ILMASSA

Adamus Saint-Germainia kanavoinut Geoffrey Hoppe (www.crimsoncircle.com)
18.12.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

TÄRKEÄ HUOMAUTUS: Tämä informaatio ei luultavasti ole sinulle, ellet ota täyttä vastuuta elämästäsi ja luomuksistasi.

Tämän session koko energian kokemiseksi on suositeltavaa, että kuuntelet audionauhoituksen lukeissasi puhtaaksikirjoitusta tai käännöstä.

LINDA: Tervetuloa kaikki. Olemme täällä Adamuksen erikoisviestiä varten.

Tämä on pyyntö häneltä viime tingassa. Hän haluaisi jakaa jotain informaatiota kanssamme, ja Geoff on suostunut lennossa, että nauhoitamme tämän hyvin erikoisviestin meille kaikille.

Siis olemme taas täällä Villa Ahmyossa, kauniissa luonnon ympäristössä. Siis asettautukaa mukavasti ja vetäkää muutaman kerran syvään henkeä, kun valmistaudumme tähän viestiin.

Tämän myötä, kuten aina, pidämme nyt tauon. Hidastamme ja vedämme vain syvään henkeä, pidämme tauon hulluudesta kaikkialla ympärillämme.

Otamme tämän hetken kunnioittaaksemme itseämme hengittämällä syvään ja tietoisesti, sallien energioiden virrata, laajentua. Energiat laajentuvat sisällämme ja ulkopuolellamme, hengittäen tuonpuoleisen tuolle puolen, vetäen kunnolla syvään henkeä, elämän henkeä.

Salli itsesi todella tuntea tämä viesti. Ei vain sanoja, vaan myös energian.

Vedä kunnolla syvää henkeä, kunnolla syvään henkeä, ja tunne Adamus tässä, kuten aina, meidän jokaisen kanssa.

Hengitä itsellesi.

Hengitä ja salli.

ADAMUS: Minä olen mitä olen, Saint-Germainin Adamus. Kiitos johdannosta ja hengittämisestä, rakas Eesan Linda.

Tosiaankin herätin Cauldren noin klo 4.30 hänen aikaansa täällä Konassa, Havaijilla. Herätin kertoakseni hänelle erikoisuutisen ja ehdottaakseni, että hän istuutuisi tänään yhdessä rakkaan Lindan kanssa toimittamaan tämän viestin, joka minulla on teille.

10.000 ylösnoussutta mestaria

On 18.12., ja herätin Cauldren kertoakseni hänelle, että nyt, viime yöstä lähtien, on 10.000 ylösnoussutta mestaria. Toisin sanoen, Ylösnousseiden mestareiden klubi on kasvanut. Kyllä, meillä on 10.000 jäsentä.

Nämä ovat ihmisiä. Nämä ovat ihmisolentoja, jotka ovat ylösnousseet. He ovat lähteneet fyysisestä kehosta, he ovat lähteneet Maa-planeetalta, ja he ovat nyt täysin ylösnousseita, tai valaistuneita olentoja, kuten sanottaisiin. He ovat saaneet loppuun elämien kierron Maa-planeetalla.

Ja vaikka 10.000 on pelkästään numero, sillä on tiettyä merkitystä. Tietysti 10.000 on tietty lukumäärä, joka saavutettiin, mutta nyt on juhlaa, kun näemme, että useammat ja useammat ylösnousseet mestarit, useammat ja useammat ihmiset jotka ovat olleet enkeleitä, saavat nyt loppuun kierron maan päällä.

10.000 ei ole kovin monta, verrattuna kaikkiin sieluolentoihin jotka ovat eläneet Maa-planeetalla, verrattuna kaikkiin inkarnaatioihin, mutta näemme tästä, että hitaasti, mutta ehdottomasti, muutamme sitä kiertoa, että ihmiset eksyvät tai jäävät jumiin Maa-planeetalle.

Kymmenentuhatta ylösnoussutta mestaria nyt.

Haluaisin teidän vetävän syvään henkeä ja tuntevan sitä. Tuntekaa tuota iloa, tuota juhlaa. Tuntekaa sitä, että nyt kenties tulevaisuudessa ihmisten ei tarvitse käydä läpi yhtä monta elämää päästäkseen todelliseen, sisäiseen, jumalaiseen Oivaltamiseensa. Kenties eksyminen, kenties kaikki kärsiminen ja kamppaileminen alkaa loppua nyt.

Mutta nyt meillä on täällä 10.000 ylösnoussutta mestaria, ja se kaikki tapahtuu hyvin otolliseen aikaan. Se tapahtuu tänä 2020-vuotena, ja olen varma, että se on vuosi, jota kukaan teistä ei koskaan unohda, olette sitten edelleen ihmismuodossa tai olette muiden ylösnousseiden mestareiden ulottuvuuksissa. 2020 – ei ole mitään sen kaltaista.

Ikimuistoinen vuosi

Vuosi alkoi Arkkiveljeskunnan lopettamisella. Se on tämä portaali, jonka kautta ihmiset ovat tulleet Maahan, sama portaali joka on todellisuudessa planeetan ajanpitäjä. Se ei ollut Arkkiveljeskunnan ensisijaisia tarkoituksia – olla ajanpitäjä. En nyt sano, että heidän salinsa olivat täynnä kelloja ja että kaikki käyttivät kelloa. Mutta he olivat vastuussa aikatekijän ylläpitämisestä, mikä on kriittinen asia ihmiselämän kokemukselle maan päällä, mutta mikä voi kuitenkin saada jonkun todella tuon maailman vangiksi.

Arkkiveljeskunta oli myös se sisääntuloportaali niille hyvin monille, jotka tulivat ensimmäistä kertaa Maahan ottaakseen itselleen ihmisinkarnaation, ja portaali jonka läpi jokainen teistä tuli tullessanne ensimmäistä kertaa tälle planeetalle.

2020 oli myös enkeliperheiden hajoamisen aikaa.

Puhuimme aiemmin tänä vuonna siitä, että kaikille enkeliolennoille, muille kuin Maa-planeetalla oleville, lähti kutsu kerääntyä koolle. Ja niin he tekivät, ja tuossa kokoontumisessa kerrottiin se uutinen, että kaikki enkeliperheet, kaikki 144.000, hajoaisivat. Ja sitten se tosiaan tapahtui.

Enkeliolennot jotka olivat osa näitä enkeliperheitä, jakautuivat ympäri luomakuntaa, ja monet heistä menivät paikkoihin, joita nyt kutsutaan "uusiksi Maiksi". Ja samalla se johti myös siihen, etteivät ulkopuoliset olennot tai ryhmät – maan ulkopuoliset olennot, avaruusolennot tai ketkään muut – enää puuttuneet asioihin. Ne ovat puuttuneet Maa-planeetan asioihin hyvin, hyvin pitkään, mutta sitä ei enää sallittu, sitä ei enää siedetty.

Ja kuten tiedätte, tietysti se oli myös koronaviruksen vuosi. Koronavirus pyyhkäisi planeetan yli alkuvuodesta, ja se pakotti hyvin moniin muutoksiin planeetalla. Tietysti oli paljon pelkoa, paljon huolta, ja koronavirus aiheutti hyvin monia erilaisia salaliittoja. Mutta ytimeltään tämä virus oli täällä nostamassa tietoisuutta.

Tavallaan koronaviruksessa ja seksuaalienergiaviruksessa on monia samankaltaisuuksia. Ne ovat tietoisuuden muuttajia.

Ennenkuulumattomana liikkeenä koko planeetta melkein sulkeutui, joutui sulkuun (lockdown), jotta ihmiset eivät välittäisi virusta toisilleen niin helposti. Mutta ennen kaikkea se oli ihmisille aikaa kääntyä sisäänpäin, arvioida, mitä varten he ovat täällä, tarkastella elämäänsä, tehdä parannuksia taloonsa. Ei vain fyysiseen taloonsa, jossa he asuvat, vaan tehdä parannuksia jumalaiseen taloonsa.

Ja olette kamppailleet tämän koronaviruksen kanssa koko vuoden. Se on häirinnyt hyvin monia asioita. Se on häirinnyt menemistä huvituksiin, syömään ulos, juhliin. Se on häirinnyt matkustamista. Se on häirinnyt yritysten toimintaa ja kaikkea muuta. Mutta koronaviruksesta tuli myös monia, monia hyviä asioita, joita planeetta oppii arvostamaan tulevina vuosina.

Siis, millainen vuosi tämä onkaan ollut, ja nyt on 10.000 ylösnoussutta mestaria.

Erityistä aikaa

Kaikki tämä tulee nyt vuoden 2020 lopussa. Kaikki tämä tulee nyt oikeaan aikaan, noin talvipäivänseisauksessa 21.12.

Tämä talvipäivänseisaus merkitsee uuden aikakauden alkua, ensisijaisesti luonnossa, mutta se vaikuttaa myös ihmisiin. On uusi aikakausi. On uusi "ajoitus". On pimeän jakson loppu, lyhyempien päivien, synkempien päivien loppu, ja nyt mennään valoisaan jaksoon, pidempiin päiviin.

Meillä on myös tapahtuma, josta monet teistä ovat kuulleet. Sitä kutsutaan "suureksi yhtymäksi". Tämä on Jupiterin ja Saturnuksen muodostama asetelma.

Ymmärtäkää nyt, että planeetat eivät sanele teidän elämäänne, mutta planeetat ja planeettaliikkeet tuovat tiettyjä uusia tilaisuuksia, kun yksilö päättää käyttää hyödykseen ne.

Meillä on tässä Jupiterin siirtyminen Vesimieheen. Jupiter ja sen johtajuus, sen antamat tilaisuudet terveyteen ja vaurauteen ja iloon, nauttimiseen. Saturnus jonka fokus on henkilökohtaisissa vastuissa. Saturnus asettaa joskus suuria rajoja. Mutta ennen kaikkea Saturnuksen todellinen arvo on henkilökohtainen vastuu, ja kun yksilö ottaa henkilökohtaisen vastuun, se muuttaa sitä tapaa, miten hän työskentelee energian kanssa. Se muuttaa sitä tapaa, miten hän ilmentää ja luo asioita.

Siis meillä on uskomaton tapahtumasarja aivan tässä vuotenne 2020 lopussa. Meillä on talvipäivänseisaus, suuri yhtymä, ja meillä on tietysti 10.000 ylösnoussutta mestaria.

Mitä tämä kaikki merkitsee

Mitä sinä voit ottaa tästä? Mitkä ovat tärkeitä asioita sinulle henkilökohtaisesti? Ei katsota nyt planeettaa, vaan katsotaan sinua henkilökohtaisesti.

Ensinnäkin, tämän pitkän ja usein haastavan vuoden lopussa, ajan joka on todella ollut Oivaltamisen vuosi sinulle ja shaumbroille, on uusien alkujen, uuden aikakauden, uuden polun, aikaa. Nyt on täydellinen aika sallia energiasi palvella sinua, enemmän kuin koskaan. Ei tekosyitä, ei pidättelyä, vaan sallia energian palvella sinua.

Vedetään henkeä tässä kohtaa ja oivaltakaa nyt, että kaikella tällä mistä olemme puhuneet vuosia, kaikella mitä olemme käyneet läpi yhdessä, on nyt todella suurin mahdollisuus tapahtua. Juuri nyt vuoden 2020 lopussa.

Toinen tärkeä anti kaikessa tässä on henkilökohtainen vapaus – jos oivallat nämä mahdollisuudet, jotka ovat nyt ulottuvilla, hyvin voimakkaasti sinun ulottuvillasi juuri nyt näinä päivinä.

Henkilökohtainen vapaus. Aion puhua enemmän siitä. Tietysti olen puhunut pitkään siitä jo aiemmin, mutta nyt enemmän kuin koskaan – henkilökohtainen vapaus. Ja henkilökohtaisessa vapaudessa – niin hyvältä kuin se kuulostaakin – on myös melko haastavat osansa, joihin olemme pääsemässä, mutta siis henkilökohtainen vapaus.

Kauan sitten kysyin: "Ovatko ihmiset todella valmiita vapauteen?", ja vaikka hyvin monet jotka olivat tuossa live-shoudissa, nyökyttelivät päätään: "Kyllä, kyllä", tunsin, että vastaus oli "ei". He eivät itse asiassa olleet. Ja suuressa määrin eivät vieläkään ole. Mutta teillä on nyt, enemmän kuin koskaan, tuo tilaisuus henkilökohtaiseen vapauteen.

Tämä liittyy taas energiaan. Oivallatte, että kaikki energia on teidän, ja siksi on henkilökohtainen vapaus, ei tarvetta turvautua kehenkään muuhun. Ei tarvetta edes olla huolissaan siitä, mitä tapahtuu ulkoisesti muussa maailmassa, muille ihmisille, koska nyt teillä on pääsy tuohon todelliseen henkilökohtaiseen vapauteen. Voi, teidän ei tarvitse olla huolissanne kaikista noista tekijöistä, jotka saattaisivat ottaa teiltä vapautenne, koska teillä on mahdollisuus olla luontaisesti vapaa.

Tämän vuoden 2020 lopussa tapahtuu myös uskomattoman suurta ulkoisen vallan heikentymistä. Valtavaa ulkoisen vallan heikentymistä. Valta on asia, josta olemme puhuneet pitkään teidän kaikkien kanssa. Valta on illuusio. Ei ole mitään sellaista todellista asiaa kuin valta, mutta silloin kun ihmiset uskovat siihen ja kun he sallivat tämän valtatekijän elämässään, sillä on vaikutusta riippumatta siitä, onko se totta vai ei, onko konkreettinen asia vai ei. Silloin siitä tulee sellainen.

Kaikkien näiden asioiden myötä joita tapahtuu nyt vuoden 2020 lopussa, on valtavaa ulkoisen vallan heikentymistä.

Ulkoinen valta on itse asiassa kudottu massatietoisuuteen, koska hyvin monet uskovat siihen ja hyvin monet hyväksyvät ulkoiset valtatekijät. Mutta nyt, enemmän kuin koskaan, on aika oivaltaa, että ulkoisissa valtatekijöissä tapahtuu suurta heikentymistä – on kyse sitten hallituksista tai uskonnoista tai pomoista tai säännöistä ja määräyksistä, mitä se sattuukin olemaan.

Tunnen, että planeetta alkaa tuntea tämän hyvin, hyvin pian, mutta te voisitte tuntea sen jo nyt. Ulkoisen vallan ote irtoaa teistä.

Ja sitten juuri nyt on suuren henkilökohtaisen transformaation aika. Olette transformoituneet – kyllä, tosiaankin olette käyneet hyvin paljon läpi näinä vuosina – mutta juuri nyt, erityisesti näinä loppupäivinä, näinä vuoden 2020 muutamina viime päivinä, on aika sallia tuo henkilökohtainen transformoituminen. Ei vain ajatella sitä, ei yrittää hahmotella, millaista se on, ei yrittää käydä läpi mitään harjoituksia mielessään, ei mitään kurinpitoa tai mitään muuta, vaan pelkästään sallia henkilökohtainen transformoituminen.

Teidän ei tarvitse edes tietää, mitä se on tai mihin se päätyy. Ei, se ei ole edes … Teidän ei kannata tehdä sitä.

Kyse on pelkästä sallimisesta.

Teillä myllertää kaikenlaisia asioita sisällänne, kaikenlaisia erilaisia dynamiikkoja elämässänne – on se sitten oma tulemisenne Oivaltamiseen, on se sitten fyysistä tai mentaalista tai mitä tahansa muuta, on se sitten irtipäästämistä asioista ja vapautumista esi-isiltä peritystä karmasta tai joitain muita tällaisia asioita. Kaikkia näitä asioita pyörii ja liikkuu ja myllertää sisällänne, energioita hämmennetään, ja nyt on kenties paras tilaisuus, joka teillä on koskaan ollut, pelkästään sallia tämän henkilökohtaisen transformoitumisen päästä seuraavaan syklinsä, päästä pois tuosta vanhasta tavasta transformoitua kamppaillen henkilökohtaisesti – tuosta kärsimisen tavasta – ja sallia nyt sujuvuus ja helppous henkilökohtaisessa transformaatiossanne.

Kymmenentuhatta ylösnoussutta mestaria nyt. Ylösnousseiden mestareiden klubilla on melkoista juhlaa. Voi, olen varma, että se jatkuu viikkoja. Kymmenentuhatta ylösnoussutta mestaria, koska se indikoi myös, että monia, monia lisää on tulossa.

Aionien ajan planeetan ylösnousseiden mestareiden lukumäärä kasvoi hyvin, hyvin hitaasti, hyvin hitaasti erityisesti alussa. Myös viime vuosisadalla ja viime vuosikymmenellä lukumäärä on kasvanut hitaasti. Mutta jos sitä nyt tarkasteltaisiin tai siitä piirrettäisiin käyrä tai se laitettaisiin taulukkoon, huomattaisiin, että se on kiihtymässä.

Enemmän ylösnousseita mestareita.

Se lisää eräänlaisen oman gravitaationsa, gravitaation joka sallii ihmisten ratsastaa oman Oivaltamisensa aallolla omassa elämässään. Kuten tiedätte, monet, monet ihmiset ovat menossa heräämiseen, menossa heräämästä mestaruuteensa. Se voi olla hyvin vaikea ja haastava polku. Mutta tämä 10.000 ylösnousseen mestarin – ja pian tulee monia lisää – massa ja liikevoima saa aikaan dynamiikan, joka tekee sen helpommaksi niille, jotka tulevat seuraavaksi.

Kymmenentuhatta ylösnoussutta mestaria säteilee valoaan planeetalle, aikana jolloin tullaan ulos yhdestä monin tavoin tämän planeetan vaikeimmasta ja haastavimmasta vuodesta, mutta myös yhdestä suurimman potentiaalin ja muutoksen vuodesta.

Kymmenentuhatta ylösnoussutta mestaria, jotka eivät yritä tuputtaa tahtoaan planeetalle, vaan säteilevät hymyään ja valoaan ihmisille sanoen: "Kyllä, sen voi tehdä. Voit vapauttaa itsesi noista tekijöistä – valta, jatkuva elämä toisensa jälkeen, esi-isät, aika. Voit vapauttaa itsesi niistä ja tulla oivaltaneeksi olennoksi ja sitten lopulta ylösnousseeksi mestariksi."

Ja Maa-planeetalla on nyt lähemmäs 10.000 ruumiillistunutta mestaria. Siihen sisältyy monia shaumbroja, jotka tulivat omaan Oivaltamiseensa, erityisesti tämän vuoden puolenvälin ja lopun paikkeilla, ja muita jotka eivät kutsuisi itseään shaumbroiksi, mutta planeetalla on suurin piirtein 10.000 ruumiillistunutta mestaria.

Näiden lukumäärien ei tarvitse korreloida. Sen ei tarvitse olla yksi yhteen ylösnousseiden mestareiden määrän kanssa. Mutta kummallista kyllä, synkronistista kyllä tai kenties pelkästään armosta, on 10.000 ylösnoussutta mestaria ja planeetalla on noin 10.000 ruumiillistunutta mestaria.

Jokin asettuu tässä järjestykseen – asettuu järjestykseen lukumäärissä, planeetoissa Saturnuksen ja Jupiterin myötä, jokin asettuu järjestykseen kaikessa, mitä tapahtuu aivan tässä talvipäivänseisauksen aikoihin. Jotain on ilmassa.

Vetäkää kunnolla syvään henkeä, ja hengittäkää sitä sisään ja sallikaa se. Jotain on ilmassa.

Jotain – mahdollisuuksia, muutoksia tultaessa pois kamppailujen, mutta kuitenkin transformaation vuodesta.

Jotain on ilmassa.

Voi, sitä on ilmassa planeetalle, ja jotkut oivaltavat sen, monet ehkä eivät oivalla. Mutta tämä viesti on teille ja teistä. Jotain on ilmassa.

Mennään ulkoisen vallan otteesta sisäiseen luovuuteen.

Mennään ulkoisista kontrolleista, ulkoisista rajoituksista, asioista joita teille ovat määränneet muut, yhteiskunta ja massatietoisuus, todelliseen henkilökohtaiseen vapauteenne.

Näette myös, että olemme saavuttaneet nyt tässä vuoden lopussa tuon kohdan – voitaisiin sanoa, että se on kuin tulemista vuoristoradan huipulle – jolloin myös tämä covid alkaa hitaasti, mutta varmasti hävitä planeetalta. Myös covid, koska se, tuo koronavirus – käytän mieluummin termiä "koronavirus" – oli täällä tarkoituksesta, transformaation vuoksi, ja tuo tarkoitus on palveltu.

Siis nyt koronaviruksella on enää hyvin vähän tarvetta jatkaa tietoisuuden muuttamista.

Tuo muutos on täällä, ja se on tapahtumassa.

Kyllä, Cauldre kysyy minulta: "No, entä rokotteet?" No, rokotteet joita sattuu tulemaan juuri nyt vuoden lopussa, tämän suuren yhtymän aikaan, tähän 10.000 ylösnousseen mestarin aikaan – kyllä, rokotteilla on vaikutusta tämän koronaviruksen vähentämiseen ja lopulta sen eliminoimiseen. Mutta minun täytyy sanoa teille, että kyse ei ole vain rokotteista. Siihen liittyy paljon muutakin.

Ja kuten sanoin kauan sitten, silloin kun tämä virus ilmestyi: "Se tekee työnsä, ja sitten se vain häviää. Se lähtee pois melkein yhtä nopeasti, kuin se tuli". Ja se tapahtuu. Monet sanovat sen johtuvan rokotteista, mutta totuus on, että se on tehnyt tehtävänsä ja sen on aika lähteä. Siis muutaman seuraavan kuukauden aikana se alkaa melko nopeasti hävitä planeetalta, kun astumme tähän uuteen aikakauteen.

Jokaisen teistä on aika, nyt enemmän kuin koskaan, antaa energianne palvella teitä pidättelemättä. Kenties se on tärkein asia tässä.

Muistatte sellaisia asioita kuin 10.000 ylösnoussutta mestaria. Muistatte sellaisia asioita kuin suuri yhtymä. Mutta tärkein anti tässä on, että nyt, enemmän kuin koskaan, on aika antaa energianne palvella teitä.

Teidän ei tarvitse kertoa energiallenne, mitä tehdään. Teidän ei tarvitse laittaa sitä päivien suunnittelukalenteriinne. Teidän ei tarvitse kehittää luetteloa tavoitteista tulevalle vuodelle. Teidän ei tarvitse valjastaa energiaanne. Teidän ei tarvitse kontrolloida sitä millään tavalla. Ja teidän ei myöskään tarvitse pelätä sitä uudestaan. Teidän ei tarvitse enää koskaan olla huolissanne, että energia pakahduttaa teidät. Teidän ei tarvitse koskaan olla huolissanne, että energialla on valtaa, että energianne hallitsee teitä.

Nyt on aika, enemmän kuin koskaan, antaa tuon energian palvella teitä – se on kaikki teidän, se ei kuulu kenellekään muulle eikä kukaan muu voi itse asiassa saada sitä tekemään mitään teille, se on kaikki teidän energiaanne. On aika antaa tuon energian palvella teitä pidättelemättä, ja tuntematta, että teidän täytyy jatkaa itsenne piilottamista tai peittämistä, itsenne suojelemista, että teidän täytyy olla varovainen itsenne kanssa.

Nyt on aika antaa rohkeasti ja pelottomasti energianne palvella teitä.

Vedetään syvään henkeä tässä kohtaa.

Ei oman energiasi pelkäämistä. Se on täällä palvelemassa sinua. Se ei koskaan petä sinua.

Voit juosta sitä pakoon. Voit piiloutua siltä. Voit yrittää säännellä sitä, hidastaa sitä, mutta loppujen lopuksi alat oivaltaa, että se on sinun ja se on täällä palvelemassa sinua.

Tuo energia, tietoisuutesi synnyttämänä, on käytössäsi juuri nyt.

Vetäkää kunnolla syvään henkeä tässä kohtaa.

Jotain on ilmassa nyt.

On joulukuun 18. päivä. Tämä nauhoitus on käytettävissänne parin päivän kuluessa.

Juuri nyt, jotain on ilmassa.

On tämä kaunis talvipäivänseisaus. On suuri yhtymä. On 10.000 ylösnoussutta mestaria. On hyvin vaikean, mutta kuitenkin tavallaan hyvin tuotteliaan/antoisan vuoden loppu. Jotain on ilmassa.

Vetäkää kunnolla syvään henkeä.

Se on teidän energiaanne. Antakaa sen nyt palvella teitä, kun astumme uuteen vuoteen, mutta vielä enemmän me astumme nyt, te ja planeetta astutte nyt uuteen aikakauteen.

Kiitos, että sallitte minun tuoda tämän viestin nyt. Menkää nauttimaan lomakautenne lopusta.

Meillä on paljon työtä tehtävänä edessä olevana vuotena, mutta työtä jossa ei ole kyse kamppailusta ja haastavuudesta. Siinä on kyse elämisestä esimerkkeinä ruumiillistuneista mestareista tällä planeetalla.

Vedetään syvään henkeä, tuntien 10.000 ylösnoussutta mestaria, jotka hymyilevät ja säteilevät valoaan teihin.

Tämän myötä, minä olen täysivaltaisen alueen Adamus.

LINDA: Ja tämän myötä, vedä kunnolla syvään henkeä. Ole tuon kunnon syvän hengityksen kanssa.

Hengitä, kun päätämme tämän hyvin merkityksellisen viestin. Siinä on hyvin paljon meille jokaiselle, todella merkityksellistä.

Vedä kunnolla syvään henkeä, ja ennen kaikkea, kuten Adamus kehottaa meitä, olemme tällä antaaksemme energioidemme palvella meitä.

Jokainen meistä, anna energioiden palvella sinua.

Vedä kunnolla syvään henkeä, kun juhlimme tätä uskomatonta ja merkityksellistä viestiä.

Kiitos olemisesta täällä meidän kanssamme.

_______

© 2020 Crimson Circle IP, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.

Ole hyvä ja jaa vapaasti tätä tekstiä kokonaisuutena, epäkaupallisessa tarkoituksessa ja veloituksetta, tämä huomautus mukaan liitettynä. Geoffrey Hoppen, Golden, Colorado, täytyy hyväksyä kirjallisesti kaikki muu käyttö.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.