VALOA VARTEN SYÖMINEN JA TÄHTIPORTIKSI TULEMINEN

 
Yhdeksän valkosiipistä kollektiivitietoisuutta kanavoinut Magenta Pixie (lightworkers.org)
Julkaistu 1.2.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Join vähän aikaa sitten juuri puristettua porkkana- ja omenamehua. Juotuani sitä saatoin tuntea elävän elinvoiman sisälläni ja tunsin ikään kuin kommunikoivani porkkanan ja omenan kanssa. Kuulostaa typerältä, tiedän, mutta voivatko Yhdeksän mahdollisesti puhua tästä kokemuksesta?
 
"Kun te ihmiset nielette ruuan, siitä tulee osanne, siitä tulee yhtä kanssanne ja kehonne käyttää kaiken, mitä se sisältää. Biologisesta näkökulmasta kehonne käyttää sen, minkä tunnette vitamiineina, mineraaleina ja ravintoaineina, ja se käyttää nämä kehonne elättämiseen. Henkisestä näkökulmasta keho uppoutuu ruuan henkiseen voimaan ja käyttää tämän kehon ravitsemiseksi. 
 
Monet ruoka-aineet maan päällä sisällä ainoastaan huonolaatuisia ravintoaineita, mutta niissä ei ole myöskään henkistä voimaa. Ne jotka ymmärtävät, miten ravita kehoa henkienergialla muuten kuin nielemällä ruokaa, pysyvät tasapainossa myös syödessään huonolaatuista ruokaa. Kuitenkin valtaosaa ylösnousevista olennoista, jotka kulkevat tiedossa, ymmärryksessä ja viisaudessa, on johdatettu, ja heitä johdatetaan löytöretkille liittyen syömäänne ruokaan. 
 
Päästäksenne suurimpaan määrään henkienergiaa, mitä tarvitaan tänä aikana paljon, kun sovittaudutte nouseviin taajuuksiin planeetallanne ja sen ulkopuolella, eniten henkienergiaa sisältävien ruoka-aineiden kuluttaminen ja henkienergioihin pääseminen muilla keinoin ovat tie eteenpäin, sillä kun harmonisoidutte, teette juuri sitä - harmonisoidutte! Harmonisoidutte kaikkien asioiden kanssa ja tunnette luonnostaan vetoa kohti kaikkea, mikä harmonisoi, ja tähän sisältyy ruokanne. 
 
Monien teistä on siirryttävä fyysiseen korjaamiseen ja parantumiseen ja paljon henkienergiaa sisältävät ruoka-aineet työskentelevät kehonne kanssa tämän tekemiseksi. Henkienergia on elämänvoimaa - se on elävää ja se ylläpitää tietoisuutta ja kyllä tosiaankin, sen kanssa voi kommunikoida. Tunsit ikään kuin kommunikoivasi porkkanan ja omenan kanssa, kun nielit niiden mehua, koska tätä juuri teit tai on oikeampi sanoa, että kommunikoit porkkanan ja omenan sisällä olevan DNA:n kanssa. 
 
Elävien ruoka-aineiden DNA:ssa on viestejä. DNA tulee yhdeksi oman DNA:nne kanssa, saaden aikaan heräämistä ja muistamista. Ruoka-aineiden on oltava raakoja, jotta DNA tulisi yhdeksi oman DNA:nne kanssa. Ruuan kuumentaminen tuhoaa elämänvoimaa, vaikka tietty määrä ravintoaineita, vitamiineja ja mineraaleja säilyy. Kun syötte kuumennettua ja keitettyä ruokaa elätätte kehoanne vaihtelevassa määrin riippuen ruuan laadusta, mutta saadaksenne viestit ruoka-aineiden DNA:sta, se on kulutettava raakana. 
 
Sellaiset maapallon ruoka-aineet kuin hedelmät, vihannekset ja tietyssä määrin juurekset sisältävät taajuuskoodeja ja valoavaimia. Kun aurinkonne aktivoi nämä taajuuskoodit, ruoka-aineista tulee tähtiportteja. Kun kulutatte näitä ruoka-aineita, niin sisällätte nämä taajuuskoodit ja valoavaimet ja teistä itsestänne tulee tähtiportti. "Matkustaminen" sellaisena, kuin me tunnemme sen, todellinen "matkustaminen" tulee silloin mahdolliseksi. 
 
On monia, jotka pystyvät luomaan omia taajuuskoodejaan ja valoavaimiaan, niin kuin maan ruoka-aineet tekevät. Kuitenkin kulutettaessa myös maapallon ruoka-aineita, ihminen siirtyy siihen nopeampaan kehitystahtiin, mitä tapahtuu nyt planeetallanne. On niitä, jotka tietävät, että koodeja kasvatetaan teille ja niitä voidaan välittää teille herättämään, muuttamaan ja kohottamaan teidät ylösnousemuskokemukseen. He tietävät, että jos tämä tapahtuu, he menettävät kontrollin, mikä heillä on ollut tuhansia vuosia planeetallanne. Siksi he pyrkivät ehkäisemään tätä laajentumista ja kasvua peukaloimalla geneettisesti ruoka-aineita ja laittamalla tiettyjä kemikaaleja ruokaan, mikä tekee vastakkaista luonnonmukaisille ruoka-aineille. Nämä ruoka-aineet sukevat valoavaimianne ja vahingoittavat taajuuskoodejanne. Näitä ruoka-aineita on kaikkialla ja monet kuluttavat niitä. 
 
Tästä syystä kerromme teille, miten tärkeää on tällä hetkellä seurata sydäntänne kuluttamanne ruuan osalta. Ylösnousevan sielun olisi viisasta oppia niistä ruoka-aineista, jotka on suunniteltu sulkemaan teidät, ja niistä jotka antavat teille valoavaimia ja oikeita taajuuskoodeja, jotka herättävät teitä. Jokaisella teistä on kyky havaita, mikä ruoka on mitäkin - informaatio totuudesta loistaa kirkkaana planeetallanne ja on monia eläviä mestareita, jotka jakavat vapaasti tätä tietoa. Jokaisella teistä on oppaita, jotka johtavat teitä niiden ruoka-aineiden luo, jotka sisältävät tarvitsemianne taajuusavaimia, ja pois niistä ruoka-aineista, jotka on suunniteltu sulkemaan teitä. Teidän on vain kysyttävä. 
 
Ruoka-aineita jotka sisältävät valoavaimia, on planeetallanne runsaasti. Niitä on riittävästi jokaiselle teistä. Niitä on monia ja monenlaisia ja niitä on maapallon joka kolkassa. Omia taajuusavaimia ja valokoodeja voi myös kasvattaa omassa puutarhassaan tai kotinsa nurkassa. Näitä koodeja sisältävät ruoka-aineet ovat eläviä - ne elävät ja niitä on teille kuluttamista ja yhdistymistä varten. 
 
Puhumme tässä lähinnä kasvipohjaisista ruoka-aineista. Jos päätetään syödä eläimen lihaa, niin ainoastaan ne eläimet jotka ovat kuluttaneet valoavaimia ja taajuuskoodeja ruuassaan, sisältävät tarvitsemianne koodeja. Muistakaa, että kuumennettaessa nämä koodit tuhoutuvat. Kasviruoka-aineet välittävät suoraan koodinsa teille, kun teistä tulee yhtä niiden DNA:n kanssa. Herkät sielut, kuten tämän kysymyksen esittänyt, tuntevat elämänvoiman, kun he kuluttavat eläviä ruoka-aineita."
 
Syön paljon roskaruokaa, kuten kakkuja, pasteijoita, suklaata ja perunalastuja, mutta syön myös paljon hedelmiä ja vihanneksia. Hyvä ruoka varmasti mitätöi huonon ja voin sallia itseni hemmottelua silloin tällöin, jos päätän, ettei se aiheuta minulle vahinkoa?
 
"Jokaisella teistä on vapaa tahto ja valinta. Jokaisella teistä on vapaa tahto syödä, mitä haluatte. Voimme vain muistuttaa teitä niistä ruoka-aineista, jotka ne ovat tarkoituksella suunnitelleet sulkemaan teitä, jotka eivät halua kehittymistänne ja ylösnousemustanne. Ei ole mitään ruokaa, mikä mitätöi jonkin muun - kaikki ruoka kulutetaan ja käytetään. Jos ruoka saa aikaan myrkkyjä sisälle, niin keho tekee kovasti työtä niiden poistamiseksi. Jos kehoa on ravittu, sillä on enemmän energiaresursseja myrkkyjen käsittelemiseen. 
 
Kun planeettanne energia nousee korkeammalle ja korkeammalle, sopiakseen yhteen sen kanssa pitäisi kulkea harmoniassa kaikkien asioiden kanssa. Ylösnousevat sielut jotka ovat harmoniassa, eivät yksinkertaisesti halua ruoka-aineita, jotka on suunniteltu sulkemaan teidät. Heidät johdatetaan tilanteisiin, missä tieto, tunne, intuitio, näkemys ja viisaus on heidän omaansa. Nämä taajuudet johtavat heidät pois kaikesta, mikä ei ole harmoniassa, ja he tuntevat vetoa kaikkia asioita kohtaan, jotka auttavat, tukevat, opastavat ja parantavat. 
 
Jokainen teistä tietysti haluaa "hemmottelua", kuten sitä kutsut, ja olemme korkeammissa ulottuvuuksissa iloisia, silloin kun sallitte itsellenne sitä. Itse asiassa sen joka halua totuutta, laajentumista ja ylösnousemusta, pitäisi tutkia sitä havaintotapaa, mitä pidetään hemmotteluna. 
 
Voidaan syödä tiettyä ruokaa tai sortua tiettyyn toimintaan ja päättää, ettei se aiheuta vahinkoa. Voi hyvin olla, että tuon yksilön tietoisuus on sellaisella tasolla, ettei vahinkoa aiheudu. Kuitenkin muistutamme teitä taas siitä, että tietyt ruoka-aineet ja toiminnot on suunniteltu tarkoituksellisesti sulkemaan teidät. Tietoisuutta on käytetty tarkoituksena sulkea teidät. Pysyäkseen harmoniassa ylösnousemustaajuuksien kanssa, viisas sielu tuntisi automaattisesti vetoa poispäin näistä ruoka-aineista ja toiminnoista. Jokaisella teistä on korkeimman valon ja rakkauden oppaita, jotka ovat täällä johdattamassa teitä pois siitä, mikä ei ole harmoniassa - teidän on vain pyydettävä. 
 
Näemme, että monet teistä seuraavat ylösnousemuspolkua. Näemme, ettei näitä muutoksia elämässänne, unelmissanne, ajatuksissanne, teoissanne, syömässänne ruuassa ja juomissanne nesteissä tehdä yhdessä yössä. Teidän näkökulmastanne kyse on matkasta eikä sitä tuomita, kun ehkä eksytään polulta, koska tuo eksyminen sisältää arvokkaan oppitunnin, mikä nopeuttaa liikkumista eteenpäin. Näemme, että kuluttamanne ruoka-aineet ja nesteet ovat hyvin tarpeellinen osa evoluutiotanne, terveyttänne, henkistä kasvuanne ja ylösnousemustanne. Näemme, että monet teistä kuluttavat eläviä valoruoka-aineita ja tulevat yhdeksi maapallon ruoka-aineiden DNA:n kanssa ja tulevat tähtiporteiksi, mikä mahdollistaa taajuuden kohoamisen ja aidon kosmisen kulkemisen. Näemme, että monet teistä syövät valoa, syövät valon vuoksi, kun teistä itsestänne tulee valoa.
 
Olemme Yhdeksän valkosiipinen kollektiivitietoisuus.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.