KORONAVIRUKSESTA – ADAMUKSEN PERSPEKTIIVI


Adamus Saint-Germainia kanavoinut Geoffrey Hoppe (www.crimsoncircle.com)
26.2.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

TÄRKEÄ HUOMAUTUS: Tämä informaatio ei luultavasti ole sinulle, ellet ota täyttä vastuuta elämästäsi ja luomuksistasi.

Tämän session koko energian kokemiseksi on suositeltavaa, että kuuntelet audio-nauhoituksen lukeissasi puhtaaksikirjoitusta tai käännöstä.

LINDA: Tervetuloa. Tässä ovat Geoff ja Linda Hoppe Crimson Circlestä. Olimme täällä Villa Ahmyossa pitämässä tapahtumaa korealaisten kanssa, ja tämän tapahtuman aikana Adamus viittasi koronavirukseen.

GEOFF: Itse asiassa se oli aivan ensimmäisen session aikana. Tiedän, että siellä olleiden korealaisten keskuudessa oli paljon huolta, koska sen puhkeaminen on ollut melko merkittävää Etelä-Koreassa. Niinpä Adamus aloitti koko työpajan puhumalla lyhyesti koronaviruksesta, ja ajattelimme, että shaumbroja ympäri maailmaa kiinnostaisi saada hänen perspektiivinsä siitä.

Tämä kanavointi tulkattiin, joten tahti on vähän normaalia hitaampi, mutta ajattelimme, että tämä informaatio olisi tosiaankin hyvä kaikille. Voit vapaasti ladata tämän veloituksetta, ja voit myös vapaasti jakaa sitä.

Siis tässä on Adamus, joka puhuu koronaviruksesta. Tämä nauhoitettiin 26.2. täällä Konassa Havaijilla.

ADAMUS: No niin, puhutaanpa tästä koronaviruksesta. Voi, pelottaako se teitä vähän? (Joku sanoo "kyllä") Joo. Olette vähän huolissanne?

Koronavirus, mistä se sai nimensä? Tietääkö kukaan, mitä "korona" merkitsee?

SHAUMBRA 1 (nainen): Aurinkoa.

ADAMUS: Aurinkoa? Kyllä. Se liittyy aurinkoon, mahdollisesti. "Corona" on espanjankielinen sana, suositummin käytössä noin 300 vuotta sitten. "Corona" tarkoittaa – itse asiassa alkuperäinen sana oli "la corona" – "kruunu". Kruunu, ja Espanjassa sitä voivat käyttää ainoastaan kuninkaalliset – tuota sanaa "corona" – viittamaan kruunuun, kuninkaaseen ja kuningattareen. Mielenkiintoista.

"Korona" merkitsee nyt myös kehää, ja sitä käytetään myös viittaamaan aurinkoon, auringon kuumaan kaasumaiseen osaan. Mutta alkuperäinen merkitys oli kruunu, la corona. Miten se liittyy virukseen? No, katsotaanpa, mikä virus on.

Missä tahansa viruksessa on kyse tasapainottomuudesta ihmistietoisuudessa, jokaisessa viruksessa, on se sitten fyysinen tai henkinen virus. Seksuaalienergiavirus josta Tobias puhui monta vuotta sitten, on epätasapainoa maskuliini- ja feminiinienergioissa. Viruksella ei ole agendaa. Se on vain siinä, koska on jokin epätasapaino – epätasapaino – ja se on selvittämässä tuon epätasapainon, se yrittää saattaa asiat takaisin harmoniaan.

Mahdollisesti tiedätte minun sanoneen, että energia on vain kommunikointia. Sitä energia vain on – laulua, kommunikointia. Kun tuo energia joutuu pois harmoniasta, pois resonanssista ja menee epätasapainoon, sen täytyy luonnollisesti tulla takaisin tasapainoon. Kaikki energia pyrkii ratkaisuun ja tasapainoon. Siis jos energialaulu on poissa tasapainosta, jotain tapahtuu saattamaan sen takaisin tasapainoon. Se on yksi asioista, joita virus tekee. Joskus fyysinen virus on niin yksinkertainen, kuin vain tapa selvittää epätasapaino kehossanne.

Tavallinen flunssa, kaikki saavat sen. Flunssa, tavallinen yleinen flunssa, on itse asiassa ok. Se vapauttaa myrkkyjä ja epätasapainoa kehostanne. Se palvelee tarkoitusta. Yleensä kerran vuodessa, kenties joka toinen vuosi, saatte pienen flunssan tai vilustutte. Se on suunniteltu saattamaan energianne takaisin tasapainoon. Se on hyvää aikaa maata pari, kolme päivää sängyssä, hörppiä teetä, olla vähän sairas, käpertyä mukavasti ja katsella jotain hyvää televisiosta – jos televisiossa on mitään hyvää. Tehdä mitä tahansa, paitsi mennä Facebookiin. Se on kamalaa, kun teillä on flunssa. Aivan hirveää (vähän naureskelua).

Mutta meillä on tämä erityinen "kruunuvirus", koronavirus, tällä hetkellä. Se tekee paljon asioita. Se saa maailmanlaajuista huomiota. Teidän maassanne (Etelä-Korea) sitä pidetään epidemiana. Kaikki ovat huolissaan siitä. Kaikki pelkäävät mennä ulos, koskettaa, mennä ravintolaan syömään ruokaa tai harrastaa seksiä toisten ihmisten kanssa. Kenties ei seksiä, mutta he pelkäävät kaikkea muuta (naurua).

Siis tuntekaa tätä koronavirusta hetki, tuota kruunua pään päällä. Miksi tuo virus vaikuttaisi planeettaan tällä hetkellä? Ja se vaikuttaa seuraavat kaksi, kolme, kenties kuusi kuukautta. Tilanne voi tulla todella hulluksi – tarkoitan, että todella hulluksi. Ja tietysti media, uutiset lietsovat sitä. Sanotaan sana "lentokenttä" ja kaikki alkavat pelätä mennä lentokentälle.

Siis tämä on hyvin mielenkiintoinen virus. Se on olemassa maailman talouden epätasapainon vuoksi. Se on talousvirus, mutta se ilmenee flunssana. Nimittäin planeetalla on tällä hetkellä paljon tasapainottomuutta taloudessa, rahoituksessa. Tarkoitan, että on ollut pitkän aikaa, mutta juuri nyt se tulee todella pintaan. On muutamia, joilla on paljon, ja on paljon, joilla on vähän.

Niiden modernien teknologioiden myötä joita tällä planeetalla on, ei pitäisi olla tuota ns. pohjamiljardia, niitä jotka ovat äärimmäisessä köyhyydessä. Ei pitäisi olla. Teknologia voi antaa tasaisen pelikentän kaikille. Olet sitten superrikas tai erittäin köyhä, jokaisella voi olla mobiililaite, puhelin jolla voi yhdistyä välittömästi kaikkialle maailmassa, tutkia kaikkea mitä haluaa ja tehdä melkein kaikkea mitä haluaa.

Yksi teknologian kauneus on, että se pystyy demokratisoimaan tämän planeetan. Toisin sanoen, kaikilla on sama mahdollisuus. Riippuu tietysti teistä, mitä teette tuolla mahdollisuudella, mutta kaikilla on sama mahdollisuus. Kyse ei ole vain siitä, että pienellä ryhmällä on hyppysissään kaikki tämä informaatio ja data ja monilla muilla ei ole. Ei, vaan melkein kaikilla tällä planeetalla on se.

Kun teknologia pyyhkii planeetan yli, sen pitäisi poistaa paljon taloudellista epätasapainoa. En puhu sosialismista tai kommunismista. Ne eivät ole taloudellisia ideologioita tai alustoja. Ne ovat jotain muuta. Puhun siitä tosiasiasta, että tällä planeetalla ei pitäisi olla tällä hetkellä ihmisiä, jotka näkevät nälkää. Tällä planeetalla on paljon ruokaa, ja on paljon resursseja kasvattaa enemmän ruokaa. Joka päivä tällä planeetalla menee enemmän ruokaa hukkaan, kuin kaikki ihmiset voivat mitenkään syödä, mukaan luettuna nuo nälkää näkevät. Ruokaa heitetään pois pelloilla, koska sitä ei saada markkinoille. Ruokaa heitetään pois ravintoloissa, koska ihmiset tilaavat liikaa eivätkä syö sitä kaikkea. Ruokaa heitetään pois, koska sesonki loppuu eikä sillä voi tehdä mitään. Ruuan jakelu aiheuttaa tuon ongelman.

Maailmassa on diktaattoreita, hallituksia, jotka kieltäytyvät antamasta ruokaa kansalleen. Tässä maailmassa on paljon maita, jotka ovat niin täynnä korruptiota, etteivät ne pysty tehokkaaseen jakeluun – saamaan ruokaa maatiloilta loppukäyttäjille. Kaikki resurssit ovat olemassa. Kaikki resurssit ovat olemassa, mutta kuitenkin ihmistietoisuuden korruptoituneisuus estää sitä tapahtumasta.

Planeetalla on tällä hetkellä useimmissa paikoissa – ei kaikissa, mutta useimmissa – valtava määrä työpaikkoja, työtä. Jos ei halua tehdä työtä kenellekään toiselle, nyt tietokoneen ja internetin avulla voi luoda oman bisneksensä – naps! tuosta vaan – helposti muutamassa päivässä. Muutamassa päivässä.

Siis tällä hetkellä on kaikki planeetalla, ihmisille – on käyttömahdollisuus, on ruokaa, on tavaroita, on lääkkeitä – mutta kuitenkin on edelleen tätä korruptiota, joka aiheuttaa epätasapainoa. Siitä koko tässä koronavirusjutussa on kyse. Tuosta kruunusta, kuin kuninkaallisilla, eikä sitä ole kenelläkään muulla. Siksi sitä kutsutaan koronavirukseksi. Tarkoitan, etteivät he ajatelleet sitä, mutta se on energia tämän taustalla. Mielenkiintoista.

Siis mitä tämä virus tekee sen lisäksi, mitä on isolla uutisissa – tappaa joitain ihmisiä ja aiheuttaa paljon pelkoa planeetalle? Hyvin harvat oikeasti ymmärtävät, mitä koronavirus todellisuudessa edustaa energeettisesti, mikä on tavallaan yleisajatus sen taustalla. Näinä muutamana edessä olevana kuukautena tämä virus saa aikaan paljon häiriöitä taloudessa. Häiriöitä taloudessa. Katsokaa uutisia ja näette, kun koneistoja ja tehtaita ympäri maailmaa sulkeutuu, kokonaisia kaupunkeja sulkeutuu, risteilyaluksilla ei ole ketään ja lentokoneissa on tuskin ketään matkustajia. Kaikki istuvat kotona murehtimassa tätä asiaa, ja se vaikuttaa talouteen. Se vaikuttaa planeetan rahatalouteen, jonkin aikaa. Sitten tilanne palautuu. Kaikki on ok. Mutta kaiken tuon huolestuneisuuden myötä halusin teidän ymmärtävän, mitä oikeasti tapahtuu tässä asiassa nimeltään "la corona". Perimmiltään siinä on kyse taloudellisesta epätasapainosta.

Mitä se sitten merkitsee teille? Ei ehkä mitään. Mitä se merkitsee teille? No, jos pelkäätte saavanne sen, tuo pelko vetää sitä puoleensa. Mutta jos pelkäätte saavanne sen, tuntekaa omaa taloudellista epätasapainoanne. Kutsutaanpa sitä teidän yltäkylläisyysepätasapainoksenne. Onko sellaista? Oletteko yltäkylläinen elämässänne vai tuletteko juuri toimeen? Kamppailetteko laskujen maksamisen kanssa? Annatteko itsellenne tekosyitä, että te ette pysty saamaan lisää rahaa, koska teillä on huono perhe, huono työpaikka, te ette ole kovin fiksu, toiset ihmiset estävät teitä? Nuo ovat kaikki energiaepätasapainoa.

Teillä voisi olla kaikki yltäkylläisyys, mitä haluatte. Tarkoitan, että yltäkylläisyys on melko helppoa – kaikki mitä haluatte. Mutta jos pidätte edelleen kiinni joistain vanhoista ongelmista yltäkylläisyyteen liittyen, niin no, sitten koronaviruksen kaltaiset asiat pelottavat teitä.

Yksi suuri ongelma shaumbroilla on vuosien saatossa ollut yltäkylläisyys. Ei ole rahaa. Paljon siitä johtuu vanhasta siitä henkisestä uskomuksesta, että ollakseen henkinen täytyy olla köyhä, ei voi olla paljon rahaa. Mistä se tuli? Se on hulluinta, mitä olen koskaan kuullut! Mutta hyvin monet maailman uskonnoista edistävät sitä, samalla kun pyytävät teiltä rahaa itselleen ja niillä on kaikki nuo palatsit ja taideteokset ja Vatikaanit ja kaikki muu. Ne pyytävät köyhiltä ihmisiltä rahaa.

Vedetäänpä syvään henkeä tässä kohtaa.

Minusta tuntui sopivalta aloittaa koronaviruspuheellamme, koska se liittyy tällä hetkellä paljon tähän planeettaan ja myös teidän matkaanne – energian antamiseen palvella teitä. Siis, pitäkää silmällä muutaman seuraavan kuukauden, kun tästä viruksesta tulee epidemia ympäri maailmaa. Katsokaa, miten se vaikuttaa planeetan talouteen. Mielenkiintoista.

_______

© 2020 Crimson Circle IP, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.

Ole hyvä ja jaa vapaasti tätä tekstiä kokonaisuutena, epäkaupallisessa tarkoituksessa ja veloituksetta, tämä huomautus mukaan liitettynä. Geoffrey Hoppen, Golden, Colorado, täytyy hyväksyä kirjallisesti kaikki muu käyttö.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.