OLET UNIVERSAALI MUUTOSTAITEILIJA

 

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

22.2.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

 

Rakkaat ystävät,

 

Monilla teistä on juhlan aika. Olette luoneet Maan turvaunelmanne. Vauhti jonka saitte aikaan, vetää toisia samanmielisiä ilopyörteeseenne. Niin se on, että te jotka olette 5D:tä, siirrytte paikoillenne.

 

Jotkut teistä ovat hyvin vihaisia ja uskotte tekevänne väärin tai teillä on jonkin muu uskomus, joka merkitsee, että te ette ole Maan turvaunelmanne luomisen arvoinen. Jos luette tätä ja samanlaisia artikkeleita, jotka korostavat iloa pelon ja vihan sijasta, olette edelläkävijäryhmää, joka esittelee luomistaitojaan ilon ja tähtisateen kera.

 

Vaikka jotkut teistä pelkäävät edelleen maailmantapahtumia, alatte oivaltaa, että tämä siirtymä siirtyy mikrotasolta – teidän uskomuksistanne ja teoistanne – makrotasolle – maailmanlaajuisiin ja yleismaailmallisiin uskomuksiin ja tekoihin. Vastoin sitä, minkä olette tunteneet aioneita.

 

Viimeisin pelkoaika siirtyi makrotasolta – maailmanlaajuiset pelot, yhteisön pitäisi- ja täytyy-asiat – mikrotasolle – teidän tekoihinne ja uskomuksiinne.

 

Tämä monin tavoin suunnan täyskäännös on vaatinut joiltain teistä vähän sopeutumista, sillä sisäinen olemuksenne ilmaisee tekoja, jotka näyttävät usein intuition vastaisilta – vastakohdalta sille, mihin koulutitte maaelämäitsenne uskomaan kaikki ne aionit, jolloin kätkitte sisäisen voimanne, universaalit taitonne ja jumala/jumalatarkykynne.

 

Jotkut teistä ovat niin omistautuneita jumalia/jumalattaria, että loitte sisäisen elämän sopimaan yhteen sen raskaan, ulkoa ohjatun 3D-maaiman kanssa, joka maapallo OLI. Nyt kun käännätte ympäri kaiken sen, mitä opitte sopiaksenne parhaiten 3D-maapallolle, se on vähän vaikeampaa, kuin te tai me kuvittelimme.

 

Jotkut teistä putoavat jatkuvasti takaisin sille turva-alueelle, mitä oli, sen sijaan, mitä on. Tähän asiaan tartutte nyt.

 

Monet teistä "tajuavat" päivittäin – aivan kuten koulussa, kun yhtäkkiä ymmärsitte jonkin matematiikan ongelman. Luultavimmin pohditte, stressasitte, suutuitte ja sitten vain tiesitte vastauksen. Ette välttämättä tienneet, miten ratkaisitte tuon matematiikan ongelman, mutta teitte sen.

 

Niin on nyt. Yritätte pakottaa ongelmaa. Suututte näennäiseen kyvyttömyyteenne luoda, mitä haluatte. Sitten yhtenä päivän se vain on. Jälkiviisaus osoittaa, että ratkaisitte ongelman omalla tavallanne ja omana aikananne. Mutta tällä hetkellä olette vihainen itsellenne siitä, ettette ymmärrä, vielä vähemmän ratkaise tuota ongelmaa.

 

Ja se on ongelma. Tartutte näennäiseen luomistaitojen ja itsearvostuksen puutteeseen pelossa. Kumpaakaan noista leimoista ei ole oikea, sillä treenaatte pelkästään itseänne kulkemaan ilossa, pelon tai arvonpuutteen sijasta.

 

Yksinkertaisia sanoja, muttei välttämättä yksinkertaisia tekoja. Nimittäin olette tehneet niin upeaa työtä sekoittumisessa 3D-pelkoon, että olette vähän hukassa siinä, mitä oleminen ilman toimintaa merkitsee.

 

Se merkitsee juuri sitä. Olemista, kuka olette – universaali jumala/jumalatar, Jumalan osa, maailman luoja ja siksi universaali luoja – ilman tarvetta esittää tai todistaa, että näin on.

 

Täysin uusi polku, jolle lähdette, kun opitte ne monet "pelkosuortuvat", jotka lisäsitte olemukseenne sopiaksenne parhaiten 3D-ilmapiiriin.

 

Monet teistä kuitenkin uskovat, että täytyy olla jonkinlainen vaatimus, on tehtävä jotain voidakseen poistaa nuo pelko-osat. Ja tietysti se on teidän pelkonne – että jos ette tee mitään, nuo pelot jatkuvat.

 

Sitä ette ole vielä hyväksyneet, että jonkin tekeminen jatkaa 3D-maailmaa sisällänne. Teidän täytyy oppia olemaan. Vaikea tehtävä teille, jotka olette toimintaolentoja.

 

Ajatelkaa itseänne universaalina partionjohtajana – titteli joka merkitsee tarvetta toimintaan. Suorititte loppuun toiminnan kiipeämällä vuorellenne ja rullaamalla mäkeä alas iloon. On aika vaihtaa tuo toimintamoodi ja tulla siksi henkiseksi olennoksi, joka olette.

 

Se ei merkitse, että kuljette valkoisissa kaavuissa siunaten toisia – erottaen itsenne yhteisöstänne, kansastanne ja maailmastanne. Sen sijaan alatte harjoitella tietämään, että olette kaikkea, mitä koskaan olette kuvitelleet maapallonne henkisimmän ihmisen olevan – että kaikella todennäköisyydellä joko autoitte aiemmassa elämässä noita ihmisiä, joita pidätte henkisenä 3D-esimerkkinä hyvyydestä ja armosta, tai olitte nuo ihmiset.

 

Olette olleet osa Maan "liikuttajia ja ravistajia" sen alusta saakka. Olette edelläkävijä, sillä olette Maan luomistiimiä ja tunnette sen paremmin kuin kukaan universaali olento, paitsi ne jotka ovat myös Maan luomistiimiä.

 

On aika vaihtaa fokustanne ja heittää pois maavalepukunne raskas kaapu, kun hyväksytte "sinun" ja sallitte todellisen itsenne säteillä ympäri universumeja. Maapäivänne piilossa paljaalta silmältä ovat ohi. Heittäkää pois viittanne. Hyväksykää itsenne tietäen, että olette Maan luoja, mentori ja muutostaiteilija.

 

On aika muuttaa Maata taas kerran, mutta ei naamioituneena "normaaliksi" 3D-ihmiseksi, joka elää pelossa, tai ainoana joka maan päällä tuo viestejä auttamaan maailmaa siirtymisessä eri vaiheisiin.

 

Teidän on aika vaatia itsenne koko universaalissa komeudessanne, yhdistyä toisiin, jotka ovat olleet Maan kanssaluojianne, ja siirtää Maa uuteen ja melkein odottamattomaan iloon.

 

Kun ryhmänä käynnistitte maakokeilun, ette olleet varmoja tämän tapahtumisesta.

 

Aioneita kylvitte ajatusprosesseja yhden tai useamman kautta, jotka teistä vierailivat maapallolla. Jotkut teistä olivat ihmismuodossa. Toiset teistä tönivät 3D-olentoja näkymättömillä sanoillaan ja teoillaan. Niin se on, että huipennatte maaprojektinne sallimalla lopultakin itsenne olla "sinä" ihmismuodossanne. Ja niin se on, että opitte heittämään pois viittanne, joka kätki teidät erittäin hyvin niiden elämien aikana, jotka valitsitte maaluomisenne kokemiseen – tähän aikaan saakka.

 

Heitä pois viittasi ja anna itsesi olla. Se on ainoa ero teissä, jotka olette luoneet Maan turvaunelmanne, ja teissä jotka ihmettelette, miksi ette ole luoneet. Salli itsesi olla. Niin olkoon. Aamen.

 

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.