HERÄÄMISESTÄ OIVALTAMISEEN

St. Germainin helmikuun 14. päivän viesti 2020

Adamus Saint-Germainia kanavoinut Geoffrey Hoppe ( www.crimsoncircle.com)

14.2.2020

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

TÄRKEÄ HUOMAUTUS: Tämä informaatio ei luultavasti ole sinulle, ellet ota täyttä vastuuta elämästäsi ja luomuksistasi.

Tämän session koko energian kokemiseksi on suositeltavaa, että kuuntelet audio-nauhoituksen lukeissasi puhtaaksikirjoitusta tai käännöstä.

LINDA: Tervetuloa tähän ystävänpäivän erikoisviestiin. Adamus on täällä meitä varten. Vedetäänpä siis tässä kohtaa kunnolla syvään henkeä.

Hengitä "Minä olen tässä, minä olen läsnä".

Anna energioiden virrata jokaisella hengenvedolla. Hengitä sisään kaikkea, mitä olet, ja hengitä ulos. Hengitä sydämestäsi kaiken sen kera, mitä olemme – hengitä keho, mieli ja sielu.

Vedä kunnolla syvään henkeä. Salli itsesi tuntea nämä energiat, tuntea tätä erikoisviestiä meille jokaiselle.

Ole tuossa kunnon syvässä hengityksessä, kun aloitamme.

ADAMUS: Minä olen mitä olen, St. Germainin Adamus.

Tervetuloa tämän ystävänpäivän erikoisviestin pariin. Haluan käyttää tämän ajankohdan vuodesta antaakseni erikoisviestin niille, jotka kutsuvat itseään Shaumbraksi, ja tässä viestissä puhun erityisesti uusille tulokkaille, jotka löytävät tiensä Crimson Circleen. Haluaisin selittää uusille tulokkaille vähän sitä, keitä olemme, mitä olemme tehneet ja minne olemme menossa.

Tiedän, että hyvin monet teistä ovat löytäneet hiljattain tämän ryhmän, tämän Crimson Circlen, ja olette ehkä käyneet näillä nettisivuilla ja teillä on monia, monia kysymyksiä: "Mitä tämä ryhmä tekee?" tai "Miksi minut vedettiin sen luo?" tai "Miksi se tuntuu minusta myös vähän kummalliselta?" Mutta minäpä aloitan toivottamalla teidät tervetulleeksi ja kertomalla, kuka minä olen.

Rakastettu St. Germain

Minä olen rakastettu St. Germain. Olen kulkenut monta, monta elämää tällä planeetalla ihmismuodossa. Minulla oli viime elämäni 1700-luvulla ja lähdin tuon vuosisadan lopulla, ja siitä lähtien olen työskennellyt ympäri maailmaa ihmisten kanssa, jotka etsivät vapauttaan, sillä se on tosiaankin yksi pääteemoistani – vapaus.

Vapaus rajoista. Vapaus melkein loputtomalta näyttävästä elämien kierrosta tällä planeetalla. Vapaus ilmestyä nyt esiin elämän kotelosta ja ilmestyä tuoksi perhoseksi, tuoksi vapaaksi olennoksi, tuoksi henkiolennoksi, joka todella olette, mutta nyt kaikkien upeiden kokemusten kera noista monista, monista elämistä tällä planeetalla. Ja noiden kokemusten ja kaiken viisauden kera, sillä tosiaankin kaiken sen mitä olette tehneet kaikissa elämissänne, on saattanut viisaudeksi tämä osanne, jota kutsumme mestariksi. Kaiken, kaiken sen mitä olette tehneet. Ja alatte oivaltaa – kenties tämänhetkisestä ihmistuomitsemisestanne huolimatta – että mikään ei koskaan ollut väärin, mikään ei koskaan ollut pahaa. Tiedän, että joskus mieli väittää vastaan ja haluaa teidän uskovan, että oli jotain, mitä teitte väärin tai mitä teille tehtiin väärin. Mutta alatte oivaltaa, että se kaikki oli vain kokemista ja se kaikki saatetaan viisaudeksi, kun tulette Oivaltamiseenne.

Olen ottanut nimen Adamus Saint-Germain siinä työssä, jota teen tämän Crimson Circleksi kutsun ryhmän kanssa, erottaakseni sen, mitä teen heidän kanssaan, siitä mitä olen tehnyt menneisyydessä muiden kanavoijien kanssa, erityisesti Guy Ballardin tai silloin, kun hän käytti nimeä Godfre King. Siis olen ottanut tämän nimen Adamus tekemään eron itsessäni, mutta ytimessään se kaikki on St. Germain. St. Germain merkitsee tietysti "pyhää veljeä" – tuo nimi jota käytin viime elämässäni tällä planeetalla.

Siis haluaisin toivottaa tervetulleeksi uudet tulokkaat. Tulette sellaisten jälkeen, jotka ovat olleet tässä Crimson Circlessä nyt 20 vuotta, sillä kaikki alkoi elokuussa 1999 sen ylösnousseen mestarikaverini johdolla, jota kutsutaan Tobiakseksi. Tobias lähti 10 vuotta sitten, jotta hän voisi tulla takaisin Maahan inkarnoituneena, jotta hän voisi nauttia elämästä ja osallistua myös tähän uskomattomaan aikaan, jota planeetta käy läpi tällä hetkellä.

Shaumbra

Minä tulin virallisesti Crimson Circleen syyskuussa 2009. Olin ollut Tobiaksen vieraana useita kertoja ennen sitä, mutta tulin virallisesti syyskuussa 2009 ollakseni tämän ryhmän kanssa. He kutsuvat itseään Shaumbroiksi. Shaumbra on muinainen termi. Se juontuu Jeshuan ajasta tai sen, jonka monet teitä tuntisivat Jeesuksena. Shaumbrat – käännös merkitsee periaatteessa "kallion perhettä", perhettä joka on vakaa ja vankka – kohtasivat jo silloin puhuakseen mysteereistä ja mystiikasta. He tapasivat silloin puhuakseen ajasta, joka tulisi planeetalle, jolloin Oivaltaminen tapahtuisi monilla, monilla ihmisillä ja jolloin planeetta kävisi läpi kaikkien aikojen transformaation historiassaan.

He kutsuvat itseään Shaumbroiksi, ja monet heistä olivat alkujaan essealaisia ja monet heistä jatkoivat essealaisissa sen jälkeenkin, mutta tämä oli essealaisten sisällä ryhmä nimeltään Shaumbra, joka on peräisin Jeshuan ajasta saakka.

Monet heistä olivat tunteneet toisensa jo Altantiksen loppuaikoina, jolloin oli paikka nimeltään Tienin temppelit, jotka sijaitsivat yleisesti nykyisen Kuuban koillisosassa. Tienin temppelit olivat paikka, jossa oli suurta taikaa. Siellä oli suurta mystisyyttä. Siellä oli ihmismatkan suurta kunnioitusta. Sanoisin, että Tienin temppelit olivat puolen ulottuvuuden tai puolen hengenvedon päässä planeetan todellisuudesta, joten muut eivät yleensä löytäneet niitä. Ja näissä Tienin temppeleissä he sallivat itselleen sellaisia asioita, kun itserakkaus, itsenäisyys, vapaus ja täysivaltaisuus.

He tulivat takaisin Jeshuan aikana kylvämään planeetalle Kristus-tietoisuuden, tuon pyhän ja puhtaan tietoisuuden, ja sitten he ilmestyivät taas kutsumuksesta pian toisen maailmansodan jälkeen, tullakseen planeetalle takaisin nyt kaikkein mahtavimpana aikana. Se on globaali yhteenliittymä. Se ulottuu maasta toiseen valtamerien yli. Se on sellaisten ihmisten yhteenliittymä, jotka sallivat Oivaltamisensa.

Kuten olen sanonut joissain muissa kokoontumisissamme, niitä jotka yhdistyvät toisinaan Crimson Circleen on jopa 130.000. On ydinryhmä, ryhmä joka säännöllisesti lukee näitä materiaaleja ja yhdistyy Crimson Circlen energioihin – noin 30.000. Ja sitten on ydin-ydinryhmä, joka pääsee ensimmäisenä Oivaltamiseensa, Oivaltamiseen joka on hautunut jo hyvin pitkään, ja nyt tänä vuonna 2020 sitä alkaa tapahtua.

Näiden olentojen Oivaltaminen on jo selviö. He ovat jo perillä. He vain kokevat, millaista oli tulla Oivaltamiseensa, ja käytän sanaan "Oivaltaminen" "valaistumisen" sijasta, mutta kaipa nämä kaksi voisi vaihtaa keskenään. Pidän enemmän "Oivaltamisesta", koska kun tulette Oivaltamiseenne, alatte oivaltaa ja muistaa, kuka oikeasti olette ja mitä oikeasti teette tällä planeetalla.

Monet, monet tulevat Oivaltamiseensa tänä vuonna ja muutamana seuraavana vuotena. Ja selitän hetken kuluttua, mitä he tekevät, mutta nyt haluaisin taas kerran toivottaa tervetulleeksi teidät, jotka olette uusia tässä.

Crimson Circle

Crimson Circlessä ei ole mitään sääntöjä. Ei mitään sääntöjä. Puhun toisinaan vastenmielisyydestäni niitä mieli- ja mielialalääkkeitä kohtaan, joita teillä on. Osa niistä tunnetaan SSRI-lääkkeinä ja osa masennuslääkkeinä. Mutta joka kerta kun aivoihin puututaan kemiallisesti, se tukahduttaa kirjaimellisesti ja voi joskus aiheuttaa myös paljon kamppailua ja haasteita luonnollisessa Oivaltamiseen tulemisen prosessissa. Siis tämän lisäksi ei ole mitään sääntöjä. Ei tarvitse käyttää tiettyjä vaatteita. Ei ole salaisia lupauksia tai mitään vastaavaa.

Crimson Circlessä ei ole mitään maksuja. Ei tarvitse maksaa mitään, ei tarvitse tehdä mitään. On niitä, jotka antavat vapaasti energiaansa ja rahaansa Crimson Circlen ylläpitämiseen, mutta siihen ei koskaan painosteta. Sitä ei koskaan anota. Sitä ei koskaan oikeastaan edes pyydetä. Ei tarvitse ostaa mitään, koska lopulta kaikki mistä puhutaan – myös joissain ryhmissämme, joita kutsumme keahakiksi, tai työpajoissamme – tuo informaatio tulee lopulta sinne, mitä kutsumme shoudiksi. Shoudit ovat yleisesti ottaen kuukausittaisia nettilähetyksiä, ja ennemmin tai myöhemmin kaikki tulee esiin niissä, ja se kaikki on ilmaista. Tobias loi tämän käytännön aivan alussa, ja minä tuin sitä tullessani, koska ympäri maailmaa on tällä hetkellä monia, joilla ei yksinkertaisesti ole varaa tai jotka eivät usko, että heillä on varaa, ja haluamme, että kaikkeen tähän pääsee käsiksi ilmaiseksi.

Ei ole jäsenyyttä. Ei tarvitse allekirjoittaa mitään, ei tarvitse vannoa mitään valaa. Ei ole jäsenyyttä, jonka voi saada, uudistaa tai peruuttaa. Olette tässä vapaasta tahdostanne, täysin vapaasta tahdostanne.

Planeetta

Planeetalla on tällä hetkellä mitä mielenkiintoisinta aikaa. Olen käsitellyt sitä monissa kokoontumisissamme, työpajoissamme ja shoudeissamme, jotka ovat kuukausittaisia nettilähetyksiä, ja sanonut, että nyt hämmästyttävää aikaa. On aikaa, jota kutsumme Koneiden ajaksi.

Koneiden aika on sen kirjan nimi, jonka kirjoitin vähän ennen kuolemaani viime elämässäni tällä planeetalla. Aikamatkustin siinä kirjaimellisesti ja päädyin vuoteen 2020 ja sen jälkeisiin vuosiin ja myös joihinkin vuosiin sitä ennen. Mutta päädyin noin vuoden 2020 paikkeille ja näin, mitä planeetalla tapahtui. Oli vaikeaa laittaa sitä perspektiiviin tuolloin, koska tämä tapahtui 1700-luvun lopulla enkä pystynyt oikein käsittämään näitä kapistuksia, joita kutsuin "kuvastimiksi". Kaikki katsoivat tätä lasinpalaa, ja käsitän nyt, että kyse oli niistä mobiililaitteista, joita kannatte mukananne. Kaikki katsoivat tietokoneruutuja, kaikki tuijottivat näitä kapistuksia ja olivat yhteydessä toisiinsa sen kautta, mitä olen nyt kuullut kutsuttavan internetiksi.

Se oli Koneiden aikaa, jolloin robotit vasta alkoivat herätä eloon, tulla esiin insinöörien, teknikkojen ja ohjelmistoihmisten työpöydiltä ja herätä henkiin laajassa sovelluskirjossa – kaikessa tilausten ottamisesta ravintoloissa autojen ja koneiden rakentamiseen, talojen rakentamiseen, liikennepoliisina toimimiseen ja melkein kaikkeen, mitä voi kuvitella. Se kaikki oli alkamassa juuri tässä ja nyt.

Koneiden ajassa tapahtui myös todellinen käännekohta siinä, mitä kutsutaan tietokoneiksenne. Neljä-, viisikymmentä vuotta sitten tietokoneita vasta alkoi tulla. Ne olivat nykyiseen verrattuna hyvin hitaita, hyvin vaikeaselkoisia ja hyvin suuria. Nyt teillä on jotain, mikä on hyvin pikkuinen, hyvin pieni, mutta kuitenkin se pystyy tekemään hyvin paljon, ja laskentatehokkuuden lisääntyminen jatkuu eksponentiaalisena muutamana seuraavana vuotena, muutamana seuraavana vuosikymmenenä.

Tietokoneen kyvykkyys ja se mistä tulee perimmiltään tekoälyä, yleistekoälyä ja supertekoälyä, transformoi planeettaa – siinä määrin että uusi ihmislaji kehittyy muutaman seuraavan vuosikymmenen kuluessa. Ensin nykyinen ihmislaji saa lisäosia, kehoon laitetaan laitteita, korvikeosia – se on jo hyvin yleistä – mutta melko pian tulee korvikelaitteita. Melko pian eräänlainen nanoteknologia ja kantasolut kasvattavat keho-osia uudelleen, ja perimmiltään se synnyttämistapa jonka olette tunteneet aiemmin, ei ole enää laajimmin hyväksytty tapa synnyttää. Se tehdään täysin hautomokoneissa, laboratoriossa, ja se on geenimuuntelua. Eikä sen pitäisi olla pelottavaa. Se on vain ihmislajin evoluutiota.

Tätä kaikkea tapahtuu tällä hetkellä hämmästyttävän lyhyenä aikajaksona nopeutuneen tietokoneälyn myötä, ja se kaikki on täällä teidän elinaikananne tässä Koneiden ajassa.

Oivaltaminen

Tällä Shaumbraksi kutsutulla ryhmällä ja teillä, jos koskaan käyttäisitte tuota nimeä määrittelemään itsenne, on muutama välttämätön tekijä. Ensinnäkin, tässä ryhmässä joka on ollut jo 20 vuotta, on kyse Oivaltamisensa sallimisesta. Ja taas kerran, käytän sanaa "Oivaltaminen", jonka voi vaihtaa "valaistumiseen", mutta huomaatte, että sanoin "Oivaltamisen salliminen". Kyse ei ole sen opiskelemista, sillä ette oikeasti voi opiskella siinä mitään. Kyse on sen sallimisesta. Kyse on sen oivaltamisesta, että Oivaltaminen on luonnollinen prosessi. Ihminen ei voisi tehdä sitä, vaikka haluaisi. Ihminen voi sallia sen, mutta ihminen ei voi muokata tai kontrolloida sitä. Ihminen voi pelkästään sallia sen tapahtua, mikä on hyvin luonnollinen prosessi. Salliminen merkitsee, että annatte tämän jumalaisen osanne tehdä oman juttunsa. Kyse on toukan menemisestä koteloon ja ilmestymisestä esiin perhosena – kaikki täysin luonnollisesti. Siis sanon "Oivaltamisen salliminen".

Tämä ryhmä on kuluttanut elämiä ja elämiä ja elämiä opiskellen henkisyyttä, opiskellen mysteereitä ja ollen mystikkoja, ja he tulevat tähän elämään nyt. Voi, hyvin monet heistä ovat viivyttäneet Oivaltamistaan. He olisivat voineet saada sen elämä tai kaksi tai jotkut jopa kolme elämää sitten, mutta he odottivat tähän saakka. He odottivat, että olisivat tällä planeetalla tänä Koneiden aikana. He odottivat ja pidättelivät Oivaltamistaan, jotta he voisivat olla täällä juuri nyt, ja nyt alamme nähdä sitä.

Useammat ja useammat vain sallivat. He eivät taistele sen kanssa. He eivät yritä jäsentää sitä. Ihmismieli ei yksinkertaisesti voisi – ei voisi – suunnitella ja toteuttaa Oivaltamista tai valaistumista. Se ei voisi. Aina silloin tällöin se pettää itseään ja sillä on ns. mini- tai rajoittunut oivaltaminen, mutta ei täyttä Oivaltamista. Mutta perimmiltään se ei riipu mielestä tai edes ihmisestä. Jumaluus tekee tämän.

Siis nämä ihmiset sallivat Oivaltamisensa. Ette luultavasti lue siitä sanomalehdistä, jos sanomalehtiä enää on. Ette luultavasti kuule siitä tai lue siitä sosiaalisesta mediastanne, koska silloin kun yksilö saavuttaa Oivaltamisensa, se on hyvin henkilökohtainen ja yksityinen asia. Se on hyvin intiimiä ja tavallaan hyvin haurasta, aivan kuten perhosen ilmestyessä esiin kotelosta ja alkaessa levittää siipiään, siitä tuntuu hyvin hauraalta ja haavoittuvalta, vaikkei se todellisuudessa ole sitä. Mutta siitä vain tuntuu siltä.

Ette näe Shaumbrojen julistavan Oivaltamistaan. He vain tietävät sen. Ja toiset tietävät sen yksinkertaisesti katseesta heidän silmissään sekä heidän energiansa tunnusta. Heillä ei ole päällään t-paitaa, joka julistaa heidän Oivaltamistaan. Heidän ei tarvitse kirjoittaa siitä. Monet heistä saattavat myöhemmin kirjoittaa kirjoja Oivaltamiseen tulemisen vaaroista ja karikoista, siitä miten ihminen tekee siitä paljon vaikeampaa, kuin sen täytyy olla, ja ehdottavat, että se voi olla paljon helpompaa. Mutta tällä erää nämä ovat hiljaisia Oivaltamisia, joilla on syvällinen vaikutus ihmiseen, persoonaan ja lopulta planeettaan.

Tämä ryhmä on myös sitoutunut jäämään planeetalle ruumiillistuneen Oivaltamisensa jälkeen. Ja se on tärkeä pointti, koska hyvin usein sen jälkeen kun yksilö tulee valaistumiseensa, sen jälkeen kun monet ylösnousseet – melkein kaikki ylösnousseet – mestarit tulivat valaistumiseensa tai Oivaltamiseensa, he lähtivät planeetalta hyvin pian – hetkiä, päiviä, viikkoja ja joskus kuukausia sen jälkeen. Oivallatte, että olette tulleet tien päähän koko matkallanne tällä planeetalla – miksi jäädä? Ei ole enää mitään opittavaa eikä oikeastaan mitään muuta koettavaa, paitsi pysyminen planeetalla oivaltaneena. Mutta he ovat oivaltaneet, että planeetta on, mikä on, ihmiset käyvät läpi kokemuksiaan, planeetta ei ole paha paikka – sitä ei tarvitse pelastaa tai mitään vastaavaa – joten he vain lähtevät. On tullut aika. Se on kuin valmistuisi yliopistosta. Miksi viivytellä maisemissa? He tulevat toiselle puolelle ilman kuolemanpelkoa.

Voi, haluan todella korostaa sitä. Oivaltamisessa, sitten kun ihminen on oivaltanut, ei ehdottomasti enää ole kuolemanpelkoa. Saattaa olla pelkoa jäädä planeetalle ihmismuodossa, mutta ehdottomasti ei ole kuolemanpelkoa. Siis monet, monet lähtevät Oivaltaessaan, mutta tämä Shaumbraksi kutsuttu ryhmä on päättänyt jäädä planeetalle ruumiillistuneena ihmismuotoon – pariksi vuosikymmeneksi, kenties pidempään – mutta päättänyt jäädä, olla tällä planeetalla ja tehdä muutamia asioita.

Ensinnäkin nauttia elämästä, ja monet heistä ovat tehneet sitä vasta viime aikoina, jos koskaan. Nauttia vain elämästä, kamppailematta enää, jolloin koko kärsimyskäsitettä ei enää ole heidän elämässään, vaikka sitä saattaa olla ympäröivässä maailmassa. He ovat päättäneet jäädä nauttimaan elämän kauneudesta. Monet heistä ovat olleet tällä planeetalla yli tuhat elämää, ja monet päättävät jäädä joksikin aikaa matkustaakseen, tehdäkseen pitkiä kävelyjä luonnossa ja nauttiakseen tämän planeetan luonnon kauneudesta, koska he oivaltavat, että tämä on viimeinen elämä maan päällä.

Aika ajoin tulee kysymys: "Mutta voisivatko he palata uuteen elämään, jos haluaisivat?" No, tietenkin, mutta yleensä sitä ei tapahdu, ja jos tapahtuukin, he eivät yleensä tee sitä ns. tavallisen syntymä- ja kuolematyyppisen inkarnoitumisen kautta. He ovat ottaneet mukaansa ihmiskehonsa ja kaikkien ihmiskokemustensa perusolemuksen. He voivat ilmestyä lyhyiksi ajoiksi takaisin planeetalle, jokseenkin milloin tahansa haluavat. Heidän ei tarvitse käydä läpi syntymistä. He voivat ilmentää ns. illuusion fyysisyydestä, joka heillä ennen oli, ja nauttia edelleen asioista Maassa. Mutta monet, monet heistä viettäisivät mieluummin aikaansa uudessa Maassa tai Theosissa. Theosissa joka on uuden Maan kaltainen paikka, jossa on kaikki tämän planeetan ominaisuudet ilman tiheyttä, ilman vaikeaa gravitaatiota, ilman jumittamista inkarnaatiosta toiseen, ilman tarvetta saada esi-isiä ja perhettä menneisyydestä. Siis se on Maan kaltainen, mutta täysin vapaa – vapaa ollaksenne, kuka olette.

Energia

Toinen tärkeä asia tässä ryhmässä, joka kutsuu itseään Shaumbraksi, on, että he opettelevat nyt, mitä energia on. Puhumme siitä yksityiskohtaisesti. Käytössänne on monia materiaaleja, jos haluaisitte katsoa sitä enemmän, mutta tuo suhde tietoisuuden ja energian välillä. Ja hyvin pitkää luultiin, että energia oli jotain ulkopuolella ja teidän täytyi saada sitä, mutta tämä Shaumbra-ryhmä on nyt oppimassa, että oikeasti kaikki energia on heidän sisällään. Se kaikki on heidän. Heidän ei tarvitse tehdä työtä sen eteen tai taistella sen vuoksi. Kukaan ei voi varastaa heidän energiaansa, eikä heillä olisi mitään tarvetta varastaa sitä keneltäkään muulta. He oppivat, että energia on heidän ja se on palvelemassa heitä. Kuvitelkaa, miten elämä muuttuisi, kun tietäisitte, että kaikki energia on täällä palvelemassa teitä – ei koskaan tekemässä elämästä vaikeaa, ei koskaan panemassa teitä kärsimään, vaan pelkästään palvelemassa teitä.

Tämä on valtava, valtava dynamiikkamuutos niillä, jotka kutsuvat itseään Shaumbraksi – saada lopultakin energia palvelemaan itseään ja oivaltaa, että se on kaikki heidän energiaansa. Tämä sallii heidän sitten jäädä planeetalle ilman kärsimystä, ilman puutetta, ilman tarvetta työskennellä työpaikoissa, joista he eivät nauti. Se sallii heidän jäädä tänne, antaen energiansa palvella heitä ja antaen itsensä nauttia loppuajastaan tällä planeetalla.

Tietoisuus

Ja sitten vielä viimeinen asia, yksi syy miksi he päättävät jäädä.

He aikovat säteillä tietoisuuttaan. He aikovat avautua ja sallia tuon tietoisuutensa valon olla planeetalla tänä Koneiden aikana. Nimittäin kaikkien niiden muutosten myötä, joita saadaan aikaan tämän planeetan uudella teknologialla, kaikkien niiden muutosten myötä joita saadaan aikaan tekoälyllä ja robotiikalla ja nanoteknologialla ja kaikella muulla, mitä on tässä ja nyt – ei missään tulevaisuudessa, vaan tässä ja nyt – tällä planeetalla on suurta tietoisuuden tarvetta, ja sitä voivat tuoda ainoastaan ne, jotka ovat ihmismuodossa ja jotka ovat ruumiillistuneena. Sitä eivät voi tuoda ylösnousseet mestarit tai enkelimaailmoissa olevat. Sitä voivat tuoda tai kylvää tai maadoittaa tälle planeetalle vain ne, jotka ovat ruumiillistuneena, ja ennen kaikkea tästä syystä he ovat päättäneet jäädä.

Kun he säteilevät tietoisuuttaan, he tekevät sen hiljaa. He tekevät sen istuen puistonpenkillä tai kahvilassa. He eivät yritä projisoida sitä tai tuputtaa sitä mihinkään. Se vain on. Se vain on. Pelkkä heidän läsnäolonsa muuttaa kaiken. He eivät yritä pelastaa maailmaa, ei lainkaan. He eivät yritä muuttaa ihmisiä yksi kerrallaan tai ryhmä kerrallaan tai maa kerrallaan, ei lainkaan. Mutta kun he sallivat tietoisuutensa säteillä, valonsa säteillä, se valaisee yksilöille ja perimmiltään koko planeetalle mahdollisuuksia, joita ei olisi koskaan muuten voitu nähdä. Myös teillä on elämässänne monia, monia mahdollisuuksia, mutta monet niistä ovat nyt vain tietoisuuden ulkopuolella, tajunnan ulkopuolella.

Se olisi kuin valon laittamista pimeään, pimeään huoneeseen – vain yksi kynttilä muuttaa huoneen, koska yhtäkkiä ette näe ainoastaan pimeyttä, vaan näette, mitä kaikkea on ympärillä. Näette seinät. Näette ovet. Näette kuvat ja taideteokset. Näette katon ja lattian. Näette huonekalut ja kaiken ympärillänne.

Siis nämä Shaumbroiksi kutsutut olennot eivät koskaan menisi kertomaan toiselle, mihin suuntaan kääntyä, vasemmalle tai oikealle, ylöspäin tai alaspäin. He säteilevät vain valoaan, jotta ne ihmiset jotka ovat valmiita, voivat nähdä itse. He voivat nähdä, että heillä on monia, monia muita vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia elämässään ja lopulta ihmiskunnalla.

Ja tämä on hyvin tärkeää nyt Koneiden ajassa – ihmisten on hyvin tärkeää nähdä muut mahdollisuudet, joita tulee tähän uuteen ihmislajiin tällä planeetalla. Uudet mahdollisuudet tekoälyyn, bioteknologioihin ja tehdä asioita, kuten ratkaista sairausongelmia, ratkaista nälkä- ja jakeluongelmia, kaataa vanhoja valtajärjestelmiä planeetalla, tuoda uutta demokratiaa tähän maailmaan. Koska teknologia – tapa jolla se on jäsentynyt tällä hetkellä, sen kykyjen lisääntyessä hyvin nopeasti ja kustannusten pudotessa aivan yhtä nopeasti – voi demokratisoida maailman ja tuoda köyhille asioita, joita heillä ei ole koskaan ennen ollut, koska yksinkertaisella mobiililaitteella ja pääsyllä internetiin heillä on lähes samat mahdollisuudet, kuin jollain hyvin, hyvin varakkaalla ihmisellä, joka tulee varakkaasta perheestä, elää vauraassa maassa ja jolla on täysin erilainen perspektiivi elämään. Teknologialla on taipumus demokratisoida ja tuoda tasaväkiset mahdollisuudet kaikille.

Ja tästä syystä tämä Shaumbra-niminen ryhmä on päättänyt jäädä tänne ja säteillä valoaan. Planeetalla on tällä hetkellä ihmisiä, jotka ovat kantaneet vanhoja, vanhoja karmaongelmia, monia ongelmia jotka liittyvät esi-isäperheisiin – he ovat kantaneet näitä ongelmia elämästä toiseen eivätkä yksinkertaisesti tiedä, miten näistä ongelmista päästään eroon.

Mutta niiden mestareiden valo, jotka jäävät planeetalle, valaisee mahdollisuuksia heille ja näyttää heille, että he voivat murtautua vapaaksi näistä vanhoista karmayhteyksistä ja näistä vanhoista itsearvostuksen puuteongelmista, jos he valitsevat niin. Se voi auttaa heitä murtautumaan läpi terveysongelmista, mutta ennen kaikkea murtautumaan läpi yhdestä planeetan suurimmasta ongelmasta tällä hetkellä, mikä on henkinen tasapainottomuus.

Henkisestä tasapainottomuudesta ei puhuta läheskään yhtä paljon kuin niistä fyysisistä terveysongelmista, joita ihmiset kohtaavat, sairauksista ja sellaisista asioista, kuin syöpä ja diabetes ja monet muut asiat. Mutta planeetalla on tällä hetkellä paljon enemmän henkistä tasapainottomuutta kuin fyysistä, ja kuten monet teistä tietävät, henkinen tasapainottomuus aiheuttaa lopulta fyysisiä sairauksia. Henkinen tasapainottomuus aiheuttaa ihmisissä sellaisia asioita, kun kärsimys. Se aiheuttaa ihmisille ilottomuutta. Se saa ihmiset piiloutumaan olemuksensa pimeimpiin sopukoihin, pelkäämään itseään ja pelkäämään demoneja, jotka he sijoittavat monta kertaa itsensä ulkopuolelle, mutta jotka todellisuudessa kuvastuvat sisältä.

Kun tällä planeetalla on mestareita, jotka säteilevät vain valoaan ja tuovat tietoisuutta, se auttaa niitä, joilla on masennusta, psykoosi tai omanarvontunnon puutetta. Se auttaa uusien mahdollisuuksien tuomisessa heidän elämäänsä. Mutta ennen kaikkea tietoisuutta tarvitaan tässä Koneiden ajassa tuomaan tasapainoa, sillä voitte kuvitella, millainen tämä planeetta olisi hyvin, hyvin voimakkaan ja tehokkaan teknologian kera, mutta ilman tietoisuutta.

Vedetäänpä kunnolla syvään henkeä tässä kohtaa. Vetäkää kunnolla syvään henkeä.

(Tauko)

Henkisyyden yli

Tämä ryhmä joka kutsuu itseään Shaumbraksi, on mennyt yli sen, mitä pitäisin henkisenä tai kutsuisin henkiseksi. Se ei ole enää – tai ei koskaan ole ollutkaan – new-age-ryhmä, ja tässä kohtaa se ei ole enää edes henkinen ryhmä.

Oivaltamiseen on monta polkua, ei vain yksi polku, eikä se ole vain henkinen. Tällä ryhmällä on ollut alkunsa henkisellä polulla, mikä juontuu erityisesti Jeshuan ajasta. Monet heistä ovat olleet tärkeänä vaikuttajana tämän maailman kirkkojen ja uskontojen aloittamisessa, ja he ovat ottaneet henkisen ja usein mystisen polun Oivaltamiseensa. Mutta nyt he ovat alkaneet oivaltaa, ettei henkisyys ole ainoa polku Oivaltamiseen. Se on yksi polku. Se on yksi polku, jota melkein kaikki Shaumbrat ovat seuranneet aiemmin, mutta he ovat lopulta alkaneet oivaltaa, että Oivaltamiseen on monia eri polkuja.

Tuo oivaltaminen on muuttanut Crimson Circlen luonnetta. Se ei ole enää henkinen ryhmä. Se on pelkästään ryhmä, joka sallii Oivaltamisensa ilman opinkappaleita, ilman sääntöjä, ilman jäsenyyttä, sallii täysivaltaisuutensa yksitellen, mutta ollen kuitenkin yhteydessä toisiinsa ja tieten, että he eivät ole yksin siinä, mitä he tekevät.

Muutoksia

Siis mitä tulee elämääsi, jos olet uusi Crimson Circlessä? Mitä tulee seuraavaksi? Olet käynyt läpi heräämisen, ja nyt olet heräämisen jälkeisessä vaiheessa, myös henkisyyden jälkeisessä vaiheessa, jos sitä kutsuttaisiin niin. Käyt tällä hetkellä läpi hyvin monia muutoksia elämässäsi, muutoksia kehossasi, kaikkea DNA:sta kromosomeihin ja kaikkiin neuroneihin. Neuronit ovat niitä, jotka perimmiltään yhdistyvät siihen energiaan, joka ylläpitää elämää, sinun elämääsi. Nuo neuronit muuttuvat. Sinulla on noin 100 miljardia neuronia aivoissasi. Ne muuttuvat mukautuakseen niihin muihin asioihin, joita tapahtuu mielessäsi ja kehossasi.

On kehon särkyjen ja kipujen aikoja, suuren epämukavuuden aikoja kehossa, koska taas kerran, käyt läpi hyvin valtavaa muutosta fyysisessä luonnossasi, jolloin sinulla on edelleen biologinen keho, kyllä, mutta integroidut nyt takaisin siihen, mitä kutsutaan valokehoksi, mutta mitä minä kutsun mieluummin vapaaksi energiakehoksi. Siis kyllä, monia muutoksia kehossa, kipuja ja särkyjä toisinaan, koska biologisessa verkostossasi tapahtuu valtava siirtyminen uuteen.

Toisinaan mielesi tuntuu epäselvältä. Et pysty muistamaan asioita. Ajattelet eri tavalla, ja se on ensin pelottavaa, koska olethan näissä elämissäsi tällä planeetalla tottunut ajattelemaan ja olemaan rationaalinen tietyllä tavalla. Itse asiassa olet yrittänyt kehittää sitä, hioa sitä, myös kaventaa ja kontrolloida sitä, mutta se muuttuu. Riippumatta siitä, miten yrität kontrolloida sitä, se muuttuu.

Menet ihmismielen rajoitusten yli, ja se rajoittaa myös aisteja – sinulla ei ole ainoastaan ihmisaistit, vaan myös yli 200.000 enkeliaistia, ja menet noiden rajoitusten yli. Ja se tuntuu kiusalliselta toisiaan. Sinusta tuntuu, että tulet mielettömäksi, koska tavallaan tulet.

Mutta kuljet myös sitä polkua pitkin, jota nuo Shaumbroiksi itseään kutsuvat auttoivat viitoittamaan, mikä tekee tiestä helpomman. Sinulla on pääsy 20 vuoden materiaaleihin ja informaatioon Oivaltamiseen tulemisesta. Sinulle säteilee niiden valoa, jotka ovat tulleet ennen sinua, nähdäksesi mahdollisuuksia, joita et ole ehkä koskaan ennen nähnyt. He eivät tee sitä sinun puolestasi, mutta he säteilevät valoa, joka auttaa sinua näkemään ja sitten valitsemaan.

Sinulle se on helpompaa, kuin useimmille heistä oli, koska heidän matkansa auttoi raivaamaan tietä ja luomaan uusia portaaleja ihmisrajoitusten yli. Sinulla on vähemmän kärsimystä, kuin heillä oli. Alat pian oivaltaa, että kärsimystä ei ole enää edes sanastossasi – se lähtee vain pois. Muilla ympärilläsi saattaa olla kärsimystä, mutta sinun maailmassasi kärsimykselle ei ole tarvetta. Sen ei pitäisi olla ihmisten tie tällä planeetalla.

Salliminen

Ja kuulette Shaumbroilta ja minulta säännöllisesti, että kaikessa on nyt kyse sallimisesta. Taas kerran, Oivaltaminen on luonnollinen prosessi. Ei ole kristalleja, jotka tekevät sen teille. Voitte meditoida joka päivä, eikä se välttämättä tee sitä teille. Voitte tehdä hengitysharjoituksia, voitte tehdä kaikenlaisia pyhiä seremonioita ja tantraa ja kaikkea muuta. Nämä ovat suuressa määrin henkisiä häiriötekijöitä, joita kutsun makyoksi. Aito Oivaltaminen on luonnollinen prosessi, eikä sen tarvitse olla edes henkistä.

Siis kuulette minulta ja muilta Shaumbroilta matkan varrella sallimisesta. Vain sallikaa. Vain sallikaa. Voi, tulee luultavasti kohta, jolloin olette tympääntynyt kuulemaan näitä sanoja, koska tiedän, että Shaumbrat jotka ovat olleet minun kanssani ja Tobiaksen kanssa jonkin aikaa, kyllästyivät kuulemaan siitä. Mutta lopulta he oivalsivat yhtenä päivänä, että se on niin yksinkertaista – sallimista.

Riippumatta siitä mikä taustanne on, riippumatta siitä mitä koulua kävitte ja oletteko olleet yliopistossa, riippumatta siitä onko taustanne rikas vai köyhä, riippumatta siitä olitteko varas ja valehtelija tai poliitikko, mitä tahansa, sillä ei ole merkitystä Oivaltamisessa, koska kaiken, kaiken, kaiken mitä olette koskaan tehneet, saattaa viisaudeksi osa sisällänne, jota kutsumme mestariksi. Teidän, ihmisen, ei tarvitse tehdä mitään muuta, kuin sallia ja perimmiltään nauttia elämästä tällä planeetalla.

Olette ensimmäisessä aallossa uusia tulokkaita Crimson Circleen. Kuulette paljon tarinoita Shaumbroilta, jotka ovat olleet maisemissa jonkin aikaa, ja minä naureskelen joskus, koska ne ovat nerokkaita ja ihmeellisiä tarinoita ja joskus hyvin liioiteltuja. Mutta se on Shaumbrojen kauneutta.

Olette ensimmäinen todellinen uusi aalto, joka tulee Crimson Circleen, ja perässänne on muita uusien tulokkaiden aaltoja. Sillä ei ole merkitystä, olitteko tämän ryhmän kanssa Atlantiksen tai Jeshuan ajasta saakka, Jotkut teistä olivat, mutta perimmiltään sillä ei ole oikeasti merkitystä. Ennen kaikkea sillä on merkitystä, että olette käyneet läpi heräämisenne ja nyt olette valmis Oivaltamiseen.

Se voi olla pitkä ja vaikea prosessi, jos teette sitä yksin, jos teillä ei ole aavistustakaan, mitä teissä tapahtuu. Mutta teillä on etuna kaikkien niiden kokemusvuodet, koko matka ja Oivaltamiseen tuleminen, jotka kutsuvat tällä hetkellä itseään Shaumbroiksi.

Minulle, Adamukselle, on ollut ilo työskennellä tämän ryhmän kanssa kuluneet 10 vuotta, ja oletan työskentelyni heidän kanssaan jatkuvan ainakin pari vuotta. Sitten planeetalla on riittävästi aitoja oivaltaneita mestareita, jotta voin astua etäämmälle ja nauttia vähän enemmän ajastani Ylösnousseiden mestareiden klubilla.

On kunnia saada teidät tähän ryhmään, kunnia, että olette täällä tätä erikoisviestiä varten, jota kutsun ystävänpäiväviestiksi.

Pidän ystävänpäivästä useista syistä, mutta yksi on, että ystävänpäivän symboli on tietysti sydän. Mutta se symboloi myös Maahan tulemista. Se osoittaa alaspäin, Maahan tulemista, kuten te olette tehneet. Tulitte enkeliperheistänne. Tulitte tälle planeetalle ottaaksenne ihmismuodon, ja nyt käännätte tuon sydämen toisinpäin muotoon, jota kutsun padaksi (korttipakasta). Se symboloi ylösnousemusta, menemistä takaisin, menemistä ylös. En käytä usein sanaa "ylösnousemus", koska siitä on hyvin monia vääriä tulkintoja, mutta siinä on oikeasti kyse tulemisesta Oivaltamiseen.

Siis laitatte tuon sydämen ja padan yhteen, ihmisen intohimon ja myötätunnon ja sitten mestaruuden, kun tulette Oivaltamiseenne, ja nyt teillä on tuo täydellinen symbolipari: tuleminen Maahan ja lähteminen Oivaltamisen kautta.

On ilo saada teidät tänne Crimson Circleen ja liittymään tähän Shaumbraksi kutsuttuun ryhmään. Kuulette enemmän ja enemmän minulta. Alkuperäni on – minä olen – St. Germain, ja käytän nimeä Adamus Saint-Germain työssämme Crimson Circlen kanssa. Odotan innolla olemista kanssanne matkan joka askeleella Oivaltamiseenne.

Minä olen Adamus.

LINDA: Ja niin se on.

Vedä todella, kunnolla syvään henkeä ja tunne Adamuksen energiat ja sanat. Tunne todella, mitä kaikki tämä merkitsee jokaiselle meistä. Todella rohkea ja rikas viesti.

Vedä kunnolla syvään henkeä ja ole sen kanssa. Salli se.

Hengitä ja tunne. Hengitä.

Ei ole sattumaa, että olet täällä, ei ole sattumaa, että kuuntelet tätä. Siis hengitä edelleen kunnolla syvään sitä.

Kiitos, että olet täällä kanssamme.

Kiitos.

_______

© 2020 Crimson Circle IP, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.

Ole hyvä ja jaa vapaasti tätä tekstiä kokonaisuutena, epäkaupallisessa tarkoituksessa ja veloituksetta, tämä huomautus mukaan liitettynä. Geoffrey Hoppen, Golden, Colorado, täytyy hyväksyä kirjallisesti kaikki muu käyttö.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.