HERÄÄMINEN LUOVAN ILMENTÄMISEN TAIKUUTEEN – HÄRÄN/PLEJADIEN PORTTI

AE Mikaelia kanavoinut Celia Fenn (starchildglobal.com)
11.4.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät, maailmassanne ja planeetallanne on tapahtunut valtavia muutoksia tammikuun 2021 jälkeen. Vuoden kestäneiden covid-sulkutilojen jälkeen, transformaatioprosessissa on edelleen painetta. Tiedämme, että monet teistä ovat uupuneita ja haluavat vain siirtyä helpompaan aikaan. Se aika tulee, mutta ensin on lisää transformaatiota ja muutosta.

Tulitte Maahan osallistuaksenne tähän muutokseen. Pelkästään pitämään valoa ja olemaan tietoinen, hereillä ja täynnä rakkautta. Suurien tekojen painetta ei kohdistu tänä aikana kehenkään! Sen sijaan työtänne on yhdistyä sieluunne ja jumalaiseen ydinolemukseenne ja olla jäämättä kiinni ristiriitoihin ja aggressiivisuuteen.

Kerromme teille, rakkaat, että on helpompi tapa aloittaa muutos kuin protestoida ja toimia ulkoisessa maailmassa, mikä vaatii teitä kuluttamaan energiavarastojanne. Se on yhdistyä sisäisen maailman maagiseen luovuuteen ja ilmentää unelmanne ja halunne.

Olette voimakkaita luojaolentoja, ja voitte ilmentää unelmanne ja visionne todellisuudeksi. Mutta ensin teidän täytyy tehdä valintoja ja päättää, mitä haluatte luoda.

Onko teillä niin mukavasti, ettei teillä ole unelmia?

Oletteko "jumissa" nykytodellisuudessa ja kyvytön kuvittelemaan muuta?

Oletteko jääneet kiinni ristiriitoihin, narratiiveihin ja vastakkaisiin näkemyksiin?

Vai oletteko vain liian väsynyt nykytodellisuudesta selviytymiseen, ettei teillä ole energiaa minkään muun luomiseen?

Voimme ymmärtää, että tämä kaaos, epävarmuus ja selviytymiskamppailu voi olla musertavaa ja saatatte käsitellä menetystä ja stressiä elämänne monilla tasoilla sekä kollektiivisia energioita, jotka tunkeutuvat yöllä lepoonne ja uniinne.

Mutta sanomme teille, rakkaimmat ystävät, että kykynne uneksia, luoda ja ilmentää unelmataikuuden ja visualisoinnin kautta, on tehokkain työkalu, joka teillä on tänä aikana.

Jos voitte uneksia toisen todellisuuden ja toisen tulevaisuuden korkeamman taajuuden aikajanalla, niin voitte luoda sen!

Olette Luoja- ja kanssaluojaolentoja. Teidät suunniteltiin "Jumalan kuvaksi" ja teillä on kyky luoda ja kanssaluoda. Yksi tämän ihmisen luoman kaaoksen tarkoituksista on sitoa teidät pelkoon, vihaan ja ahdistukseen, jotta unohdatte, että olette voimakkaita luojia ettekä taloudellisen tai poliittisen järjestelmän orjia.

Olette vapaita ja täysivaltaisia olentoja, joilla on oikeus valita ja luoda eikä vain reagoida muiden luomuksiin.

Voitte visualisoida ja luoda "unitaikoja", jotka ovat tehokkaita hologrammimalleja uuden Maan yhteiskuntaa varten. Kun useammat ja useammat teistä luovat näitä unelmia, ne alkavat yhdistyä energiakentissä ja näin alkaa ilmentyä.

Voitte käyttää sanoja ja luoda "sanataikoja" mantrojen, affirmaatioiden ja määräysten avulla, jotka leimaavat äänikuvioita energiakenttiin, joilla on sama vaikutus, ja alkavat asettaa energiaa riviin luomista varten.

Voitte laulaa, tanssia, maalata ja luoda valokieltä … kaikki nämä ovat taianomaista toimintaa, jolla on suuri voima ja joita esi-isiänne menneisyydessä kunnioittivat temppelitaiteina.

Ja te jotka haluatte työskennellä luonnon ja keiju- ja elementaaliolentojen kanssa, teidän aikanne on nyt!

Aurinko liikkuu kohti Härkä-porttia 5.5., jolloin tuota osaa taivaasta valaisevat Sirius ja Orion, mutta erityisesti Plejadit. Plejadeilla on pitkä historia työskentelemisestä Maa-planeetan luonto-ohjelmien kanssa, ja he ovat työskennelleet Elohim-enkelien kanssa kylväen monia kasvi- ja eläinlajeja Maahan.

Plejadien neuvosto ja plejadilainen perheenne työskentelevät mielellään kanssanne taianomaisen, luovan ilmentämisen ohjelmassanne.

Kun menette 5-5-portaalin tai -tähtiportin läpi, he ovat käytettävissä työskennelläkseen kanssanne unissa ja meditaatioissa luomaan uutta Maata, jossa maanpäällinen taivas on iloinen ja kaunis todellisuus teille.

Tässä prosessissa voitte vapautua nykyisen kollektiivitietoisuuden tiheydestä ja nousta uuden Maan korkeampiin taajuuksiin.

Jotkut teistä ovat päättäneet olla kummassakin paikassa luodakseen sillan niille sieluille, jotka haluavat siirtyä kolmannen ulottuvuuden todellisuudesta maagiseen uuteen Maahan, ja haluamme teidän tietävän, että teitä rakastetaan ja tuetaan. Pyydämme myös, että pidätte hyvää huolta fyysisestä olemuksestanne, kun heilahtelut ulottuvuuksien välillä voivat olla vaikeita hermostolle. Muistakaa levätä ja nesteyttää usein!

Rakkaat … näemme teidän tanssivan valossa ja luovan ihmeitä!

Nimittäin teillä on tuo voima!

Älkää antako periksi, vaan vahvistakaa unelmianne ja maagista uuden Maan luomistanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.