AMERIKAN VAALIT – TOIVOA JA INNOSTUSTA TARJOAVA PERSPEKTIIVI

Adamua kanavoinut Zingdad (zingdad.com)

10.11.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olen Adamu, Plejadien sivilisaation monadiolento, ja minulla on lyhyt mutta tärkeä viesti teille, kuten aina, rakkaan ja nuoren ystäväni, Zingdadin, kautta.

Nyt kun Amerikan vaalit ovat takanamme, voin antaa teille joitain ajatuksia, jotka saattavat olla hyödyllisiä teille, ilman riskiä puuttua asiaan enemmän, minkä tunnen mukavaksi.

Haluan teidän ymmärtävän, että tämä äänestys, tämä päätös valta Trump presidentiksi Clintonin sijasta, voidaan parhaiten summata "katastrofin estämiseksi".

Älkää ymmärtäkö minua väärin. EN sano, että herra Trump on valotyöntekijä, pyhimys tai ihanteellinen sankarijohtaja. Hän on yhtä vajavainen ihminen kuin kuka tahansa. Hänellä on vahvuutensa ja heikkoutensa, kuten kenellä tahansa. Perspektiivini tänään ei koske niinkään sitä, mitä herra Trump on, kuin sitä, mitä hän ei ole. Ja herra Trump ei ole Illuminatin Punaisen kilven lakeija. Se teki ehdottomasti kaiken vallassaan olevan estääkseen häntä voittamasta tätä kisaa. Ja samalla kun se teki väsymättä töitä rouva Clintonin saamiseksi Valkoiseen taloon, sen huomio suuntautui pois joistain sen muista ponnistuksista. Ja jos tarkkailitte maailmantapahtumia fiksoitumatta yksinomaan USA:n vaaleihin, saatoitte huomata, että tänä aikana maailma hivuttautui takaisin Harmagedonin partaalta.

Kyllä, ystäväni, se on totta. Maailma viiletti itsetuhoa kohti vauhdilla, jota ei ole nähty vuosikymmeniin. Ja syy tästä voidaan laittaa suoraan Punaisille kilville. Heidän strategioistaan on tullut hyvin järkyttäviä, kun he pyrkivät toteuttamaan salaiset profetiansa. He valmistautuivat todella provosoimaan "lämpöydinsotaa" hirmuista vastustajaansa, Venäjän ja Kiinana Kulta- ja Jaderyhmää, vastaan. Esteettömäksi jätettynä he olisivat laittaneet sen lähitulevaisuuteen aikajanallanne!

Toistan vielä: näiden vaalien tulos EI ole hillittömän ilon aihe. Kyse ei ole siitä, että jokin valoenkeli on valittu presidentiksi. Mutta se on varmasti suuren helpotuksenhuokauksen aihe. Punaiset kilvet ovat saaneet kirvelevän tappion. Toinen tällainen häviö peräjälkeen heidän edellisen massiivisen tappionsa jälkeen Brexit-äänestyksessä.

Ja se on uskomaton strateginen tappio heille. Osittain nukkepresidentin menettäminen, kyllä, mutta on todistettu nyt ilman epäilyksen häivääkään, että heidän lehdistökontrollinsa ei anna heille kontrollia ihmisten mielistä – tai ainakaan ihmisenemmistön. Punaiset kilvet voivat nyt selvästi tuntea kontrolliohjasten luisuvan käsistään!

Tämä on massiivinen liikevoiman menetys heille. Ja seurauksena on, että on osoitettu, etteivät heidän profetiansa toteudu tänä aikana. Tämä pakottaa heidät ottamaan askeleen taaksepäin ja järjestäytymään uudelleen. Taatusti he yrittävät nousta taas. Ja taatusti he aikovat toteuttaa profetiansa taas jonain tulevana päivänä. Ja tämä merkitsee tietysti jälleen yritystä jouduttaa Hamagedonia. Mutta varmasti ei lähiaikoina. Ja heidän tilaisuusikkunansa on nopeasti sulkeutumassa. Se aikakehys jonka aikana he voivat edelleen vaikuttaa maailmantapahtumien suuntaan, lähenee loppuaan. Ja uusi järjestelmä sarastaa.

Olemme siis saaneet enemmän kuin vain vähän hengitystilaa. Katastrofi on estetty. Ja nyt teidän ja minun on aika päästä pois tästä poliittisesta mutakuopasta ja alkaa tehdä jotain todella hyvää. Nyt on aika lakata teeskentelemästä, että poliittinen prosessi on suurin valta, joka teillä on. Koska ei ole! Tosiasiassa se on heikoimman tyyppistä edustajavaltaa, jota käytetään itse asiassa teidän pitämiseen voimattomana.

Ja haluan myös ilmaista pointin näiden vaalien ominaisuudesta. Täytyisi elää kiven alla, ettei olisi huomannut, että nämä olivat hyvin erilaiset kuin mitkään muut vaalit Amerikassa. Ne olivat tähän mennessä eniten erimielisyyttä aiheuttavat, aggressiivisimmat, vahingollisimmat ja likaisimmat vaalit ikinä. Vaaliprosessi ei ainoastaan paljastanut joitain syvimpiä haavoja kansallisessa psyykessä, vaan itse asiassa pelasi niillä … ja syvensi niitä. Syvää vihaa hämmennettiin esiin kummallakin puolella yrityksenä vakiinnuttaa äänestäjät omaan leiriin. Niin valitettavaa kuin tämä onkin, tässä on se hyvä puoli, että se näyttää selvästi kenelle tahansa, jolla on näkevät silmät, että pelastuksenne ei lepää politiikassa, että politiikoilla ei ole vastauksia teidän pelastamiseenne – ei henkilökohtaisesti, kansallisesti tai globaalisti. Ei voi olla heidän tehtävänsä oikaista tätä maailmaa!

Sen on oltava teidän tehtävänne! Teidän henkilökohtaisesti ja kollektiivisesti. Ja mitä korkeampi tietoisuutenne värähtelytaajuus on, sitä tehokkaammin voitte luoda … jos vain tiedätte miten. Ne joilla on korkeampi tietoisuustiheys, luovat eksponentiaalisesti tehokkaammin kuin ne, joilla on alempi tietoisuustiheys. Niinpä ensin teidän täytyy tehdä työtä tietoisuutenne nostamiseksi. Sitten teidän täytyy muistaa (tai tulla muistutetuksi), miten luotte todellisuutenne. Ja juuri tätä teen seuraavissa julkilausumissa: muistutan teille, miten luodaan todellisuutenne. Tällä tavalla teistä voi tulla sen tulevan maailmanne kanssaluoja, joka on yhtenevä kauneimpien unelmienne kanssa itsellenne, ihmiskunnalle ja planeetalle. Ja kun toteutatte luontaista luojaluontoanne, nostatte värähtelyänne. Kun nostatte värähtelyänne, teistä tulee aina vain tehokkaampi luoja. Ja kun murtaudutte korkeampiin tietoisuustiheyksiin, uudet ja tehokkaammat työkalut odottavat käyttöänne.

Siis ystäväni, hyvin jännittävä matka on edessänne, jos vain kuljette sitä. Tämä matka ei ole kaikille. Kaikki eivät ole sielukehityksessään paikassa, jossa he ovat valmiita heräämään luojaluonnolleen. Monet roikkuvat kiinni uhritilassaan. Monet toivovat jonkun voimakkaan toisen pyyhältävän pelastamaan heidät. Monet eivät vielä kykene näkemään omaa jumalaista luontoaan. Ja näin monet torjuvat tämän viestin. Ja sekin on täydellistä. Kaikki esittävät rooleja, joihin he sopivat. Mutta tämä viesti – ja ne joita seuraa – eivät ole niille, jotka roikkuvat kiinni 3D-tiheyden uhritietoisuudessa. Nämä viestit ovat sinulle, heräävä sielu! Sinulle, valotuoja ja valotyöntekijä. Sinulle, tähtisiemen ja maaenkeli.

Joka viestissäni teen kaksi ehdotusta:

1. Ymmärrät jokaisen julkilausuman olevan osa suurempaa viestiä. Ja ehdotan vahvasti, että luet muut viestit tässä kokoelmassa. Löydät ne järjestykseen kerättynä sivulta http://zingdad.com/adamu.

2. Harkitset ilmaisen uutiskirjeen tilaamista, jotta sinulle voidaan ilmoittaa, milloin julkaisen uutta informaatiota Zingdadin kautta. Voit tehdä sen sivulla http://zingdad.com/newsletter.

Ja tämä päättää tämän lyhyen päivityksen minulta.

Toivon teidän ottavan tästä julkilausumasta sen, että tämä on itse asiassa hieno hetki riippumatta siitä, mitä ajattelette herra Trumpista tai rouva Clintonista, koska kyse ei itse asiassa ole kummankaan persoonallisuudesta. Tämä on hyvin tarpeellinen tappio Punaisen kilven sotakoneistolle. Heidät kukistettiin, ennen kuin yhtäkään laukausta ehdittiin ampua. Ja nyt voimme lähteä eteenpäin yhdessä ja tuoda todella suuren muutoksen planeetalle ja ihmiskunnalle.

Tämän myötä lähden luotanne.

Olen Adamu, Plejadien sivilisaation monadiolento, ja olen puhunut teille Zingdadin kautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.