TIETOISUUDEN NOLLAAMINEN*

Adamus Saint-Germainia kanavoinut Geoffrey Hoppe (www.crimsoncircle.com)
15.3.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

TÄRKEÄ HUOMAUTUS: Tämä informaatio ei luultavasti ole sinulle, ellet ota täyttä vastuuta elämästäsi ja luomuksistasi.

Tämän session koko energian kokemiseksi on suositeltavaa, että kuuntelet audionauhoituksen lukeissasi puhtaaksikirjoitusta tai käännöstä. (YouTube-video)

(*Suom. huom. käytetyllä sanalla "reset" ei ole yhtä hyvää suomenkielistä käännöstä. Sillä on monia merkityksiä, mm. nollaus, palautus (alkutilaan), tyhjennys, uudelleenasetus, resetointi. Tässä yhteydessä se suomennetaan "nollaamiseksi".)

LINDA: Tervetuloa "Tietoisuuden nollaaminen" -lähetykseen. Tämä erikoistapahtuma pidetään Adamuksen pyynnöstä, ja olemme valmiina lähtöön paratiisissa. Tällä hetkellä olemme tässä kauniissa Havaijin paikassa, isolla saarella. Se on sanoinkuvaamattoman kaunis.

GEOFF: Ja muuten, kiitos, että teit tämän kauniin kukka-asetelman tapahtumaa varten. Tiedän, että tavallaan punastut tässä kohtaa, mutta kyllä, Linda tosiaan teki sen. Hän meni pihalle, poimi kaikkia erilaisia kukkia, joita täällä on, ja teki siitä kauniin asetelman.

Se on melkein yhtä kaunis, kuin sinä olet. Kiitos.

LINDA: Voi, sinä saat minut nolostumaan. Kyllä, olen vähän vaivautunut, mutta joka tapauksessa …

GEOFF: Siis missä olitkaan? (He naureskelevat)

LINDA: No, on tavallaan taianomaista, kun voi mennä tällä tontilla minne vaan isojen saksien kanssa ja …

GEOFF: Kokosit sen.

LINDA: … on paljon kauneutta suoraan omalla pihalla. Se on melko upeaa. Ja olen nyt vaivaantunut (he naureskelevat edelleen).

GEOFF: Hyvä, siis tervetuloa kaikki. Tervetuloa kaikki Villa Ahmyoon Konassa, Havaijilla. Kello on täällä noin yhdeksän aamulla. Tiedän, että useimmilla teistä on paljon myöhäisempi ajankohta. USA:ssa käännettiin juuri kelloa, joten ero Coloradoon on neljä tuntia ja Eurooppaan luultavasti noin 12 tuntia.

Siis, tervetuloa kaikki. Olemme iloisia, että voitte liittyä seuraamme. Tämä on tavallaan Adamuksen viime hetken tapahtuma, jota hän vaati viime shoudissa. Hän puhui siitä, että planeetta kävisi läpi tavallaan tietoisuusnollauksen, ja se tapahtuisi 14.–17.3. Siis nyt on 15.3. ja olemme suoraan sen keskellä, ja olen tavallaan innostunut …

LINDA: Se on hyvä asia, eikö vain?

GEOFF: … vähän hermostunut siitä, mitä on tulossa, mutta menemme vain siihen ja otamme selvää.

LINDA: On paljon mahdollisuuksia.

GEOFF: Paljon mahdollisuuksia. Siis olemme iloisia, että olette täällä ja …

LINDA: Meillä on täällä kanssamme myös suosikkitähtemme, Belle, kaunis Belle, tässä suoraan edessämme, meitä kaikki varten.

GEOFF: Otetaan kuva Bellestä. Belle on Villa Ahmyon koira, ja hän on varsinainen kullannuppu. Tarkoitan, että hän todella ruumiillistaa shaumbra-energian.

LINDA: Ehdottomasti.

GEOFF: Ja kun pidämme työpajaa tai tällaista live-lähetystä, Belle rakastaa hengata mukana. Usein se makaa suoraan jaloissani – tai Adamuksen jaloissa – joten jos joskus näette minun nousevan kömpelösti tuolista, se johtuu siitä, että minun täytyy astua ensin Bellen yli.

LINDA: Ja rakastamme sitä!

GEOFF: Se rakastaa tätä energiaa.

LINDA: Rakastamme sitä!

GEOFF: Ja itse asiassa minusta sen energia on hyvin rauhoittavaa.

LINDA: Voi kyllä, kyllä.

GEOFF: Se auttaa tavallaan pitämään kaiken tasapainossa. Rakastan, että se on täällä.

LINDA: No, se on todella fiksu ja tarkkaavainen, ja se pystyy tuntemaan, mitä tarvitaan.

GEOFF: Joo. Kiitos, Belle, että olet täällä. Kiitos.

LINDA: Rakastamme sinua, Belle.

GEOFF: Joka tapauksessa, pääsemme nyt asiaan. Tiedän, että Adamus on valmiina – hän on ollut valmiina jo jonkin aikaa.

LINDA: Oi!

GEOFF: Herätti minut aikaisin tänä aamuna. Siis, Linda, miten olisi pieni hengittäminen? Ja pääsemme asiaan Adamuksen kanssa.

LINDA: Se on minulle ilo ja kunnia, kiitos.

GEOFF: Kiitos.

LINDA: Okei, siis tämän myötä, aloitetaanpa tämä tapahtuma hengittämällä kunnolla syvään henkeä. Adamus kehottaa meitä uudestaan ja uudestaan vetämään kunnolla syvään henkeä.

Anna energioiden virrata. Anna energioiden virrata.

Hengitä ja anna … Voit tuntea sen koko kehossasi, jos haluat niin, ei ainoastaan ilmaa, vaan nämä energiat. Jatka syvää kunnon hengittämistä ja salli.

Vedä kunnolla syvään henkeä. Vedä kunnolla syvään henkeä.

Hengitä sisään Adamusta, jos haluat. Hän on tässä, aina, jokaisella hengenvedolla. Siis hengitä sisään Adamusta. Hengitä sisään, tuntien ja sallien.

Vedä kunnolla syvään henkeä, avautuen tähän "Tietoisuuden nollaamiseen". Se on tässä meitä varten. Oletko valmis hengittämään sen sisään, olemaan sen kanssa ja olemaan se?

Hengitä sitä. Ole se.

Se on tuo kunnon syvä hengenveto, tuo tietoisuuden ja tiedostamisen hengenveto. Voitko hengittää tiedostaen, itsellesi?

Voitko hengittää sisään tietoisuutta?

Hengitä sitä sisään ja todella salli se.

ADAMUS: Minä olen mitä olen, hyvin täysivaltaisen alueen Adamus.

Tervetuloa tähän erikoisesitykseen, tähän shaumbrojen erikoistilaisuuteen, jonka nimi on "Tietoisuuden nollaaminen". Äskettäisessä shoudissa puhuin siitä, miten planeetta käy läpi nollaamisen – kenties vähän etuajassa kuin olimme odottaneet, ja ennen kaikkea, paljon odotettua syvemmän. Menen siihen aivan hetken kuluttua, mutta ensin tervetulotoivotukseni, kiitokseni siitä, että olette täällä.

Toiseksi, olemme tulleet pitkän, pitkän matkan. Pitkän matkan. Katson joskus taaksepäin shaumbra-kirjaa ja usein ajattelen, että jos kyse olisi ollut vain siitä, että Tobias auttaa teitä parantamaan haavat, auttaa teitä oivaltamaan, että te ette ole hulluja, että te olette täällä syystä – se on osa Atlantiksen unelmaa, se on osa Koneiden aikaa, että olette tällä planeetalla juuri tähän erityiseen aikaan – jos kyse olisi ollut vain haavojen parantamisesta, se olisi ollut ok. Se olisi ollut merkittävää. Mutta katsokaa, miten pitkälle olemme tulleet.

Näiden vuosien aikana jotka minä olen ollut kanssanne, olemme menneet syvälle ns. energiafysiikkaan. Olemme pystyneet ylittämään sen, mitä kukaan muu ylösnoussut mestari ajatteli, että pystyisimme tekemään yhdessä ryhmänä. Olemme puhuneet siitä, miten saadaan energia työskentelemään hyväksenne. Olemme puhuneet siitä, mikä sielu on. Olemme puhuneet oivaltaneista shaumbroista, joita on planeetalla tällä hetkellä. Olemme puhuneet sen koettelemuksista ja vaikeuksista, kun jää tälle planeetalle oivaltaneena mestarina. Eihän ole helppoa? Kirjoitatte kirjaa siitä – no, kirjoitatte joka tapauksessa shaumbra-kirjan seuraavia lukuja – millaista on jäädä tälle planeetalle tänä eeppisenä aikana, tänä ennenkuulumattomana aikana, ilman draamaa, seisten matalan aidan takana ja pelkästään säteillen.

Mestareiden kokoontuminen

Tänään, tämän hyvin erikoislaatuisen tapahtuman myötä, joka meillä on nyt, on hyvin täydellinen tilaisuus tehdä sitä. Siis emme puhu teistä, emme puhu uudesta fysiikasta tai mistään sellaisesta. Olemme täällä ensimäistä kokoontumista varten, jossa shaumbrat "penkkeilevät" yhdessä. Sillä ei ole merkitystä, istutteko sananmukaisesti puistonpenkillä vai toimistotuolilla vai sängyllänne – jotkut teistä ovat lattialla kuin Belle (naureskellen). Sillä ei ole merkitystä, istutteko vai makaatte, mutta tämä on ensimmäinen tällainen kokoontumisemme monista, joita vielä tulee.

Ruumiillistuneena mestarina olette täällä säteilemässä valoanne. Ette ole täällä yrittämässä muuttaa maailmaa. Ette ole täällä yrittämässä korjata ihmisiä. Käsitätte nyt, ettei se yksinkertaisesti toimi. Ette yritä tehdä ryhmäparannuksia, välttämättä edes yksilöparannuksia. Olette täällä pelkästään säteilemässä tuota valoa, ja kun teette sen, se säteilee valoa mahdollisuuksiin, joita ihmiset tai yhteiskunta eivät olleet koskaan ennen nähneet. Eivät ole koskaan ennen nähneet.

Se on tavallaan samanlaista, kun atlantislaiset eivät nähneet tähtiä. Tähdet ovat aina olleet taivaalla, mutta ne olivat vain heidän tietoisuutensa ulkopuolella. Tällaista tavallaan teemme nyt, mutta ne eivät ole vain tähtiä. Ne ovat elämän mahdollisuuksia, ne ovat mahdollisuuksia tälle upealle planeetalle, ja te pelkästään säteilette valoa, jotta he voivat nähdä. Ja sitten on heidän asiansa valita niitä tai olla valitsematta. Se on tavallaan mukava tehtävä, koska teitä ei arvostella sen mukaan, miten hyvin he pärjäävät. Olette pelkästään tässä mestarina olemisen paikassa ja säteilette valoa.

Se mitä tällä planeetalla tapahtuu tällä hetkellä, on ennenkuulumatonta. Minään tämän planeetan aikana ei ole koskaan ollut sen tyyppistä tietoisuuden nollaamista, kuin on nyt. Ihmiskunnan tietoisuus, massatietoisuus, on aina sopeutunut, muuttunut – toisinaan laajentunut, aina silloin tällöin supistunut – mutta koskaan ei ole ollut tällaista tilannetta, jossa tapahtuu nollaaminen globaalisti. Ei vain vähän täällä ja vähän tuolla. Ei vain yhdessä kulttuurissa, ei vain yhdessä ihmisryhmässä, vaan se pyyhkäisee koko planeetan yli.

Se mitä tänään teemme, on sen tuntemista. Sen tuntemista. Emme ole tässä yrittääksemme vaikuttaa siihen, siirtääksemme sitä tähän suuntaan tai tuohon suuntaan. Emme ole tässä huutamassa ihmisille: "Hei! Avaa silmäsi! Katso sitä." Olemme tässä pelkästään säteilemässä valoa aivan ensimmäisessä shaumbra-"penkkeilytilaisuudessamme".

Tähän nollaamiseen on paljon syitä. Voitaisiin sanoa, että jos jäljitetään, mistä se tuli, tämän nollaamisen todelliset säteet alkoivat luultavasti 60 vuotta sitten, ja se on kerännyt vauhtia siitä lähtien. Planeetta on käynyt läpi ylä- ja alamäkiään (Linda aivastaa), rauhaansa ja ahdistustaan, aivastuksiaan ja yskäisyjään – ihmiskunta on käynyt läpi kaikkia näitä asioita jonkin aikaa, ja sitten tulee covid. Kutsun sitä mieluummin koronavirukseksi. Sitten tulee covid, ja millainen tilaisuus se onkaan ihmisille mennä itseensä.

Monilla oli paljon haasteita sen kanssa. He eivät halunneet, että heitä rajoitetaan. Jotkut ihmiset luulevat, että kasvomaskit ovat salaliitto – mistä syystä, en tiedä, mutta se kuulostaa hyvältä. Se on kiva häiriötekijä. Planeetta käy läpi tätä koronavirusjuttua, samaan aikaan kun tapahtui Arkkiveljeskunnan ja enkeliperheiden hajoaminen. Kaikki tämä tapahtuu samanaikaisesti, ja saattoi melkein nähdä tämän tulevan, tämän tietoisuuden nollaamisen. Mutta itse asiassa en tajunnut, että se tapahtuisi näin pian. Luulin, että se tulisi myöhemmin. Mutta asiat ovat kiihtyneet nyt planeetalla, ja ne tapahtuvat hyvin, hyvin, hyvin nopeasti, kuten voitte todennäköisesti tuntea. Asiat tapahtuvat hyvin nopeasti tällä hetkellä, ja nyt tule tuo nollaamiskohta.

Tänään tässä tunnemme sitä. Jälleen kerran, emme yritä … Älkää yrittäkö imeä koko tätä juttua itseenne, älkää yrittäkö ottaa sitä itsellenne. Emme yritä muuttaa ketään tai mitään. Emme mene psyykkisesti taputtamaan ihmisiä olkapäälle sanoen: "Aika herätä ja tuntea, mitä tapahtuu." Haluaisin teidän kokevan, millaista tämä on – ensinnäkin, koska se on ennenkuulumatonta, ja toiseksi, koska haluan teidän todella pääsevän kykyyn tuntea. Tuntea energioita – jotka ovat oikeasti teidän, mutta se on täysin toinen asia – tuntea sitä eikä vain ajatella sitä.

Olen iloinen, että Belle on tässä. Pyydän, että saamme kuvan rakkaasta Bellestä. Nimittäin Belle tuntee näitä energioita. Se tuntee näitä energioita. Se ei oikeastaan paljon ajattele energioita, se vain tuntee. Se tuntee, kun pidämme tapahtumia ja kokoontumisia täällä. Kun teemme nettilähetyksiämme ja nauhoituksianne, se on aina täällä, koska se tuntee. Meidän ei tarvitse kertoa sille, minä päivänä kuvaamme. Meidän ei tarvitse myöskään käskeä sitä makaamaan lattialla (Belle makaa lattialla kyljellään, ja Adamus silittää sitä). Se tietää olla täällä.

Siis tänään tuntekaa tavallaan kuin Belle – älkää ajatelko sitä, älkää olko huolissanne siitä, vaan tuntekaa vain kaikkia näitä energioita niin, kuin se tekee. Hyvin yksinkertaista, hyvin viatonta, hyvin intuitiivista. Ja kuten voitte nähdä, hyvin palkitsevaa. Se saa vain … Voi, anteeksi, että häiritsen sinua (Bellelle, kun tämä nostaa päätään Adamuksen irrottaessa kätensä), voit palata taas tuntemaan. Hyvä.

Siis sitä teemme tänään. Me … Oi (naureskellen), meidän täytyy saada vielä yksi kuva rakkaasta Bellestä (se on kellahtanut selälleen). Kyllä, jos haluaisitte ottaa tämän asennon puistonpenkillänne tai sängyllänne tai missä tahansa, se on ok (Adamus naureskelee). Tässä Belle sanoo: "Olen hyvin avoin ja olen hyvin herkkä tuntemaan." Siis kiitos, Belle. Kiitos, että olet live-esimerkkinä tässä. Kiitos.

Siis se mitä meillä tapahtuu nyt planeetalla, on hyvin syvällä tasolla. Ihmiset eivät välttämättä edes huomaa sitä. Hyvin, hyvin harvat huomaavat sen tällä hetkellä. Jos he huomaavat jotain itsessään, elämässään, he tuntevat kuin "piippauksen", pienen piippauksen, kuin kaikki olisi juuri pysähtynyt hetkeksi ja sitten käynnistynyt taas. Ja he raapivat päätään ja liittävät sen johonkin, mitä he söivät tai etteivät ole nukkuneet tarpeeksi tai mitä tahansa.

Kun tämä tapahtuu, muutama ihminen kävelee seinään, kenties osuu toiseen autoon ja vastaavia asioita, mutta se on vain pieni "piippaus". Se ei ole sellaista, mitä jotkut teistä ovat ajatelleet tai puhuneet. Se ei ole menemistä fotonivyöhykkeen läpi, jolloin planeetta menee kolmeksi päiväksi pimeyteen. Sitä ei ollut koskaan tarkoitettu kirjaimelliseksi, se oli vertauskuva, ja sitä on jonkin aikaa. Tämä on eri asia, ja se tapahtuu yksilötasolla.

Mielenkiintoista on, ettei se normaalisti tapahtuisi planeetalla tällaisella tiiviillä aikajaksolla, neljässä päivässä. Normaalisti se venyisi vuosien ja vuosien ajalle, kenties jopa vuosikymmenten, jolloin ihmiset saisivat tuollaisia pieniä piippauksia tai poikkeamia elämäänsä, pienen nollauksen. Kun se tapahtuu tällä tavalla, kun olemme kaikki yhdessä, planeetalla ollaan tavallaan nyt samalla sivulla, joillain tavoin, toisin tavoin ei.

Mutta olemme menneet tämän koronavirusjakson läpi, ja yksi kiinnostava asia tässä koronaviruksessa on, että se kesti kauemmin, kuin useimmat olisivat odottaneet. Tämä johtuu siitä, että ihmiskunta tavallaan sanoo: "Kun kerran teemme siivousta, paneudutaan todella siihen ja siivotaan." Olisimme voineet tehdä tätä kuusi, kahdeksan kuukautta, ja sillä olisi ollut tärkeä vaikutus, mutta ihmiskunta, massatietoisuus, tavallaan sanoi: "Ei. Paneudutaanpa oikeasti siihen."

Tiedätte, millaista se on. Menette siivoamaan keittiönne, ja ajattelette pyyhkivänne vain työtasot ja lakaisevanne lattian, mutta päädytte käymään läpi jokaisen kaapin, heittämään pois vanhat ruuat jääkaapista ja järjestämään ruokakomeron ja kaikkea muuta. Ryhdytte vain toimeen ja sanotte: "Annetaan mennä", ja sitä tavallaan tapahtuu koronaviruksen osalta. Se on mennyt ennen kaikkea syvemmälle. Se ei ole kestänyt ainoastaan pidempään, vaan se on mennyt syvemmälle, mitä alun perin oletettiin tai mitä tavallaan tunsimme toisella puolella.

Ihmiset sanovat: "Antaa tulla", vaikka se on epämukavaa, vaikka maskit eivät ole hauskoja. Sosiaalinen etäisyys on luultavasti ok useimmille ihmisille, mutta jotkut asiat ovat epämukavia – ei pysty käymään ravintoloissa ja tekemään asioita. Mutta he sanovat: "Antaa tulla. Ei tämä ole niin paha asia", ja se tapahtuu. Se menee syvemmälle ja syvemmälle.

Muunnokset sallivat sen mennä vielä syvemmälle tasolle, ja sitten se vain menee pois – en halua edes sanoa mitään arviota, milloin se lähtee pois. Se on vain – phuuu! – poissa planeetalta, kun se on tehnyt puhdistus- ja nollaustyönsä.

Nyt tässä tietietoisuuden nollaamisessa tapahtuu niin, että kun tarpeeksi paljon ihmisiä planeetalla menee syvälle itseensä ja sanoo: "Haluanko oikeasti jatkaa tämän tekemistä? Haluanko jäädä noihin samoihin kaavoihin, samoihin suhteisiin, haluanko asua samassa kaupungissa, tehdä samaa työtä, olla tekemisissä samojen ihmisten kanssa?", kun he alkavat oikeasti pohtia tätä syvemmällä tasolla, se saa aikaan suuren massatietoisuusmuutoksen. Se häiritsee massatietoisuutta, se ravistelee ja kolistelee sitä, koska nyt riittävä määrä ihmisiä kyseenalaistaa vanhat tapansa.

He kyseenalaistavat myös instituutiot ja järjestelmät, ja niihin tulee muutoksia, mutta ne muutokset joita tapahtuu juuri nyt, ovat hyvin syvällä henkilökohtaisella tasolla, ja sitä tunnemme tässä sessiossamme. Tunnemme niitä syvyyksiä, missä tämä kaikki on. Jälleen kerran, se ei ole pinnalla. Ette lue siitä otsikkoja. En tiedä mitään muuta ryhmää – tietoisuus-, henkistä, new age, metafyysistä ryhmää – joka oikeasti menee sinne tai on tietoinen siitä. Jotkut muut ylösnousseet mestarit tekevät myöhemmin oman juttunsa ja tavallaan linkittyvät siihen, mitä me teemme, mutta me olemme ensimmäisiä, jotka tekevät sen.

Koska se on hyvin syvällä, se ei ole ilmeistä, ja vaikka sallisitte itsenne tavallaan mennä massatietoisuuteen, teidän täytyisi mennä läpi kerroksista ja kerroksista, ovista ja ovista, tasoista ja tasoista päästääksenne sinne, mihin mennemme tietoisuuden nollaamisessa. Se tapahtuu noin syvällä tasolla.

Kun asioita tapahtuu noin syvällä tasolla, vie vähän aikaa, jotta kaikki muutokset tulevat läpi, tulevat pintaan ja ne ovat ilmiselviä. Luulen, että alatte nähdä joitain noista muutoksista, erityisesti joissain ihmisissä ympärillänne. Ei kaikissa, mutta muutamissa. He pysähtyvät miettimään elämäänsä, ja he tulevat teidän luoksenne, ruumiillistuneiden mestareiden luokse jotka istuvat puistonpenkillä, vain puhumaan siitä, puhumaan elämästään. Heidän täytyy saada nuo sanat ulos. Heidän tarvitsee istua teidän valossanne.

Muutoksia tulee tapahtumaan. Näette niitä monilla eri tavoilla, mutta tärkeä asia tämän kokoontumisen kannalta: mennään tuntemaan syvimmällä tasolla, mitä tapahtuu. Ei pinnassa. Älkää menkö mielen kautta. Olkaa Belle, kun menemme todellisiin tunteisiin.

"Penkkeilyä" ihmiskunnan kanssa

Siis aloitetaanpa matkamme. Aloitetaan "Tietoisuuden nollaaminen" -kokoontumisemme.

Asettukaa mukavasti puistonpenkillenne, miltä ikinä se sattuu näyttämäänkin tänään.

Vedetään syvään henkeä.

(Musiikki alkaa)

Kunnolla syvään henkeä, ja lähdetään.

Tämä aika, myös tämä tapahtuma, on ennenkuulumaton.

Ihmiset ympäri planeettaa miettivät, että sitten kun tämä koronaviruspilvi hajaantuu, kun asiat palaavat takaisin normaaliksi, haluavatko he oikeasti niiden olevan normaaleja.

On paljon urheita ihmisiä, jotka sanoivat: "Mennään syvemmälle. Jatketaan tätä koronavirusta. Käytetään tämä ainutlaatuinen tilaisuus ja sukelletaan todella sisään", ja niin energiat ovat menneet siihen.

Tuntekaa hetki ruumiillistuneena mestarina, joka istuu puistonpenkillään – tuntekaa tämän tietoisuusnollauksen ydintä.

Aa, te ajattelette liikaa. Te ajattelette liikaa. Vetäkää syvään henkeä, ja yritetään uudestaan.

Olette luonnostaan aistiva, herkkä ja tunteva olento. Vetäkää syvään henkeä, ja vain tuntekaa sitä. Älkää ajatelko sitä, vaan olkaa Belle. Se on siinä, se on hyvin läsnä.

Tietoisuuden nollaaminen tällä planeetalla. Se kaikki ei tapahdu yhtenä hetkenä kaikille. Luojan kiitos, sillä se olisi liian pakahduttavaa kaikille. Mutta se tapahtuu hyvin, hyvin lyhyellä, neljän päivän jaksolla.

Ihmiset tavallaan pysähtyvät hetkeksi ja sallivat tietoisuutensa nollautua uudelle polulle. Eivät kaikki, mutta riittävän moni.

He eivät edes tiedä, mikä heihin iskee, mutta he saavat sen vielä selville.

Kun vedetään kaikki tämä yhteen, kaikki nämä miljoonat ja miljoonat ihmiset – miljardit itse asiassa – sillä on valtava vaikutus.

Emme oikeastaan ajatelleet, että tämä asia tapahtuisi näin tiiviillä aikajaksolla ja näin pian. Luulimme, että se tapahtuisi vähän myöhemmin ja ulottuisi jopa muutaman vuoden ajalle, mutta tässä sitä ollaan.

Vetäkää kunnolla syvään henkeä, ja tuntekaa, mitä tunnette.

(Tauko)

Kuin tapahtuisi pieniä leimahduksia, hyvin monilla eri tasoilla. Pieni uudelleenkäynnistys siellä, pieni uudelleenkäynnistys täällä.

Se on tavallaan, kuin valo sammuisi hetkeksi, ja kun se syttyy uudestaan, siinä on erilainen hehku. Se ei ole tavallaan vanha himmeä, kellastunut ja iäkäs hehku. Se syttyy taas, ja se lämpimämpi, runsaampi ja täyteläisempi hehku.

Ja tuo hehku on mielenkiintoinen. Siinä näyttää olevan enemmän valoa, mutta se ei ole voimakasta ja silmiä polttavaa valoa.

Tämä tapahtuu yksitellen, ympäri planeettaa.

Ja tässä me olemme, tässä te olette, ruumiillistuneet mestarit jotka säteilette vain valoanne.

Tästä syystä olette täällä.

Tästä syystä olemme kaikki täällä – pysyäksenne planeetalla, edistääksenne tietoisuutta. Teidän oli käytävä paljon omia juttujanne läpi päästäksenne tähän, mutta kun valmistauduin tähän päivään ja istuin pukeutumishuoneessani Ylösnousseiden mestareiden klubilla, ajattelin itsekseni: "Tämä on käännekohta myös shaumbroille."

Paljossa kaikesta mitä olemme tehneet, on ollut kyse teistä, vanhoista haavoista, sen ymmärtämisestä, miksi oikeasti olette täällä, lohikäärmeestä elämässänne, vanhojen ongelma- ja karmajäänteiden vapauttamisesta.

Ja sitten päästiin valmistumistason kurssiin, keahakiin, puhumaan energiasta, sielusta.

Joka tapauksessa, tästä syystä olette täällä. Minua alkaa tavallaan itkettää. On ensimmäinen kokoontumisemme, ensimmäinen todellisten mestareiden kokoontuminen.

Minun ei tarvitse olla täällä edessä piirtämässä kaavoita ja toistamassa oppitunteja, jotka on sanottu monta kertaa aiemmin, mutta minun on tarvinnut toistaa niitä monin eri tavoin, jotta se menee lopulta perille.

Ei. Istumme vain tässä ja teemme sitä. Se on teidän intohimonne. Sen vuoksi olette täällä.

"Penkkeily". Antakaa itsenne tuntea, mitä oikeasti tapahtuu, älkääkä yrittäkö korjata sitä.

Hmm, se on iso asia. Antaa itsensä tuntea ja olla tietoinen, tunnustaa, mitä tapahtuu, ja olla yrittämättä korjata sitä. Se vaatii paljon myötätuntoa.

Jos joku vähäisempi ihminen menisi siihen, hän jäisi kiinni draamaan. Hän yrittäisi alkaa korjata asioita. Hän laittaisi omat agendansa sinne – mitä hän pitää oikeana, mitä hän pitää vääränä, miten hän näkee maailman. Se tekee tyhjäksi koko tarkoituksen.

Muut ryhmät menevät sisään ja yrittävät avata jonkin uuden portaalin. Portaalin mihin? En tiedä, mutta jonkin uuden portaalin. Se kuulostaa hyvältä: "Mennäänpä avaamaan portaaleja." Ei.

Me olemme vain tässä puistonpenkillä ja säteilemme valoa. Ei tarvitse edes tehdä töitä sen eteen. Valo säteilee itsestään niin, että kun nämä ihmiset käyvät läpi tämän pienen nollauksensa – ja lisäävät planeetan tietoisuuden suurta nollausta, kun he käyvät läpi tämän nollauksen – ensinnäkin, ei ole pelkoa, ja toiseksi, kun he palaavat takaisin tietoisuuteensa, he oivaltavat, että on paljon enemmän.

He oivaltavat, että oikeasti on kyse oman sydämensä ja omien haaveidensa tavoittelusta, ja on hyvin helppoa jäädä jumiin vanhoihin kaavoihin. On hyvin helppoa vain elää elämäänsä kaavamaisesti syntymästä kuolemaan. Mutta hyvin monet sanovat nyt: "Ei enää", tavallaan niin kuin te sanoitte kauan sitten.

Nyt he sanovat: "Ei enää", mutta he eivät ole lainkaan varmoja, mitä tulee seuraavaksi, miten se tulee, mitä heidän pitäisi tehdä.

Sen mukana tulee ahdistusta, pelkoa. On melkein halua palata takaisin nollausta edeltävään aikaan, mutta he tietävät, etteivät he voi tehdä sitä.

Kerron teille, minkä jo tiedätte. Olette käyneet kaiken tämän läpi.

Silloin teidän valonne tulee todella sisään, koska sitten kun he tulevat tämän oman nollauksensa läpi – ja taas kerran, monet eivät edes tiedä sitä tietoisen mielen tasolla – on tuo pelko: "Mitä teen seuraavaksi?"

No, kun valomme säteilee tarpeeksi – ilman agendaa, ilman voimankäyttöä, pelkästään säteilee – he näkevät asioita, joita he eivät olisi nähneet aiemmin.

Ja sitten kun tuo "yksi ihminen kerrallaan" laitetaan yhteen monien muiden ihmisten kanssa ympäri planeetan maita ja meriä, sillä on vaikutusta. Joka tapauksessa vaikutus alkaa.

Tunnetaanpa aivan sen ydintä, mitä tapahtuu syvällä, syvällä, syvällä.

Pieniä muutoksia ja kuplia, pieniä parannuksia, pieniä valoja. Valoja sammuu ja sitten syttyy taas.

Tuntekaa massatietoisuutta kokonaisuutena. Älkää ajatelko tietänne sinne, tuntekaa tienne. Olkaa hyvin herkkä olento, tuntekaa tienne. Mikä vaikutus tällä on massatietoisuuspilveen?

Tämä "puistonpenkkeily" on tavallaan hauskaa – teette sitä sitten itseksenne tai teemme sitä ryhmässä tällä tavalla. Se ei vaadi paljon työtä. Jos annatte itsenne tehdä sen, pääsette sen tuntemiseen, miten kaikilla näillä pienillä nollauksilla joita tapahtuu, on tavallaan paljon suurempi vaikutus.

Miten nämä nollaukset joita nyt tapahtuu planeetalla, aiheuttavat ahdistusta. Ihmiset eivät tiedä, mitä tapahtuu. Parin viime päivän aikana tekin jotka olette täällä, olette ihmetelleet, mitä tapahtuu, miksi kaikki on niin hullua, jännittynyttä tai ette vain pysty saamaan siitä otetta.

No, tunnette tuon mahdollisen ahdistuksen. Mutta se ei huoleta minua. Tiedän, että planeetalla on tarpeeksi ruumiillistuneita mestareita, jotka säteilevät nyt valoaan. Se on kaikki, mitä todellisuudessa tarvitaan.

Valoa pimeydessä. Tai kenties se oli vain valoa harmaudessa, mutta joka tapauksessa valoa.

Siis tässä nollaamisessa he oivaltavat yhtäkkiä, että heille on paljon muutakin – riippumatta siitä oivaltavatko he sen nyt vai kuukausien, vuosien päästä.

Ja jotkut heistä tuntevat, että he tunsivat jonkin olevan läsnä tänään. He eivät tiedä, mikä se oli – he tunsivat vain jonkin olevan läsnä. Jokin oli siinä. Jotain tavallaan outoa tapahtui. Heillä tavallaan löi tyhjää hetken, ja sitten he tunsivat jonkin olevan läsnä.

He ajattelevat kenties, että tuo mikä oli läsnä, tavallaan herätti heidät tai täräytti takaisin todellisuuteen tai mitä tahansa, mutta he ovat tunteet jonkin olevan läsnä – olevan tungettelematta, pakottamatta, tuomitsematta läsnä.

Monet heistä vain ajattelevat: "Häh, olen varmaan tulossa hulluksi, keksin kaiken tämän." Mutta me tiedämme paremmin.

Vetäkää syvään henkeä, ja tuntekaa tämän nollaamisen kauneutta.

Siinä on tietty tunne. Tietty fiilis, tunne. Jos sen tiivistää, siinä on tuo tunne – kaikkien ajatusten sijasta.

Olen hiljaa hetken, jotta voimme todella tuntea sitä.

Kaunis … Heh, Cauldre keskeytti sanoen: "No, siinä sitä taas ollaan, Adamus." Vain yksi lyhyt asia, ennen kuin menemme siihen.

Kaunis, ennenkuulumaton tietoisuuden nollaaminen, yksi olento kerrallaan, mutta hyvin lyhyessä ajanjaksossa, näinä neljänä päivänä maaliskuussa.

Okei, tunnetaan nyt sitä. Olen hiljaa, vähän aikaa. En kovin pitkään, mutta lupaan antaa teidän vain tuntea … tarpeeksi.

(Hyvin pitkä tauko)

Antakaa itsenne todella tuntea se.

Se merkitsee, ettei mennä tuohon mentaaliseen tilaan, vaan se on tunne. Se on tuntu.

Se on yksi noita asioita, joita ette välttämättä halua edes yrittää määritellä nyt. Se on tietämistä, mitä tapahtuu – tuon syvän, syvän, syvän nollaamisen tuntemista, joka tapahtuu.

Ja ollen täällä – no, tätä varten tulitte. Eihän ole paljon kovaa työtä? Oli vain vaikea päästä tähän.

Mutta sitten kun pääsee tähän, "olemaan mestari puistonpenkillä", ei ole kovin vaikeaa. On kyse vain olemisesta täällä.

Ja luultavasti huomasitte myös, että kun istuimme tuossa hiljaisuudessa, tuntemisessa, te pystyitte … no, ette kantaneet maailman painoa harteillanne. Se musertaisi parhaimmankin mestarin.

Ette yrittäneet korjata mitään tai vaikuttaa mihinkään. Olitte vain siinä. Olitte tuo olemus, joka oli läsnä.

Luultavasti huomaisitte, että kävitte läpi myös joitain henkilökohtaisia asioita. Mielenne, emootionne, tekivät myös tavallaan omaa sopeutumistaan.

Voitte tehdä kumpaakin, olette ja-tilassa. Voitte olla tässä mestarina puistonpenkillä ja säteillä valoa maailmaan, mutta luultavasti myös tunsitte, että asioita muuttui teidän sisällänne, nollautui teidän sisällänne.

Näin on, koska tunnette nyt "penkkiytyneenä" mestarina – heh-heh – että asiat alkavat muuttua. Tunnette omien energioidenne muuttuvan palvelemaan teitä, sopeutuen ja muotoutuen uudelleen, koska nyt olette tässä. Olette tässä paikassa, joka on todella intohimonne.

Intohimon ei tarvitse huutaa ja tanssia kaikkialla tai olla kuumaa kuin tuli. Ei. Intohimo voi olla tämä hiljainen, syvä paikka.

Olette nyt intohimossanne, ja olette tässä juuri siitä syystä, jonka valitsitte. Nyt tiedätte, millaista on oikeasti olla ruumiillistunut mestari.

Haluaisin sanoa, että tämä on tavallaan meille mittapuutapahtuma, joka merkitsee ensimmäistä kertaa, kun tulimme kaikki yhteen. Yrittämättä muuttaa mitään, vaan pelkästään teitte, mitä tulitte tänne tekemään.

Tämän myötä, rakkaat ystäväni, on suuri kunnia olla täällä tänään. Suuri, kaunis kunnia olla täällä teidän jokaisen kanssa, ja olla täällä Bellen kanssa, joka juuri heräilee omasta kokemuksestaan.

Voi, rakas Belle, joka valmistautuu uuteen päivään koirana tällä planeetalla (Belle nousee ja lähtee pois).

Siis tämän myötä, vedetään kunnolla syvään henkeä yhdessä.

Miten kaunis tapahtuma, "Tietoisuuden nollaaminen".

Vedetään kunnolla syvään henkeä yhdessä.

Olen Adamus, teidän palveluksessanne. Kiitos.

LINDA: Salli itsesi todella tuntea tämä, tämä arvokas aika.

Hengitä siihen, tunne itsesi, tunne se.

Ole tuon kunnon, syvän hengittämisen kanssa.

Tämä uskomaton tietoisuuden nollaaminen – salli se, mitä on. Salli se ja ole sen kanssa.

Upeaa, että tämä on alku ja on enemmän. Vedä kunnolla syvään henkeä – henkeä tiedostamisen ja tietoisuuden kera.

Kiitos, että olit täällä Geoffin kanssa, joka kanavoi Adamus Saint-Germainia tässä "Tietoisuuden nollaamisessa".

Pidä huolta itsestäsi, ja pysy tuon kunnon syvän hengittämisen ja tietoisuuden hengittämisen kanssa.

Kiitos, että olit täällä kanssamme.

––––––––––––––––––––––––

© 2021 Crimson Circle IP, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.

Ole hyvä ja jaa vapaasti tätä tekstiä kokonaisuutena, epäkaupallisessa tarkoituksessa ja veloituksetta, tämä huomautus mukaan liitettynä. Geoffrey Hoppen, Golden, Colorado, täytyy hyväksyä kirjallisesti kaikki muu käyttö.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.