Intohimo 2020 -sarja
SHOUD 11

Adamusta kanavoinut Geoffrey Hoppe (www.crimsoncircle.com)
4.7.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Minä olen mitä olen, täysivaltaisen alueen Adamus.

Vedetään kunnolla syvään henkeä, ja tervetuloa kaikki tähän kauniiseen kokoontumiseen. Tässä sitä ollaan, keskellä kesää – tai jos olette eteläisellä pallonpuoliskolla, keskellä talvea – keskellä vuotta 2020, prikulleen kaiken keskellä, juuri siinä missä teidän pitäisi olla – nytkin vaikka on paljon ahdistusta. Siinä teidän luultavasti pitäisi olla, koska hyvin paljon tapahtuu juuri nyt.

Vedetään kunnolla syvään henkeä yhdessä, ja tervetuloa tänne, jokainen teistä.

Minulle on kerrottu, että täällä ei ole yleisöä tänään, mutta seison tässä Crimson Circlen yhteyskeskuksen näyttämöllä, ja teitä on tuhansia täällä. Tuhansia. Saisimmeko kuvan kaikista yleisössä (kamera näyttää "tyhjän" studion). Mukava nähdä niin monia teitä. Tuhansia teitä katselee nyt ympäri maailmaa. Te olette täällä. Meillä on Sart tavanomaisella paikallaan. DocCE on täällä. Voi, kaikki jotka ovat olleet täällä. FM on täällä tietysti sotkemassa elektroniikkaa, kuten tavallista – pelkästään kertoakseen kaikille, että hän on täällä. Tuhansia teitä ja tuhansia, jotka tulevat toiseen aikaan, toiseen aikaan ollakseen täällä.

Siis tämä huone ei ole lainkaan tyhjä. Se on täynnä shaumbrojen ja joidenkin ylösnousseiden mestareiden energioita, ja tietysti minun. Ja huomasitte – Cauldre ja Linda mainitsivat siitä – että on uusi näyttämö. Aa, kyllä. He tekivät siitä suuremman – ei siksi, että tarvitsen enemmän tilaa, mutta ansaitsen enemmän tilaa. Suurempi näyttämö jossa voi kulkea ympäri, astella, tehdä rakkaat kameraoperaattorit hulluiksi. Minua kahlittiin aiemmin, ja se oli hyvin rajoittavaa.

Mutta olemme nyt Oivaltamisen kesässä – tai talvessa riippuen asuinpaikastanne. Yritän nyt kovasti olla yhteiskunnallisesti ja poliittisesti korrekti, mutta en henkisesti korrekti.

Salliminen ja "ja"

Ennen kuin menemme yhtään pidemmälle, pysähdytäänpä hetkeksi. Tällä hetkellä tapahtuu monia asioita, ja sanoin kauan sitten, että haluaisin muistettavan erityisesti kaksi asiaa. Toinen on salliminen. Salliminen. Tiedän, että taon tätä perille koko ajan: "Antakaa vain mennä ja sallikaa." Tiedän, että jotkut teistä ovat kyllästyneet sallimiseen ja haluatte jotain muuta, mutta salliminen on hyvin olennainen ja tärkeä osa Oivaltamiseen tulemisessa. Ette pääse siihen työllä ja ponnistelulla. Pääsette siihen sallimalla tapahtua sen, mikä on hyvin luonnollinen asia. Salliminen. Voitaisiin sanoa, että salliminen on Oivaltamisen pikaraide.

Toinen asia on – enkä ole puhunut siitä paljon viime aikoina – ja. Ja. Menemme enemmän ja enemmän ja-tilaan. Meidän täytyi tavallaan fokusoitua sallimiseen, mutta on ja, moniulotteinen olento – ajaton ja paikaton, jolla on kyky olla monissa kokemuksissa ja näkökulmissa samanaikaisesti. Teidän ei ollut koskaan tarkoitus olla niin fokusoitunut, että teillä voisi olla vain yksi todellisuus. Niin ei ollut koskaan tarkoitus olla, ei koskaan, mutta siihen asiat tavallaan päätyivät. Nyt menemme sen yli ja-tilaan. Te ette menetä järkeänne. Te ette menetä järkeänne. Te avaatte sielunne nyt ollaksenne ja-tilassa. Monia asioita tapahtuu.

Tiedän, että joillain teistä on ollut kummallisia kokemuksia viime aikoina, ja ihmettelette, oletteko todella maadoittunut, onko teillä jalat tällä planeetalla. Ihmettelette, miksi ette muista asioita, miksi kaikki on niin pahantuulista. Niin on, koska olette todella menossa ja-tilaan, ja juuri siinä teidän pitäisi olla.

Mestari ja ihminen

Aloitetaanpa eräänlaisella kokemuksella, pienellä tarinalla, ja palaamme takaisin siihen lopussa. Mutta se on osa sitä, mitä teemme koko tässä sessiossa – siemaistuani tietysti ensin kahvia. Aah!

Mestari istui puistonpenkillä. Mestari oli tietoinen kaikesta, mitä hänen ympärillään tapahtui. Mestari ei ollut tietämätön kaikesta, eikä se ollut sitä, ettei mestari välittänyt. Kyse oli yksinkertaisesti siitä, että mestari ymmärsi, että kaikki asiat ovat niin, kuin niiden pitäisi olla. Kaikki on hyvin koko luomakunnassa.

Niinpä mestari istui puistonpenkillä tarkkaillen kaikkea hälinää ja kaaosta eikä yrittänyt muuttaa sitä – oli tietoinen, muttei yrittänyt muuttaa sitä – koska mestari oli oppinut kauan sitten, että se on myötätunnotonta. Se on todella myötätunnotonta, ja se myös tuputtaa – tai yrittää tuputtaa – omaa energiaa toiselle.

Mestari istui siinä pelkästään säteillen valoaan. Tuo valo, tuo valaisu oli tarkoitettu erityisesti ihmiselle. Ihminen kävi läpi hyvin paljon muutosta ja myllerrystä itsessään samaan aikaan, kun planeetta kävi läpi muutosta ja myllerrystä. Ihminen mietti, selviytyisikö hän koskaan. Ihminen oli täynnä epäilyä ja vihaa toisinaan. Mestari ei yrittänyt muuttaa ihmistä, vaan säteili pelkästään valoaan ihmiselle.

Mestari oli ajan ja paikan ulkopuolella. Siis ei ollut menneisyyttä, ei ollut tulevaisuutta. Kaikki oli nyt-hetkessä. Mutta ihminen joka on edelleen nyt – tai tavallaan jopa menneisyydessä, koska ihminen usein toimii menneisyydessä – havaitsi yhtäkkiä valon ja tunsi sen tulevan tulevaisuudesta, vaikka se oli todellisuudessa vain mestari nyt-hetkessä. Ja tuossa valossa ihminen tiesi, mitä tulevaisuus toisi. Tuossa valossa ihminen oivalsi lyhyen hetken, että tulevaisuudessa ihminen olisi oivaltanut. Ihminen olisi integroitunut mestariin ja "minä olen" -olemukseen, eikä ihmisellä ollut oikeasti mitään, mistä olla huolissaan, ei mitään pelättävää, ei mitään mistä olla ahdistunut, ja ihminen meni takaisin puhtaaseen sallimiseen tietäen tuossa mestarin valossa, että tulevaisuudessa tuo Oivaltaminen tapahtui.

Jätetäänpä tarina nyt tähän. Jatkamme sitä myöhemmin tässä shoudissa. Ja tosiaankin, kuten Linda mainitsi aiemmin, meillä on 12 shoudia tässä sarjassa, mikä vie meidät kesän loppuun – tai talven, jos olette planeetan toisessa, ylösalaisessa osassa.

Oivaltaminen

Aloitetaanpa siitä, missä olemme tällä hetkellä – Oivaltamisen kesä/talvi. Jos ei haittaa, kutsun sitä vain kesäksi – Oivaltamisen kesäksi. Olen puhunut siitä vähän aikaa, sanonut, että tämän kesän loppuun mennessä odotan, että on ainakin tuhat shaumbraa, jotka ovat sallineet Oivaltamisensa.

"Miten sen tietää?" saattaisitte kysyä. Julkaisemmeko luettelon kenties Shaumbra-lehdessä, josta Cauldre puhui aiemmin, heti luettelon jälkeen niistä ihmisistä, jotka ympäri maailmaa työskentelevät Crimson Circlelle, ja nyt meillä olisi luettelo oivaltaneista mestareista? Epäilen sitä. Epäilen, että he haluaisivat nimensä siihen, koska se on hyvin henkilökohtainen ja yksityinen asia, joka tapahtuu.

Kuten mainitsin yhdessä viimeaikaisista kokoontumisistamme, on yleensä jakso, jolloin tulette Oivaltamiseen ettekä halua puhua siitä. Ette halua mennä edes itsenne ulkopuolelle kuuteen, kenties jopa 12 kuukauteen. Se on hyvin syvästi henkilökohtaista. Enkä halua sanoa, että se on hyvin haurasta, mutta se on hyvin arvokasta ja puhdasta. Ette halua tahrata sitä kenenkään ajatuksilla, mielipiteillä ja ideoilla siitä. Lisäksi se on teille yksinkertaisesti aikaa, jolloin vain kylvette siinä, nautitte siitä ja olette siinä.

Olette tehneet työtä tätä kohti monta elämää, ja sitten tämän elämän jälkimmäisessä osassa olette sallineet sen. Useimmat teistä tuntevat, ettei ole mitään tarvetta mennä ulos ja soittaa rumpua sen vuoksi tai takoa rintaanne tai mitään muuta. Jotkut teistä saattavat tehdä sen. Jotkut teistä saattavat, eikä siinä ole mitään oikeaa tai väärää. Kyse on vain siitä, miten haluatte tehdä sen. Mutta valtava enemmistö todella haluaa aikaa itsensä kanssa. Se on kenties yksi koskettavimmista ajoista kaikissa heidän elämissään tällä planeetalla, tuo arvokas kuudesta kahteentoista kuukauden ajanjakso.

He eivät välttämättä kirjoita edes Crimson Circlelle siitä, ja he tietävät todellakin, ettei Crimson Circle vahvista sitä suuntaan tai toiseen. Se kaikki riippuu yksilöstä. He eivät välttämättä toitota siitä ympäri sosiaalista mediaa. He eivät välttämättä kirjoita kirjoja siitä, koska se on syvän henkilökohtaista, ja on myös se tietämys, että jokaisen ihmisen täytyy tehdä se omalla tavallaan.

Ei ole opettajaa tässä tien loppuosassa, tässä Oivaltamiseen tulemisen finaalissa. Minä en ole teidän opettajanne. Olen peili. Olen suuri peili jokaiselle teistä. Ei ole sanaakaan, jonka opetan tai sanon ja joka todellisuudessa opettaa teitä. Heijastan pelkästään teitä, ja siksi voimme tehdä tällaisen shoudin ja sitä voi kuunnella 5.000, 10.000, 20.000 ihmistä ja kaikki kuulevat sen eri tavalla, koska he kuulevat itsensä shoudissa. He tietävät, että on muutakin, mutta he tuntevat sen hyvin henkilökohtaisesti. Se en ole minä. Näin on, koska kuulette oman Itsenne, tunnette oman Itsenne tässä.

Siis rakkaat ystäväni, tässä sitä ollaan Oivaltamisen kesässä. Miten tiedämme kesän lopussa? Cauldre esittää minulle tämän kysymyksen ainakin 20 kertaa päivässä, ja annan hänelle jatkuvasti saman vastauksen. Eikö ole hullua, että hän ajattelee vastauksen muuttuvan? Saatan keksiä jotain vain rauhoittamaan hänet, jotta hän lakkaa jatkuvasti kysymystä: "Miten tiedämme? Miten tiedämme?" Te tunnette sen. Te vain tunnette sen. Tiedätte, milloin on oikein ja valmista tietää, ja se on siinä. Se on siinä.

Mutta olemme tässä Oivaltamisen ajassa. Olemme keskikesässä – tai keskitalvessa – mutta Oivaltamiseen tulemisen keskikesässä. Se ei ole kuin ison kellon tikittämistä. Se on enemmänkin kuin jonkin tulemista näkyviin ja purkautumista ja avautumista, ja kaikki tämän hullun koronaviruksen keskellä. Ei ole sattumaa, että kaikki tämä tapahtuu samaan aikaan.

Planeetta muutoksessa

Ei ole mitään sattumaa, että planeetta käy läpi yhtä suurimmista muutoksista – ei, otan sen takaisin – suurinta muutosta, jonka planeetta on koskaan käynyt läpi hyvin lyhyessä ja tiivistetyssä aikajaksossa. Eikä teillä ole ainoastaan koronavirus, joka todella liikuttaa asioita planeetalla. Ja tiedän, että aina kun on muutosta, aina kun on suuri muutos, se aiheuttaa paljon hälinää ja kaaosta ja ahdistusta ja pelkoa, mutta se tekee työtään – kaikki tänä täydellisenä aikana planeetalla ja kaikki Koneiden ajan kontekstissa, ajan jolloin teknologia muuttaa ihmislajin, ihmismielen ja kaiken muun inhimillisen luonnetta. Ja se kaikki tapahtuu nyt, ja te päätitte olla tässä.

Olen sanonut monta kertaa aiemmin, että olisitte voineet tulla Oivaltamiseenne viime elämässänne tai 20 vuotta sitten tai mitä tahansa, mutta päätitte olla tässä. Tuntekaa sen kauneutta ja viisautta, tuon valon joka tuli puistonpenkillä istuvalta mestarilta, joka olisi voinut olla entisessä elämässä, 1700-luvulla tai vuonna 2060. Sillä ei ole merkitystä, koska mestari on ajaton. Mutta oli tuo valo, joka ei loistanut vain planeettaan, vaan se loisti ennen kaikkea ihmiseen, joka oli planeetalla, ja ihminen saa herätyksen ja tietämisen: "Tämä se on", ja ihminen sallii sitten Oivaltamisensa.

Planeetta käy läpi tätä uskomatonta aikaa, ja shaumbrat ovat kysyneet minulta: "Adamus, etkö ole huolissasi siitä?" En, se olisi suurin piirtein viimeinen asia. Olen innoissani siitä. Ja sitten he sanovat: "Adamus, eikö ole kamalaa, että kaikki nämä ihmiset kuolevat?" Ihmisiä kuolee joka päivä, enkä tarkoita kuulostaa kylmältä tässä, mutta kuolema on luonnollinen siirtymä. Lakatkaa pelkäämästä sitä. Lakatkaa ajattelemasta sitä jonain kamalana ja pirunmoisena asiana. Se on luonnollinen siirtymä, ja ne jotka tekevät siirtymän tällä hetkellä, valitsevat sen jollain tasolla – eivät ehkä ihmisitsensä rajoittuneessa tietoisuudessa, mutta jollain tasolla he sanovat: "Lähden nyt. Tulen takaisin, kun muutos on tehty."

Eikö siinä ole tiettyä viisautta? Eikö ole tiettyä viisautta sanoa: "Asiat ovat planeetalla todella hullusti tällä hetkellä, ja minulla oli joka tapauksessa tavallaan vaikeaa. Miksi en tule takaisin sitten, kun asiat asettuvat vähän, sen jälkeen kun koko tämä muutos on jo tapahtunut?" Ei huono idea. Se on kuin sanoisi, että odottaa, kunnes asiat ovat asettuneet vähän, ja sitten tulee takaisin. Siinä ei ole mitään väärää.

Siis olemme tässä kohtaa tällä planeetalla nyt, tapahtumien keskipisteajassa. Ei vain tämä, vaan on USA:n itsenäisyyspäivä 4.7., vapauden päivä. Olin intiimisti mukana auttamassa USA:n perustuslain suunnittelemisessa. Olin täällä viimeisessä elämässäni viisi kertaa auttamassa perustajia. Siis myös minulle se on erityinen päivä – itsenäisyys – koska kaikista asioista minulla on eniten intohimoa vapautta kohtaan – vapautta – ja perimmiltään vapautta ihmistilan kahleista, vapautta takaisin armon tilaan ja virtauksen tilaan.

Tämä koronavirus joka pyyhkäisee planeetan yli – ja olemme puhuneet siitä aiemmin – ei mene ihan heti pois. Sanotaan jatkuvasti, että ollaan aivan tuon ongelman ratkaisemisen aatossa ja kaikki on hyvin kontrollissa ja kaikkea muuta. Ei ole. Ei lainkaan. Teillä ei ole mitään tarvetta pelätä sitä, mutta se ei ole kontrollissa. Se jatkaa mutatoitumista. Se kehittää jatkuvasti uusia piikkejä, joita tulee ulos siitä, kiinnittymislaitteita, ja varmistaa, ettei se mene pois aivan heti, ja se jatkaa mutatoitumista monin eri tavoin.

Mutta katsokaa sitä reaktiona tietoisuuteen, ei minään pahana virusjuttuna, ja sitten jossain kohtaa se vain häviää. Se hämmentää lääketieteen yhteisöä. Heillä on kaikenlaisia tekosyitä sille, mutta se hämmentää heitä. Ja voi, salaliittoihmiset. Uuuh! Tämä on materiaalia, joka riittää vuosikymmeniksi – mikä ylipäätään aiheutti sen ja aiheuttiko jokin paha hallitus tai muukalaisvoimat sen ihmiskunnalle – ja he jatkavat ja jatkavat siitä. Ei, se on niin yksinkertainen asia kuin tietoisuusvirus.

Ja perimmiltään sen suurin vaikutus on talouteen, ja sitten on muunnelmia siitä. Se iskee talouteen, mutta kun talouteen isketään, mitä tapahtuu? Monilla ihmisillä on todella tiukkaa. He elävät joka tapauksessa hyvin marginaalisesti. He ovat tuossa "vain juuri riittävästi" -olemassaolotilassa ja -mentaliteetissa. Ja nyt kun on vielä vähemmän kuin ennen, mitä tapahtuu? Yhteiskunnallista levottomuutta. Yhteiskunnallista levottomuutta, ja yhtäkkiä ihmisistä tulee hyvin vihaisia ja suvaitsemattomia. Yhtäkkiä tunteet kuohuvat. Yhtäkkiä kaikki on sytyke yhteen pieneen kipinään, joka saa minkä tahansa liikkeelle.

Näette USA:ssa tällä hetkellä yhteiskunnallista levottomuutta, vähemmistöjen äänen tulevan esiin, ja paljon siitä syytetään poliisin julmuutta. Mutta todellinen ongelma on talous. Todellinen ongelma. Jos olisi taloudellinen tasapaino, kaikilla tilaisuus ja mahdollisuus, ei olisi kaikkea tätä yhteiskunnallista levottomuutta. Katsokaa, mitä tapahtuu Hong Kongissa tällä hetkellä. Siinä on kyse vapaudesta ja demokratiasta, mutta siinä on myös kyse kyvystä olla niin yltäkylläinen, kuin itse valitsee, ja tuo kansalaisoikeus, tuo sieluoikeus kielletään niiltä, jotka ovat Hong Kongissa.

Tämä ei ole yhteiskunnallisen levottomuuden lopu, sitä tulee esiin monin eri tavoin ympäri planeettaa. On oikeasti vasta alkua. Sitä tulee esiin monin eri tavoin. Jotkut teistä ahdistuvat siitä. Vetäkää syvään henkeä. Tämä ei ole teidän. Ei, tämä ei ole teidän. Teillä on muita asioita tehtävänä tällä planeetalla.

Siis näemme nyt planeetan myllerryksessä, planeetan suuren, suuren muutoksen ajassa, suurimman muutoksen ikinä. Enkä sano sitä löyhästi, tai en sano sitä tehdäkseni suuren julkilausuman. Sitä kirjaimellisesti tapahtuu planeetalla.

Nukkuminen ja unet

Minun perspektiivistäni sitä on hyvin mielenkiintoista tarkkailla. On asioita, joista ei tietenkään puhuta uutisissa. Mutta olen nähnyt myös, että unirytmit ovat erilaisia kuin koskaan ennen. Olen tarkastellut sitä, historiallisesti ja energeettisesti, ja siitä on ainakin 3.000 tai 4.000 vuotta, kun tällä planeetalla on ollut yhtä paljon nukkumista. Se on huomattava asia.

Se luultavasti johtuu siitä, että monet ihmiset ovat pysyneet kotona, ja yhtäkkiä heistä tulee hyvin unisia. Heistä tulee hyvin väsyneitä. Niinpä torkkujen ottaminen on uutta globaalia ajanvietettä. Torkkujen ottaminen.

Ihmiset nukkuvat pidempään, kyllä, koska heidän ei tarvitse laittaa herätystä ja nousta aamulla lähteäkseen töihin, tai jos he tekevät työtä, he tekevät sitä kotoa. Heidän ei tarvitse tehdä työmatkaa ja pukeutua ja kaikkea muuta. Todella rumia asioita tapahtuu juuri, kun joku aloittaa aamun ensimmäisen videotapaamisensa, koska jollain heistä ei ole vaatteita päällään. Monet heistä eivät ole käyneet suihkussa. He eivät ole harjanneet hampaitaan tai kammanneet hiuksiaan tai mitään. Se on ok. Se on vähän rennompaa. Mutta jos voisitte nähdä sen niin, kuin minä, uuuh! Vau. Kenties myöhemmin päivällä, kolmen tai neljän aikaan, he saattavat mennä suihkuun, tai he saattavat vain mennä ottamaan torkut ja yrittää mennä suihkuun seuraavana päivänä.

Planeetalla on uskomaton määrä nukkumista, ja se on hyvä asia. Se on hyvä asia – nukkuminen – koska korjaatte kehoa, pääsette vähän enemmän takaisin normaaliin ajattelutapaan. Se auttaa meiltä. On paljon nukkumista, ja tiedän, että monet teistä ovat nukkuneet paljon ja sitten ihmettelette: "Onko minulla jokin pielessä?" Ei lainkaan. On aika nukkua.

Ja sitten unet. Jos katsottaisiin unia kokonaisuutena ihmisillä, kaikki näkevät aina unta, mutta puhun unien intensiivisyydestä ja tahdista tällä hetkellä. On kuin unitehdas, kaikki näkevät unta ja näkevät unta, näkevät unta asioista, josta he eivät ole koskaan nähneet unta, ja he muistavat enemmän unia. Jos ihmisiä olisi tutkittu, sanotaan kaksi vuotta sitten, ja olisi sanottu: "Muistatko uniasi yöllä?" – joka yö – valtava enemmistö ei muistaisi. He saattavat muistaa unia – tämä oli pari vuotta sitten – tai muistaa nähneensä unta kenties kerran tai pari kahdessa viikossa. Se on melko tyypillistä siinä, että he muistavat nähneensä unta – ei edes, mitä unta se oli. Nyt on paljon unia, ja ihmiset heräävät keskellä yötä. He heräävät torkuistaan unien kera. He muistavat unia enemmän kuin koskaan. Tämä maailma on unimaa tällä hetkellä, ja tekin tiedätte sen, koska käytte sitä läpi.

Jotkut unet ovat turhauttavia. Jotkut unet ovat melkein merkityksettömiä, ja teillä on nyt noita unia, jotka vain jatkuvat ja jatkuvat ja jatkuvat. Tuntuu, että näette jotain unta tunteja ja tunteja ja tunteja, ja joskus nousette ylös keskellä yötä tuosta unesta, ja mitä tapahtuu? Palaatte nukkumaan myöhemmin, ja jatkatte tuota unta. Mitä siinä tapahtuu?

Kun tulette muutosaikaan, teillä, shaumbrat, unet ovat pelkästään tapa, jolla lohikäärme auttaa vapauttamaan joitain vanhoja ja syviä haavoja ja syyllisyyksiä sisältä. Noita unia ei ole tarkoitus tarkastella ja prosessoida ja analysoida ja mennä terapeutille puhumaan niistä. Se on pelkästään: "Ai, tämä kaivetaan esiin, jotain mitä pidin sisälläni, ja se kaivetaan irtipäästettäväksi." Siitä siinä on kyse.

Unet ovat vanhoja tarinoita, vanhoja painajaisia, vanhoja syyllisyyksiä. Ette aina muista niitä täsmälleen niin, kuin ne tapahtuivat, eikä sillä ole merkitystä. Silläkään ei ole merkitystä, että teillä on näitä hulluja, hulluja unisarjoja. On tärkeää vain tietää, että nämä ovat asioita, joista päästetään irti, joista vapaudutaan, jotta voitte mennä Oivaltamiseenne. Ja unitilasta tulee hyvin, hyvin intensiivinen juuri ennen Oivaltamista. On tavallaan parempi tehdä se siinä, kuin tietoisesti mielen kautta ollessanne hereillä. Annatte kaiken tämän roskan lähteä yöllä.

Tiedän, että jotkut teistä ovat uupuneita unistanne ja ne ovat teille mentaalinen haaste ja hämmentäviä. Pysähtykää ja vetäkää vain syvään henkeä. Siinä on vain kyse kaikkien näiden juttujen siirtymisestä ulos ja palaamisesta takaisin energiaanne hyvin puhtaalla tavalla. Ihmisillä yleensä on tällä hetkellä paljon unia.

Planeetalla suuri ihmisryhmä, ihmisenemmistö, kaipaa pelkästään paluuta siihen, mistä he tulivat, kaipaa palata takaisin elämäänsä. Niinpä monet heistä odottavat vain baarien, pubien, ravintoloiden ja kauppojen avautumista, kaipaavat saada polttaa kasvomaskinsa, tarvitsematta koskaan enää käyttää niitä, kaipaavat olla vapaa matkustamaan, minne haluaa, päästä lentokoneeseen. Luoja tietää, miksi kukaan haluaisi tehdä sen, mutta päästä lentokoneeseen. He haluavat vain palata takaisin aikoihin, jotka heillä oli kuusi kuukautta sitten. Se on mielenkiintoista, koska sitä ei tapahdu. Sitä ei tapahdu. Tarkoitan, että kyllä, joitain asioita tapahtuu. Tarkoitan, että joo, ravintolat avataan, mutta tietoisuuden kannalta sitä ei tapahdu. Ette voi koskaan palata takaisin siihen, mistä tulitte.

Jotkut vanhat asiat palaavat, jotkut asiat joiden tekemisestä nautitte, kuten keilaaminen – keilaradat avataan. Luoja tietää, miksi kukaan haluaa keilata, mutta tuollaiset asiat palaavat. Mutta on jotain erilaista ilmassa, tietoisuudessa, kun pääsemme kaiken tämä läpi.

Useimmat ihmiset planeetalla odottavat nyt vain pääsemistä tämän läpi, ja nyt he alkavat turhautua. He olivat luulleet, että se loppuisi huhtikuussa tai toukokuussa. Sitten he luulivat, että se loppuisi viimeistään, no, tähän aikaan, kesän alussa tai keskellä. Nyt heille kerrotaan, että se voisi kestää pitkään, voisi mennä kuusi kuukautta, kahdeksan kuukautta tai enemmän, ennen kuin heidät todella päästetään jälleen ulos kotoa.

Siis he turhautuvat ja kaipaavat ja odottavat jatkuvasti paluuta takaisin, ja tuossa turhautumisessa heidät pakotetaan katsomaan elämäänsä, mitä he tekevät, missä he ovat, ja silloin levottomuus alkaa, koska he sanovat, että heidän kansalaisoikeutensa ovat epätasapainossa. Mutta todellisuudessa – enkä voi painottaa tätä liikaa – heidän taloudellisten oikeuksiensa epätasapaino tulee esiin. Koska he eivät osaa artikuloida sitä, he eivät ymmärrä sitä, se kääntyy joksikin, että ollaan kansalaisoikeuksien puolesta tai julmuutta vastaan – mikä ei tienkään ole oikein – mutta jos sitä tarkastellaan todella, kyse on taloudellisista oikeuksista, taloudellisesta tasa-arvoisuudesta, ja se muuttuu. Se muuttuu ehdottomasti. Siis on tämä valtava enemmistö, joka haluaa vain päästä takaisin vanhoihin rutiineihinsa.

Maailman uudelleenkuvitteleminen

Planeetalla on pieni määrä ihmisiä, sanoisin noin 6.5 %, jotka ymmärtävät, että planeetta on tällä hetkellä muutoksen partaalla. On uskomattoman muutostilaisuuden aika. Tämä 6.5 % ei pelkää, mitä tapahtuu tällä hetkellä. He ymmärtävät korkeammalla tietoisuustasolla, että on mahdollisuus todelliseen kasvupyrähdykseen, ja tuo kasvu voi tulla mistä tahansa – massiivisia uusia teknologioita kehitetään ja on ennenkuulumatonta massiivista uutta ymmärrystä ihmiskehosta, mikä DNA on ja mikä RNA on ja mitä kaikki kehon toiminnot ovat. Ja joku myös kompastuu koko tähän asiaan, jota kutsun anayatroniksi. He eivät kutsu sitä niin. He kutsuvat sitä joksikin muuksi, mutta siihen että keholla on sisäinen, näkymätön kommunikointijärjestelmä tai verkosto, ja kun siihen yhdistyy, voi yhdistyä ihmisbiologian mihin tahansa osaan.

Se mitä tulee tuloksena nyt tapahtuvasta tutkimuksesta, on ennenkuulumatonta, ja tämä 6.5 % melko tietoisia ihmisiä ymmärtää sen oikeasti. He alkavat kuvitella maailmaa uudelleen. Se ei ole iso ryhmäponnistus. Se ei ole organisoitua, ainakaan ihmistasolla, mutta he kuvittelevat maailmaa uudelleen tällä hetkellä – mitä se voi olla, mihin asiat menevät. He eivät ole poliittisissa joukkokokouksissa ja osoita mieltä kaduilla tai päätä, menevätkö he tämän tai tuo puolueen mukana. He ovat tavallaan sen yli. He ovat tietoisempia, ja muuten, kyse ei välttämättä ole teistä, shaumbrat. Teillä on oma kategorianne. He kuvittelevat maailmaa uudelleen. Ja haluan tarkastella hetken tässä teidän kanssanne tuota planeetan uudelleenkuvittelua tällä hetkellä.

Siis pyydän rakasta Lindaa tulemaan tänne eteen. Meillä on valmiina minun suosikkikirjoitustyökaluni, yksinkertainen perusfläppitaulu Lindaa varten.

Otetaanpa siis hetki – mitä he kuvittelevat uudelleen? Mihin planeetta menee? Se ei ole välttämättä, mitä te kuvittelette, mutta haluan teidän todella tuntevan, mitä planeetalla tapahtuu tällä hetkellä. Minä heitän ensimmäisen kohdan, ja sitten pyydän teidän panostanne. Pyh! Joku kysyi, miten pyydän teidän panostanne. Se on, että pyydän teidän panostanne ja sitten te tavallaan projisoitte sen ja minä kuulen sen ja Linda kirjoittaa taululle (Linda kikattaa). Se on niin yksinkertaista. Muistakaa, että olemme ja-tilassa. Olemme ja-tilassa, ja jotkut teistä sanovat: "Voi, me emme ole siellä. Miten sinä tiedät?" Me olemme täällä! Ja minä tiedän! Valitsen hyvät vastaukset.

Okei, aloitan ensimmäisellä kohdalla. Linda, kirjoittaisitko sivun ylälaitaan "uudelleenkuvittelu". Uudelleenkuvittelu. Kun teillä on hetki sen ulkopuolella, mitä teemme nyt, kuvitelkaa uudelleen. Tuntekaa, mitä koko tämä ryhmä, tämä 6.5 % tekee, mitä se uudelleenkuvittelee.

– Ympäristö

Okei, hyvä, ensimmäinen kohta taululle, "ympäristö". On monia jotka kuvittelevat ympäristöä uudelleen. Älkää vain … Antakaa minun viedä tämä loppuun, ja käännyn sitten puoleenne. He kuvittelevat ympäristöä uudelleen tällä hetkellä, mitä se voisi olla. Hyvin monet heistä tuntevat erittäin voimakkaasti maapallon – en tiedä, miten sitä kutsutaan nykyään – maapallon lämpenemisestä, maapallon muuttumisesta tai mitä tahansa, mutta he kuvittelevat uudelleen sen, miten ihmiset suhtautuvat ympäristöön.

Tämä on valtava askel, koska tähän saakka ihmisten on enimmäkseen tarvinnut käsitellä ympäristö, luonnonvoimat, tai taistella niitä vastaan. Heidän täytyi selviytyä niissä. Mutta nyt kun Gaia lähtee, ihmiset ottavat vastuun planeetasta. He kuvittelevat uudelleen suhteen planeettaan ja miten se palvelee heitä ja miten he voivat ottaa vastuun siitä.

Okei, asia joka juuri huudettiin. Kun kehotan huutamaan, projisoikaa vain energiaanne, tietoisuuttanne – jotkut teistä kutsuisivat sitä psyykkiseksi ääneksenne. Mutta teidän täytyy hemmetti projisoida se. Nimittäin jos vain istutte siellä ja pidätte sen sisällänne, mitä kaikki – eivät kaikki – monet teistä tekevät, pidätte sen sisällänne ja tulette mentaaliseksi siinä. Ei, te projisoitte sen ulospäin. Sitä mestari tekee. Te ette tuputa sitä. Se on, kuin tuo mestari, joka säteilee valoa. Mestari ei sano: "Tässä on valoa. Sinun on parempi syödä se tai muuten …" Ei, vaan näin: vetäkää syvään henkeä ja projisoikaa tietoisuuttanne. Se on siinä. Minä kuulen sen. Okei. Mikä se oli?

– Avaruusmatkailu

Avaruusmatkailu. Se on melko hyvä kohta. Itsenne kuvitteleminen uudelleen universumiin … Muutan sitä vähän. Yksi kerrallaan. Te kaikki huudatte nyt, harjoittelette (Adamus naureskelee). Odottakaa. Pääsen vielä teihin.

Avaruusmatkailu. Se on totta, ja avaruusmatkailun ytimessä on ymmärrys Maan suhteesta fyysiseen universumiin ja mitä siellä oikeasti on. Mikä on seuraava iso asia avaruusmatkailussa? Tässä kohtaa siitä tulee jännittävää. Se ei ole vain menemistä Marsiin. Se on niin pitkää ja hidasta, eikä Mars ole varsinaisesti mikään ylellinen kylpylä. Tarkoitan, että menkää sinne ja nähkää itse, mutta avaruusmatkailun uudelleenkuvittelemisen tuloksena tulee uutta ymmärrystä – kenties jo teidän elinaikananne – että teidän ei tarvitse mennä pieneen metallirakettiin, jossa on vähän polttoainetta, ja kuljettaa itsenne toiselle planeetalle. On uusia tapoja mennä moniulotteisia käytäviä pitkin. Se on teoriaa ensin, melko vahva teoriaa, ja sitten joku alkaa tehdä sitä pienillä hiukkasilla ja sitten apinoilla.

LINDA: Star Trek.

ADAMUS: Kiitos. Joo, he siis kuvittelevat Star Trekin uudelleen. Kenties tulee täysin uusi Star Trek -sarja Lindaa varten (Linda kikattaa).

– Perhe

Seuraava. Perheen uudelleenkuvitteleminen. Se on hyvä kohta – perhe.

LINDA: Perhe?

ADAMUS: Perheen uudelleenkuvitteleminen. Ydinperhe, se malli jollaiseksi perhe suunniteltiin, on ollut käytössä pitkän aikaa. On aika kuvitella se uudelleen. Sen ei tarvitse olla vanha tapa, jossa löytää jonkun, menee naimisiin, saa lapsia ja kuolee.

Perheen uudelleenkuvitteleminen. Mikä perhe on tällä hetkellä planeetalla? No, keitä perhe on? Tarkoitan, että on biologinen perhe, mutta kehittyy myös paljon muita perheitä. Perhe – mitä teillä on tällä hetkellä planeetalla? Minun täytyy viitata tässä Cauldreen: teillä on uusperheitä ja erikulttuurisia perheitä ja toimimattomia perheitä ja kaikenlaisia muita perheitä. Se on muuttumassa. Ja on monia, jotka haluavat palata takaisin perinteiseen perheeseen. He sanovat, että Maan, planeetan, koko ongelma on siinä, että olemme siirtymässä pois perinteisestä perheestä.

Joo. Tottukaa siihen, koska se jatkuu. Ja entä sitten, kun ei ole enää tavallista biologista isää ja biologista äitiä? Kun periaatteessa menette laboratorioon, ostatte oikean sekoituksen ja saatte oman lapsen, ja myös suunnittelette sen lapsen, jonka haluatte. Ette tarvitse kumppania, ettekä tarvitse kaikkia muita sen ulkoisia merkkejä. Tai kun perheestä puolet on robotteja ja puolet ihmisiä tai osia kummastakin. Siinä teillä on uusperhe, jossa jotkut ovat robotteja ja jotkut verta ja lihaa. Siis kyllä, perhettä kuvitellaan uudelleen.

– Biologia

Mitä muuta? Okei, biologia yleisesti. Biologia yleisesti. Ehdottomasti totta. Se on luultavasti yksi ilmeisimmistä asioista, joka tapahtuu – biologia muuttuu. Kaiken sen myötä mitä löydetään nyt kehosta tuloksena kaikesta rahasta ja ponnistelusta koronavirukseen liittyen, löydetään monia, monia muita asioita. Aletaan oikeasti ymmärtää biologiaa, ja kun se aletaan yhdistää teknologiaan, saadaan täysin – no, puhuimme siitä ProGnostissa 2018 – uusi ihmislaji, ja sitä tapahtuu juuri nyt. Juuri nyt. Ja kun se yhdistetään perheeseen, teillä on täysin erilainen dynamiikka planeetalla.

– Talous

Mitä muuta? Talous. Kyllä, puhuimme siitä. Kirjoittaisitko sen, Linda? "Talous". Puhuimme äskettäin ProGnost 2020 Updatessa siitä, mitä talous on ja miten se muuttuu, ja annan teille pienen varoituksen siitä. Mutta periaatteessa … Muuten, sanan "economy" (=talous) latinankielinen alkuperä merkitsee taloa, talon hoitamista.

Siis maailman talous muuttuu. Se siirtyy pois pankkien ja hallitusten kontrolloinnista, mikä ei ollut huono asia, mutta on aika siirtyä sen yli ja päästä sellaisiin asioihin, kuin kryptovaluutat – kuten mainitsin – ja ymmärtää, että nyt ponnistellaan globaalisti talouden demokratisoimiseksi. Eikä se tapahdu hallituksen toimesta. Yritykset tekevät sen, ja hallitus tavallaan potkii ja huutaa ensin. Mutta se tapahtuu.

– Ruokavalio

Mitä muuta? Ruokavaliot. Se on hyvä kohta. Voi, kuulin "seksi". Käsitellään ruokavaliot ensin, ja sitten menemme seksiin.

Siis ruokavaliot ovat ehdottomasti muuttumassa, se tapa jolla ihmiset syövät, ja kyllä, se on siirtymässä luonnonmukaisiin ruokiin – tällä hetkellä on liikettä siihen – mutta sanoisin, että melko pian se siirtyy designer-ruokiin.

Mitä on designer-ruoka? No, se on jotain, missä koko kehonne ja biologianne arvioidaan teknologialla ja sitten teknologia tuottaa jotain, mikä on suunniteltu erityisesti teille, ei kaikille muille – eikä ole jotain dieettivillitystä, jota kaikki noudattavat. On teidän dieettinne, ja se voitaisiin erittäin helposti tulostaa – enkä laske nyt leikkiä – 3D-tulostimelle, juuri oikeilla komponenteilla teille. Ja sitten 3D-tulostin ja teknologianne on niin fiksua, että se ymmärtää, mistä pidätte ja ette pidä, kun kyse on mausta, ruuasta, lämpötilasta, koostumuksesta ja kaikesta muusta. Ja sitten se – aioin sanoa "sylkäisee sen ulos", mutta se kuulostaa karkealta – kehittää ja kokkaa jotain teille. Laitatte vain jotain perus-, sanotaan, proteiinipohjaista ainetta toiseen päähän ja ulos tulee jotain erityisesti teille suunniteltua. Eikä vain vanhaa pihviä ja perunoita, vaan jotain … Voi, se on designer-ruokaa, suunniteltu teitä varten. Siis kyllä, se on hyvä kohde.

– Seksi

Seksi. Seksiä kuvitellaan uudelleen tällä hetkellä, ja se on kuoppainen tie. Heh-heh! Seksi on ihmisten syyllisyyden ja häpeän ytimessä, ja siihen on tallennettuna paljon syyllisyyttä ja häpeää. Siis kun seksiä kuvitellaan uudelleen, teillä on kyberpornoa, uskomatonta …

LINDA: Mitä?

ADAMUS: Jep, kyberpornoa. Etkö tiedä, mitä se on? (Linda irvistää, Adamus naureskelee) Tässä virtuaalitodellisuus – virtuaalitodellisuuden käyttäminen stimuloimaan seksiä – tulee mukaan, ja siitä tulee suosittua. Luulen, että jos aiotte investoida johonkin, se olisi hyvä kohde, vaikka se on tavallaan kummallista (Linda haukkoo henkeään), koska siitä tulee hyvin suosittua (Linda haukkoo taas henkeään). Mutta ihmiset menevät uudelleenkuvittelussaan sen yli. He uudelleenkuvittelevat seksin jälleen hyvin kauniiksi ja henkilökohtaiseksi asiaksi kahden ihmisen välillä, joka ei ole niin täynnä häpeää ja syyllisyyttä, kuin seksi oli aiemmin. Mutta tuohon seksiin ei liity vanhoja tyypillisiä rajoituksia tai estoja.

Viime vuosikymmeniin saakka seksi oli jotain miehen ja naisen välistä – oletettiin olevan vain miehen ja naisen välistä – ja lapsien tekemistarkoituksessa. Se muuttuu, ja käytyään läpi muutamia kuoppia matkan varrella, seksi kuvitellaan uudelleen joksikin kauniiksi, jota ihmiset voivat kokea toistensa kanssa ilman syyllisyyttä. Ilman syyllisyyttä. Luulen, että se on suurin asia seksin uudelleenkuvittelemisessa.

– Lapset ja koulutus

Mitä muuta? Kuulin "lapset". Joo. Huomaatte, miten monet näistä ovat hyvin samanlaisia – perhe, biologia, seksi ja lapset. Miten kuvittelisitte lapsenne uudelleen? Kysyn niiltä, jotka ovat vanhempia. Miten kuvittelisitte uudelleen? Yksi suurimmista asioista joka meidän täytyisi lisätä siihen, on koulutus – kuulin sen juuri joltain. Olet oikeassa, koska nämä kaksi asiaa liittyvät yhteen hyvin, hyvin läheisesti. Siis laittaisitko, rakas Linda, "koulutus".

Kun kuvittelette lapsenne uudelleen, teidän melkein täytyy kuvitella uudelleen koulutus, koska koulutus on tulossa muutamaan viimeiseen hengenvetoonsa tällä hetkellä. Se on hyvin vanhanaikaista. Se on hyvin rumaa. Olen kertonut tarinan omasta koulutuksestani elämässäni Saint-Germainina, eikä se ollut työlästä kirjojen pänttäämistä ja kaikkea sitä muuta. Se oli elävä kokemus. Siis, koulutus ja lasten kasvattaminen.

Siis, teknologia on periaatteessa koulutuksen lähde, jota valvoo erittäin hyvä opettaja, mutta tuo opettaja on tekoälyä. Opettaja on tekoälyä, mutta kuten ruuassa, tekoälyopettaja tietää täsmälleen, mikä oppimismenetelmä on teidän lastanne varten. Se ymmärtää – silmän liikkeistä, kehon lämpötilasta, kyvystä fokusoitua tietyn aikaa, innostuksesta aivoissa sekä biologiassa – mikä on paras oppimismenetelmä lapselle, ja se kehittää jotain erityisesti tuota lasta varten, virittyen suoraan häneen. Se ottaa myös pois paljon niistä asioista, joita teillä on planeetalla nyt – ADD ja vastaavat asiat jotka ovat pelkästään olentoja, jotka eivät halua mukautua hyvin vanhaan ja tiukkaan koulutusjärjestelmään. Tekoäly on tärkeä osa koulutuksen uudelleenkuvittelua.

Siis lasten kasvattamisesta tulee hyvin, hyvin erilaista, mitä tulee heidän koulutukseensa ja kykyynsä olla kokemuksessa luokassa tai oppitunnilla olemisen sijasta, ja se on iso, iso muutos. Ja on paljon hyvin vaikutusvaltaisia voimia, jotka eivät halua sen tapahtuvan – ammattiliitot ja hallitukset ja vastaavat asiat. Ja kirkot. Ne eivät halua sen tapahtuvan, mutta sitä kuvitellaan uudelleen tällä hetkellä.

Otamme vielä pari lisää yleisöltä, asioita joita planeetalla kuvitellaan uudelleen.

– Hallitus

Hallitus. Se on hyvä kohta. Hallitus.

Kaiken tämän koronaviruksen keskellä ihmisistä tulee sairaan väsyneitä hallituksiin. Tarkoitan, että he ovat aina olleet sitä, mutta he ymmärtävät todella, ettei hallitus tee paljoakaan heidän hyväkseen. Siksi sanoin äskettäisessä ProGnost Updatessamme, että yritykset tekevät todelliset muutokset planeetalla. Mutta hallituksen täytyy muuttaa ihmisten hallitsemisprosessia – en halua edes ennustaa tai projisoida, mitä siinä tapahtuu. Mutta luulen, että laajimmalla tavalla sen voi sanoa niin, että seuraavien 10 vuoden vaaleissa – alkaen nyt, mutta jatkuen 10 vuotta – kaikki vanhat veijarit heitetään pois. Ja se on ensin kuoppaista, koska hallituksessa on uusia edustajia, hyvin kokemattomia, mutta tavallaan se on todella hyvä asia, koska he ovat avoimempia hallituksen todelliselle tarkoitukselle.

Hallituksen ei pitäisi pyörittää asioita ihmisten puolesta – sen pitäisi tukea ihmisiä. Niin on myös hyvissä yrityksissä. Pomot eivät ole pomottamassa ihmisiä, kertomassa heille, mitä tehdään – he ovat tukemassa ihmisiä. Siis näemme planeetalla täyskäännöksen tai suuren muutoksen erityisesti hallituksissa.

– Kansalaisoikeudet

Mitä muuta? Okei, viimeinen kohta. Kansalaisoikeudet, koska se on ongelma. Kansalaisoikeudet.

Siis on planeetan päärotuja, ja tavallaan viime vuosikymmeniin saakka ne elivät omilla alueillaan. Modernin matkailun alkaessa ihmisistä alkoi tulla liikkuvampia, he alkoivat kulkea ympäriinsä ja sekoittua ja mennä naimisiin toistensa kanssa ja kaikkea muuta. Siis koko rotu-, mahdollisuus-, talous- ja hallitusongelma kulkevat tavallaan käsi kädessä, ja mitä siinä tapahtuu?

On pari asiaa, joiden näen tulevan. Toinen on, että on paljon levottomuutta rodullisen epätasa-arvoisuuden vuoksi, erityisesti länsimaissa ja lopulta kaikkialla. Lopulta – miten tämän sanoisi, yritän olla vähän poliittisesti korrekti – kaikkien täytyy ymmärtää, että he eivät ole värinsä tai sukupuolensa tai seksuaalisen suuntautumisensa tai taloutensa tai minkään muun uhri. He eivät ole uhreja.

Lopulta, kun ympyrä sulkeutuu ja tulemme tästä läpi lisääntyneen tietoisuuden kera, useammat ja useammat ihmiset alkavat ymmärtää, että he eivät ole uhreja. On tärkeää saada ääni tällä hetkellä ja varmistaa, että tuo ääni kuullaan ja asioiden täytyy muuttua, mutta loppujen lopuksi palataan takaisin yksilöön. Ja kun on avoimet ja yhtäläiset mahdollisuudet, mitä alkaa tapahtua enemmän ja enemmän, koska hallitukset muuttuvat ja yritykset jotka oikeasti hallitsevat maailman talouksia, vaativat sitä, kaikilla on tasavertaisempi tilaisuus ja nyt riippuu heistä, mitä he tekevät sillä. Lopulta kaikkien täytyy ottaa vastuu omista valinnoistaan, päätöksistään ja energiastaan.

Kiitos, rakas Linda. Käsialasi on erinomaista.

LINDA: Loppuun saakka.

ADAMUS: Vaatetuksesi on tänään hyvin kaunis, sinun asusi.

LINDA: Kiitos.

ADAMUS: Siis planeettaa kuvitellaan uudelleen tällä hetkellä. Tuntekaa sitä hetki. Tällä hetkellä noin 6.5 % maailman väestöstä astuu vähän etäämmälle. He tietävät, että jotain tapahtuu. He eivät kokoonnu ryhmätapaamisiin tai mitään. He eivät välttämättä edes tunne toisiaan, mutta on riittävästi heitä, jotka kuvittelevat uudelleen tämän planeetan ns. tulevaisuudessa. Kun tämä koronavirus on ohi, he eivät palaa vanhoihin tapoihin. Juuri nyt on tuo tilaisuusaika.

Vedetäänpä kunnolla syvään henkeä tässä kohtaa.

Shaumbrojen valo

Tämä tuo meidät teihin, shaumbroihin, siihen mitä käytte läpi tällä hetkellä. Se tuo meidät tähän Oivaltamisen aikaan.

Olette siis täällä ihmisenä kaiken tämän keskellä, ja tiedän, että saatte paljon ahdistusta. Saatte paljon ahdistusta, ja se on luultavasti hyvä asia, tai ainakin se kertoo teille, että olette juuri siinä, missä teidän pitäisi olla. Mutta tuo ahdistus on: "Missä minun pitäisi olla?" Tuo ahdistus on: "Milloin tämä Oivaltaminen tapahtuu?" Tuo ahdistus on monilla teistä ajattelua: "Minun pitäisi olla taistelemassa jonkin aatteen puolesta." Tuo ahdistus on: "Maailma hajoaa, enkä tiedä, mitä teen asialle." Silloin pysähdytte, vedätte syvään henkeä ja oivallatte, että itse asiassa kaikki on täydellistä, myös siinä missä olette ja mitä teette.

Mestari istui puistonpenkillä ja pelkästään säteili valoaan. Tuo valo meni maailmaan. Tuolla valolla ei ollut agendaa. Valo ei yrittänyt kuvitella uudelleen mitään. Ei agendaa, ei aatetta, ei suuntaa tai mitään muuta, pelkkää valaisevaa valoa.

Olisi muita, jotka tuntisivat tuon valon ja alkaisivat kuvitella uudelleen planeettaa. Olisi muita, jotka ottaisivat tehtäväkseen muuttaa talouksia, muuttaa biologiaa, muuttaa avaruusmatkailua, muuttaa teknologioita. Muut tekisivät sen, koska he alkoivat kuvitella uudelleen. He, mestarin tapaan, olivat tulleet tälle planeetalla tänä aikana osallistuakseen koko tähän prosessiin. He – tämä 6.5 % jotka kuvittelevat uudelleen planeettaa – eivät tekisi Oivaltamistaan tai mitään sellaista, ainakaan tässä elämässä, kenties joskus myöhemmin. Mutta he olivat uusia energian liikuttajia ja uusia energian pitäjiä.

Ennen oli niin, että planeetan energian liikuttajat taistelivat paljon, mutta nyt nämä uudet, uudelleenkuvittelijat, oivaltavat, ettei heidän tarvitse tehdä sitä. On muita, jotka lähtevät kaduille ja osoittavat mieltään ja saavat mediajulkisuutta ja kaikkea muuta. Mutta tuo 6.5 % uudelleenkuvittelijoita ovat täällä tekemässä sitä, kuvittelemassa uudelleen ja sitten aloittamassa prosessin – perustavat yrityksen, tekevät jonkin keksinnön tai opiskelevat tietyillä aloilla, joilla he uudelleenkuvittelivat. Mutta he tulivat tälle planeetalle tänä aikana tekemään juuri sitä, nämä uudelleenkuvittelijat.

He ovat valtava ajava voima siinä, mitä planeetalla nyt tapahtuu. He eivät välttämättä tiedä tekevänsä sitä. He vain tietävät, että heillä on visio planeetan tulevaisuudesta. He tietävät, mihin planeetta voi mennä. Heillä on tarpeeksi tietoissuutta saadakseen sen tapahtumaan.

Mutta sitten ovat ne – te, shaumbrat – jotka ovat täällä pelkästään säteilemässä valoa, koska ilman valoa uudelleenkuvittelijat eivät ehkä pysty tekemään, mitä varten he tulivat tänne.

Mestari istui puistonpenkillä ja pelkästään säteili valoaan maailmaan. Mestari säteili valoaan ihmiseen, joka on täällä – teihin, ihmisaspektiin tässä kaiken keskipisteessä planeetalla.

Säteili tuota valoa teihin, jotta voisitte tietää, että te, ihminen, olette oikeasti jo oivaltanut, jotta te ette enää epäile sitä tai etsi sitä. Kuten sanoin alussa, on tuo välähdys, jonka saitte mestarin valosta, joka sai teidät oivaltamaan, että te olette oivaltanut ja olette tässä.

Mestarin valo on ajatonta, mutta ihminen hahmottaa sen olevan tulevaisuudessa. Ihminen hahmottaa, että on tulevaisuuden itse, joka on oivaltanut ja joka on sallinut tämän lopulta tapahtua, mutta todellisuudessa se on nyt-hetkessä. Mutta sillä ei ole merkitystä, koska ihminen havaitsi sen, ihminen tunsi sen.

Mestari istui puistonpenkillä, tällä ajattomalla penkillä, leveä hymy kasvoillaan, mahtavan leveä hymy, ja nautti siitä, millaista oli olla ihminen. Stressaamatta kaikista muutoksista, joita tapahtui, tietäen, että planeetalla on oivaltajia, jotka muuttavat oikeasti kaiken, ja tietäen, että sen ihmisitse oli tulossa Oivaltamiseen. Ei pakottamalla, ei opiskelemalla, vaan sallimalla.

Ihminen ei tavallaan nähnyt sitä aivan niin. Ihminen näki sen: "Minulla ei ole mitään jäljellä. Minulla ei ole mitään jäljellä. Minulla ei ole mitään temppuja. Minulla ei ole mitään käteviä kliseitä enää. Minulla ei ole mitään jäljellä. Se on tässä kohtaa oivalla tai kuole."

Oli päiviä, jolloin ihminen ajatteli, että kuolema olisi helpompi, kuin jatkaa tätä, mutta silloin ihminen tunsi tämän valon tulevaisuudesta, näki itsensä selkeästi – ei minään itsensä ulkopuolella, vaan itsenään – tulevaisuudessa oivaltaneena olentona. Hän oli järkyttynyt siitä, ettei se ollut sellaista, kuin hän oli luullut, järkyttynyt siitä, miten hän oli jo paljon sen kaltainen, mutta hän ei ollut vain täysin hyväksynyt sitä vielä. Hän oli järkyttynyt siitä, miten helppoa se oli, huolimatta siitä miten vaikeaksi ja hankalaksi hän oli tehnyt sen.

Siis ihminen sai tuon välähdyksen. Tuolla hetkellä kun hän ajatteli: "Oivalla tai kuole", hän sai tämän välähdyksen tulevasta itsestään, joka on oikeasti hän juuri nyt.

Vedetään syvään henkeä, ja tehdään se nyt. Ei ainoastaan merabh, shaumbra. Tehdään se.

Unesta herääminen

Olet mestari ja istut puistonpenkillä.

(Musiikki alkaa)

Ei ole pelkoa. Ei ole agendaa.

Et yritä muuttaa maailmaa, koska hyväksyt, että maailma on, mitä on. Kaikessa sen kauneudessa hyväksyt, että se käy läpi valtavaa muutosta – mutta muutosta, jollaiseksi kuvittelit sen muuttuvan, kun elämiä sitten olit uudelleenkuvittelija.

Siis mestari vain istui siinä ja nauti elämän kauneudesta.

Ja kun on sellaista, kun mestari vain istuu siinä – nautti siitä, mitä tahansa juo, mitä tahansa syö, mikä tahansa sää on – ei tarvitse tehdä työtä säteilläkseen valoaan, se on sytytetty. Se on siinä.

Tavallaan voitaisiin sanoa, että se on kuin vetäisi yhteen tukun ulottuvuuksia, toisi ne yhteen samaan pyhään hetkeen ja sitten – vhiiiis! – valo lähtee ulos. Valo lähtee eteenpäin. Valo lähtee eteenpäin.

Toinen tapa jolla olemme puhuneet siitä, on, että olet kuin malja. Olet malja, kuppi, ja nyt jumaluutesi virtaa täyttämään tuon maljan, ja sitten malja vuotaa yli, ja tuo ylivuotaminen on orgastista ja se jatkuu, ja ilo jumaluudesta joka täyttää maljan, tuo lisää iloa ja lisää ylivuotamista.

Siis mestari istuu siinä puistonpenkillä ilman agendaa, yrittämättä edes ravistella ihmistä sanoen: "Ihan oikeasti! Viimeinen askel." Mestari vain nauttii ja säteilee.

Mestari oivaltaa, että sen säteily ulottuu joka todellisuuden joka nurkkaan.

Se ulottuu uudelleenkuvittelijoihin planeetalla.

Se ulottuu myös niihin, jotka haluavat palata tapaan, jolla asiat olivat.

Se ulottuu myös uusiin sieluihin, joita tulee tälle planeetalle.

Se ulottuu uusin Maihin.

Se ulottuu kaikkialle.

Se ulottuu jokaiseen entiseen elämään, joka mestarilla on koskaan ollut, ja myös nuo elämät transformoidaan. Kyllä! Se ei ole ainoastaan tämä elämä, joka menee Oivaltamiseen, rakas ihminen. Kaikki elämäsi menevät. Kaikki nuo tarinat muuttuvat.

(Tauko)

Siis mestari on siinä, ja se olet sinä. Se olet sinä viisauden tilassa, armon tilassa.

Ja tässä sinä olet, ihminen. Tiedän, että on paljon ahdistusta nyt. Tavallaan on kai hauskaa, koska planeetalla tapahtuu hyvin paljon. Juuri siitä syystä tulit tänne, mutta on kaikki tuo ahdistus: "Milloin se tapahtuu? Milloin se tapahtuu?" ja yhtäkkiä sinä tulevaisuudesta kävelet sisään.

Sinä tulevaisuudesta olet yhtäkkiä tässä. Voitaisiin sanoa, että se alkaa unessa, yksissä torkuissasi tai pitkissä, pitkissä unijaksoissasi. Siellä päästät sen ensin sisään.

Mutta sitten se alkaa tulla tajuntaasi myös valvetilassa, ja se on tässä: "Minä tulevaisuudessa olen nyt tässä minun kanssani nyt-hetkessä."

Se on oivaltanut itse.

Se on kaikkien ihmiskokemusten ja kaikkien matkojen huipentuma, ja se on tässä, eikä sinun tarvitse tehdä mitään. Sinun ei tarvitse heittää köyttä sen ympärille estämään sitä palaamasta takaisin tulevaisuuteen. Sinun ei tarvitse kumartaa sille. Ei, ei, ei, ei. Sinun ei tarvitse kumartaa sille.

Vedät vain syvään henkeä: "Olen tässä."

Se ei oikeasti ole myöskään tulevaisuudesta. Tarkoitan, että voitaisiin sanoa niin, mutta ei, mestari on nyt-hetkessä.

Sinä lopultakin hyväksyt, että se on tässä, vetäen syvään henkeä.

Tuo oivaltanut Itse tulevaisuudesta tavallaan kommunikoi sinulle, että se on tässä jäädäkseen. Ei mikään noista ohikiitävistä kosmisen tietoisuuden hetkistä – se on tässä jäädäkseen.

Se olet sinä. Tuo sinä tulevaisuudesta tietää, aivan kuten nyt-hetken ja menneisyyden ihminen, että kaikki tämä on valinta. Ei ole sattumia, ei ole virheitä. Se ei ollut siksi, että olit todella kiva ihminen tai todella paha ihminen tai mitään. Se on tässä pelkästään valinnasta, ja tämä se on.

Tämä se on.

Tuo oivaltanut olento tulevaisuudesta tietää, että on paljon tekemistä nyt, mutta tavallaan ei ole mitään tekemistä. Tarkoitan, että on paljon tekemistä, mitä tulee Oivaltamisessa olemiseen – mutta se ei ole paljon työtä – on paljon tekemistä pelkästään olemalla täällä planeetalla.

Ja oivaltanut Itse tulevaisuudesta sanoo: "Hei, ihminen nyt-hetkessä, tunne mestaria hetki. Se olemme me. Se olen minä tulevaisuudessa. Se olet sinä nyt-hetkessä. Se on kaikki entiset elämämme menneisyydessä. Mutta tunne tuota mestaria nyt.

"Tuo mestari vain istuu puistonpenkillä ajattomassa paikassa, no, ajattomassa ja paikattomassa tilassa. Mestari vain istuu siinä nauttien elämästä.

"Mestari on tässä kanssamme. Me olemme mestari. Me istumme puistonpenkillä. Me tulemme Oivaltamiseen. Me olemme oivaltanut tulevaisuus.

"Me olemme täällä planeetalla suuren muutoksen aikana, ja me olemme täällä planeetalla vain nauttiaksemme."

Ja tuo tulevaisuuden Itse sanoo: "Tämä ei ole unta. Tämä ei ole vain unta.

"Saatat luulla, että näet unta siitä, mutta se ei ole vain unta. Se on totta. Herää siitä, mikä oli unta.

"Herää nyt. Hei sinä! Herää siitä unesta, että olit vankina ihmismuodossa, että olit rajoittunut yhteen todellisuuteen. Herää siitä unesta, että tavoittelit Oivaltamista, mutta se oli kuin porkkana hevosen edessä.

"Kuka nyt näkee unta? Kuka nyt näkee unta?"

Tämä tuleva Itse sanoo:" Minä en näe unta."

Tuleva Itse sanoo: "Minä olen oivaltanut. En näe unta enää. Minä olen mitä olen. Olen vapaa unistani. Olen vapaa vanhoista muistoista, jotka oli tallennettu syvälle yöhön.

"Sinä olet uni. Minä olen totta."

(Tauko)

Ja sitten et koskaan palaa takaisin. Et koskaan palaa tuohon ahdistukseen, tuohon ihmettelyyn "milloin", tuohon tunteeseen, että sinun tarvitsee tavallaan pitää tuo tuleva Itse loitolla, pitää se tässä nyt-hetkessä, että jos mokaat, se menee pois. Ei koskaan tarvitse.

Heräät unesta.

Nyt olet mestari, joka istuu puistonpenkillä eikä Oivaltaminen merkitse enää mitään.

Kuule se.

Olet mestari puistonpenkillä. Olet sallinut energian palvella sinua tietäen, että se on sinun.

Tulet myötätuntoon sallimisen kautta, ja yhtäkkiä Oivaltaminen ei merkitse mitään. Kenties se on kaukainen kaiku menneisyydestä, ihmiseltä joka yritti saavuttaa sen, mutta nyt se ei ole mitään.

Kun olet oivaltanut, oivallat, ettei ole Oivaltamista.

Hmm. Tavallaan hassu tapa ilmaista se, mutta se oli ihmisjuttu. Hänen piti antaa nimi sille, etiketti, mutta nyt se on pelkästään ohikiitävä hetki entisajasta, rajoittuneisuuden ja puutteen ajasta.

Nyt olet vain mestari fyysisessä kehossa, joka palvelee sinua, maailmassa josta nautit, ja kaikki virtaa.

Olet hereillä nyt, ulkona ihmisunesta ja -todellisuudessa.

Vedetään syvään henkeä tässä kohtaa, rakas shaumbra.

Tämä ei ole vain merabh tai mestarin tarina.

Tämä on herääminen unesta.

Istutaan tässä vain muutama minuutti yhdessä.

(Pidempi tauko)

Maailmaa kuvitellaan uudelleen tällä hetkellä monilla eri tasoilla. Kirjoitimme muutaman asian taululle, mutta on paljon, paljon, paljon enemmän asioita, mitä uudelleenkuvittelijat kuvittelevat uudelleen, miten nuo 6.5 % joilla on jossain määrin tietoisuutta, katsovat uutta maailmaa.

Ja on hyvin, hyvin pieni määrä niitä, jotka ovat pelkästään energian mestareita, oman energiansa mestareita.

Vedetään syvään henkeä.

Tullen ulos unesta. Aah!

Olemme aivan tässä mitä arvokkaimmassa hetkessä.

(Tauko)

Vedetään syvään henkeä yhdessä, kun tuomme tämän shoudin päätökseen. Mutta ennen kuin teemme sen, pyydän teitä nyt vain tuntemaan intohimonanne, mestarin intohimoa. Ei ole mitään vastaavaa.

Mestarin intohimo menee hyvin kauas yli niistä, jotka kuvittelevat uudelleen planeettaa tällä hetkellä.

Mestarin intohimo on hyvin erilainen kuin ihmisen intohimo. Ihmisen intohimo on usein innostuvaa ja häilyvää ja tulista ja paljon draamaa ja kaikkea muuta. Mutta tuntekaa mestarin intohimoa.

Siinä on suuri ero.

No, minun täytyy kiirehtiä.

Haluan päästä takaisin Ylösnousseiden mestareiden klubille, ja haluan kertoa heille, mitä tapahtuu. Menen takaisin Sartin ja FM:n ja DocCE:n ja Gunnin ja joidenkin muiden kanssa. He ovat nauttineet täällä tästä päivästä. Menemme takaisin, ja sen sijaan että minä ylpeilen shaumbroilla, annan heidän puhua, kerrankin (Adamus naureskelee).

Seuraavat 30 päivää, seuraavaan shoudiimme saakka, ovat syviä. Paras tapa ilmaista se – syviä. En sanonut "intensiivisiä", sanoin "syviä".

Haluan teidän muistavan, että olen kanssanne matkan joka askeleella.

Haluan teidän muistavan myös, että kaikki on hyvin koko luomakunnassa.

Kiitos.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.