä informaatio lähetetään sitten tiennäyttäjille ja valoperheelle, jotta he voivat toimia sen mukaisesti ja tehdä tarkoituksenmukaisia valintoja.

Siis kuten voitte nähdä, tämän vuoden Galaktisen neuvoston kohtaaminen on hyvin erityinen juhla, jossa tapahtuu suuri galaktisen perheen jälleentapaaminen. Maan päälle inkarnoituneet enkeliheimot ja tähtisiemenet astuvat timanttivalokehoihinsa voidakseen osallistua näihin juhliin.

Tässä vaiheessa monet teistä jotka matkustavat timanttivalokehoissaan, saattavat tehdä sen yöllä nukkuessaan. Teillä saattaa olla pieni muistikuva siitä, missä olette olleet, tai saatatte luulla se olleen "vain unta". Unitodellisuus on usein tulkinta timanttivalokehomatkoista. Tulevaisuudessa opitte, miten aktivoidaan timanttivalokehomatkustus ja muistetaan kaikki kontaktit ja informaatio. Jotkut teistä toimivat myös uuden Maan lähettiläinä Galaktisessa neuvostossa.

Jos olette hyvin inspiroitunut, voitte pyytää aktivoimaan timanttivalokehonne täysin ja olla läsnä Galaktisen neuvoston linjautumistapahtumissa.

Tämä suuri tapahtuma on vain kaksi päivää ennen Maan päivänseisausta 21.12., joka on yksi suuri siirtymä uuden Maan verkkoon, joka on tulossa esiin.

Joulukuun päivänseisaus 21.12.2019

Päivänseisaus on se hetki, jolloin Maa "palaa" matkaltaan auringon ympäri. Se edustaa vuodenaikaenergioiden vaihtumista ja valon juhlaa. Eteläisellä pallonpuoliskolla on pisin päivä ja lyhin yö ja juhlitaan kahden auringon voimaa …aurinkokunnan aurinko-solariksen ja Suuren keskusauringon Galaktisessa keskuksessa. Pohjoisella pallonpuoliskolla jossa on talvi, päivänseisaus edustaa lyhintä päivää ja pisintä yötä. Siellä se on valon uudestisyntymän juhlaa, kun päivät alkavat taas pidentyä matkallaan kohti kesää.

Galaktisessa vuodessa tämä päivänseisaus edustaa myös aikasyklin 2019–2020 keskikohtaa, kun spiraali pyörähtää ympäri ja aloittaa aika-avaruusmatkansa takaisin nollapisteeseen, joka on 25./26.7.2010 galaktisessa vuodessa.

Siis kun saavutatte tämän kohdan, teillä on tajunnassanne tietoisuus siirtymisestä ja "palaamisesta" uudelleenaloittamiskohtaan. Tuloksena syvästä tietoisuus- timanttivalokehoyhteydestä Galaktiseen neuvostoon, teillä on myös syvä tietoisuus kaikista koodeista ja kaikesta informaatiosta, jota tarvitsette seuraavina kuutena kuukautena, kun matkaatte tässä syklissä, joka tulee loppuunsa heinäkuussa 2020 ja uusiutuu 25.–26.7., ja kun uuden Maan uusi aikaspiraali aktivoidaan Leijona-porttiportaalissa 8.8.

Siriuksen ja Reguluksen kuninkaalliset leijonat jotka ovat 8-8-aikaportaalin vartijoita, ovat läsnä kanssanne, kun juhlitte tätä erityistä ja pyhää siirtymää. Niiden voimakas läsnäolo auttaa teitä tässä kuussa, kun "muistatte" pyhän galaktisen vuoden ja sen yhteydet galaktisiin, tähtisiemen- ja enkeliperheisiinne.

Auringonpimennys Kauriissa 26.12.

Vuosikymmenen viimeinen pimennys on 26.12., ja tämä on hetki, joka työntää meidät viimeinkin suureen yhtymään tammikuussa 2020. Fokus siirtyy nyt Kauriiseen ja sen voimakkaaseen Saturnus-energiaan ja yhteyteen rakenteisiin ja erityisesti maarakenteeseen.

Pimennykset ovat hetkiä, jolloin maaverkkoihin kylvetään uusia energioita ja ideoita, jotka kasvavat ja laajentuvat ajan kuluessa. Auringonpimennys on erityisen voimakas, koska se sallii auringon "sammua" hetkellisesti, kun uusia koodeja "buutataan" verkkoihin.

Kauriskoodit ovat jumalaisen maskuliinisuuden ja uusien rakenteiden energioita uutta Maata varten. Jumalaisessa feminiinisyydessä täytyy olla uudet rakenteet, jotta se voi synnyttää uuden todellisuuden, ja tätä annetaan näissä tulevissa Kauristransiiteissa.

Nämä uudet koodit joita saapuu hyvin pian päivänseisausvaihdoksen jälkeen, kylvävät uusia rakenteita ja uusia olemistapoja maaelämään kolmannella vuosikymmenellä.

Pimennysreitti näkyy joissain Itä-Euroopan osissa, suurimmassa osassa Aasiaa, mukaan luettuna Intia ja Kiina, Itä-Afrikassa, mukaan luettuna Afrikan sarvi, ja joissain Egyptin osissa, sekä Indonesiassa ja Luoteis-Australiassa. Tämä on enimmäkseen Lähi-idän, Afrikan ja Aasian pimennys, ja uudet maskuliinikoodit vaikuttavat voimakkaasti näillä alueilla. Isiksen ja Osiriksen, Buddhan ja Kwan Yinin energiat aktivoidaan ja määritellään uudelleen uutta Maata varten. Lisäksi voimakas pyörre Balilla aktivoidaan uutta maskuliinisuutta varten, ja Australian aktivointi auttaa aktivoimaan Ulurun uniaikakudelmat ja myös hienovirittää ne uuden Maan taajuuteen.

Rakkaat, teillä on jännittävää aikaa, kun siirrytte vuoteen 2020!

Kuunpimennys 10.1.2020 ja Auringon, Merkuriuksen, Saturnuksen ja Pluton yhtymä Kauriin 22 asteessa 12.1.2020

3-3-3-portaali sulkeutuu 30./31.12., kun tammikuu 2020 ja uusi vuosikymmen alkaa. Täysikuu ja kuunpimennys 10.1. käynnistää voimakkaan Auringon, Merkuriuksen, Pluton ja Saturnuksen yhtymän 12.1., kun nämä voimakkaat planeetat asettuvat riviin.

Täysikuu ja kuunpimennys on Ravussa, mikä tuo sisään kaunista jumalaista feminiinienergiaa. Jumalatar käynnistää koodinsa ja kylvää siemenensä, jotta tuleva yhtymä tukee niitä hyvin syviä muutoksia, jotka ovat vielä tulematta. Tämä Rapuenergia linkittää teidät myös takaisin jaksoon juuri ennen galaktista uutta vuotta 2019 (heinäkuu 2019) ja eteenpäin galaktiseen uuteen vuoteen 2020/2021 (heinäkuu 2020). Jumalainen feminiinisyys on käytettävissä virtaamaan kaunista ja luovaa olemustaan tukemaan niitä syviä muutoksia, joita käynnistetään tällä hetkellä, kolmannen vuosikymmenen alussa.

Tämä kuunpimennys näkyy, kun se asettaa varjonsa ja kylvää koodinsa uutta maskuliinisuuden ja feminiinisyyden pyhää liittoa varten, Euroopan, Afrikan, Aasian ja Australian yllä ja koskettaa Pohjois-Amerikkaa ja Etelä-Amerikkaa.

Kaksi päivää myöhemmin 12.1. Aurinko on Kauriin 21 asteessa ja Merkurius, Pluto ja Saturnus Kauriin 22 asteessa. Tämä yhtymä – Jupiterin ollessa Kauriin 9 asteessa – merkitsee, että kymmenestä planeetasta viisi on Kauriissa heti Kauriin täysikuun jälkeen. Se on voimallista! Rapu on Kaurista vastapäätä olevassa huoneessa, joten se aktivoi nämä energiat voimakkaasti ja asettaa näyttämön muutoksille.

Pluto ja Saturnus ovat kumpikin voimakkaita planeettoja – Saturnus luo muodon ja rakenteen ajan avulla, ja Pluto transformoi hajottamalla muodon ja rakenteen.

Tämä yhtymä jota Aurinko valaisee, saattaa näyttää Titaanien yhteentörmäykseltä Kauriissa. Saturnus hallitsee Kaurista, joten siinä on täysin kyse muodosta ja rakenteesta, mutta sitten mukaan tulee Pluto päättäen transformoida hajottamalla. Sen sijainti Merkuriuksen ja Auringon vieressä indikoi voimakkaita muutoksia siinä, miten ajattelemme ja miten ilmaisemme itseämme maailmassa.

Siis tosiaankin, rakkaat ystävät, näette voimakasta jännitettä, kun vanhoja muotoja ja rakenteita hajoaa kaikilla tasoilla, ja tätä kiihdyttää Pluton vaikutus, ja samaan aikaan uusia rakenteita käynnistetään uutta Maata varten.

Tämä luo kolmannen vuosikymmenen hengen. Vanhoja rakenteita romahtaa ja uusia rakenteita tulee esiin. Koska Saturnuksen vaikutus tuntuu usein ajan kuluessa, alkuun ette ehkä näe paljon, mutta syvät muutokset ja uudet koodit toimivat synnyttäen uutta.

Mutta rakkaat ystävät, tunnette varmasti nämä energiat, ja saatatte havaita niiden asioiden kiihtynyttä romahtamista, jotka eivät enää palvele teitä elämässänne. Tämä saattaa olla tuskallista joillekin, kun se vaikuttaa hyvin syville rakennetasoille suhteissa, perheissä, yhteisöissä ja maissa.

Tämän 22 asteen yhtymän vanavedessä monet alkavat herätä, kun illuusio rakenteesta hajoaa. Heistä saattaa tuntua hyvin vieraantuneelta ja eksyneeltä, kun he etsivät uusia rakenteita ylläpitämään elämäänsä. Tässä kohtaa tiennäyttäjien työ on tärkeää. Monia teistä kutsutaan osallistumaan tukitiimeihin vuonna 2020. Työnne on pysyä tyynenä ja rauhallisena kaaoksessa, olla voimaantuntut omassa elämässänne ja opastaa toisia itsensä voimaannuttamiseen ja uuteen Maahan. Tämä on jännittävää aikaa teille, kun monia uusia tilaisuuksia avautuu työssänne.

Tämä on aikaa siirtyä enemmän voimaanne kanssaluojina, "kehräten" aikasyklejä ja suunnitellen uusia todellisuuksia. Jotkut teistä saattavat jatkaa työskentelyä sillanrakentajina vanhojen rakenteiden ja todellisuuksien ja uuden Maan välillä, kun taas jotkut menevät yli tekemään uuden Maan rakenteita.

Ne jotka valitsevat uuden Maan, työskentelevät galaktisten ja aurinkoneuvostojen kanssa, luoden uutta Maata kultaiseen rakkauskenttään. He työskentelevät kristallisen Kristus-tietoisuuden ja timanttivalon kanssa, kutoen uutta todellisuutta.

On aika aloittaa, rakkaat ystävät! Seikkailu jatkuu vuoteen 2020 ja kolmanteen vuosikymmeneen. Matkustakaa hyvin ja rakastakaa ja tukekaa toisianne! Taivas rakastaa ja arvostaa teitä paljon!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.