"Kulje eteenpäin – vallaton elämä" –sarja, shoud 10

KULJE ETEENPÄIN 10

Adamusta kanavoinut Geoffrey Hoppe (www.crimsoncircle.com)

4.6.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Minä olen mitä olen, rakastettu St. Germain, Adamus-tietoisuusnäytöksessä.

Tervetuloa, rakas shaumbra. Tervetuloa (yleisö taputtaa). Kiitos.

Vedetäänpä kunnolla syvään henkeä yhdessä, kun aloitamme tämän virstanpylväs-shoudin. Virstanpylväs. Siitä tulee eeppinen. Siitä tulee epätavallinen. Siitä tulee jotain, jonka muistatte kauan merkkinä.

Näen sinut

Aaaaah! Kävelen ympäri. Rakastan kävellä ympäri ja katsoa kauniita silmiänne. Kyllä, katsoa jokaista teitä. Katson teitä – huokaus – ja joskus se saa minut nauramaan ja joskus se saa minut itkemään (naurua), koska ette oivalla, keitä te oikeasti olette. Tämä peli, kenties tämä gravitaatio estää teitä todella oivaltamasta. Mutta minä voin katsoa teitä silmiin ja minä näen, keitä olette. Hyvin, hyvin erityksiä tosiaankin, monista syistä, joista puhumme tänään.

Näen sen olennon, joka oli kanssani kauan sitten mysteerikouluissa. Näen sen olennon, jolta kysyin, jolle sanoin: "Olet valmis. Olet täysin valmis valaistumiseesi." Kauan sitten sanoin teille tämän ja te sanoitte: "Ei aivan vielä, ei aivan vielä." Ei siksi, että te ette ollut valmis, vaan halusitte palata hyvin erityislaatuiseen aikaan, hyvin erityislaatuiseen aikaan. Sanoitte: "Haluan odottaa. Lähden mysteerikoulusta, mutta haluan odottaa valaistumista, kunnes planeetalla on oikea aika." Ja täällä olette nyt (katsoen kameraan). Rakastan tehdä tätä ihmisten kanssa, jotka kuuntelevat internetissä. Aaa!

Mutta täällä olette nyt, melkein yksitellen valittuna, voitaisiin sanoa. Potkaisin monia ulos mysteerikouluista. Voi, heitä oli paljon. He eivät todellakaan olleet valmiita. He olivat valtatripillä tai egotripillä. He eivät olleet vielä fyysisesti tai tunteellisesti valmiita. Mutta te kaikki, te kaikki täällä olette valmiita. Ja sitten sanoin: "Palataan takaisin yhdessä muutaman sadan vuoden kuluttua." (Muutama naurahdus) Se ei ole pitkä aika, näyttää vain siltä. Sanoin: "Palataan takaisin yhdessä muutaman sadan vuoden päästä, tänä planeetan eeppisenä aikana." Selitän myöhemmin, mitä tarkoitan sillä.

"Keräännytään yhteen, ja vietetään ensin vähän aikaan rakkaan ystäväni kanssa, joka tunnetaan Tobiaksena. Vietätte jonkin aikaa hänen kanssaan, mikä auttaa parantamaan haavoja, rakastamaan taas itseänne, korjaamaan joitain vaurioita, joita on tullut ihmismuodossa olemisesta."

Niin valaistuneita ja nerokkaita kuin olettekin, palaaminen Maahan, erityisesti tässä elämässä, on ollut hyvin haastavaa ja aiheuttanut ongelmia. Jotkut teistä tulivat takaisin hyvin nopeasti vanhoihin perheisiin, vanhaan karmaan; jotkut teistä tulivat takaisin vanhoihin suhteisiin, jotka muuttuivat avioliitoiksi tai kumppanuuksiksi ja moniksi haavoiksi. Niinpä sanoin: "Viettäkää vähän aikaa rakkaan ystäväni Tobiaksen kanssa." Ja monet teistä viettivät ja muistelitte Tobiaksen kanssa, keitä olitte.

Hän teki loistavaa työtä. Jotkut teistä muistelevat häntä vielä rakastavasti, teillä on hyvin helliä hetkiä. Jotkut teistä tulivat Tobiaksen jälkeen, mutta te vietitte siis aikaa Tobiaksen kanssa ja sitten kun hän oli valmis inkarnoitumaan takaisin maan päälle, minä tulin sisään.

Tulin sisään ollakseni täällä hyvin pienen ja valikoidun ihmisryhmän kanssa – teidän, jotka kutsutte itseänne shaumbraksi, jotka tulette elämän kaikilta aloilta, kaikista mahdollisista ammateista ja maista ympäri maailmaa. Ei ole todella toista yhteistä sidettä, kuin oivaltamisenne tässä elämässä.

Tulin siis takaisin työskentelemään teidän jokaisen kanssa, ja näen, keitä olette, keitä todellisuudessa olette. Tiedän, keitä olette. Haluan teidän näkevän sen nyt. Haluan teidän näkevän tuon saman todellisen enkelin, tuon valaistuneen ihmisen, sen joka ei ole enää jumissa mielessä, sen joka ei ole enää jumissa tunnekysymyksissä – ja missä helvetissä on kahvini?! (Naurua) Työskentelen kahvipalkalla. Ei makseta mitään muuta, vain kahvia. Vain yksinkertaista kahvia. Missä on Sandra, kun tarvitsen häntä? (Lisää naurua) Missä on Edith, kun tarvitsen jonkun, jota pitää kovilla? (Lisää naureskelua)

Mutta mestarin lailla vedän syvään henkeä ja oivallan, että se tulee minulle. Se tulee tänne, joo. Teillä saattaa olla vaikeuksia löytää kahvia tauolla, mutta se tulee tänne (lisää naureskelua).

Oivallan siis, keitä olette. Tiedän, miksi olette täällä. Tiedän myös yleisesti ottaen, milloin teette tuon uskomattoman läpimurron, jota olette odottaneet. Tiedätte, mitä se on, mutta ette tiedä, miten siihen päästään. Voitte tuntea sen lähestyvänä ja selkeänä osana elämäänne, mutta ette tiedä, milloin se tapahtuu.

Heräätte aamulla ja mietitte: "Onko se tämä päivä? Tuleeko se nyt?" Kamppailette päivän läpi ihmetellen: "Mitä teen väärin? Mitä minun täytyy tehdä seuraavaksi? Milloin tämä oivaltaminen tulee?" Ja se on turhauttavaa – hyvin, hyvin turhauttavaa.

Mutta pari kohtaa tässä. Ensinnäkin, voitaisiin sanoa, että jumalaisella tasolla odotatte itse asiassa edelleen. Ette tee mitään väärin. Sisällenne jonkin sanoo: "Ei aivan vielä, ei aivan vielä."

Tiedän, että monet teistä väittelevät siitä kanssani. Suututte minulle: "Hitto soikoon! Hitto soikoon, Adamus! Haluan sen nyt! Olen pyytänyt sitä nyt. Missä helvetissä se on?!" Olette odottaneet. Odottaneet. Olette oppineet paljon. Olette edelleen selvittäneet joitain vanhoja asioita, mikä on hyvä asia, mutta olette vain odottaneet oikeaa aikaa.

Tiedän, kuka olette. Olen työskennellyt kanssanne aiemmin. Näen, kuka olette. Ette ole vain tuo kamppaileva ihminen, joka yrittää saada tolkkua elämästä ja päästä johonkin, mitä kutsutaan "henkiseksi valaistumiseksi", mistä ette ole oikein varma, mitä se on tai milloin se tapahtuu. Te vain odotatte.

Niinpä pidän sitä hetken siinä, ja palaamme siihen myöhemmin. Mutta katson ja joskus minun täytyy nauraa ja joskus minun täytyy itkeä. Nauran, koska ikään kuin oivallatte, miten yksinkertaista kaikki on, miten olitte tavallaan päättäneet kummallisella tavalla odottaa, ja oivallatte, miten se ei ole itse asiassa suurta kamppailua. Se on itse asiassa melko yksinkertaista. Ja itken joskus sen vuoksi, minkä läpi laitatte itsenne fyysisesti ja tunteellisesti, eikä niin tarvitse olla. Ei tarvitse.

Sanotte: "Mutta Adamus, minulla ei ole mitään kontrollia siihen, mitä kehossani tapahtuu. Adamus, mieleni tulee hulluksi. Minulla ei ole mitään kontrollia siihen." Mutta vedetäänpä syvään henkeä ja mennään sen yli. Joo, ole hyvä (vähän naureskelua, kun kahvi ojennetaan hänelle). Se tulee minulle, minä en tule sen luo.

SHAUMBRA (nainen): Se on kuumaa.

ADAMUS: Se on kuumaa.

SHAUMBRA: Ole varovainen, se on kuumaa.

ADAMUS: Kuumaa! Kuuma ei haittaa minua. Minä tunnen kuuman! Siis, kiitos (Adamus siemaisee kahviaan) Melko hyvää … Sandra. (Vähän naurua) Ai, ai! Hän katsoo minua nyt pahasti internetin kautta (lisää naurua).

Okei, missä olimmekaan? Ai, tiedän, missä olimme. Näen, kuka olette. Haluan nauraa. Haluan itkeä joskus. Ja ennen kaikkea haluan vain kehottaa rentoutumaan valaistumiseenne. Rentoutukaa vain siihen. Älkää tehkö siitä sellaista kamppailua. Älkää tehkö niin kovasti työtä siihen. Rentoutukaa vain. Ette ajattele tietänne siihen, ettekä pakota tietänne siihen. Rentoutukaa siis vain siihen. Siksi olemme täällä.

Päivän kysymys

Seuraavaksi Linda mikrofoniin. Joo, joo, on teidän vuoronne, on teidän vuoronne.

Linda mikrofoniin. Linda vie mikrofonin yleisön joukkoon ja antaa sen vapaaehtoiselle. Hän näkee kätenne nousevan silloinkin, kun se ei nouse. Anna se vapaaehtoiselle, ja aloitamme tämän shoudin kysymyksellä: millä tavalla olet erilainen nyt tänään kuin neljä vuotta sitten? Millä tavalla olet erilainen nyt kuin neljä vuotta sitten? Ole hyvä, rakkaani.

SHAUMBRA 2 (nainen): Voi, Adamus! Olen täällä!

ADAMUS: Voi, Adamus. Kyllä (he naureskelevat).

SHAUMBRA 2: Kaikki on erilaista.

ADAMUS: Kaikki on erilaista. Nimeä kolme asiaa, jotka ovat erilaisia.

SHAUMBRA 2: Olen hyvin tietoinen.

ADAMUS: Olet hyvin tiet- … hyvä.

SHAUMBRA 2: Olen täällä.

ADAMUS: Mm hmm. Mm hmm.

SHAUMBRA 2: Ja rakastan.

ADAMUS: Sinä …

SHAUMBRA 2: Rakastan.

ADAMUS: Rakastat mitä?

SHAUMBRA 2: Kaikkea (nainen naureskelee).

ADAMUS: Kaikkea?

SHAUMBRA 2: En kaikkea, mutta rakastan elämää.

ADAMUS: Joo, joo.

SHAUMBRA 2: Kyllä.

ADAMUS: Rakastat elämää, okei.

SHAUMBRA 2: Kyllä.

ADAMUS: Ei suuria haasteita elämässäsi tällä hetkellä?

SHAUMBRA 2: Kyllä, on suuria haasteita, mutta se on hyvä. Se on ok.

ADAMUS: Pidät suurista haasteista.

SHAUMBRA 2: En! Mutta – kyllä. (Adamus naureskelee) Ei, vaan tavallaan rakastan sitä, koska – rakastan selvitä niistä.

ADAMUS: Aivan. Tunnetko itsesi paremmaksi elämässä nyt, kuin olit neljä vuotta sitten?

SHAUMBRA 2: Kyllä.

ADAMUS: Oletko selkeämpi nyt kuin neljä vuotta sitten?

SHAUMBRA 2: Kyllä.

ADAMUS: Hyvä. Oletko nyt onnellisempi?

SHAUMBRA 2: (pieni tauko) Kyllä.

ADAMUS: Oletko yltäk- … Tota, "Kyllä, tavallaan. Mitä onnellisuus on?" Oletko yltäkylläisempi nyt?

SHAUMBRA 2: Kyllä, kyllä.

ADAMUS: Hyvä, hyvä. Oletko fyysisesti terveempi?

SHAUMBRA 2: Tota, en oikeastaan.

ADAMUS: Et oikeastaan. Miksi?

SHAUMBRA 2: Koska on pieniä keho-ongelmia.

ADAMUS: Joo, joo. Joo, okei. Mutta sanon, että mentäessä tähän, minne olemme menossa, on tärkeää olla terve.

SHAUMBRA 2: Kyllä.

ADAMUS: On tärkeää olla kroppa kunnossa.

SHAUMBRA 2: Kyllä.

ADAMUS: Voitko antaa itsellesi tuon luvan saada kehon takaisin tasapainoon?

SHAUMBRA 2: Kyllä.

ADAMUS: Oletko kuunnellut Ancestral Freedomin (= vapaus esi-isistä)?

SHAUMBRA 2: En vielä (vähän naureskelua).

ADAMUS: Anna tänne se mikrofoni! (Lisää naureskelua) Anna se … Tein kantani selväksi vai mitä? (Vähän kikatusta) Ymmärrät myöhemmin. Kuuntele se. Linda antaa sen lahjaksi sinulle. Hän lähettää sinulle linkin, joten se on ilmainen. Kyllä, kyllä. En voi painottaa sitä liikaa. Puhun siitä aivan hetken kuluttua.

Seuraava, seuraava. Miten olet nyt erilainen kuin neljä vuotta sitten?

LINDA: Mmmmm.

ADAMUS: Voi, et voi mennä piiloon (muutama naurahdus). Hei, rakkaani. Hyvä nähdä sinut taas.

SHAUMBRA 3 (nainen): Olen todella onnellinen, että olen täällä. Odotin tätä innolla, enkä odottanut, että seisoisin täällä ja minun tarvitsisi puhua.

ADAMUS: Miksi?

SHAUMBRA 3: En vain odottanut sitä (hän naureskelee).

ADAMUS: No, mitä odotit – istuvasi vain hiljaa tuolissa shoudin ajan?

SHAUMBRA 3: Kyllä! (He naureskelevat)

ADAMUS: Hyvä.

SHAUMBRA 3: Toivoin sitä. Toivoin.

ADAMUS: Oletteko huomanneet, että silloin kun toivotte pysyvänne pienenä, ettei kukaan huomaa, saatte mikrofonin? Tässä on hyvin mielenkiintoinen dynamiikka. Selitän sitä myöhemmin shoudissa. Miten olet erilainen nyt kuin neljä vuotta sitten?

SHAUMBRA 3: Kun katson luovuuttani, se on hyvin erilaista.

ADAMUS: Hyvä.

SHAUMBRA 3: Kun katson työtäni, suhde potilaisiin tulee intiimimmäksi ja hyvin syväksi. Ja kun katson seminaarejani, energia on täydellistä.

ADAMUS: Hyvä.

SHAUMBRA 3: Todella täydellistä.

ADAMUS: Millainen terveytesi on?

SHAUMBRA 3: Terveyteni on – kuuntelin Ancestral Freedomin (naurua).

ADAMUS: No, en käytä sinua enää puhemiehenä! Millainen terveytesi on?

SHAUMBRA 3: Ei kovin hyvä.

ADAMUS: Miksi?

SHAUMBRA 3: Ei kovin hyvä (hän huokaa). En tiedä. Tarkoitan, että olin paremmassa kunnossa aiemmin.

ADAMUS: Joo.

SHAUMBRA: Olin paremmassa kunnossa aiemmin.

ADAMUS: Enemmän energiaa.

SHAUMBRA 3: Kyllä.

ADAMUS: Joo. Vähemmän kipuja?

SHAUMBRA 3: Kyllä.

ADAMUS: Okei. Mistä siinä on kyse? (Nainen kohauttaa olkapäitään) Hmm. Älä sano sitä. Älä sano: "En tiedä." Keksi jotain, valehtele minulle, mitä tahansa. Älä vain sano: "En tiedä", joo.

SHAUMBRA 3: Olisin saman tein sanomassa, etten tiedä, mutten sano sitä.

ADAMUS: Joo (lisää naureskelua).

SHAUMBRA 3: Tarkoitan, että minulla on tunne … Kävin Thresholdin (= kynnys) ja siitä lähtien minusta on tuntunut – tarkoitan, että kenties se on normaalia – kaikkea on tullut esiin. Kaikkea vanhaa kamaa kehossa, vain kehossa, koska muu on täydellistä.

ADAMUS: Joo, hyvä. Siis vain keho. Mielenkiintoista.

SHAUMBRA 3: Kyllä.

ADAMUS: Okei, hyvä. Kiitos, ja kiitos, että halusit puhua kanssani tänään (vähän naureskelua).

Seuraava. Miten olet tänään erilainen kuin neljä vuotta sitten? Voi pojat.

Tervehdys, mestari.

SHAUMBRA 4 (mies): Tervehdys.

ADAMUS: Joo.

SHAUMBRA 4: Ai, tarkoitatko minä erilainen vai elämä yleisesti?

ADAMUS: Miten olet tänään erilainen kuin neljä vuotta sitten? Mikä on muuttunut elämässäsi?

SHAUMBRA 4: Ai, niin kun kaikki. Vaihdoin asuinmaata. Vaihdoin työpaikkaa. Vaihdoin – olen paljon yltäkylläisempi, paljon luovempi.

ADAMUS: Hyvä.

SHAUMBRA 4: Teen, mitä rakastan.

ADAMUS: Hyvä. Enemmän selkeyttä?

SHAUMBRA 4: Joo, joo. Paljon enemmän selkeyttä.

ADAMUS: Haluaisitko palata neljän vuoden taakse?

SHAUMBRA 4: Ei.

ADAMUS: Ei. Ei, okei. Hyvä, kiitos.

SHAUMBRA 4: Se oli siinä?

ADAMUS: Joo, se oli siinä. Ei kovin tuskallista. Joo, ellette anna minulle väärää vastausta (muutama naurahdus). Hyvä.

LINDA: Lisää?

ADAMUS: Voi, toki, toki. Ole hyvä, miten olet tänään erilainen verrattuna neljän vuoden takaiseen?

GUDRUN (nainen): Olen ajatellut sitä. On vaikea muistaa, mutta voin sanoa, että minusta tuntuu paljon vähemmän uhrilta, jos lainkaan.

ADAMUS: Ai, hyvä, hyvä. Vähemmän uhri.

GUDRUN: Kyllä, se oli varsinainen teema.

ADAMUS: Kyllä.

GUDRUN: Ja minusta tuntuu paljon tyynemmältä sisälläni.

ADAMUS: Kyllä.

GUDRUN: Ja olen paljon, paljon, paljon yltäkylläisempi. Se ei ole enää ongelma.

ADAMUS: Hyvä.

GUDRUN: Ja se on oikeastaan perusta monissa asioissa. Ja …

ADAMUS: Millainen energiasi on?

GUDRUN: Terveyteni alkaa vaivata minua vähän, sydän ja muutama muu pikkuasia, joiden luulen olevan yhteydessä tähän koko muutokseen yleisesti ottaen. En siis ole käynyt lääkärissä vuosiin, joo. Joo, se on – jos kysytään, niin tulee mieleeni aina silloin tällöin, että kenties on jotain, mistä minun pitäisi tietää.

ADAMUS: Miten nukut yöllä?

GUDRUN: Voi, tuskin yhtään.

ADAMUS: Joo, okei.

GUDRUN: Rehellisesti. Olen lakannut olemasta huolissani siitäkin, koska ajattelen, että okei, minulla on aikaa. Minulla on varaa nukkua myöhään tai olla vähän rennompi sen suhteen. Minun ei tarvitse nousta ylös kuudelta joka aamu. Mutta varmasti se on olemassa. Joskus ajattelen sen johtuvan melusta ympärilläni talossa, korttelissa, jossa asun.

ADAMUS: Voi, on melua, muttei se ole välttämättä ulkopuolella.

GUDRUN: Joo, joo.

ADAMUS: Joo, joo.

GUDRUN: No, joskus toivon, että voisin syyttää sitä siitä. Mutta tunnen joskus, että tunnin nukkumisen jälkeen – sen olen huomannut, että kyse on vain tunnista – olen tuntenut, että olen nukkunut ainakin 10 tuntia.

ADAMUS: Aivan.

GUDRUN: Kahdentoista ja yhden välillä aamulla tai ennen kolmea tai kolmen jälkeen, ja se on käytännöllisesti katsoen todella tuo tunnin nukkuminen. Ja katson herätyskelloani enkä voi uskoa, että se on vain yksi tai kaksi.

ADAMUS: Aivan.

GUDRUN: Sen olen huomannut.

ADAMUS: Okei, hyvä.

GUDRUN: Joo. Ja oivalsin, että olet sanonut aiemmin, että se unen pituus jonka luulemme tarvitsevamme, ei ole enää pätevä.

ADAMUS: Irrelevantti.

GUDRUN: Se on siis hyvin rauhoittavaa.

ADAMUS: Hyvä, kiitos.

GUDRUN: Okei, kiitos.

ADAMUS: Ja muuten, te jotka olette helpottuneita, että lähellänne istuva henkilö sai mikrofonin, ja luulette, että Linda lähtee pois, niin hän ei lähde (vähän naureskelua). Olette kuin: "Voi! Hyvä, hyvä! Olen niin iloinen, että Gudrun sai mikrofonin ja nyt minä en saa." Voi, ei, ei, ei, ei, ei. Joo (lisää naureskelua). Hyvä, kiitos.

Ja miten elämäsi on erilaista nyt kuin neljä vuotta sitten?

SHAUMBRA 5 (nainen): No, sanouduin irti aiemmasta työpaikastani vuosi sitten, ja olen tyytyväisempi elämään nyt.

ADAMUS: Mm hmm. Mitä kuuluu kaikelle mielen toiminnalle, aivopuheelle?

SHAUMBRA 5: Sitä on vähemmän, paljon vähemmän.

ADAMUS: Joo. Paljon vähemmän?

SHAUMBRA 5: Joo, paljon vähemmän.

ADAMUS: Okei.

SHAUMBRA 5: Joo.

ADAMUS: Hyvä. Oletko onnellisempi?

SHAUMBRA 5: Kyllä.

ADAMUS: Mikä on suurin valituksenaiheesi?

SHAUMBRA 5: (huokaisten) Tarvitsen uuden auton, kenties (hän naureskelee).

ADAMUS: Salli se sitten!

SHAUMBRA 5: Joo!

ADAMUS: Joo.

SHAUMBRA 5: Sallin.

ADAMUS: Ja tiedän, että kun sanon näin, niin jotkut teistä tavallaan: "Yäk, yäk!" Se on kuin: "Ei, lopeta. Salli se, just joo." Okei. Millaisen auton saisit?

SHAUMBRA 5: Audin.

ADAMUS: Audin. Mikä malli? Cauldre haluaa tietää, minä en välitä.

SHAUMBRA 5: 380, luulisin.

ADAMUS: Okei, joo.

SHAUMBRA 5: Joo?

ADAMUS: Hyvä, hyvä.

SHAUMBRA 5: Joo?

ADAMUS: Hyvä. Kiva auto, hän sanoo. Minä en tiedä. Minulla on edelleen hevoseni ja vaununi (naurua). Pidän niistä. Joo, hyvä. Kiitos. Pari vielä, Linda.

LINDA: Ei mikään ongelma.

ADAMUS: Miten elämäsi on erilaista kuin neljä vuotta sitten?

LINDA: Nainen, jolla on silmälasit, kiitos.

ADAMUS: Hei.

EDITH: Hei.

ADAMUS: Joo. Miten elämäsi on erilaista?

EDITH: Rakastan itseäni paljon enemmän kuin aiemmin.

ADAMUS: Rakastat itseäsi, hyvä.

EDITH: Ja se on …

ADAMUS: Oliko sinulla aiemmin ongelmia sen kanssa, itsesi rakastamisen?

EDITH: Kyllä, kyllä, kyllä.

ADAMUS: Miksi?

EDITH: Ajattelin, etten ollut tarpeeksi hyvä kaikkeen.

ADAMUS: Joo. Ja nyt olet ok.

EDITH: Kyllä.

ADAMUS: Hyvä, hyvä. Ja mikä muu on erilaista kuin neljä vuotta sitten?

EDITH: Mmm. Olen paljon rennompi.

ADAMUS: Paljon rennompi.

EDITH: Kyllä.

ADAMUS: Hyvä. Miten on yltäkylläisyytesi laita? (Edith vääntelee naamaansa) Mmmmm. Kuuntelitko Yltäkylläisyyteni – ilmaisen Yltäkylläisyys-kurssini?

EDITH: Kyllä.

ADAMUS: Hyvä. Kuuntele uudestaan (naurua).

EDITH: Kuuntelin muutama päivä sitten.

ADAMUS: Joo, okei. Muutama päivä sitten.

EDITH: Mm hmm.

ADAMUS: Okei.

EDITH: Ennen tätä päivää.

ADAMUS: Ai, kuuntelit sen juuri.

EDITH: Kyllä.

ADAMUS: Ai, okei. No, vie – mitä – kenties viikon, ennen kuin se tuo kaikkia rikkauksia (naurua). Älä siis ole kärsimätön. Se on joka tapauksessa ilmainen.

EDITH: Mm hmm.

ADAMUS: Joo. Millainen on terveytesi?

EDITH: Hyvä.

ADAMUS: Melko hyvä, okei.

EDITH: Kyllä.

ADAMUS: Ei epätavallisia särkyjä tai kipuja?

EDITH: Ei.

ADAMUS: Energiataso?

EDITH: Se on hyvä.

ADAMUS: Okei, hyvä. Kiitos. Tuuraatko Edithiä?

EDITH: Kyllä.

ADAMUS: Joo, hänen nimensä on Edith (naurua). Edith, mitä tekisinkään ilman sinua? (Yleisö taputtaa) Mutta et puhunut minulle vihaisesti kuten Edith. Et pistänyt minua koville.

EDITH: En.

ADAMUS: Ja sitten sanot: "Voi eiii! Adamus!" Ja sitten minä sanon ruman sanan, ja sanot: "Voiii! Sinun täytyy kirota, Adamus!" (Lisää naureskelua) Okei. Vielä kaksi, Linda.

LINDA: Okei.

ADAMUS: Miten elämäsi on erilaista kuin neljä vuotta sitten? Tervetuloa.

SHAUMBRA 6 (nainen): Kiitos. Hyvin mielenkiintoista.

ADAMUS: Hyvin mielenkiintoista.

SHAUMBRA 6: Joo.

ADAMUS: Se on mielenkiintoinen kommentti.

SHAUMBRA 6: Koska en tiedä, milloin minun täytyy tehdä jokin päätös, ja se on hyvin monimutkaista mielelleni ja sanon: "Unohda se. Hemmetti, minä sallin." Ja kaikki näyttää toimivan koko päivän. En suunnitellut tekeväni tätä ja tuota ja yhtäkkiä: "Ai! Ai! Kiitos, kiitos, kiitos, kiitos." Ja sitä minulla tapahtuu nyt, ja lannistun aina silloin tällöin jostain. Minulla ei ole aavistustakaan, mitä se on.

ADAMUS: Oletko kyllästynyt?

SHAUMBRA 6: Anteeksi kuinka?

ADAMUS: Oletko kyllästynyt? Kyllästynyt, tiedäthän kuin …

SHAUMBRA 6: Joo, joo, joo. En ole varma, koska olen hyvin aktiivinen. Olen hyvin aktiivinen.

ADAMUS: Hyvin aktiivinen.

SHAUMBRA 6: Joo.

ADAMUS: Ja millainen on energiatasosi?

SHAUMBRA 6: Tällä hetkellä ehkä viisi tai kuusi.

ADAMUS: Viisi tai kuusi, okei. Siis tavallaan …

SHAUMBRA 6: Kymmenestä. Kymmenestä.

ADAMUS: Okei.

SHAUMBRA 6: Joo.

ADAMUS: Joo, kymmenestä. Okei.

SHAUMBRA 6: Tällä hetkellä, joo.

ADAMUS: Entä terveytesi?

SHAUMBRA 6: Terveyteni, joo, se oli yllätys, koska en ollut koskaan ennen ollut sairas ja minulta poistettiin kaihi ja se meni jotenkin pieleen, ja se oli ensimmäinen kokemus oivaltaakseni, miten asiat toimivat, kun on sairas.

ADAMUS: Ai, joo, joo.

SHAUMBRA 6: Eikä minulla ollut koskaan ennen ollut sitä ja sanoin: "Huh!"

ADAMUS: Joo, joo.

SHAUMBRA 6: Joooooo! (Vähän naureskelua)

ADAMUS: Ei hyvä! Ei hyvä!

SHAUMBRA 6: Ja sitten sanoin: "Voi! Minä sallin!" Mutta sitten … (lisää naurua ja vähän taputuksia) Mutta nämä typerät asiat tulevat takaisin ja sanoin: "Jihuu! Vau! Hei! Lääkärisi ei ole tarpeeksi hyvä. Sinun täytyy selvittää, mitä tehdä" ja ihan sama. Se oli hullua, ja siksi energiani on sellainen, viisi tai kuusi tai ihan sama. Mutta salliminen …

ADAMUS: Salliminen.

SHAUMBRA 6: … on minun – en tiedä. Ajan ja sanoin …

ADAMUS: Miten vanha olet?

SHAUMBRA 6: Voi hyvänen aika! Vau! (Naurua) Miten kaunista! Täytän 73 muutaman päivän päästä.

ADAMUS: Seitsemänkymmentäkolme (yleisö taputtaa). Ja toin sen esiin …

SHAUMBRA 6: Kiitos.

ADAMUS: … koska elinvoimasi on paljon nuorempi kuin 73-vuotias.

SHAUMBRA 6: No, kiitos, Adamus.

ADAMUS: Ja sinulla on hyvin nuorekas energia.

SHAUMBRA 6: Kiitos, kiitos.

ADAMUS: Kiitos.

SHAUMBRA 6: Kiitos.

ADAMUS: Vielä muutama, rakas Linda.

LINDA: Vielä yksi?

ADAMUS: Vielä yksi.

LINDA: Vielä yksi.

ADAMUS: Vielä yksi.

LINDA: Mmmm, mmmm.

ADAMUS: Kaikki ovat hermostuneita (muutama naurahdus). Linda rakastaa rooliaan. Linda rakastaa mikrofonienkelinä olemista (lisää naureskelua).

Ole hyvä. Millaista elämäsi on?

SHAUMBRA 7 (mies): Se on ok, itse asiassa.

ADAMUS: Se on ok. Tuo kuulostaa kuin paskalta! (Naurua) Millainen se on verrattuna neljän vuoden takaiseen?

SHAUMBRA 7: Ensinnäkin, koko tämä ylösnousemustarina tuntuu itse asiassa kaukaiselta, mutta samaan aikaan tuntuu myös, että kaikki on paljon selkeämpää kuin silloin. Todella, ja kaikki.

ADAMUS: Millainen energiasi on?

SHAUMBRA 7: Se vähän riippuu, joskus todella hyvä ja sitten yhtäkkiä todella matala.

ADAMUS: Joo. Millainen on yleinen elämänilo, kuten sitä kutsutaan?

SHAUMBRA 7: Kuljemme nyt paljon luonnossa ja se on todella hyvin nautittavaa. Itse asiassa en ole huolissani enää niin paljon kuin neljä vuotta sitten. Se oli todella äärimmäistä silloin, ja nyt osaan nauttia todella pienistä asioista ja …

ADAMUS: Joo.

SHAUMBRA 7: Joo, joo.

ADAMUS: Hyvä. Siis yleisesti ottaen parempi kuin neljä vuotta sitten? Huonompi? Vai …

SHAUMBRA 7: Erilainen.

ADAMUS: Vain erilaisia ongelmia.

SHAUMBRA 7: Erilainen. Joo, mieleni ei toimi enää. Se on myös erilainen asia.

ADAMUS: Ahaa! Mielesi ei toimi! (He nauravat)

SHAUMBRA 7: Joo!

ADAMUS: Hyvä, hyvä, hyvä.

SHAUMBRA 7: Se on myös erilainen asia.

ADAMUS: Joo, joo, hyvä. Kiitos paljon.

SHAUMBRA 7: Kiitos.

ADAMUS: Ja kiitos Lindalle mikrofonin kuljettamisesta ympäriinsä.

LINDA: Se on minulle ilo.

Vedetäänpä kunnolla syvään henkeä tässä.

Elämä neljä vuotta sitten – monet teistä ajattelivat sitä toisten vastatessa kysymyksiin. Mitä on tapahtunut viimeisenä neljänä vuotena? Mitä on tapahtunut viimeisenä 15 tai 20 vuotena tai viimeisenä vuotena, esimerkiksi?

Tämä ei ole helppo prosessi. Tämä koko herääminen ja valaistuminen voi olla hyvin, hyvin haastavaa. Teillä saattoi jokin aikaa sitten olla odotuksia siitä, mitä tapahtuu elämässänne, ja muita asioita tapahtui. Olette päästäneet irti paljosta, mitä sanoisin vanhoiksi ongelmiksi, mutta olette kohdanneet joitain muita asioita matkan varrella. Yksi niistä – luultavasti suurin jonka näen useimmilla teistä – on energiatasonne.

Teillä ei ole läheskään yhtä paljon sisäistä ristiriitaa kuin ennen. Teillä ei ole enää suuria taisteluja. Ette piinaa itseänne mielessä läheskään yhtä paljon. Sitä on tietysti edelleen joskus. Mutta yksi suurimmista asioista, jonka huomaan, on energiataso – joinain päivinä ylhäällä, joinain päivinä alhaalla, mutta yleisesti – eikä sillä ole mitään tekemistä pienen vanhenemisen kanssa. Se on vain, no, ilmiö, jota käytte läpi, ja puhumme siitä tänään, mutta näen, että on yleisesti ottaen enemmän rakkautta itseänne kohtaan. Olette tyytyväisempi itseenne nyt kuin neljä vuotta sitten, ehdottomasti tyytyväisempi kuin 10 vuotta sitten – "tyytyväisen" ollessa, ettei ole yhtä paljon mielen ongelmia – mutta on tämä energiajuttu. Ikään kuin yritätte vetää energiaa liiketoimintaanne, luoviin projekteihinne, pelkästään elämänne, suhteeseenne, ja on vähän jumiutunutta energiaa. Puhumme siitä tänään.

Kulunut vuosi

Mutta minäpä puhun viime vuodesta, kuluneesta yhdestä vuodesta. Se on ollut valtava, hämmästyttävä vuosi shaumbralle ja minulle. Ja minun on sanottava, että olin hyvin vakavissani sanoessani aiemmin, että olitte mysteerikouluissa ja olisitte voineet valita valaistumisen silloin omin päin, mennä Ylösnousseiden mestareiden klubiin, mutta ette tehneet sitä. Sanoitte: "Haluan odottaa. Haluan odottaa tällä erää."

Viime vuotena olemme todella nopeuttaneet asioita. Ennen sitä olen kehottanut ihmisiä lähtemään Crimson Circlestä. Olen sanonut, että jos et ole täällä ruumiillistunutta valaistumista varten, kehotamme sinua lähtemään. Voit tulla takaisin, kun olet valmis, mutta tämä ei ole paikka ihmisille, jotka puuhastelevat henkisyydessä. Tämä ei ole paikka ihmisille, jotka ruokkivat itseään energialla. En yksinkertaisesti salli sitä.

Tämä on paikka teidän kaikkien kaltaisille ihmisille, jotka ovat valinneet tämän elämän oivaltamiseen. Piste. En siedä niitä – enkä usko, että tekään siedätte – jotka vain kurkkivat ikkunoista, niitä jotka ilmestyvät paikalle vain tarkistamaan tilanteen, kenties tuntemaan energiaa. Esimerkiksi tänään tässä huoneessa on mahtava energia, ja se upea paikka energian syöjille. Tunnistatte heidät, jos he edes pääsisivät ovelle saakka. He pitävät draamasta. He pitävät paljosta makyosta. Mutta olemme periaatteessa pitäneet heidät ulkona energeettisesti, jotta voimme tehdä sitä työtä, jota varten tulitte tänne tässä elämässä.

Tiedän, että te ette halua sen tapahtuvan toisessa elämässä. Ette halua odottaa. Haluatte sen tässä elämässä. Niinpä juuri sitä teemme täällä yhdessä – minä teidän kanssanne.

Minulla ei ole opetussuunnitelmaa, jonka laadin kauniissa palatsimaisessa toimistossani Ylösnousseiden mestareiden klubilla. En ole selvittänyt tätä kaikkea etukäteen. Teemme sen yhdessä, kun sallitte valaistumisenne, kun laajennatte tietoisuuttanne. Siksi on hyvin vaikeaa – en voi koskaan oikeastaan kertoa rakkaalle Cauldrelle ja Lindalle ja Crimson Circlelle, mitä seuraavaksi tapahtuu. Joskus menemme olettavasti yhdenlaiseen työpajaan ja tuolla hetkellä muutamme sen ja teemme jotain erilaista, koska kaikki on tilaustyönä räätälöity teitä ja ruumiillistunutta valaistumistanne varten.

Kun sanon, että näen, keitä olette, ettekä te oivalla sitä vielä, niin näen teidät, jotka olette hyvin sitoutuneita johonkin, johon sitouduitte elämiä sitten, mutta teette sen tässä elämässä. Se on hyvin erilaista kuin millään toisella ihmisryhmällä, millään toisella uskonnollisella tai henkisellä tai new age –ryhmällä. En tiedä, tunnistatteko tuon eron. Jos ette, niin menkää huvin vuoksi joku kerta yleiseen new age –tilaisuuteen tai jonkinlaisen metafyysisen asian viikonloppuretriittiin. Oivallatte yhtäkkiä, miten kauas te olette tulleet ja miten kauas me olemme tulleet.

Viime vuotena olemme kulkeneet kvantti – en halua käyttää "nopeutta" – mutta olemme olleet kvanttikiihdytetyssä energiaprosessissa. Aloitimme melkein päivälleen vuosi sitten Kryonin konferenssista Sedonassa. Työskentelen toisinaan läheisesti Kryonin kanssa, erityisesti jakaessamme näyttämön, ja keskustelin Kryonin kanssa ennen tuota tapahtumaa. Siellä oli – mitä – kahdeksan, yhdeksän sataa ihmistä. Se oli valtavankokoinen tapahtuma, ja tiesin, että oli aika sanoa jotain tärkeää tuolle yleisölle, mutta erityisesti teille.

* New agen tuolle puolen

Tarkistin Kryonilta etukäteen ja sanoin: "Tästä aion puhua", vain varmistaakseni, että se oli mukavaa tuon kokoontumisen koko tietoisuuden kannalta. Ja tein julkilausuman, hyvin voimakkaan julkilausuman, ja sanoin: "New age on ohi. Se on ohi." Se ei ole varsinaisesti mahtavin paikka tehdä tuo ilmoitus (vähän naureskelua). Sedona on new age –keskus USA:ssa ja itse asiassa suurelle osalle maailmaa. Se on myös makyo-keskus. Se ei ole suosikkivierailupaikkani. Mutta tein tuon ilmoituksen. Sanoin: "New age on ohi", eli että on aika lakata puhumasta siitä. On aika lakata tutkimasta kaikkia erilaisia modaliteetteja ja menetelmiä. On aika lopettaa se. (Adamuksen viesti on nimeltään "End of the New Age")

Blavatsky, Jung, Steiner ja muutama muu olivat hyvin tärkeitä vaikuttajia new agen aloittamisessa 140 vuotta sitten. Se oli aikaa, jolloin maailma tarvitsi uutta ajattelua ja uutta lähestymistapaa, sen tarvitsi sukeltaa mystiikkaan ja henkisyteen tavalla, jota mikään kirkko ei tarjonnut ja jota oikeasti mikään muu uskonto ei tarjonnut.

Mutta tuli aika päättää new age ja periaatteessa sanoa: "On joko aika palata takaisin tavalliseen elämään ihmisenä tai on aika tulla valaistumiseensa. On aika olla tuo ruumiillistunut mestari maan päällä."

Niinpä se aloitti hyvin nopeatahtisen prosessin, ja oivalsin, ettei minua kutsuttu takaisin taas tänä vuonna, joten … (naurua) Sitten viime kesänä teimme Ancestral Freedomin (= vapaus esi-isistä). Tiedän, että monet teistä ovat katselleet tai kuunnelleet sen. Se ei ole miellyttävä ohjelma. Se ei ole miellyttävä "pilvikurssi" – niin sitä kai kutsutaan. Se on vaikea. Se ei ollut kovin pitkä, mutta se on erittäin vaikea, koska tiesin, että oli aika päästää irti tuosta viimeisestä tasapainottomasta karmayhteydestä vanhaan perheeseen.

Monet teistä kävivät sen läpi ja teillä oli sen jälkeen viikkoja tai kuukausia haasteita – haasteita kehossa ja suhteissa, surua – koska päästettiin irti vanhoista suhteista, jotka eivät olleet enää oikeasti tasapainossa kanssanne. Ne pidättelivät teitä. Tarkoitus ei ollut käskeä teitä lähtemään pois perheestänne tai eroamaan puolisostanne tai heittämään lapsianne ovesta maailmaan. Tarkoitus oli sanoa, että teillä on ollut pitkä, pitkä sukulinja sen perheen biologian ja ajattelutavan kanssa, jota ehkä rakastatte – tai vihaatte, sillä ei ole merkitystä – mutta on aika päästää siitä irti. Ette voi raahata sitä valaistumiseen. Voitte rakastaa heitä. Voitte olla myötätuntoinen heitä kohtaan. Mutta kehotin teitä kaikkia tarkastelemaan esi-isätaustaanne. Ja se oli vaikeaa monille teistä, ja tiedän, että oli joitain fyysisiä ongelmia, mutta se oli seuraava askel, jonka otimme.

Sitten aloitimme "Kulje eteenpäin" –sarjan. Tämä on sarjan kymmenes osa, ja jostain syystä se tuntuu kolmannelta osalta, kuin olisimme juuri aloittaneet, koska se etenee nopeasti. Ja tutkimme paljon materiaalia, sukelsimme paljoon materiaaliin tänä vuonna. Olemme menneet moniin ongelmiin kuluneiden yhdeksän shoudin aikana.

Sitten tuli BON Adventuren (= BON-seikkailu) aika Havaijilla. Se oli upea ja kaunis työpaja, mutta se mitä siellä tapahtui, oli todella hyvin tärkeää. Kerroin tuolle ryhmälle – uskoakseni se oli toinen päivä – että tämä on ensimmäinen kerta, kun shaumbroilla joita olemme tavanneet, päällimmäisessä energiassa ei ollut ongelmat. Olemme pitäneet satoja ja satoja tilaisuuksia vuosien aikana, mutta yleensä shaumbrat ovat tulleet ongelmiensa kanssa, ja se on ok. Hiljaisten ongelmiensa kanssa. He eivät tulleet itkien ovesta sisään. He eivät tulleet vaatien vastauksia noihin ongelmiin, mutta ne olivat mukana. Se oli kuin pilvi, joka roikkui koko tilaisuuden yllä.

Minun täytyi työskennellä sen kanssa, Tobiaksen täytyi myös työskennellä sen kanssa, mutta se oli energeettisesti teidän tiellänne. Ihmisongelmat, perusasiat – yltäkylläisyys, terveys, suhteet ja itsearvostus. Jotkut teistä ovat kamppailleet sen kanssa, erityisesti suhteiden, ja siksi tunsin, että vapaus esi-isistä oli hyvin tärkeä. Mutta tuossa kokoontumisessa oli ensimmäinen kerta, kun se ei ollut kaiken ohittava, suuri asia. Se oli valtava läpimurto, ei ainoastaan tuolle ryhmälle, vaan se merkitsi kaikkia shaumbroja. Se edusti teitä kaikkia.

Ja se tapahtui uudestaan äskettäin, kun olimme Italiassa, sekä Thresholdissa (= kynnys) ja Ahmyo-retriitissä. Kummassakaan niistä tärkein energia ei ollut ongelmat elämässänne – tiedättehän tuo ihmisen kamppailu, melkein ratkaisemattomat ongelmat. Nyt voisimme todella kulkea eteenpäin. Voisimme todella edistyä paljon. Se on nopeutunut kirjaimellisesti kvanttitasolla. Se on yksi syy, miksi monet teistä tuntevat uupumusta kehossa.

Mieli menee edestakaisin, mutta huomasin oikeasti tässä shoudissa tänään, että energiatasolla, fyysisillä ongelmilla on ollut vaikutus kehoon, tällä valonnopeudella. Sillä on ollut vaikutusta. Hyvä uutinen on, ettei se ole pysyvää eikä se jatkuvasti pahene (muutama naurahdus), mutta voin kertoa, että sillä on ollut vaikutus.

On siis ollut hyvin, hyvin nopea vuosi. Paljon asioita on tapahtunut tänä vuonna. Ja kun katsotte, mistä olemme puhuneet, mitä asioita olemme kattaneet tänä vuonna, pysähtykää hetkeksi ja tuntekaa sen suuruus.

* Pimeyden tuolle puolen

Tänä vuonna olemme ottaneet käsittelyyn pimeyden ja sanoneet, että pimeys on harhaa. Se itsessään on noin kahden elämän työn väärti, ja teimme sen äskettäin. Pimeys on ehdottomasti harhaa. Jos uskotte siihen, niin sitä on ja se vaikuttaa elämäänne ja laittaa paljon asioita epätasapainoon. Pelkäätte aina pimeyttä tai taistelette sitä vastaan.

Sitten kun nousette tuon harhan yläpuolelle ja oivallatte, ettei oikeasti olet pimeyttä, erityisesti teidän elämässänne, voitte siirtyä kaikkien noiden kamppailujen yli. Se on todella harhaa. On ihmisiä, jotka taistelevat pimeyden puolesta, jotka vaativat valon ja pimeyden, enkelit ja paholaiset. Ja sallikaa se heille. Sallikaa se heille. Se on heidän peliään. Mutta me siirrymme sen yli.

* Kuoleman tuolle puolen

Menemme kuoleman tuolle puolen. Puhuimme siitä laajasti yhtenä päivänä Ahmyo-retriitissä. Kaikki tulivat paikalle haluten hyvää elämää, ja mitä minä tein? Puhuin kuolemasta (vähän naureskelua).

Mutta kuolema on varsinainen ongelma ihmisille, usko kuolemaan. Ei ole kuolemaa, mutta kuitenkin ihmiset vaativat sitä. He katsovat ruumista arkussa ja sanovat: "No, ilmiselvästi Adamus on väärässä." He näkevät ystäviensä, sukulaistensa, vanhempiensa, veljiensä ja sisariensa kuolevan ja sanovat: "No, se tapahtuu minulle." Kaikki sanovat: "Ennemmin tai myöhemmin kuolee." Se ei ole itse asiassa totta. On fyysisen kehon siirtymä, ja mestari ymmärtää, että jonain päivänä hän ehdottomasti integroi ja tuo fyysisen kehonsa koko tietoisuuskehoonsa, mutta ei ole kuolemaa. Ei ole kuolemaa. On siirtymä.

Olette enemmän elossa silloin kuin koskaan, erityisesti "olen olemassa" –ymmärryksen kera. Käsitättekö, että se mitä on kutsuttu kuolemaksi, on oikeasti biologian siirtymä – biologian siirtymä – eikä sen tarvitse olla sellainen ruma kuolema, jonka ihmiset ovat kokeneet. Mutta alatte käsittää, että olette enemmän elossa kuin koskaan, kun teette tuon siirtymän.

Kerroin ryhmälle Ahmyo-retriitissä muutama päivä sitten, että hyvin moni shaumbra on sanonut: "Tämä on viimeinen elämäni tällä planeetalla", ja minusta se tarkoittaa viimeistä elämää, jolloin käydään läpi se prosessi, joka teidän on tarvinnut käydä nyt läpi. Viimeinen elämä, jossa teidät synnytetään. Viimeinen elämä, jossa unohdatte, kuka olette. Viimeinen elämä, jossa elätte massatietoisuuden pilvessä, itse asiassa sen pimeässä varjossa, ja kaikkien sen epämiellyttävien asioiden varjossa, kuten yltäkylläisyyden puute, sairaudet, sodat, nälänhätä ja kaikki se muu.

Mutta kerroin tuolle ryhmälle taannoin, että teillä on vaihtoehtona olla ensimmäisiä, jotka tulevat takaisin – jos niin päätätte – ilman tarvetta käydä läpi syntymää. Voitte päättää integroida itsenne tulostettuun kehoon, nanokehoon. Tai ilmentää valokehonne muutamaksi päiväksi kerrallaan. Mutta kun puhuitte aiemmin, että te ette tule koskaan takaisin, tarkoititte vanhaa tapaa.

On uusia tapoja tulla takaisin ja kokea tämä planeetta tarvitsematta käydä läpi vanhaa systeemiä. On tapoja kokea tämän planeetan luonnon kauneus ja hyviä ja terveitä suhteita tarvitsematta tehdä sitä vanhalla tavalla. Olette ensimmäisiä, jotka tekevät sen.

Kun ylösnousseita mestareita tuli sisään, se oli vähän erilaista. He kävivät yleensä läpi syntymäprosessin, tavallaan muutamin poikkeuksin, kuten Tobias jolla oli kuorikeho, mutta hän kävi kuitenkin läpi ihmiskuviot tullakseen takaisin. Jos valitsette niin, olette ensimmäisiä, jotka todella nousevat koko kuolemamerkityksen yläpuolelle.

Kuolemamerkitys on, että kehonne kuolee, tavallisesti jostain sairaudesta tai onnettomuudessa, ja tulette takaisin toiseen elämään, mutta olette unohtaneet, kuka olette. Olette ensimmäisiä, joilla on mahdollisuus oikeasti uhmata kuolemaa, koska tulette ilman syntymää. Tulette takaisin ja tiedätte täsmälleen, kuka olette. Tulette takaisin eikä massatietoisuuden gravitaatio vedä teitä asioihin, joista tiedätte, että ne eivät ole ok – toisten ihmisten draamaan, yltäkylläisyysongelmiin, laajaan valikoimaan asioita.

Niinpä kun olen kuullut – ja Tobias kuuli aina – teidän sanovan: "En koskaan tule takaisin", tavallaan tiesimme teidän sanovan: "Ei vanhalla tavalla. Luomme uuden tavan. Muutamme kuolematietoisuutta tällä planeetalla." Ja teette sen. Teette sen ehdottomasti. Ja jokaisella teistä on tilaisuus. Siinä on kaikki, minkä tarvitsette ruumiillistuneeseen valaistumiseen tässä elämässä ja kuoleman ylittämiseen tilanteessa, jossa voitte tulla takaisin tänne niin, kuin haluatte, silloin kun haluatte, ja todella nauttia elämästä niin, kuin pitäisi.

Siis tänä vuonna olemme kvanttitietoisuusavautumisessamme menneet kuoleman tuolle puolen.

* Jumalan tuolle puolen

Olemme menneet Jumalan tuolle puolen. Se oli vaikea paikka, koska Linda pisti aina minut koville siinä. Miten voin sanoa niin Jumalasta ja Jeesuksesta? Olemme puhuneet Jumalasta ja katsoimme – olemme puhuneet siitä monena muuna vuotena, mutta tänä vuonna oikeasti sanoimme: "Tämä vanha Jumala ei toimi enää", emmekä pelänneet sanoa sitä. Emme olleet huolissamme, että salama iskee.

Jumala on vitsi, huono ihmisen vitsi. Se on heijastus ihmistietoisuudesta. Sillä ei ole mitään tekemistä jumaluuden tai henkisyyden kanssa. Ne ihmiset jotka ovat luoneet tämän ihmis-Jumalan, eivät ole saaneet jumalaista kokemusta, koska silloin siitä ei kirjoitettaisi vaisuja kirjoja (muutama naurahdus).

Olemme ottaneet käsittelyyn kirkot. Olemme ottaneet käsittelyyn uskonnot. Olemme ottaneet käsittelyyn myös new agen, jossa on paljon makyoa, ja sanoneet: "Se ei ole Jumala. Se ei ole Henki. Henki, Jumala, on aivan tässä. Minä olen myös Jumala."

Olemme sanoneet "ei enää" joillekin näistä pelottavista vanhoista uskomusjärjestelmistä, karmalle, synnille, katumusharjoituksille ja kärsimykselle. Näin ei ole tarkoitus olla, ja näiden asioiden on aika muuttua tällä planeetalla. Eikä se muutu luentojen ja kirjojen avulla. Se muuttuu sillä, että muutamat teidän kaltaisenne ihmiset menevät tuolle puolen ja luovat täysin uuden mallin tälle planeetalla.

* Vallan tuolle puolen

Tänä kuluneena vuotena otimme käsittelyn vallan. Vallan. Useimmat ihmiset uskovat valtaan. He eivät kyseenalaista valtaa – "Elämä on valtapeliä." Teillä joko on sitä tai ei ole. Jos teillä on sitä, pelkäätte aina, että menetätte sen. Niinpä yritätte saada lisää. Jos teillä ei ole sitä, toivotte aina, että saisitte sitä, ja pelkäätte ihmisiä, jotka ovat vaikutusvaltaisia.

Valta on harhaa. Se on ehdottomasti harhaa. Sitä ei ole missään muualla kuin ihmistietoisuudessa ja ihmismielessä. Muuten sitä ei ole olemassa. Ja sanoimme: "Kuljetaan eteenpäin. Mennään vallattomaan elämään", koska valtaelämässä on aina pakottamista. On kovuutta. On aina pelkoa. Valtaelämässä katsotaan aina ulospäin, ei sisäänpäin. Ei ole vallan tarvetta, mutta ihmiset eivät ymmärrä energiaa ja tietoisuutta. Niinpä he tavoittelevat sen sijaan valtaa.

Valtaa on kaikkialla tällä planeetalla. Sitä on tietysti liiketoiminnassa. Sitä on uskonnoissa ja kirkoissa, ehdottomasti hallituksissa. Sitä on terapiassa. Sitä on lääketeollisuudessa. Sitä on kaikessa. Tämä maailma toimii vallalla. Vallalla.

Ja se on itse asiassa mielenkiintoista, koska fossiilisen polttoaineen, vanhan polttoaineen, koko dynamiikka on heijastusta tästä koko valtatietoisuudesta. Teidän täytyy räjäyttää jotain siirtämään eteenpäin. Teillä täytyy olla voimadynamiikka, ja periaatteessa tämä planeetta ei löydä todellista energiaratkaisua niin pitkään, kun se uskoo valtaan.

Olemme ottaneet sen käsittelyyn, ja sanat tulevat minulta Cauldren kautta, mutta teidän tietoisuutenne tulee läpi. Te sanotte "ei enää" kuolemalle, "ei enää" uskolle pimeyteen, "ei enää" vanhalle Jumalalle. Olemme muuttuneet, te olette muuttuneet yhdessä lyhyessä vuodessa.

* Aika-avaruuden tuolle puolen

Olemme ottaneet käsittelyyn ajan ja paikan. Se on iso juttu. Sanoimme, että aika-avaruus kulkee teidän lävitsenne. Te ette liiku lineaarisen projektion, aika-avaruuden läpi. Aika-avaruus kulkee teidän lävitsenne. Se on hyvin yksinkertaista fysiikkaa. Minun on melkein vaikea kuvitella, että tiedemiehet ja fyysikot eivät ole tajunneet sitä. Se on hyvin yksinkertaista. Se on vallankumouksellista. Ja kun he lopulta tajuavat sen ihmisaivoillaan, se muuttaa koko ymmärryksen tieteestä, Jumalasta, vallasta ja kaikesta muusta. Mutta tällä hetkellä he ovat lukossa siinä.

Mutta te muutatte sen. Jotkut teistä ovat ehdottomasti tunteneet sen. Toisilla teistä on se tietämys, että aika ja paikka liikkuvat lävitsenne. Olette mestari. Ette ole aika-avaruuden armoilla.

Siitä puheen ollen – ajasta, erityisesti historiasta. Historia on aikajärjestys. Olemme puhuneet – olemme itse asiassa jopa uhmanneet historiaa. Historia on periaatteessa lineaarinen ihmistarina. "Nämä asiat tapahtuivat näinä päivinä", ja ihmiset uskovat sen kyseenalaistamatta. He sanovat: "No, olet hullu, jos et usko, mitä näihin kirjoihin on kirjoitettu."

Alamme ymmärtää, että historia on ajan aspekti ja tuo aika on joustavaa – ei tarvitse olla enää lineaarisen ajan vankina – ja että kun tarkastelette menneisyyttänne, historiaanne, se ei välttämättä ole sitä, minkä mielenne muistaa. Se ei ole välttämättä myöskään sitä, mikä on kirjoitettu kirjoihin. Ja ihmiset haastavat tämän ja sanovat: "No, olet hullu. Tämä tapahtui." Mutta mestari alkaa havaita, että se on hyvin joustavaa, ja se mitä tapahtui menneisyydessä, voidaan muuttaa – perspektiivi siitä ja myös ymmärrys kaikesta dynamiikasta. Ette ole lukittuna aikaan. Ette ole lukittuna enää historiaanne.

* Muuta

Ja taannoin otimme käsittelyyn myös rakkauden Ahmyo-retriitissä. Puhuimme syvällisesti rakkaudesta. Monta kertaa kun kuulen ihmisten puhuvan rauhasta, rakkaudesta ja ilosta, haluan oksentaa (vähän naureskelua). Se on makyo-klisee. Ja sanon tämän, koska he eivät oikeasti ymmärrä, mitä nämä asiat ovat. He sanovat sen melkein hypnoottisesta näkökulmasta – "Rauha, rakkaus ja ilo". Puhuimme syvällisesti rakkaudesta ja todellisesta syvästä rakkaudesta, mitä se oikeasti on. Olemme ottaneet käsittelyyn isoja kysymyksiä kuluneena vuotena, ja te olette olleet oleellinen osa kaikkia näitä asioita.

Olemme liikkuneet tällä valonnopeudella, ja tiedätte, että olen viimeiset pari vuotta puhunut melkein kyllästymiseen saakka, kunnes ikävystytte, viidestä ihmisaististanne ja mielestä ja sanonut, että nämä luovat todellisuusperspektiivinne. Mieli ja ihmisaistit antavat teille todellisuusperspektiivin, mutta se ei ole kaikki. Siirrytään eteenpäin. Laajennetaan sitä. Mennään mestarin aistiin, joka on hyvin, hyvin erilainen kuin mikään ihmisaisti ja mieli. Aletaan tutkia, mitä muuta täällä jo on.

Siis kuluneena vuotena puhuttaessa paljon aisteista ja mielen tuolle puolen menemisestä, olemme tehneet sen. Olemme alkaneet avata – te olette alkaneet avata – mestarin aistin. Se on vielä tulossa. Olette edelleen – jotkut teistä kyseenalaistavat, onko sitä tai teettekö sen oikein. Se on tulossa. Älkää työstäkö sitä. Oikeasti. Älkää ponnistelko sen kanssa. Tuntekaa vain sitä ja sallikaa se.

Olemme tehneet uskomattoman määrän tänä vuonna, ja paljon lisää on tulossa. Valtavan paljon, hyvin paljon on tulossa. On paljon lisää tulossa, ja halusin puhua tänään jostain hyvin, hyvin erityislaatuisesta, jostain jonka huomasin 10 päivää sitten arvioidessani, katsoessani shaumbrojen energiaa. Ja oivalsin, että ensimmäistä kertaa ikinä – se oli iloinen yllätys – energianne olivat muuttuneet suunnattomasti.

Ja pyydän Lindaa kirjoittamaan tämän taululle, virtuaalitaulullemme (muutama naurahdus, koska ei ole mitään taulua). (Adamus vetää esiin taulun, vähän taputuksia). Vain Lindaa varten.

Läpimurto

Taannoin tapahtui uskomaton läpimurto. Se oli muutos tietoisuudessanne. Jotkut teistä ovat luultavasti tietoisempia siitä kuin toiset, mutta se oli tietoisuusmuutos, joka oli ensimmäinen todellinen läpimurto ja-tietoisuudessa. Olemme puhuneet siitä jonkin aikaa, siitä että olette ihminen "ja" olette mestari, mutta yhtäkkiä havaitsin tämän muutoksen.

Katsottaessa energiakenttäänne, tietoisuuttanne, energiaanne, se oli melkein – voitaisiin sanoa – kuin munanmuotoinen, ja olette olleet tässä munanmuodossa pitkän aikaa. Olette tunteneet paljon asioita, kokeneet – tarkoitan, että elämänne muuttuu, joillain tavalla se tulee paremmaksi ja jollain tavalla vähän vaikeammaksi – mutta yhtäkkiä noin 10 päivää sitten oli säteilyä tuosta vanhasta kovakuorisesta munanmuodosta ja-tietoisuuteen. Sitä ei tapahtunut vain muutamalla teistä. Se tapahtui monilla teistä, ja tämä merkitsee, että sitten se tulee lopuille.

Useimmat teistä eivät luultavasti tiedostaneet sitä. Ette heränneet yhdeksän päivää sitten ja sanoneet: "Voi! Yhtäkkiä olen "ja"", mutta se oli huomattava muutos. Ja kirjoitan sen tällä tavalla, koska sitä on vaikea ilmaista sanoilla, mutta sanon huomanneeni, että teistä tuli vallaton ja energiapitoinen. Energiapitoinen. Siksi kysyin aiemmin, minkä eron olette huomanneet elämässänne? Millainen energiatasonne on?

Energiatasonne on ollut … Olette kuluttaneet paljon energiaa viimeiset neljä vuotta. Olette kuluttaneet paljon erityisesti kuluneena vuotena. Se vaikuttaa kehoonne. Ei niinkään ajatuksiinne, mutta se on vaikuttanut todella kehoonne, yleiselinvoimaanne. Mutta yhtäkkiä kun tämä muutos tapahtui, kun päästiin pois vanhasta valtatietoisuudesta ja siirryttiin ja-tietoisuuteen, oli yhtäkkiä uutta energiapitoisuutta.

Haluaisin teidän tuntevan sitä hetken tässä. Kuvitelkaa taas: olette tässä ihmisenä, mielenä, viitenä aistina ja on syvä halu siirtyä niiden tuolle puolen, mutta toisinaan se on hyvin vaikeaa. Ette pystyneet läpimurtoon. Kuulitte sanani ja turhauduitte minuun, koska sitä ei tapahtunut elämässänne. Kuulitte ja-tietoisuudesta tai puhuimme yltäkylläisyydestä tai mestariaistista, mutta tavallaan sanoitte: "Hitto! Milloin se tapahtuu?" Ja sitten, taas kerran, huomasin sen alkavan tapahtua noin 10 päivää sitten.

Tämä merkitsee, tämä johtaa lopulta olemiseen tietoisessa ja-tilassa. Ei enää puhuta siitä älyllisesti tai filosofisesti, vaan todella ollaan tietoisessa ja-tilassa. Olette ihminen. Ei koskaan suunniteltu, että teistä tulisi täydellinen ihminen. Ei ollut koskaan tarkoitus, että ihminen ylösnousi ihmisitsenään. Ei ollut koskaan tarkoitus, että luomme täydellisen ihanneihmisen. Ei koskaan.

Ihminen on ihminen. Ihmisellä on biologiansa. Sillä on mielenkiintoisia tapoja tehdä asioita. Kyse oli avautumisesta ja-tilaan, myös mestariksi, ja tätä olette itse asiassa tehneet.

Kun tämä tapahtuu, on valtava irtipäästäminen vallantarpeesta. Olette käyttäneet valtaa suurimman osan elämästänne. Käytätte edelleen valtaa hyvin säännöllisesti elämässänne, mutta yhtäkkiä oivallatte, että te ette halua mennä siihen. Se ei tuo teille sitä, mikä sydämenne todellinen toive on. Niinpä olette itse asiassa päästäneet siitä irti. Ja kun teitte sen, kun teette sitä, se avaa energian – runsaan, runsaan energian – tulemisen elämäänne.

Se on maamerkki. Se on virstanpylväs, koska jos teillä menneisyydessä oli suuri määrä energiaa, olisitte käyttäneet sitä vallalla/voimalla. Niinpä tavallaan pysyitte tarkoituksella erossa siitä, tavallaan: "En ole vielä valmis, joten pysyn erossa siitä."

Mutta nyt olette rento ja luotatte riittävästi itseenne. Olette kohdassa, jossa sanotte: "Tämä kaikki tulee yhteen hyvin pian. On aika päästä energiapitoiseen elämään."

Neljä vuotta sitten olisitte sanoneet: "Saattaisin käyttää hyväksi tai väärin tuota energiaa", ja olisitte kutsuneet sitä vallaksi. Neljä vuotta sitten olisitte ehkä sanoneet: "Energiapitoisuus heittää minut pois tasapainosta." Mutta nyt? Nyt se on muuttunut, ja se oli kaunis asia tarkkailla. Ajattelin tehdä täysin erilaisen shoudin, mutta oli kuin, että nyt voimme todella oikeasti mennä eteenpäin.

Haluan teidän tuntevan hetken tätä koko laajentumista. Tässä on ihminen, kuten sanon, melkein kuin munanmuotoinen ja taistelee tai tekee työtä kovasti valaistumisen, tietoisuuden eteen, ja sitten yhtäkkiä kun luovutte taistelusta ja lakkaatte yrittämästä niin kovasti, se alkaa avautua, laajentua. Muna on edelleen siinä. Tuo munanmuotoinen energia on edelleen siinä, mutta yhtäkkiä on uusi kerros, eikä se ole ihmismuna. Se on ns. mestari, jumala, ja se tuo runsaasti energiaa – energiaa joka ei ole kovaa.

Yksi syy monien teidän pysymiseen erossa energiasta on, että jos teillä olisi jokin suuri ongelma elämässänne, viimeisenä haluaisitte tuoda lisää energiaa siihen. Jos teillä on yltäkylläisyysongelma ja tuotte energiaa siihen, saatte suuremman yltäkylläisyysongelman tai suuremman terveysongelman tai suuremman suhdeongelman. Niinpä välttelitte energiaa mielenkiintoisella tavalla, koska se oli valtaenergiaa. Se oli vanhaa energiaa. Mutta lopulta sanoitte: "Ei enää. Muutun nyt", ja sallitte sen tapahtua.

Se on "ja". Sitä on mestari. "Olen ihminen ja olen mestari. Olen älykäs ja olen tavallaan myös tyhmä. Minulla on valtavasti huumorintajua ja olen hyvin vakava. Olen valokeho ja olen fyysinen keho."

Ehkä ihmettelette, miksi tähän pääseminen vei niin kauan. Oli paljon ongelmia. Oli paljon asioita, joista piditte edelleen kiinni, ja sanoitte: "Itse asiassa emme ole aivan valmiita. Emme aivan valmiita. Planeetalla tapahtuu joitain muita asioita, emme ole aivan valmiita. Haluamme ajoittaa tämän hyvin kauniisti." Ja nyt se avautuu.

Lopetetaan nyt siis puhuminen siitä ja koetaan se tässä jutussa, mitä kutsumme merabhiksi. Sammutamme yleisvalon. Asettukaa mukavasti.

Merabh

Vallaton ja energiapitoinen.

Haluaisin teidän tämän merabhin aikana todella kokevan runsaasti energiaa. Tuntekaa se. Tuntekaa se fyysisessä kehossanne. Mutta haluan teidän huomaavan yhden hyvin, hyvin tärkeän ominaisuuden siinä.

Se ei ole kuin ne vanhat energiat, joihin olette tottuneet, joita kutsun voimaenergiaksi, kovaksi, jossa joskus vain halusitte jotain. Teidän tarvitsi tavallaan säätää pienemmälle, pehmentää sitä.

Nämä ovat erilaisia energioita. Energia on runsasta armossaan. Se on runsasta helppoudessaan. Se ei ole vaikeaa kehollenne tai mielellenne.

Vetäkää siis kunnolla syvään henkeä ja mennään tähän merabhiin. Tämä on tietoisuuden muuttamisaikaamme, siirtymistä tilasta toiseen.

(Yohan aloittaa musiikin)

Olen puhunut paljon ja-tietoisuudesta keahakissa edellisvuodesta alkaen ja jatkuen tähän vuoteen saakka. Olen puhunut siitä shaumbrojen kanssa. Tajuatte sen älyllisesti. Ymmärrätte sen. Se ei ole oikeasti vaikeaa. Se on kaksi kirjainta, ei edes vaikea kirjoittaa. Ja. J-a.

Ja olisitte voineet tuntea sen, mutta oli vastustusta – sanoisin – tai kenties haluttomuutta. On myös keskitytty kovasti ihmisitsen, sinun, tekemiseen paremmaksi. On melkein vaikea kuvitella meneminen nyt ja-tietoisuuteen, toiseen sinuun (Adamus naureskelee), mutta se ei ole vaikeaa.

On hyvin kaunista katsella, kun siirrytte pois älyllisestä, filosofisesta ja henkisestä käsityksestä ja sitten lopulta alatte kokea sen kehossanne ja todellisuudessanne. Se tapahtui 10 päivää sitten.

On sinä, ihminen, ja on tämä toinen, mestari – niin sitä kai kutsuttaisiin, vapaa itse, jumala – ettekä sanoneet: "No, okei jos tämä mestari on täällä, minun täytyy olla rikas ja minun täytyy olla terve." Ette sanoneet niin, koska oivalsitte, että se on niin ihmismäistä.

Ette yrittäneet käyttää valtaa tähän ja-itseen. Ette yrittäneet tulla korjaamaan ihmistä. Tunsitte vain sitä. "Ja minussa on hyvin paljon enemmän. Ja miksi minun täytyi tehdä ihmisestä parempi? Olen nyt jumala ja ihminen."

Oli valtavaa siirtymistä pois vallasta, ja kun se tapahtui, se avasi oven energialle, uudelle energialle, sellaiselle josta olemme puhuneet vuosia – runsaalle energialle, yksinkertaiselle energialle.

Sillä ei ole kaksinaisuuden tai vallan vanhoja ominaisuuksia.

Siinä on runsautta eikä se vain tule ja mene. Teidän ei tarvitse olla huolissanne sen menettämisestä. Teidän ei tarvitse pakottaa sitä kehoonne parantaaksenne sen tai pakottaa sitä yltäkylläisyysongelmiinne. Se on rikasta itsessään.

Vallatonta ja energiapitoista.

Vetäkää kunnolla syvään henkeä.

Voi hyvänen aika, miten nopea vuosi on ollutkaan. Kuoppainen toisinaan. Se on kuin menemistä huviajelulle, joka kulkee nopeammin, kuin voitte kuvitella. Miten jännittävää, vähän pelottavaa, mutta olemme tulleet pitkän matkan tänä yhtenä vuotena tähän pisteeseen. Jo ennen kuin lopetamme tämän "Kulje eteenpäin" –sarjan, voimme puhua energiapitoisuudesta.

Tiedän, että muutamat teistä sanovat: "Kuka, minäkö? Tarkoitatko minua?" Joo, tarkoitan jokaista teistä.

Kuunnelkaa musiikkia hetki ja tuntekaa tätä, tätä tulemista ja-tietoisuuteen. Ei vain ajatella sitä, vaan koetaan se.

Vetäkää kunnolla syvään henkeä, kun musiikki soi.

(Pitkä tauko)

Jokin muuttui äskettäin – ja luullakseni se on alku monille muille muutoksille – ja-tietoisuuden todellinen oivaltaminen, mestari ja ihminen, poistuminen valtatarpeesta elämässänne, ja se toi runsaasti energiaa.

Miten se näkyy ihmiselämässänne? Näette sen seuraavan kuukauden tai vuoden aikana, mutta se muuttuu ehdottomasti. Esitin tämän päivän kysymyksen – miten elämäsi on erilaista – ja jos esittäisin sen neljän vuoden tai vuoden kuluttua, niin katsoisitte taaksepäin hämmästyneenä. Jotain todella suurta muuttui.

Nyt energiaa vain on, ja se on rikasta eikä se ole kovaa. Teidän ei tarvitse taistella sen kanssa. Nyt yksi ihminen, lineaarinen ihminen, on "ja", monta. Jotain suurta muuttui.

Ja teitte sen sallimalla.

Kun tulee aikani siirtyä eteenpäin, haluaisin teidän muistavan minut ainakin kahdesta yksinkertaisesta sanasta: salliminen ja "ja".

Salliminen. Sitä teette. Sallitte valaistumisenne. Sallitte Itsenne, Sinun, Minä olen -olemuksen.

Emme voi ajatella tietämme tämän läpi. Ette voi päästä mielellä pois mielestänne. Ei ole mitään temppuja. Ei ole mitään salakäytäviä. Kyse on vain sallimisesta – sen sallimisesta, joka on alun alkaenkin luonnollista.

Ja sitten "ja". Se tosiasia, ettei koskaan ollut tarkoitus valaista ihmistä. Oli tarkoitus oivaltaa mestarin valaistuminen ja olla edelleen ihminen ja paljon muuta. Emme ole vielä edes alkaneet puhua siitä.

Mutta juuri nyt, vedetään kunnolla syvään henkeä. Tässä ei ole mitään työstettävää.

Joskus puhun siitä, mihin menemme seuraavaksi, mutta tänään puhun siitä, mitä näin juuri tapahtuvan – vallattomuus ja energiapitoisuus.

Voitteko tuntea sen omassa itsessänne? Ei mentaalista stressitunnetta, vaan voitteko vain tuntea sen hetken itsessänne, kun musiikki soi?

Pitkän aikaa on ollut melkein energianälänhätä. Nyt on runsaasti energiaa.

(Pitkä tauko)

Se tapahtuu nyt tässä huoneessa. Se tapahtuu nyt teillä, jotka katselette. Luonnollinen vaihtaminen vallasta energiapitoisuuteen elämässänne.

Se tapahtuu, koska sallitte sen. Se tapahtuu, koska olemme kerääntyneet tänne yhteen. Ei sanojeni vuoksi, vaan pelkästään siksi, että sallitte sen.

Haluan teidän todella tuntevan tätä energiapitoisuutta tästä seuraavaan shoudiimme saakka. Ei ajattelevan sitä, vaan todella tuntevan sen. Miten se koskettaa teidän, ihmisen, joka osaa ja teidän, mestarin, joka osaa. Se on siinä. Teitte sen. Teitte tuon todella historiallisen muutoksen.

Vedetään kunnolla syvään henkeä yhdessä tässä shoudissa 10.

Ja kuten aina, rakkaat ystäväni, muistakaa, että kaikki on hyvin koko luomakunnassa. Kiitos.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.