AAMUKESKUSTELUA ARCTURUSLAISTEN KANSSA

Kanavoinut Suzanne Lie (www.multidimensions.com)

26.5.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

(Rakkaat lukijat, yllätyksekseni alla oleva viesti lensi lävitseni tänä aamuna niin nopeasti, kuin pystyin kirjoittamaan sen. Arvelen, että monet teistä saavat samanlaisia viestejä korkeammalta opastukseltaan.)

Sue: Rakkaat Arcturuslaiset, onko teillä viestiä minulle tänään?

Arcturuslaiset: Kyllä, Suzille, meillä on tosiaankin viesti sinulle. Oletko valmis vastaanottamaan sen?

S: Kyllä, olen ja kiitos paljon. Minusta on tuntunut alakuloiselta – se taisi olla enimmäkseen eilen. Toivon, että voisitte auttaa minua ymmärtämään, miksi niin oli – kun olen päättänyt tuntea oloni paremmaksi tänään.

A: Rakas Suzille, on totta, että olet tuntenut, että jotain tapahtuu kohta. Mutta koska et ollut varma, mitä on tulossa, se jätti sinulle tunne-epämukavuutta. Salli siksi meidän auttaa sinua muistamaan se, minkä jo tiesit, mutta mitä epäilit, koska haluat sitä niin paljon.

Niinpä sen sijaan, että oivalsit, että juuri se mitä toivoit, oli tapahtumassa, "suojauduit taas uudelta pettymykseltä". Muistutamme sinulle nyt, että on paljon tehokkaampaa lähettää ehdotonta rakkautta ja moniulotteista valoa siihen, mitä haluat kokea.

Näetkö, miten itse asiassa pidättelet toivettasi olemalla uskomatta siihen, että tuntemuksesi on oikea?

S: Kyllä, ymmärrän nyt, miten minä/me estämme sen, mitä haluamme tapahtuvan, koska olemme kertoneet itsellemme monissa 3D-inkarnaatioissa: "Älä toivo liikoja!" Mutta voin nähdä, miten tuo toteamus todellisuudessa toimii toiveemme täyttymistä vastaan.

Tiedän, että on sen nyt-hetki, mitä pidimme ennen vain ihmeenä. Vaikka tiedänkin sen, kuuluu edelleen tämä suojelevan pelon sisäinen ääni, joka estää minua uskomasta toiveeni ilmentymiseen.

A: Suzille, haluaisitko lausua uskomuksesi/toiveesi voimakkaana affirmaationa, ei vain kuiskata sitä pehmeästi, jottet pety?

S: Kyllä, kyllä, haluaisin tehdä sen …

"Olen valmis havaitsemaan tietoisesti plejadialisten alusten laskeutuvan siinä taajuudessa, jonka he päättävät turvallisimmaksi kaikille osallisille."

"Olen myös valmis olemaan alkuna sille tapahtumalle, jota on kauan suunniteltu todellisuutemme vapautumiseksi niistä harhakahleista, että toisilla on valta meihin. Tiedän, että meillä on kykyjä, joita eksyneet sielut eivät voi koskaan saavuttaa. Luontaiset ihmiskykymme resonoivat tietoisuustilaan, joka on paljon yli sen, mitä ne jotka elävät vallassa toisiin, voivat koskaan saavuttaa tai ylläpitää.

"Siksi tiedän, että nämä eksyneet sielut eivät voi koskaan olla uhka meille, ellemme usko, että he voivat. Me, moniulotteisen valon ja ehdottoman rakkauden voimat, olemme valmiita nyt toivottamaan tervetulleeksi todellisuuden, joka resonoi ylempään neljänteen, viidenteen ja kaikkiin niihin ulottuvuuksiin, jotka ylittävät nykyodotuksemme.

"Tiedän myös, että me jotka olemme vapaaehtoisesti hyväksyneet korkeamman valon, olemme parhaillaan muodonmuutostilassa. Ollessamme tuossa tilassa meistä saattaa tuntua yhtä avuttomalta, kuin toukasta joka muuttuu juuri perhoseksi. Koska olemme tässä siirtymässä, meidän täytyy päästää irti kaikesta, minkä olemme liittäneet aiempaan tietoisuustilaamme."

Onko näin, rakkaat Arcturuslaiset?

A: Kyllä, niin on. Miltä tuntuu rohkeasti julistaa ja omistaa se, minkä haluat ilmentää?

S: Haluaisin sanoa, että uskon täysin tuohon toteamuksen, mutta minulla on ollut niin monia vuosikymmeniä ja elämiä elämien jälkeen pettymystä, että minun on rehellisesti sanottava tuntevani, että teeskentelen sen. Tarkoitan, että haluan oikeasti uskoa sen koko sydämestäni ja sielustani, mutta puhun usein eri tavalla siitä toisten kanssa.

Näen nyt, miten paljon haluan tuon todellisuutta toteutuvaksi, mutta oivallan tunnustavani, että se tapahtuu elinaikanani. Olen ollut tässä kehossa jo monta vuosikymmentä, joten uskallanko uskoa, että voisin itse asiassa kokea sen, mitä olen halunnut, minkä olen tuntenut, mitä olen odottanut ja mistä pidän edelleen kiinni, kaikista pettymyksistä ja täpäristä tilanteista huolimatta?

A: Mitä olet odottanut? Puhu siitä, mitä haluat luoda/kokea, jotta voit uskoa sen ilmentymiseen.

S: Kun olin lapsi, katsoin ensimmäistä tähteä yötaivaalla ja toivoin. Uskoin, että tuolla tähdellä oli voima kuulla lapsi-itseäni ja jotenkin toteuttaa toiveeni. Voisiko olla niin, että tuo tähti sekä se, jonka näen aina samassa paikassa etuverannalta, on tähtialus?

A: Voisitko uskoa tuon toiveen todellisuudeksi?

S: "Uskoa toiveeni todellisuudeksi"! Vau, oivallan, että olen tehnyt juuri sitä monilla, monilla elämäni alueilla. Mutta kyse oli vain minun elämästäni. Voisinko uskoa tuon toiveen kaikkien elämään?

A: Jokaisen täytyy itse uskoa oma toiveensa todellisuudeksi. Kuitenkin silloin kun monilla, monilla yksilöillä on sama toive ja he päättävät yhdessä uskoa tuon toiveen todellisuudeksi, tuolla yhteisellä toiveella on suuri tuki ilmentyä todellisuudeksi.

Olet täysin oikeassa siinä oletuksessa, että on monia, monia maaihmisiä, jotka ovat valmiita viidennen ulottuvuuden tähtialustemme laskeutumiseen ja pystyvät hyväksymään sen täysin. Sanomme "viidennen ulottuvuuden" erottamaan galaktiset tähtialuksemme, jotka resonoivat viidenteen ulottuvuuteen, Maassa luoduista aluksista, jotka resonoivat vain kolmanteen ulottuvuuteen.

"Valta toisiin" voimat ovat tehneet paljon tutkimusta luodakseen neljännen ulottuvuuden tähtialuksen, joka olisi ihmisille näkymätön, paitsi heidän nukkuessaan. Koska heidän tietoisuutensa kuitenkin resonoi vain alempaan astraalitasoon, myös heidän luomuksensa voivat resonoida vain alempaan astraalistasoon.

On myös hyvin kehittyneitä keksintöjä, joita hyvin korkean tietoisuustilan ihmiset ovat luoneet, mutta nämä on pidetty salassa Maan ihmisiltä. "Valta toisiin" –voimilla on edelleen tarpeeksi valtaa pakottaa tätä karanteenia, jonka poistuminen vapauttaa Maan siitä harhasta, että he ovat vain ihmisiä.

Kuten voit havaita, "valta toisiin" ja "sisäinen voima" –voimien välillä käydään kätkettyä taistelua. Tämä taistelu on kestänyt hyvin pitkään, koska niin monet ihmiset on iskostettu rajoittamaan tietoisuutensa kolmanteen ulottuvuuteen. Näin ollen he uskovat vain sen, mitä heille esitetään kolmannen ulottuvuuden mediassa.

Tästä syystä laskeutumisprosessimme on kestänyt hyvin kauan. On hyvin monia ihmisiä, jotka uskovat vain kolmannen ulottuvuuden todellisuuteen sellaisena, kuin sen heille esittelee kolmannen ulottuvuuden media. Sitä he eivät tiedä, että suurta osaa – mutta ei kaikkea – kolmannen ulottuvuuden valtavirtamediaa kontrolloivat "valta toisiin" –voimat.

Tämä tilanne on pääasiallinen syy, miksi laskeutumiset eivät ole täysin ilmentyneet. Ne joilla on valta kolmannen ulottuvuuden Maahan, eivät luovu vaikutusvallastaan.

Koska monet ihmiset ovat edelleen riippuvaisia kolmannen ulottuvuuden mediasta "totuuden" saamisessa, he eivät oivalla, että he elävät kolmannen ulottuvuuden elämäänsä epäilemättä koskaan, että voi olla korkeamman ulottuvuuden todellisuus, joka on rinnakkain heidän hyvin rajoittuneen fyysisen maailmansa kanssa.

Ne jotka heräävät – ja teitä on enemmän ja enemmän joka päivä – tunnistavat, että on korkeamman ulottuvuuden todellisuus, joka resonoi taajuuteen aivan kolmannen ulottuvuuden "valta toisiin" –todellisuuden yläpuolella.

Tätä avointa todellisuutta eivät rajoita kolmannen ulottuvuuden rajoitukset. Itse asiassa tämä moniulotteinen todellisuus on avoin portaali elämän korkeampiin ja korkeampiin taajuuksiin maaplaneetalla.

Havaitsemme tyytyväisenä, että monet ihmiset alkavat ottaa vastaan sen, mikä resonoi "valta toisiin" –johtajien iskostamisen ja valheiden yläpuolella, ja etsivät sisältään sitä, mitä he ennen etsivät joltain johtajalta.

Kun useammat ja useammat Maan ihmiset sytyttävät sisäisen voimansa ja elävät sen mukaan, heitä eivät enää huijaa ne, jotka haluavat hallita toisia, koska nämä väärät johtajat eivät pysty löytämään omaa sisäistä voimaansa.

Kun yksilö on löytänyt oman sisäisen voimansa, hänellä ei ole halua saada valtaa toisiin. Itse asiassa niillä jotka ovat heränneet moniulotteiselle itselleen, ei ole mitään halua hallita tai seurata, koska he ovat löytäneet sisäisen voimansa.

Itse asiassa koska he jotka ovat löytäneet oman sisäisen voimansa ("sisäinen voima" –todellisuuden jäsenet) – ja oppineet elämään sen mukaan – pyrkivät auttamaan toisia, jotka ovat valmiita löytämään oman sisäisen voimansa.

Toisaalta "valta toisiin" –todellisuudet voivat resonoida vain kolmanteen ja alempaan neljänteen todellisuustaajuuteen. Siksi he voivat saada vallan vain ihmisiin, joiden värähtely on rajoittunut fyysiseen ja alempiin astraalitasoihin.

Koska yksilön tietoisuustila sanelee hänen havaintojensa taajuuskaistan, ne joiden tietoisuus resonoi ylempään neljänteen ja viidenteen ulottuvuuteen, alkavat tietoisesti havaita Maan korkeamman ulottuvuuden todellisuudet.

Katselemme hyvin tyytyväisenä, miten useammat ja useammat maadoittuneet sielut palaavat todelliseen moniulotteiseen tietoisuuteensa. Tämä laajentunut tietoisuus laajentaa heidän tietoiset havaintonsa sisältämään Gaian moniulotteisten todellisuuksien korkeamman ulottuvuuden versioita.

Toisaalta rajoittuneet yksilöt voivat havaita vain sen, mitä tapahtuu fyysisellä planeetalla. Nämä "valta toisiin" –yksilöt ovat kyvyttömiä ajattelemaan, luomaan, kokemaan tai elämään Maan ylemmän neljännen ja viidennen ulottuvuuden värähtelyssä, koska heidän vallantarpeensa toisiin on rajoittanut heidän tietoisuutensa ja havaintonsa kolmannen ja alemman neljännen ulottuvuuden Maahan.

Itse asiassa viime aikoihin saakka oli vain vähän Gaian ihmisiä, joiden tietoisuus ja näin havaintotapa pystyi tiedostamaan viidennen ulottuvuuden valon, jota on virrannut Maan päälle jatkuvasti lisääntyvällä tahdilla.

Ne jota laajentavat tietoisuuttaan riittävästi havaitakseen tämän korkeamman valo/todellisuustaajuuden, heräävät enemmän ja enemmän joka päivä siihen mahdolliseen todellisuuteen, että he tekevät todennäköisen todellisuuden tietoisella osallistumisellaan korkeampiin valotaajuuksiin.

Muista, että toisin kuin kolmannen ulottuvuuden todellisuudet, jotka toimivat 3D-harhamatriisissa, viides ja ylemmät todellisuudet toimivat moniulotteisessa valoformaatissa.

On edelleen liian monia eksyneitä sieluja, jotka ovat kyvyttömiä katsomaan ylös vallastaan toisiin tai toisten uhrina olemisesta. Siksi odotamme mahdollisimman kauan laskeutumistemme aloittamista.

Lisäksi teemme itsestämme nyt näkyviä niille, jotka voivat laajentaa tietoisuutensa neljännen ulottuvuuden keski- ja ylempiin alitaajuuksiin. Samanaikaisesti käytämme tiedustelualuksiamme hyörimässä kolmannessa ulottuvuudessa niiden alueiden yllä, jotka resonoivat tarpeeksi korkeaan taajuuteen, etteivät asukkaat pelästy.

Lisäämme hitaasti näkyvyyttämme – luovumme verhoistamme – paikoissa ja tilanteissa, jotka luovat viidennen ja ylempien ulottuvuuksien energiakenttäaallon. Ilmestymme esiin myös ns. ulkoavaruudessa. Kun etsit internetistä, näet enemmän ja enemmän YouTubeja aluksistamme.

Arvioimme näkyvyytemme sen alueen taajuuden mukaan, jonka yli lennämme tai jonka läheisyydessä olemme, kuten Kansainvälinen avaruusasema. Näitäkin kuvia on internetissä.

Ensimmäiseksi askeleeksi ylösnousemuksen tekemisessä normaaliksi, suunnittelemme tehdä avaruusaluksen näkemisestä normaalia.

Kun useammat ja useammat pitävät tähtialusten näkemistä normaalina ja myös lohduttavana, kun ihmiskunta on vakuuttunut, että olemme täällä auttamassa teitä, ja kun Maan heränneet asukkaat tunnistavat "valta toisiin" –voimat ja käsittelevät ne, pystymme tekemään itsestämme aina vain hyödyllisempiä jokapäiväisessä elämässänne.

Kun tulee normaaliksi nähdä tähtialus kaukaisella yötaivaalla tai tiedustelualuksen lentävän asuinalueenne yläpuolella, ne jotka ovat löytäneet sisäisen voimansa, etsivät ja auttavat niitä, jotka elävät siinä pelossa, että toisilla on valta heihin.

Tuosta pelosta voi vapautua vain, kun on havainnut ja hyväksynyt oman sisäisen voimansa jokapäiväisessä elämässään ja oppinut elämään sen mukaan. Kun yksilö on löytänyt sisäisen voimansa, hän tunnistaa helposti ne, jotka yrittävät käyttää valtaa häneen tai toisiin.

Kun kukin teistä saa takaisin luontaisen sisäisen voimansa ja päättää olla oman todellisuutensa luojia, tietoisuutenne laajenee kauas 3D-matriisin harhakuvien, polariteettien ja rajoitusten yli. Sitten olette oman todellisuutenne luoja.

Ilman hallittavia uhreja, "valta toisiin" –yksilöjen täytyy löytää oma sisäinen voimansa tai heiltä menee ohi henkilökohtaisen ja planetaarisen ylösnousemuksen nyt-hetki viidenteen ulottuvuuteen ja sen yli.

Muista, että ne jotka ovat eksyneet, tarvitsevat valtaa toisiin. Koska he ovat kadottaneet yhteyden omaan korkeampaan itseensä, he ovat peloissaan ja tarvitsevat niiden apua, jotka ovat saavuttaneet oman sisäisen voimansa.

Ja ne jotka ovat saaneet takaisin sisäisen voimansa, auttavat iloisena niitä, jotka olivat eksyneet pelkoon ja pimeyteen ja lopultakin etsivät valoa ja rakkautta.

Te jotka olette saaneet riittävästi takaisin sisäisen voimanne kohdataksenne sen, mitä ennen piditte pelottavana, ja edelleen lähetätte ehdotonta rakkautta ja violettia tulta näille eksyneille sieluille, olette ylösnousevan Maan suojelijoita.

Monet teistä suojelijoista olivat kerran eksyneet "valta toisiin" –voimien hallintaan. Silti löysitte ja löydätte oman sisäisen voimanne rajoittaaksenne näitä eksyneitä sieluja yhteiskuntanne valta-asemissa.

Olette sisäinen voima, joka sanoo "ei" toisten vallalle teistä.

Me, galaktisen perheenne jäsenet, lähdemme luotanne kera muistutuksen, että suurin voimanne löytyy ehdottomasta rakkaudestanne kaikkea elämää kohtaan sekä valtavasta voimastanne muuntaa pimeys valoksi violetin tulen voimalla.

Me, Arcturuslaiset, Plejadilaiset ja kaikki korkeampien ITSENNE ilmaisut, lähetämme ehdotonta rakkautta ja violettia tulta teille, Äiti Maan suojelijoille.

Käy katsomassa tämä linkki Steve Beckowin sivuille http://goldenageofgaia.com/2016/05/26/obama-brink-alien-ufo-disclosure/

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.