VANHAN SIELUN MÄÄRITELMÄ

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)

29.3.2015 Bali, Indonesia

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kauniilta Balin saarelta Indonesiasta tulee kanavointi "Kuka vanha sielu on?" Oletko koskaan miettinyt, oletko sinä? Tämä on kanavointi sinulle! Kryon luettelee seitsemän ominaisuutta.

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Balilla 29.3.2015.

*********

Tervehdys, olen Kryon Magneettipalvelusta.

On aina järjestelmä paikoillaan ja tässä nimenomaisessa uuden energian tapauksessa tuo järjestelmä kunnioittaa vanhaa sielua yhtä paljon kuin mikä tahansa järjestelmä tänään.

Rakkaat ystävät, olemme kertoneet teille monta kertaa aiemmin, että niillä jotka vaikuttavat planeetallanne tänä aikana, on eniten kokemusta. Kun sanomme "eniten kokemusta", tarkoitamme niitä, jotka ovat eläneet tällä planeetalla kerta toisensa jälkeen maapallonne energiassa. Puhumme todellakin vanhasta sielusta ja sillä on elämien kokemus.

Haluaisin kertoa teille jotain, jos ette jo tiedä sitä. Vanhat sielut heräävät tällä hetkellä uusille ideoille ja havaintotavoille. Vanha sielu voi olla alle 20- tai yli 80-vuotias. Sillä ei ole merkitystä, sillä kronologinen ikänne mittaa ainoastaan tätä elämää. Akaasinen ikänne viittaa siihen, miten monta elämää teillä on ollut ja miten viisas olette tänä päivänä sen vuoksi.

Nytkin olisi niitä, jotka kysyisivät: "Olenko vanha sielu?" Ennen kuin voitte vastata tähän, haluan antaa teille joitain vanhan sielun parametreja ajateltavaksi, näillä tämän tapaamisen viime hetkillä. Mutta ennen kuin teen sen, haluan taaskin kertoa teille jotain. Näen suloisuutta, kauneutta ja tarkoitusta olemisessanne täällä. Tulen verhon toiselta puolelta, missä ei ole aikaa ja missä on hyvin erilainen todellisuushavainto kuin täällä. Tuossa paikassa missä olen – jos sitä halutaan kutsua paikaksi – tunnistetaan kaikki se, mitä te olette. Näemme yksittäisen elämänne turhautumiset ja samaan aikaan aiempien elämienne kauneuden. Olemme nähneet, mitä olette käyneet läpi ja minkä vuoksi uskotte olevanne täällä. Näemme sen kaiken kerralla koko suuruudessaan ja kuitenkin te ihmettelette: "Olenko vanha sielu?" Meitä hämmästyttää, että koskaan esittäisitte tuota kysymystä, kun istutte täällä kuuntelemassa.

Rakkaat ystävät, täällä on paljon, mitä haluan teidän tuntevan ja mistä en voi edes puhua. Haluan tämän viestin kuulostavan totuudelta, jotta tiedätte, kuka olette. Haluan aloittaa matkan, mikä auttaa vahvistamaan sen, minkä jo tiedätte jollain tasolla. Olette vanha sielu. Minäpä totean jotain. Tiedän, keitä täällä on, ja jokainen joka kuuntelee ääntäni tällä hetkellä tässä huoneessa, on vanha sielu – te kaikki, joka ikinen.

Välillänne on valtavaa vaihtelua siinä, miten pitkän aikaa kukin teistä on ollut tällä planeetalla. Ajatelkaa, mitä olette kokeneet – eri kulttuureja joissa olette olleet, taisteluja joita olette käyneet ja syitä miksi tulitte. Haluan kertoa teille, että tämän ryhmän kokemus on hämmästyttävä, eikä se ole sitä, mitä luulette. Ajattelette lineaarisesti ja luulette elävänne pelkästään jonkin määrän elämiä erilaisina ihmisinä. Sen sijaan näemme elämänne maakatalyyttinä.

Kutsumme elämää sielun "kokemukseksi" tai "ilmaisuksi" maan päällä. Mitä ajattelette sielusta, joka tulee kolmeksi kuukaudeksi ja lähtee? Saattaisitte ajatella, että siinä on jotain vikaa, että se on menetetyn lapsen tragedia. Mutta todellisuudessa se tehdään ennakkosopimuksella vanhempien sielun kanssa. Näin on, jotta jokin oppitunti voitaisiin oppia tai toimittaa, tai vanhemmalle annettaisiin tilaisuus tulla henkiseksi surunsa avulla. Mitä siitä sanotte? Niinpä se edustaa elämää, minkä mahdollisuudet ovat merkittävät ja mikä on vain kolme kuukautta pitkä! Usein tämän elämänkokemuksen antaa vain vanha sielu. Ajattelitteko, että olette saattaneet tehdä jotain sellaista? Se on hyvin perusjuttu, hyvin syvällinen ja hyvin merkityksellinen! Kenties äiti on herännyt henkisesti ja esittänyt kysymyksiä elämästään sen vuoksi, mitä te teitte ja mitä sovitte tekevänne – ja tulitte ja lähditte vain kolmen kuukauden kuluttua.

Entä tuleminen maapallolle elääkseen vain 19-vuotiaaksi ja silloin elämänne lopettaa taistelukentällä puukko, joka menee lävitsenne? Saattaisitte sanoa: "Mitä hyötyä siitä on kenellekään? Se on elämän hukkaamista!" Haluaisin sanoa sinulle, rakas ihmisolento, että jokainen hengenveto minkä otat vanhana sieluna tällä planeetalla, on merkityksellinen, kaunis ja se lasketaan ja tallennetaan. Joidenkin teistä täytyi olla taistelukentällä niinä, jotka kaatuivat, ja toisten oli oltava voittajina. Se on kokemus ja sitä kaikkea vanha sielu tarvitsee tällä hetkellä. Mitä hyötyä siitä on? Kenties muistaisitte sen riittävästi, että teillä olisi jonain päivänä voimaa sanoa: "Ei tule enää taistelukenttiä!" Viisautenne oivaltaisi, ettei sillä ole merkitystä, oletteko voittaja vai häviäjä, sillä ne kumpikin edustavat sopimattoman matalaa energiaa uudelle maapallolle. Sota ei ole hyväksyttävää! Vain vanha sielu tietäisi tämän kokemuksen kautta.

Haluan antaa teille vanhan sielun ominaisuuksia – hitaasti – ja pyydän teitä havainnoimaan itseänne. Toisin sanoen, haluan teidän analysoivan näitä asioita henkilökohtaisesti. Älkää valehdelko itsellenne. Älkää kieltäkö. Haluan teidän istuvan ja selkeyttävän itsenne tätä varten nyt. Ovatko nämä teidän ominaisuuksianne?

Ensimmäinen ominaisuus

Ensimmäinen syy tietää itsenne vanhaksi sieluksi on, että kuuntelette tätä täällä nyt! Minulla ei ole edessäni huoneellista ihmisiä, jotka ovat vain uteliaita. Täällä esitetyllä oppimistasolla on tavallaan energiaa, mikä vetää vain vanhoja sieluja.

Miksi halusitte tulla? Useimmat sanovat "kyllä", mutta muutamat teistä raahasi tänne joku, joka halusi teidän tarkkailevan, mitä tapahtuu. Kerron teille, että tämä on synkronismia, ei sattumaa. Nekin jotka eivät ehkä ole valinneet olevansa täällä ja ovat toisten vuoksi, ovat vanhoja sieluja. Tämä pätee myös kuuntelijoihin, jotka kenties kuuntelevat ensimmäistä kertaa. Se ei ole sattumaa!

Ensimmäinen syy tietää olevanne vanha sielu on, että olette täällä. Rakkaat ystävät, mitä kuulette tai ajattelette, kun puhumme? Kuuletteko Kryonin vai ajatteletteko päivällistä myöhemmin? Olkaa rehellinen. Vanhat sielut ovat uteliaita! Kun se tulee tähän energiaan, se tuntee vetoa siihen kuin itikka liekkiin. Vanha sielu, tunnistat, miksi olet täällä, ja jollain tasolla haluat enemmän. Olet informaatiosieni, etkä uteliaisuuden vuoksi, vaan koska informaatio alkaa kuulostaa aikakauden totuudelta. Tämä on numero yksi.

Toinen ominaisuus

Joillakin teistä alkaa olla "syvällisiä muistamiskokemuksia", kuten kutsun niitä. Olette kutsuneet näitä "déjà vuksi", mikä merkitsee, että saatatte ajatella kokeneenne tämän energian aiemmin. "Minulla on muistamisen tunne, vaikken voi muistaa, tapahtuiko se vai ei." Joillakin teistä tapahtuu tätä enemmän ja enemmän. Kenties kohtaatte jonkun ihmisen, sitten lähdette pois tilaisuudesta ja jollain tasolla olette vakuuttunut, että olette nähneet tuon ihmisen aiemmin? Myöhemmin oivallatte, että te ette ole koskaan tavanneet häntä.

Kenties menette johonkin kokoontumiseen ja tapaatte jonkun, joka on ystävällinen ja tuntuu erittäin tutulta, kuin perheeltä – ette kuitenkaan ole koskaan tavannut häntä. Jotenkin oivallatte siitä kaikesta, että tämän on oltava vanha ystävä ja jatkatte taas syvää ystävyyttä akaasisen perheen kanssa. Kenties olette tavanneet äidin tai tyttären aiemmasta elämästä? Miehet tapaavat aiempia tovereita, joihin he tuntevat jotenkin hengenheimolaisuutta, ja he kutsuvat heitä kavereiksi ja hepuiksi tai mitä tahansa tarvitaan sanalliseksi merkiksi siitä, että he haluavat olla näiden kanssa. Se on vielä enemmän.

Jotkut teistä löytävät tietoisuuden samanlaisuutta toisten kanssa, mutta se on enemmän. Alatte muistaa asioita – energian mitä kutsun "akaasiseksi heräämiseksi". Useammat ja useammat teistä johdatetaan tilanteisiin, jotka tuntuvat tutuilta, ja näette kasvoja, jotka luulette tuntevanne, kuitenkin se tapahtuu ensi kertaa tässä elämässä! Sitä on tapahtunut kumppanilleni, kun hän menee maihin ja kulttuureihin, joissa hän ei ole ollut koskaan ennen, ja siellä hän tapaa sisaria ja veljiä. Hänen on vaikea lähteä. Monet eivät puhu hänen kieltään ja ovat ulottuvilla vain tulkkien kautta – kuitenkin hän katsoo heitä silmiin ja tietää, että he ovat perhettä. Niin kaukaa haetulta kuin se saattaa näyttääkin, hänen kokemuksensa ympäri maailmaa ovat tuttujen kanssa. Hän tapaa perhettä.

Tämä on merkki vanhasta sielusta ja joillekin teistä sitä tapahtuu uudestaan ja uudestaan. Lisäksi, miten monta kertaa näette kellossa säännöllisesti 11:11? Se ei ole synkronissa sattumalta näkemisen kanssa. Näettekö näitä numeroyhdistelmiä liian usein ollakseen sattumaa? Tiesittekö, että tämä on jakelujärjestelmä vanhoille sieluille, jotta he tietävät olevansa vanhoja sieluja? Tästä siinä on kyse. Se on kommunikointijärjestelmä, rakkausjärjestelmä, mikä sanoo: "Tiedämme, kuka olet, vanha sielu!"

Kolmas ominaisuus

Kenties olet nainen, jolla ei ole koskaan ollut lapsia. Kuitenkin jollain tasolla sinulla on! Tiedät sen ja voit tuntea sen. Kenties sinulla ei ole koskaan ollut lapsia ja päätät, ettei sinulle tulekaan! Sinulla ei tarvitse olla, koska tunnet, että sinulla on ollut lapsia uudestaan ja uudestaan ja nyt on levon aika. Mutta tiedät, millaista se on, eikö vain? Tiedät oikeasti, vanha sielu. Olet ollut täällä riittävän usein, että akaasiasi soi syvämietteisenä äitinä olemista. Sama pätee miehiin. Mies joka on luonteeltaan lempeä ja joka ei koskaan satuttaisi toista ihmistä, voi intuitiivisesti tietää, että hän on ollut soturi. Hän tuntee tai näkee unta, että hän on laittanut miekan toisen ihmisen läpi useita kertoja, ja hän tietää, miltä tuntuu ottaa henki. Jos olet mies, joka kuuntelee minua nyt, haastan sinut menemään siihen mielessäsi kanssani. Tunnet sen ja tiedät, että olet osallistunut halpamaisiin tekoihin. Se soi akaasiassasi ja se on osa solurakennettasi. Niin lempeä tai kunnioittava kuin saatatkin olla tällä kertaa, teidät, että sisälläsi on soturi.

Jos haluatte tulla todella esoteeriseksi, kuunnelkaa tätä. Naiset yleisössä, tekin tiedätte, että teillä on soturi sisällänne, ja voitte tuntea sen. Olette osallistuneet maapallon taistelukentille ja tiedätte sen. Vaikka ette ehkä reagoi miehenä olemiseen, voitte reagoida taisteludraaman energiassa olemiseen. Tiedätte, millaista on selviytyä taistelukentällä tai olla selviytymättä. Historiaan sisältyy niin paljon voitettuja ja hävittyjä taisteluja, että se merkitsee, että kaikki te tässä huoneessa olette osallistuneet täysillä moniin niistä. Joskus kuolitte Jumalanne vuoksi ja joskus kuolitte ei-minkään vuoksi, mutta teillä kaikilla on kokemus sen tietämisestä, miltä tuntuu tulla ja lähteä nopeasti ja kuolla dramaattisesti.

Miehet ja naiset, kannatte tuota menneisyyden energiaa, ja seuraavalla kerralla se vaikuttaa teihin ja voitte päättää, haluatteko tehdä sen uudestaan vai ette. Vanhemmassa energiassa monet teistä ovat päättäneet tehdä sen uudestaan ja uudestaan ja sotamiesten ja –naisten perheitä syntyy. Toiset heräävät tunteeseen, että ovat valmiita kaiken sen osalta. Joistain taisteluväsyneistä miehistä tulee äitejä [Kryon hymyilee].

Neljäs ominaisuus

On hyvin monia merkkejä vanhana sieluna olemisesta, joita ette ehkä tiedä. Jotkut piiloutuvat. Tässä on yksi, mitä haluan teidän tutkivan mielessänne, kun istutte siinä: oletteko naiivi vai viisas? No niin, käsitän, että naiivi ihminen ei koskaan ajattele olevansa naiivi. Puhun ikävuotenne ylittävästä viisaudesta. Onko teillä ikävuotenne ylittävää viisautta? Vastaus on joka tapauksessa "kyllä". Tiedätte sen. Istutte siinä täysin rehellisenä kehollenne ja tietoisuudellenne ja tiedätte sen. Täällä on joitain nuoria ihmisiä, jotka tuntevat sen syvästi – ikävuodet ylittävän viisauden. Miten se on mahdollista? Miten voitte kuvata, miltä se tuntuu? Rakkaat ystävät, olen juuri antanut teille yhden avaimen sen tietämiseen, että olette vanha sielu, ja tiedän myös, että te ette koskaan puhu siitä kenenkään kanssa.

Miten voisitte koskaan sanoa sellaista kenellekään ilman, että hän uskoo egonne olevan hallitsematon? Jos sanotte: "Olen viisaampi kuin kukaan ympärilläni", ihmiset kyseenalaistavat motiivinne eivätkä kenties halua olla lähellänne. Mutta rehellisesti sanottuna näin meidän kesken, eikö siltä tunnu? Rakas ystävä, tässä on salaisuus, mitä kannat, ja tämä on sinulle yhteistä tämän ryhmän kanssa. Kokoonnut heidän kanssaan ja oivallat, että olet löytänyt viisaan perheen. Viisautenne tulee kokemuksista. Olette maksaneet siitä, rakkaat ystävät. Näin tiedätte olevanne vanha sielu.

Viides ominaisuus

Seuraava kohta on vaikea käsitellä ja olemme puhuneet siitä aiemmin useissa viimeaikaisissa kanavoinneissa. On yksi asia, minkä akaasia luo persoonallisuuteenne. Eläminen uudestaan ja uudestaan vanhassa energiassa aiheuttaa itsearvostusongelmia. Aioneita olette puskeneet vanhaa energiaa vastaan ettekä ole pärjänneet hyvin. Vanha energia oli aina ohjaksissa ja teidän oli joko piilouduttava siltä tai taisteltava sitä vastaan. Monet teistä kuolivat sen vuoksi. Tilanne ei koskaan oikeastaan parantunut historian aikana. Vietitte elämän toisensa jälkeen tässä tilassa ja teidät lyötiin aina – kunnes nyt.

Nyt heräätte tällä planeetalla aikana, jota muinaisihmiset ennustivat. Siinä on merkittävä muutospotentiaali ja profetiat toteutuvat. Energia on viimeinkin teidän puolellanne ja siitä olemme puhuneet muutaman viime vuoden. Mikä on kuitenkin asenteenne tämän taistelun vuoksi vanhan energian kanssa? Se on täydellinen itsearvostuksen puute. En aio pyytää teitä nostamaan kättänne tämän vahvistamiseksi, sillä useimmat teistä tuntevat sen. Tutkikaa sieluanne nyt ja tiedätte, että olen oikeassa. Saatatte olla itsevarma ulkoapäin ja saatatte olla vahva muille, mutta kun olette yksin, mietitte, kuka olette. Mietitte, selviydyttekö. Mietitte, oletteko oikeassa. Tämä on vanha sielu.

Kokemuksenne kautta historian saavat teidät etsimään nyt mielessänne, oletteko täällä olemisen arvoinen tässä uudessa energiassa. Logiikkanne punnitsee tätä kaikkea ja päätyy usein tähän tulokseen: "Kenties en ole täällä olemisen arvoinen" tai "Tapahtuuko se taas?" tai "Olen liian kyllästynyt tähän!" Näin ajattelette, eikö vain? Itsearvostuksen puute on vanhan sielun ominaisuus. Se on täysin ymmärrettävää. Miten monta kertaa häviätte saman kilpailun, ennen kuin ette enää halua osallistua siihen? Mutta kilpailu on muuttunut.

Planeetan energia alkaa kääntyä ympäri ja tietoisuuden valo-pimeystasapaino muuttuu kovasti. Kun opitte, kuka olette, miksi olette täällä ja miksi tunnette niin, kuin tunnette, kaikessa alkaa olla tolkkua. Ei ole mitään parempaa kuin totuuden löytäminen, sillä se selvittää menneisyyden. Totuuden löytäminen menneisyydestä laittaa tulevaisuuden perspektiiviin ja alatte saada ansaitsemanne itsearvostuksen.

Pimeyden ja vanhan energian taisteluja on kaikkialla ympärillänne ja katselette, kun yhteiskunta taistelee niitä täysin eri tavoilla. On yleistunne, että ihmiset haluavat kollektiivisesti kaikkialla tasavertaisuutta, mukavaa elämää, oikeudenmukaisuutta, hyvää elämänlaatua ja valtiojohdon rehellisyyttä. Tämä on päätaistelu tänä päivänä – vahdinvaihto asioiden tekemisestä samalla tavalla johonkin, mitä ihmiskunta ei ole nähnyt aiemmin.

Kuudes ominaisuus

Tarkoituksen löytäminen. Vanhalla sielulla on niin paljon entistä kokemusta ja historiaa, että monet katsovat ympärille sanoen: "Mikä täällä olemiseni tarkoitus on?" Usein he etsivät toisia kertomaan, mikä se on. He menevät tilaisuuksiin, missä he melko varmasti tietävät, mikä se on, mutta syvällä sisällä heillä ei ole aavistustakaan. He kysyvät: "Mikä tarkoitukseni on? Mitä teen täällä?" Tämä johtuu siitä, että energia on erilaista.

Vanhana sieluna esitätte näitä esoteerisia kysymyksiä, koska jotkut teistä – jos eivät kaikki – tuntevat jollain tasolla tyytymättömyyttä siinä, mitä teette. Ajattelette, ettei se riitä tai se on mennyt eri suuntaan, kuin luulitte alussa. Vanha sielu, kysymyksesi osoittavat todella, että olet vanha sielu! Uudessa energiassa asioiden oppiminen uudestaan on hämmentävää ja turhauttavaa! Sillä niin monta kertaa kuin oletkin elänyt aiemmin, et ole koskaan elänyt tässä energiassa.

Tämä on ensisijainen energia teille ja näin tunnette vähän eksyneenne tai kenties elämänne tarkoitus ei ole selvä, koska uusi energia ei anna teille samaa palautetta kuin vanha energia. Tiedätte sen, koska ette voi luottaa siihen, mitä tunnette. Niinpä esitätte kysymyksen: "Teenkö oikein? Onko jotain, mitä minun pitäisi tehdä paremmin tai useammin?"

Sanon tämän taas. Vanha sielu, kun alat muuttua vanhoista tavoista, voimasi alkaa todella näkyä. Et oivalla ainoastaan, kuka olet, vaan myös että ansaitset olla täällä. Olet tullut mukanasi niin paljon kokemusta, mitä alat vetää sitä akaasiasta. Et ehkä edes käsitä tekeväsi sitä, mutta todella vedät. Intuitiosta tulee parempi ja alat saada neuvoja omaan elämääsi. Saat synkronismia siinä, minne mennä ja mitä tehdä, ja tämä perustuu kaikki siihen, että olet vanha sielu tänä päivänä.

Rakkaat ystävät, ne jotka vasta tulevat planeetalle, katselevat ympärille ja opettelevat, miten asiat toimivat. He vain selviytyvät. Heillä ei ole vielä niitä kokemustyökaluja, joita teillä on. Heillä tulee olemaan, mutta he vasta selvittävät niitä. Te kuitenkin tiedätte, mistä on kyse, ja teillä on muistamisen viisautta. Alatte ratkaista ihmiskunnan ongelmia ja jokin aikaa sitten kerroimme teille, mikä elämänne tarkoitus on. Kehotimme teitä rentoutumaan ja vain olemaan täällä. Kerroimme, ettei sillä ole merkitystä, mitä teette, ja ettei työnne ole yhtä tärkeää kuin läsnäolonne. Tämä käsitys ei toimi sen kanssa, mitä vanhempanne kertoivat teille.

Kuunnelkaa: sillä ei ole merkitystä, mitä teette! Valonne auttaa tätä planeettaa, ei työnne. Sen etsiminen, kuka olette, auttaa tätä planeettaa. Pelkkä istuminen tuolissa tänään auttaa tätä planeettaa! Kristalliverkko muistaa, mitä teette, ja tietoisen etsintänne luoma energia kestää sukupolvia. Olemalla täällä kokeneena sieluna laitatte kokemuksenne viisauden tämän planeetan verkkoihin – elämienne kypsän energian. Tätä te teette tällä hetkellä.

Tämä planeetan uusi energia tällä hetkellä on kuin sieni, joka imee kokemustanne ja akaasista voimaanne, jotta seuraavat sukupolvet saavat sen, mitä te olette oppineet vanhana sieluna. Tässä on järjestelmä, mikä ylittää kovasti sen, mitä ajattelette sen voivan olla. Istuessanne epätoivoisesti miettimässä, ansaitsetteko olla täällä ja mikä elämänne tarkoitus on, tämä planeetta imee kirjaimellisesti kaikkea, mitä olette tehneet ja miten olette kypsyneet sen vuoksi. Tämä on järjestelmä, mistä vanhan sielun täytyy tietää.

Rentoutukaa ja olkaa. Tietäkää, että olette täällä tarkoituksesta. Rentoutukaa ja antakaa synkronismin työntää teidät seuraavalle alueelle, mikä on suotuisa ja kaunis teille, jos sallitte sen olla. Olette käyneet läpi niin monia elämiä, missä olette kärsineet, että teidän on helppoa ajatella, että olette täällä kärsimässä taas. Ette ole! Vanhemmat, toisitteko lapsenne tähän maailmaan sillä tarkoituksella, että he voivat kärsiä kanssanne? Ei siinä ole järkeä. Siinä ei ole henkistä maalaisjärkeä! Teidän täytyy alkaa käyttää Hengen älykkyyttä, mikä kysyisi: "Mitä tekisin, jos olisin rakastava ja hyväntahtoinen Jumala?" Sitten jollain tasolla ääni sisällänne sanoo: "Sinä olet! Olet osa koko luomakuntaa." Voitte vastata omiin loogisiin kysymyksiinne, jos haluatte, koska viisautenne antaa teille terveen järjen väläyksiä luojan mielestä.

Seitsemäs ominaisuus

Lopuksi numero seitsemän, ettekä ehkä koskaan ajattelisi tätä. Rakkaat ystävät, teillä on jotain, minkä tunnette syvästi, ja se on ilmiselvää. Kuitenkin luulette kaikilla olevan sen. Heillä ei ole. Vanhalla sielulla on tässä energiassa kyky tuntea syvästi Jumalan rakkaus ja toisilla ei ole. Tämä vaatii kypsyyttä! Vaatii elämien kokemusta ymmärtää luojan hyväntahtoisuus ja se, miltä se tuntuu ja mitä se merkitsee sisällä.

Tästä syystä on erittäin vaikeaa saada nuori sielu uhrina olemisesta Jumalan rakkauden tuntemiseen. Sillä ei ole aavistustakaan, miltä se tuntuu! Teillä on! Tässä on jotain, mitä en ole koskaan ennen sanonut kumppanistani, ja paljastan sen tässä ensimmäistä kertaa. Hän on kertonut teille Kryon-tarinan monta kertaa vuosien saatossa ja sanonut, mitä hänelle tapahtui, kun hän istui ensimmäisen kerran tuoliin ja kutsui minua. Hän tunsi tunteen! Tämä oli hänen katalyyttinsä ja se salli hänen istua tuolissa uudestaan ja uudestaan. Hän ei ainoastaan tuntenut sitä, vaan hän myös piti siitä. Jollain tasolla insinööri tunnisti sen ja tiesi, mitä se oli. Hän oli vanha sielu! Hän oli vanha sielu ja hän oli valmis tuntemaan Jumalan rakkauden. Hän tunnisti perheen ja rakkaat ystävät – uudet sielut eivät tunnista. He eivät tunnista sitä tunnetta, mikä teillä on ja mikä on kypsyys luojan rakastamana olemisesta. He tulevat tunnistamaan, mutta se vaatii kokemusta.

Jos olet vanha sielu, voit tuntea sen. Jos voit tuntea sen, olet vanha sielu. Onneksi olkoon teille kaikille olemisesta se, kuka olette. Olette niitä, jotka muuttavat planeettaa. Olette tulleet tähän huoneeseen kaikkialta – monista maista ja monista kielistä – ja teillä kaikilla on yksi yhteinen asia tällä hetkellä: olette yhdessä ja voitte tuntea Jumalan rakkauden.

Muutat planeettaa läsnäolollasi täällä, valotyöntekijä. Kristalliverkko imee sisältämääsi valoa, minkä olet ansainnut ja tuonut meille kaikille. Tämä on syvällinen järjestelmä ja planeetan uuden energian täytyy kokea vanhat sielut ja niiden viisaus voidakseen vaikuttaa niihin, joita syntyy tulevaisuudessa. Tämä järjestelmä on esoteerinen, vaikea kuvailla ja syvällinen. Ajatelkaa sitä. Elämällä täällä tänään täytätte verkkoja tiedolla ja viisaudella tulevia sukupolvia varten.

Miten luulette, että ihmiskunta koskaan kypsyy ja kehittyy henkisesti ilman tätä tietoa? Vastaus on, ettei se voi tehdä sitä, ellei tule muutosta, ja tämän muutoksen katalyytti on vanhan sielun akaasiakokemus. Olette niitä, jotka laittavat sen suoraan planeetan verkkoihin vain olemalla täällä ja ymmärtämällä tämän. Tämä ja aikakapselien avautuminen* luo hitaasti ylösnousseen planeetan. Kylvätte tulevaisuuden siemeniä vain olemalla tässä huoneessa ja antamalla meidän puhua teille.

Lopetan. Mitä aiotte tehdä tällä informaatiolla? Haluan teidän ajattelevan näitä asioita, jos voitte ja haluatte. Haluan teidän ajattelevan niitä kaikkia ja esittävän kysymyksen: "Onko mahdollista, että olen enemmän kuin ajattelen olevani? Onko mahdollista, että Jumala tuntee minut, kun istun tässä kaikkien maallisten ongelmieni ja turhautumieni kanssa? Välittääkö Jumala oikeasti kaikista niistä asioista, joita minun täytyy tehdä, tai lapsista jotka minun täytyy kasvattaa? Välittääkö Jumala sukulaisista, joita minun täytyy miellyttää, tai pomoista töissä? Onko mahdollista, että Jumala rakastaa minua kaikessa tässä?"

Vastaus on "kyllä, kyllä, kyllä ja kyllä"!

Niin tärkeä olet, vanha sielu! Onneksi olkoon. Tämä on täällä olemisesi tarkoitus – vain elää ja tietää, että sinua rakastetaan.

Ja niin se on.

Kryon

*Kanavointi numero 141 "The Nodes and Nulls of Earth Part 2"

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.