TULEVAISUUDEN VISIO

AE Mikaelia kanavoinut Ronna Vezane (www.ronnastar.com)

Tammikuu 2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat mestarit, monissa viime viesteissämme olemme pyrkineet auttamaan teitä muistamaan ihmeellisen menneisyytenne ja hyväksymään sen totuuden, että teillä on sisällänne kaikki, mitä tarvitaan upean uuden maailman luomiseen. Emme puhuneet ainoastaan entisistä elämistänne maan päällä, vaan olemme yrittäneet antaa teille myös vähän näkemystä siitä, miten todella suurenmoisia te kaikki olette. Hyväksykää se tosiasia, että jätitte suuremman osan olemustanne korkeampiin ulottuvuuksiin, ja nyt on aika alkaa saada takaisin noita Jumalailmaisun monia puolia, jotka muodostavat todellisen SINÄ-kokonaisuuden.

Olemme kertoneet teille, että tämä universumi on hyvin moninainen ja osana koulutustanne olette kokeneet monia ihmeellisiä seikkailuja hyvin erityisissä ja monitahoisissa paikoissa. Ymmärrätte nyt, miksi Maa on hyvin tärkeä, koska planeetallanne tämän universumin kaikki moninaisuus on tuotu yhteen. Teidän on ollut mahtavaa pelata kaksinaisuus- ja polariteettipeliä, kun loitte suurta vaurautta ja sitten tuskallista puutetta. Toisissa elämissä toitte esiin ihmeellisiä taitoja ja teitte suuria ja urheita tekoja, aivan kuten olette myös kokeneet monia yksinkertaisia elämiä keskittyen kapea-alaisesti. Olette kaikki kokeneet jokaisen kuviteltavissa olevan tilanteen – alhaisimmasta korkeimpaan – itseilmaisun joka ulottuvuudessa.

Nyt on aika astua harhaverhon läpi ja saada takaisin jumaluutenne. Kun siirrytte syvemmälle Jumalatietoisuuteen ja yhdistytte luomisen korkeampiin ulottuvuuksiin, alatte venytellä henkisiä lihaksianne ja hämmästytte, miten nopeasti pystytte ilmentämään sen, mitä kuvittelette. Pienet ihmeet muuttuvat suuriksi ja monimutkaisiksi ihmeiksi, kun tulette tehokkaammaksi, ja kerromme teille, ettei tämä ole mitään verrattuna siihen, mitä teille on varastossa lähitulevaisuudessa.

Kun moniulotteisia muutosilmaisuja pyörii ympärillänne ja aika supistuu ja laajenee jatkuvasti kiihtyvällä tahdilla, teidän täytyy oppia menemään virran mukana voidaksenne olla helpossa ja sujuvassa tilassa. Kuten jokainen teistä on kokenut jossain määrin, elämä maan päällä on muuttunut dramaattisesti viimeisten 50 vuoden aikana. Se mikä oli normaalia kolmannen/neljännen ulottuvuuden ympäristössä, ei enää päde, kun siirrytte Luojavalon jalostuneemmille tasoille. Puhumme joistain tämän ajan pääkysymyksistä antaaksemme teille suuremman ymmärryksen siitä, millainen ihmiskunnan ilmestyvä kollektiivitietoisuus on verrattuna vanhan massatietoisuuden uskomuksiin, jotka ovat hallinneet tuhansia vuosia.

Jumalainen syntymäoikeutenne on elää yltäkylläisyydessä. Maan varallisuuden uudelleen jakaminen on nyt täysin käynnissä. Tiedostakaa, että enemmän suuryrityksiä ja organisaatiota joutuu häpeään ja unholaan. Kaikki mikä perustuu pelkoon, ahneuteen ja toisten kontrollointiin, hajoaa. Aiemmin vääryyden korjaaminen vei usein monta elämää, eikä teillä ollut mitään tapaa tietää, milloin tai miten oikeutta palveltiin. Nyt niillä jotka jumittavat syy- ja seurauspelin harhassa, pahat teot palaavat melkein välittömästi bumerangina. Enää ne jotka palvelevat itseä ja jotka käyttävät väärin heille annettua luottamusta ja valtaa, eivät pysty piilottamaan vääriä tekojaan. On kyse sitten uskonnollisista järjestöistä, yhtymistä ja yrityksistä tai hallituksista, kohtaamisen aika on käsillä.

Valo tunkeutuu syvimpiin varjoihin, kun Maa yhdistyy enemmän ja enemmän hengen korkeampiin värähtelytaajuuksiin. Mieli ja henki ovat rakentajia, ja te olette uuden paratiisin kanssaluojia maan päälle. Kaikki mitä koskaan tarvitsette, toimitetaan teille, mutta teidän täytyy pitää kiinni visiostanne kaiken suurimmaksi hyväksi ja sitten uskaltaa käyttää Luojavalon puhtaita timantinkovia hiukkasia kosmisissa pyramidivarastoissa ja muokata ne miksi tahansa, minkä voitte kuvitella. Rakkaat, etsikää rakkauden, iloisten rakastavien suhteiden, hyvän terveyden, nuorekkaan elinvoiman ja luovuuden yltäkylläisyyttä, kun opitte, etteivät vain tavarat tuo teille onnea ja tyytyväisyyttä, vaan olotila ja elämänlaatu.

Maan säämallit muuttuvat. Maa käy läpi puhdistusprosessia, katarista jonka myötä maita joita on käytetty hyväksi liikaviljelyllä, jotka on täytetty syvään juurtuneilla tuskallisilla muistoilla sodasta ja väkivallanteoista ja joilla ihmiset ovat kärsineet vuosisatoja julmuuksista, raiskataan sattumanvaraisilta näyttävillä tulvilla, maastopaloilla, maan liikkeillä ja tuhoisilla tuulilla. Kaikki ei ole, miltä näyttää, rakkaat sydämet, sillä tämä prosessi on välttämätön, jotta voidaan puhdistaa ilma, maa ja vesi, joita ihmiskunta on hyvin piittaamattomasti saastuttanut.

Näinä radikaaleina muutosaikoina monet suloiset sielut jotka kamppailevat olemassaolostaan ympäri maailmaa, lähtevät maan päältä, ja pyydämme teitä näkemään siirtymäprosessin uudessa valossa. Ettekö näe, että he jättävät toivottoman kärsimyselämän valinnastaan, kun he astuvat ovesta rakkauden, rauhan, ilon ja yltäkylläisyyden maailmaan, missä he valmistautuvat palaamaan jalostuneempaan maaelämään? Ei ole enää kolmannen ulottuvuuden tiheyden leveää tasapainottomuusasteikkoa, mihin palata, sillä sitten kun he päättävät palata, on maailma, jossa heille annetaan tilaisuus oppia, laajentaa tietoisuutta ja siirtyä nopeasti maaoppituntiensa läpi. Sitä te valmistelette heille tiennäyttäjinä. Pian tulee aika, jolloin yksikään sielu ei synny siihen tuskan ja harhan hetteikköön, joka on nyt monilla epäharmonisilla alueilla ympäri maailmaa.

Monet teistä johdatetaan muuttamaan maailman eri osiin. Ette ole varma miksi, mutta on syvään juurtunut kaipaus matkustaa kartoittamattomalle alueelle. Teitä kutsutaan maan päällä paikkaan, jossa voitte palvella parhaiten ja jonne ne jotka värähtelevät samalla tavalla ja joilla on sama tehtävä, johdatetaan liittymään seuraanne. On aika lyöttäytyä yhteen tai jälleenyhdistyä sieluperheenne ja tehtäväkumppaneidenne kanssa. Teistä tulee intuitiivisempi, kun yhdistytte lisääntyvässä määrin inspiroituihin ajatuksiin kaikkien mahdollisuuksien ulottuvuudesta. Entinen vaistomaisuutenne jalostuu, kun se yhdistyy tulevaisuuden monipuoliseen itseenne.

Fyysisen astianne hienovirittäminen. Tarpeenne ja halunne muuttuvat, kun integroitte enemmän valoa fyysiseen astiaanne. Henkeä uhkaavien sairauksien ja viruksien on vaikea löytää kotia kehittyvästä ja vastustuskykyisemmästä valokehostanne. Ette näe suurta muutosta fyysisessä kehorakenteessanne vähään aikaan, mutta sisäisiä ja eetterimuutoksia tapahtuu hyvin nopeasti. Kun valokalvot DNA:nne ympäriltä vähitellen häviävät ja pääsette enemmän ja enemmän käsiksi viisauteen, joka on tallennettuna aivorakenteeseenne, fyysisestä astiastanne tulee vahvempi ja terveempi.

Parantamisessa tapahtuu uusia ihmeellisiä läpimurtoja ja saadaan uusia tekniikkoja, ja luonnontuotteet ja -lääkkeet korvaavat suurimman osan synteettisistä lääkkeistänne, joilla on monia myrkyllisiä sivuvaikutuksia. Monet teistä oppivat jo, että kehonne ei siedä monia suosittuja reseptilääkkeitä, joita lääkefirmat ylistävät ollen kiinnostuneita vain voittomarginaalistaan. Fokus on enemmän ennaltaehkäisyssä, koko elämästä huolehtimisessa, kunnossa ja hyvinvoinnissa sekä luonnon hoidoissa ja siinä, miten tärkeitä positiiviset ja rakastavat ajatuksenne ovat terveenä pysymisessä. Ette enää ole piittaamatta signaaleista, jota kehoelementaalinne lähettävät teille, kun se yrittää saada huomionne. Kipu on tapa, jolla keho kertoo teille jonkin olevan pielessä. Ennen otitte särkylääkkeitä naamioimaan oireet, kunnes oli liian myöhäistä ja täytyi ryhtyä radikaaleihin toimenpiteisiin epätasapainon korjaamiseksi.

Kun viritytte monille tietoisuustasoille kehonne sisällä ja ulkopuolella, opitte kiinnittämään huomiota saamiinne signaaleihin. Teette sitten tarvittavia muutoksia mahdollisimman nopeasti, jotta koetaan mahdollisimman vähän epämukavuutta ja siksi palaatte nopeasti harmoniaan ja tunnette voivanne hyvin.

Lopulta opitte myös elämään ainutlaatuisuutenne kanssa, jota teillä on kehorakenteessa, ominaisuuksissa, taidoissa ja ilmaisemis- ja luomistavoissa. Valitsitte syystä vanhempanne ja sukulinjanne geenirakenteen. Ainutlaatuisuutenne tekee teistä hyvin erityislaatuisen – maan päällä ei ole ketään täysin kaltaistanne, ei edes niillä sieluilla, jotka syntyvät ns. identtisinä kaksosina.

Yksi päähaaste jonka kohtaatte muutaman seuraavan vuoden aikana, on hyväksyä itsenne sellaisena, kuin olette, ja oivaltaa, että olette kaunis ja arvokas riippumatta siitä ulkoisesta lihapuvusta, jota päätitte käyttää voidaksenne kokea tämän kaikkein tärkeimmän elämän. Rakkaat, näemme loistavan sielunne ja upean lämpimän sydämenne säteilevän – emme kiinnitä huomiota käyttämäänne lihavalepukuun.

Pyhä suhde ylisielunne/korkeamman itsenne kanssa. Aiemmin egohalukehonne kontrolloi ensisijaisesti jokapäiväistä elämäänne ja sieluitsenne oli tietoisuuden pieni ääni, jonka useimmiten sivuutitte. Perinteet, uskonto, velvollisuudet ja velvoitteet iskostettiin varhain, ja teidät opetettiin uskomaan, että se mitä toiset ihmiset ajattelivat teistä, oli tärkeämpää kuin se, mitä ajattelitte itsestänne. Etsitte aina itsenne ulkopuolelta vahvistusta kelpoisuudellenne. Etsitte jatkuvasti jotakuta, jotain tai jotain tapahtumaa tuomaan teille onnellisuutta, mutta se oli tavallisesti ohikiitävää, tuotti usein pettymystä ja sai teidät etsimään jotain itsenne ulkopuolelta tuomaan jonkinlaista tyytyväisyyttä itseenne.

Nyt olette oppineet kääntymään sisäänpäin saadaksenne vahvistusta, inspiraatiota ja opastusta, koska teillä on ollut ns. sieluyhdistyminen ja olette yhdistymässä korkeamman itsenne moniin puoliin. Prosessin aikana integroitte suurempia määriä puhdasta kosmista valotietoisuutta, joka auttaa teitä päästämään irti kaikista vanhanaikaisista käsityksistä ilman syyllisyyttä, kun integroitte uusia korkeampia totuuksia, joita tulee teille hämmästyttävällä tahdilla.

Käsitätte nyt, ettei Jumala ole missään ylevässä ja kaukaisessa taivaan valtakunnassa vetämässä naruista ja jakamassa palkkioita ja rangaistuksia. Hyväksytte, että teillä on sisällänne osana jumalaista syntymäoikeutta kaikki, mitä tarvitsette, ilmentääksenne rakkaudellisen, iloisen, rauhallisen ja yltäkylläisen elämän. Vanhat perinteet ja tavat menettävät otteensa teistä, kun pyritte ilmaisuvapauteen: luotte uusia tapoja juhlia pyhäpäiviä ja erityistapahtumia ja kunnioittaa Isä/Äiti Jumalaamme ja Ylintä Luojaa.

Palvontaa ei säästetä yhdelle päivälle, sillä elätte henkisyyttänne joka päivän joka hetki. Elätte joka päivän mestarina valvomalla ajatuksianne ja tekojanne. Tiedätte, että aikomuksenne täytyy olla puhdas, sillä olette vastuussa jokaisesta pikkuruisestakin energia-atomista, jonka lähetätte. Käytätte erottelukykyä ja valvotte jatkuvasti niitä uskomuksia, joiden sallitte asua olemuksessanne, sillä tiedätte, että totuuksissa joita väitätte omiksenne, ovat ne säännöt, joiden mukaan elätte. Tiedätte, että teidän täytyy aina tehdä korkeimpia valintoja, jotta kulkiessanne rauhan ja harmonian keskitietä, siirrytte vähitellen karmanlakien yli, armontilaan.

Suhteenne toisiin. Opitte, että kun saavutatte itserakkauden ja arvokkuuden tunteen sisällänne, vedätte enemmän ja enemmän rakkaus-valoa Luojalta – se on loputon henkisen ravinnon lähde. Kun täytytte ylitsevuotavasti, tämä ihmeellinen eliksiiri säteilee teistä jatkuvasti laajentuvana valoympyränä. Alatte etsiä suhteita, jotka tuovat tyydytystä kaikilla tasoilla – fyysinen, tunne, mentaali ja henkinen. Tulevaisuuden suhteissa ei ole itsensä uhraamisen tunnetta, vaan perustavanlaatuinen luottamus, ja etsitte ja tuette yksilöllisten kiinnostusten ja taitojen sekä henkisen totuuden täyttä ilmaisemista. Sitoutuneet kumppanit täydentävät toistensa vahvuuksia, ja tuomitsematta ja kärsivällisesti he auttavat toisiaan selvittämään heikkoutensa ja pelkonsa. On tärkeää, että teillä on yhteinen visio niiden kanssa, joiden kanssa olette läheisesti tekemisissä, eikä suvaita valta- ja kontrollointipelejä. Alatte intuitiivisesti tunnistaa sieluperheenne jäsenet ja ne, joiden kanssa teillä on syvä henkinen yhteys. Siksi löydätte enemmän lohtua ja iloa suhteistanne, kuin uskotte koskaan mahdolliseksi. Ette enää etsi tarpeeseen perustuvia suhteita, vaan haluatte jakaa matkanne ja tietonne, kun menette eteenpäin uuteen ja jännittävään aikaan.

Millaiseksi kuvittelette tulevaisuuden? On teidän valintanne, miten koette tulevat suuret muutosvuodet. Voitte siirtyä korkeammalle tietoisuudessa mestarin näkökulmaan ja tietää, että kaikki tapahtuu suunnitellusti. Tunnistatte, että riippumatta siitä, miten ankealta maailma näyttää, Luojavaloa säteilee alas ja tunkeutuu pimeimpiin varjoihin – kätkettyihin paikkoihin maan päällä ja ihmisten sydämiin. Valtaosa ihmisistä maan päällä haluaa elää vain rauhallisesti, mukavasti ja yltäkylläisesti ilmaistakseen jumaluuttaan omalla ainutlaatuisella tavallaan, ja he ovat valmiita antamaan toisille saman oikeuden. Vaikkei ehkä näytä siltä, ne jotka haluavat hallita, kukistaa ja kontrolloida, ovat vähemmistössä ja heidän valtansa kuristusote Maasta ja ihmiskunnasta heikkenee joka päivä. Kun useammat teistä astuvat mestaruuteensa ja vaativat jumalaisen syntymäoikeutensa, sitä heikommaksi ja tehottomammaksi he tulevat.

Maan päällä on kahakoita ja sotia monissa paikoissa jonkin aikaa. Mutta ne jotka taistelevat sisäisen tietämättömyyden pimeyden puolesta, epäonnistuvat – he eivät voi tuhota sitä, mikä on oikein ja valosta. Harmagedon on jo käynyt maan päällä, rakkaat, ja pahin on tapahtunut. Tästä eteenpäin taivaan voimat kohtaavat suoraan jokaisen väkivalta- ja hävitysteon, sillä te, rauhansoturit, olette voittamassa taistelun aseinanne valo myötätunto ja anteeksianto.

Muokkaatte tulevaisuutta joka hetki jokaisella ajatuksella ja teolla ja velvollisuutenne on keskittyä siihen, mikä on oikein maailmassanne – ei siihen, mikä on väärin. Ottakaa tavaksi nähdä hyvää ympärillänne olevissa ja varmistakaa, että annatte kannustuksen ja rakastavan tuen sanoja kaikin mahdollisin tavoin. Te olette niitä, jotka johtavat ihmiskunnan huomispäivän säteilevään uuteen maailmaan. Olette selvinneet hurjimmista myrskyistä ja kulkeneet monien sielun pimeiden öiden läpi ja ilmestyneet niistä esiin voittajana. Älkää lannistuko tai menettäkö rohkeuttanne näin myöhäisenä ajankohtana, urheat ystäväni. Toteamalla "sinun tahtosi tehdään kaiken suurimmaksi hyväksi" annatte meille luvan olla puolestapuhujananne ja auttaa teidät läpi näistä myrskyisistä suuren muutoksen ajoista.

Lähetämme teille Isä/Äiti Jumalamme rakkautta ja jalostuneen valolisäyksen Ylimmän Luojan sydämestä. Teitä rakastetaan ja pidetään arvossa mittaamattomasti.

Olen arkkienkeli Mikael.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.