IHMISKUNNAN KYYNELEET

Adamusta kanavoinut Geoffrey Hoppe (www.crimsoncircle.com)
16.1.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Suom. huom. seuraava teksti on merabh, jonka Adamus antoi ProGnost 2021 -sessiossa. Voit hankkia siitä videon tai audion ilmaiseksi Crimson Circlen storesta tai katsella sen YouTubesta. Siihen tulee myöhemmin myös suomenkielinen tekstitys. Alla johdantona tuotekuvaus CC:n storesta.

Syvä surullisuus tunkeutuu ihmiskuntaan, tunne lohduttomuudesta ja katumuksesta. Monet shaumbrat tuntevat sen, mutteivät ymmärrä miksi, ja luulevat, että heissä itsessään on jokin pielessä. Mutta tämä ahdistus tulee jostain paljon suuremmasta. Tässä syvässä harmittelussa Adamus Saint-Germain huomauttaa siitä väkivallasta, ahneudesta, köyhyydestä, kiduttamisesta ja raiskaamisesta, jota ihmiset ovat tehneet toisilleen, ja kysyy: "Mitä olemme tehneet, rakkaat enkelit?" Maata ei koskaan tarkoitettu kärsimyksen, riippuvuuksien ja tuskan paikaksi. On aika muuttaa nämä asiat – huolehtimalla ensin itsestämme ja sallimalla menneisyyden tulla viisaudeksi.

Tämä elegia vanhalle maailmallemme annettiin Adamuksen vuosittaisessa esityksessä, ProGnost 2021. Annettuaan korkean tason perspektiivin vaikuttavimmista suuntauksista planeetalla, hän puhui siitä syvästä surullisuudesta, jota monet ovat tunteneet jossain määrin. Tässä Koneiden ajassa, jota kutsuaan myös Kristus-ajaksi tai Lopun ajaksi (ja-ajaksi), hän muistuttaa meille, että julmuus maan päällä on loppujen lopuksi julmuutta itseään kohtaan. Sitten annettuaan selkeän polun kokemustemme uudelleenkirjoittamiseen tällä planeetalla, hän muistuttaa meille, että olemme täällä muuttamassa mahdollisuudet joksikin kauniiksi.

Mitä tulee tämän ratkaisun sallimiseen, niin Adamus sanoo: "Viisaus ei ole oikeutusta. Viisaus on viisautta. Emme valitse puolta, menemme pelkästään lopun aikaan (ja-aikaan)."

TÄRKEÄ HUOMAUTUS: Tämä informaatio ei luultavasti ole sinulle, ellet ota täyttä vastuuta elämästäsi ja luomuksistasi.

Tämän session koko energian kokemiseksi on suositeltavaa, että kuuntelet audionauhoituksen lukeissasi puhtaaksikirjoitusta tai käännöstä.

ADAMUS: Haluaisin puhua nyt vähän näistä ihmiskunnan kyynelistä.

Se alkoi todella tulla pintaan noin vuosi sitten, ja kaikki se tavallaan liittyi koronavirukseen.

Mutta sanoisin, että se on tullut pintaan erityisesti kahtena viime kuukautena.

Suurta surullisuutta. Suurta surullisuutta.

Uskallan sanoa, että kaikki ihmiset tuntevat sen jossain määrin. Useimmat eivät vain tiedä, mitä se oikeasti on. Ja se on surullisuutta, erityisesti koska kun teidän matkanne tällä planeetalla tulee loppuun, ja pian sen jälkeen muut alkavat mennä viimeiseen inkarnaatioonsa, he alkavat käsittää, että on monia asioita, joita tehtiin ja joita ei olisi tarvinnut tehdä.

Sotia. Miksi? Miksi sotia?

Oli sotia jo, ennen kuin ihmisiä tuli tälle planeetalle. Ei samantyyppisiä sotia, mutta oli taisteluja kosmisissa ulottuvuuksissa, energian varastamista. Mutta sodat täällä maan päällä olivat hyvin todellisia, hyvin eläviä ja hyvin tuhoisia.

Sotia – hyvin julmia – joissa miljoonia ja miljoonia ja miljoonia tapettiin tarpeettomasti.

Joku voisi väittää: "No, onko millään siitä mitään merkitystä, koska olemme ikuisia olentoja?" Mutta on surullisuutta, ihmiskunnan kyyneliä sen vuoksi, mitä olemme tehneet toisillemme.

Tämä tulee nyt pintaan, koska olemme valmiita muutokseen, ja kun muutos tapahtuu, kaikkien niiden asioiden jotka on haudattu, kaikkien niiden asioiden jotka ovat jumissa, täytyy tulla pintaan.

On ihmiskunnan kyyneliä toisten ihmisten kiduttamisesta.

Mistä ikinä saataisiin idea kiduttaa toisia fyysisesti tai henkisesti?

Miksi, voi miksi teimme tämän? Miksi kukaan kiduttaisi koskaan toista?

Mitä? Saadakseen hänen energiaansa? Hiljentääkseen toisinajattelevan äänen? Saadakseen ulos vihaa ja aggressiivisuutta?

Miksi ihminen koskaan kiduttaisi? Miksi hän raiskaisi?

Miksi hän loukkaisi toisen kehoa?

Tulee suurta surullisuutta.

Ei vain tämä, koska nämä eivät ole muistoja, joista vain teeskentelet, ettei niitä ole – ne ovat massatietoisuudessa. Ne ovat tuossa ihmispsyyken pilvessä – raiskaaminen ja kidutus.

(Tauko)

Ihmiset väittelevät ja tappelevat toistensa kanssa, haastavat toisensa, sanovat hyvin loukkaavia asioita. Huutavat ja kiljuvat, usein lasten edessä, sanovat asioita, joita ei melkein koskaan saa takaisin.

Miksi ihmiset tekevät näitä asioita? Miksi?

Olemmehan enkeleitä. Tulimme tänne korkeimman hyvän ja korkeimman tarkoituksen kera. Tulimme tänne ymmärtääksemme energiaa, ja mitä meistä on tullut?

Miksi nostamme puukon ja miekan toista ihmistä kohti?

Miksi haluaisimme tappaa toisen? Mutta kuitenkin tapamme.

Miksi on ahneutta? Mistä ahneus tuli? Olimmeko ahneita enkeleinä? Kenties emme. Kenties olimme naiiveja, mutta ahneita – ahneus on kypsä energia.

Ahneus on tietoinen ponnistus. Se ei ole vain naiiviutta. Miksi tätä ahneutta on? Miksi olemme tehneet sitä ihmisinä, ja ottaneet pois toisilta?

Miten tämä auttaa meitä, tämä ahneus? Miten se ikinä auttaa meitä ymmärtämään, että energia on meidän ja vain meidän? Mistä ahneus tuli?

Emme voi sivuuttaa sitä ja sanoa, että jotkut vieraat elämänmuodot toivat sen tänne tai saatana toi sen tänne. Ei. Me, ihmiset, toimme sen tänne. Miksi?

Suuria kyyneliä.

(Tauko)

Nälkä.

Tämä planeetta voi tuottaa enemmän ruokaa, kuin planeetalla tarvitaan. Mutta kuitenkin on niitä, jotka ovat nälkäisiä joka päivä ja yö.

Heiltä riistetään fyysisen ihmiselämän perusasiat – ruoka ja puhdas vesi. Miksi?

Miksi, enkelit, teimme tämän?

Missä menimme vikaan? Tulimme tänne hyvin jalon tarkoituksen kera.

Miksi on nälkää?

Olemme tietoisia siitä. Näemme sitä melkein joka päivä, mutta kuitenkin sivuutamme sen. Miksi tällä planeetalla on nälkää?

(Tauko)

Nämä ovat ihmiskunnan kyyneliä tällä hetkellä, surullisuutta jota tulee esiin ja jota hyvin monet teistä ovat tunteneet.

Vankilat. Miksi meillä on vankiloita? Mikä on sen syy?

Emmekö vain heitä itsemme vankilaan ja ajattele, että se on joku muu?

Eivätkö nuo vankilat ole oikeasti omiamme?

Emmekö välttele todellista ongelmaa vangitsemalla ne, joita pidämme arvottomina ja syyllisinä? Laitamme heidät vankiloihin, teeskentelemme, ettei heitä ole, ja riistämme heiltä tietyt ihmisoikeudet ja kyvyn tulla täysivaltaiseksi. Miksi meillä on vankiloita tällä planeetalla?

Miten julmia olemmekaan ihmisinä toisillemme. Miten julmia.

Köyhyys.

Tämä planeetta on tällä hetkellä paikassa, jossa on valtavasti varallisuutta – valtavasti varallisuutta – mutta kuitenkin hyvin monet ovat köyhyydessä, eikä heillä ole varaa saada polttoainetta ja sähköä pieniin, nuhruisiin koteihinsa. Heidän täytyy varastaa elääkseen, ja kun heidät saadaan kiinni, heidät laitetaan vankilaan.

Miksi meillä on köyhyyttä tällä planeetalla? Tällä yltäkylläisellä planeetalla joka voi tuottaa enemmän, kuin tarvitaan, niiden luovien ihmisten toimesta jotka tietävät paremmin, kuin että sallitaan kenenkään olla köyhyydessä.

Nämä ovat ihmiskunnan kyyneliä.

Miksi olemme enkeleinä koskaan sallineet tätä olla tällä planeetalla?

Eikä voi vain sanoa, että se on kokemista varten. Tiedämme, ettei se ole oikein. Tiedämme, että on muutoksen aika tällä planeetalla.

Olemme menettäneet arvokkuutemme enkeleinä, jotka tulivat tänne oppimaan energiasta.

Olemme menettäneet arvokkuutemme ihmisinä.

Planeetalla on monia, joilla on suurta vaurautta.

On monia, monia enemmän, jotka elävät köyhyydessä, ja heistä ollaan piittaamatta. He ovat näkymättömiä hyvin monille.

Ja sen tekee vielä pahemmaksi, että hallitukset ja yritykset melkein kannustavat ja tukevat heidän köyhyyttään, pitämään heidät köyhyydessä, pitämään heidät näkymättöminä.

Mitä olemme tehneet, rakkaat enkelit?

Kun tulimme tälle upealle Maa-planeetalle, jossa on luontoa ja yltäkylläisyyttä ja kaikki ne tilaisuudet, joita meillä oli, miksi me tapamme? Miksi me varastamme?

Nämä ovat ihmiskunnan kyyneliä tällä hetkellä.

(Tauko)

Ja meidän olisi pitänyt nähdä tämän surullisen todellisuuden tulevan. Meidän olisi pitänyt nähdä sen tulevan.

Huumeet ja riippuvuudet.

Ne jotka eivät enää pysty selviytymään. Ne jotka ovat olleet julman käyttäytymisen kohteena, oman ja muiden. Ne jotka tuntevat syyllisyyttä julmuuksista, joita he ovat tehneet, ja myös uhrit joille on tehty julmuuksia – he sortuvat huumeisiin.

Huumeet turruttavat lopulta heidän olemuksensa, tekevät heistä addikteja.

Mitä olemme tehneet?

Mitä olemme tehneet tällä planeetalla, jolla hyvin monet ovat riippuvaisia monista erilaisista huumeista ja lääkkeistä, jotka turruttavat aivot, jotka turruttavat kehon, jotka vääristävät todellisuutta valtavasti?

Mitä olemme tehneet tällä planeetalla, rakkaat enkelit?

Se ei ole pelkkää hyvää. Ei, se ei ole pelkkää hyvää.

Emme voi olla enää sokeita sille. Enkä puhu aatteiden kannattamisesta. Ei. Puhun noiden muutosten tekemisestä itsessämme nyt.

On melkein halveksittavaa, kun katsomme historian ja ihmiskunnan kurssia.

Meillä ei pitäisi olla tätä köyhyyttä ja ahneutta ja raiskaamista ja tätä ryöstämistä ja väkivaltaa ja sotia ja rikoksia ja huumeita.

On aika, jolloin sen täytyy muuttua.

Massatietoisuuden on aika muuttua, mutta se ei tiedä, mistä aloittaa.

Sen olette tunteneet viime aikoina ihmiskunnan kyynelinä, enkelien kyynelinä. Ne ovat omia kyyneliänne ja niiden muiden ihmisten kyyneliä, jotka ihmettelevät: "Miksi, voi miksi?"

(Tauko)

Miksi, voi miksi?

(Tauko)

Mitä tehdä?

Sen vuoksi te olette täällä. Kyse ei ole tällä hetkellä siitä, että yritetään alkaa korjata ihmisiä. Kyse on oman Itsenne, omien kyynelienne sallimisesta tulla pintaan. Antakaa oman lohikäärmeenne tuoda ne pintaan, vaikka sen katsominen sattuu, jotta voitte vapautua niistä.

Vapauttamalla itsenne näiden asioiden syyllisyydestä ja häpeästä, sallimalla myös näiden kamalien asioiden tulla viisaudeksi, aloitetaan kokonainen tapahtumaketju, joka alkaa muuttaa planeettaa.

Tuomalla nämä asiat pintaan ja antamalla niiden tulla viisaudeksi, aletaan muuttaa menneisyyttä, koska menneisyys on tässä nyt. Aletaan muuttaa kaikkia tulevaisuuden mahdollisuuksia.

Ja tavallaan tämä menee menneisyyteen saakka, ensimmäisen askeleen ottamiseen ihmisenä tällä planeetalla ja Arkkiveljeskuntaan saakka, ja se muuttaa menneisyyttä, joka on juuri nyt.

Ja sodan, riippuvuuksien, ahneuden ja epäoikeudenmukaisuuksien planeetan sijasta, aletaan nyt muuttaa kaikkea ilon, löytämisen, kokemisen, rakkauden, jakamisen, välittämisen ja ennen kaikkea, itsestään huolehtimisen planeetaksi.

Kenties seinässä olisi pitänyt olla kyltti, kun alussa tulitte Arkkiveljeskunnan portaalien läpi Maahan, kyltti jossa sanotaan: "Pidä ensin huolta itsestäsi." Silloin ette menisi etsimään ja ottamaan energiaa keneltäkään muulta.

Pidä ensin huolta itsestäsi, ja silloin et menisi viha- ja hyväksikäyttöpaikkoihin.

Pidä ensin huolta itsestäsi, ja silloin sinusta pitäisi tulla mahtava standardi toisille.

Pidä ensin huolta itsestäsi. Saata itsesi tasapainoon.

Tule omaan ymmärrykseesi energioista. Ne eivät ole kenenkään muun kanssa. Ne eivät ole kenessäkään muussa.

Vastaus on sisälläsi. Anna nyt itsesi löytää se.

Kenties tuo kyltti täytyy laittaa nyt kaikille, jotka tulevat Maahan ja johonkin uusista Maista: "Löydät kaiken sisältäsi, kun pidät huolta itsestäsi."

Kun pidät huolta itsestäsi, sinulla on syvällinen vaikutus kaikkiin muihin ihmisiin tällä planeetalla, ja syvällinen vaikutus supermassatietoisuuteen.

Kun alat oivaltaa oman energiasi – että se on sinun ja palvelemassa sinua – sillä on syvällinen vaikutus ns. menneisyyteen, koska oivallat, että se ei ole muilla. Eikä ole mitään tarvetta sotia heidän kanssaan energian vuoksi, loukata heitä energian vuoksi. Se kaikki on sisälläsi.

Kyltti ovessa sanoo: "Pidä ensin huolta itsestäsi. Anna energian palvella sinua, ja silloin sinusta tulee todella mestari kaikkien muiden palvelukseen."

Tuodaanpa nyt menneisyys sisään, koska se on aina ollut tässä. Tuodaan menneisyys sisään.

Kyllä, myös sodat, väkivallat, vihat ja riippuvuudet. Tuodaan se sisään nyt, jotta voitte saattaa kaiken tämän viisaudeksi.

Parantaa menneisyyden niin sanotusti.

(Tauko)

Tuo surullisuus on ollut hyvin yleistä, hyvin läsnä.

Kun ihmettelette: "Miksi teimme kaikkia näitä asioita? Miksi ihmiskunta on tällainen?" sitä näkyy joka päivä televisioruuduillanne ja uutisissa: ihmiset käyttäytyvät edelleen – edelleen – julmasti toisia ihmisiä kohtaan. Loppujen lopuksi siinä on oikeasti kyse julmuudesta itseään kohtaan.

Vedetäänpä kunnolla syvään henkeä ja tuodaan tässä ProGnost 2021 -kokoontumisessa nämä asiat pintaan ja tuodaan ne viisaudeksi nyt.

Viisaus ei ole oikeutusta. Viisaus on viisautta.

Viisaus voi sitten mennä menneisyyteen ja tulevaisuuteen.

Se menee aeternan kautta. Se menee menneisyyteen ja tulevaisuuteen. Nuo energiat ovat sitten sitomattomia, vapautettuja, ja menneisyys voi kirjaimellisesti muuttua.

Vedetäänpä syvään henkeä enkelien kyynelissä ja ihmiskunnan kyynelissä, kun kehitymme uuteen aikakauteen.

Kun menemme yhdessä ja-aikoihin (lopunaikoihin), mennäänpä yli vihasta, väkivallasta, tappamisesta, varastamisesta ja yrityksestä saada vastauksia jostain itsensä ulkopuolelta.

Vedetään kunnolla syvään henkeä yhdessä.

Siis tämän olette tunteneet. Se on hyvin, hyvin todellista.

Muut ihmiset ovat tunteneet sen myös, ja jotkut heistä käyttäytyvät vielä raivokkaammin.

Jotkut heistä tarttuvat aseisiin aatteensa puolesta ja kutsuvat aatettaan oikeamieliseksi. Me emme tartu aseisiin. Me emme valitse puolta. Menemme pelkästään ja-aikoihin (lopunaikoihin).

–––––––––––––––

© 2021 Crimson Circle IP, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.

Ole hyvä ja jaa vapaasti tätä tekstiä kokonaisuutena, epäkaupallisessa tarkoituksessa ja veloituksetta, tämä huomautus mukaan liitettynä. Geoffrey Hoppen, Golden, Colorado, täytyy hyväksyä kirjallisesti kaikki muu käyttö.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.