HELMIKUUN 14. PÄIVÄN VIESTI SHAUMBRALLE
 
Adamus Saint-Germainia kanavoinut Geoffrey Hoppe (www.crimsoncircle.com)
14.2.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
TÄRKEÄ HUOMAUTUS: Tämä informaatio ei luultavasti ole sinulle, ellet ota täyttä vastuuta elämästäsi ja luomuksistasi.
 
Kokeaksesi tämän session koko energian on suositeltavaa, että kuuntelet audionauhoituksen lukiessasi puhtaaksikirjoitusta tai käännöstä.
 
LINDA: Tervetuloa tähän Adamus Saint-Germainin erikoisesitykseen.
 
Kuten kaikki muistamme, Adamus teki hyvin selväksi – se alkoi helmikuussa 2015 ja hän on vahvistanut sen, erityisesti toukokuussa 2015 – että hänen oli tarkoitus tehdä mittaus ja helmikuussa 2016 hän päättäisi, miten hän jatkaisi tai olisi jatkamatta shaumbrojen, meidän kaikkien, kanssa sen perusteella, miten olemme onnistuneet oivaltamisessa polullamme valaistumiseen. Tässä on siis tämä luvattu viesti. Geoff valmistautuu nyt tuomaan Adamuksen jakamaan tuon viestin.
 
Olemme täällä Crimson Circlen studiolla Louisvillessä, Coloradossa ja odotamme – odotamme innokkaasti, että Adamus Saint-Germain selvittää, missä olemme.
 
Vedä siis kunnolla syvään henkeä tässä. Tunne todella tämän Adamuksen esityksen energioita. Tunne todella itseäsi. Missä kukin meistä on valaistumisensa oivaltamisessa? Sallitko sen? Voitko hengittää sen? Anna energiasi todella säteillä Adamukselle.
 
Vedä siis kunnolla syvään henkeä. Tunne kaikella, mitä olet. Avaudu tietoisuuteesi ja tiedostamiseesi ja varaa aikaa tälle hyvin erityislaatuiselle esitykselle.
 
ADAMUS: Minä olen mitä olen, St. Germainin Adamus.
 
Vedetäänpä kunnolla syvään henkeä, rakkaat ystäväni.
 
Miten tämä matka onkaan ollut pitkä, matka joka ulottuu aionien ajalle. Se vie meidät Atlantiksen aikojen läpi – Tienin temppelit, unelma ruumiillistuneesta valaistumisesta maan päällä, Atlantiksen tragedia ja sydämessä tuntuva tuska, joka monilla teistä on ollut sitä lähtien – jälleentapaamiseen 2000 vuotta sitten Jeshuan aikana, Kristus-tietoisuussiemenen kylvämiseen planeetalle ja sopimukseen palata takaisin tänä aikana, tässä elämässä, tänä mitä hämmästyttävimpänä aikana planeetalla tietäen, että tämä olisi tietoisuuden aikaa, mikä muuttaa Maaplaneetan todellisuuden. Päätitte tulla takaisin viimeiseen elämäänne maan päällä, valaistuaksenne ihmismuodossa – päätitte tuoda tietoisuuden tälle planeetalle.
 
Se on ollut pitkä matka, ja nyt elätte yhtä nopeimmin kulkevaa, haastavinta ja vaikeinta aikaa planeetalla, kuitenkin suurimman potentiaalin, suurimpien mahdollisuuksien ja suurimman yltäkylläisyyden aikaa, minkä tämä planeetta on koskaan nähnyt. Emme näe mitään Atlantiksen kaltaista tapahtuvan tällä planeetalla. Emme näe suurien yhteiskuntien romahtavan, mutta näemme ilmiömäisiä muutoksia seuraavien 10, 20 vuoden kuluessa.
 
Näemme muutoksia, joita synnyttää tietoisuus, unelmat, halut ja teidän kaltaisenne ihmiset, jotka ovat voimakkaasti sitoutuneet valaistumiseensa, oivaltamiseensa tässä elämässä.
 
Tässä siis olemme uudessa Crimson Circlessä. Katsokaa ympärillenne. Tuntekaa ympärillenne. Tämä on shaumbran uudet kasvot.
 
Meillä oli viime suuri muutoksemme kvanttihypyssä vuonna 2007, jolloin olentoja ympäri maailmaa ja olentoja muista ulottuvuuksista kerääntyi yhteen merkiksi tietoisuuden kvanttihypyn ajasta ja juhlimaan sitä – aikaa jolloin tämän planeetan tietoisuus lähti vanhalta lineaariselta käyrältä eksponentiaaliselle käyrällä ja aikaa jolloin muutokset todella alkoivat, muutokset jotka tällä hetkellä muokkaavat tätä planeettaa ja sitä, mitä tulee seuraavaksi.
 
Sanon, ettei Atlantista toisteta. Ei, pikemminkin näemme näiden kahden Maan jotka ovat nyt olemassa, näiden kahden erilaisen tietoisuuden ja todellisuuden, joko sulautuvan yhteen tai jakautuvan erilleen melko pysyvästi. Kaikki riippuu tietoisuudesta, ihmisistä ja siitä suunnasta, jonka ihmiset valitsevat.
 
Ja tiedän, että koska hyvin monet teistä ovat panostaneet tähän planeettaan, haluatte tietysti nähdä näiden eri tietoisuustasojen sulautuvan yhteen planeetan ja ihmiskunnan vuoksi, tämän "asian" jonka luomisessa olette auttaneet ja jota rakastatte kovasti. Ja saattaa käydä näin. Tiedämme muutaman vuoden kuluttua. Tai nämä kaksi maailmaa saattaa jakautua myötätunnosta ja kunnioituksesta, jotta ne jotka päättävät jäädä vanhempaan tietoisuuteen ja vanhempaan maailmaan ja käydä edelleen läpi rajoittuneita ihmiskokemuksia, voivat tehdä juuri sen. Ja ne jotka valitsevat korkeamman tietoisuusmuodon, uudentyyppisen Maan, joka ei ole rajoittunut vain fyysiseen todellisuuteen, joka ei rajoitu vain mieleen ja jossa on todellinen vapaus ja täysivaltaisuus, menevät sinne.
 
Kuten olen sanonut joissain muissa esityksissä, joita olemme antaneet viime aikoina, jos se tapahtuu, tuo muutos tapahtuu luonnollisesti, saumattomasti, sujuvasti, ilman romahdusta, ilman katastrofia, ilman tämän vanhan planeetan jakautumista. Se muuttuu vain yhtäkkiä uudeksi Maaksi. Se on myöhemmän keskustelun aihe tulevina vuosina, mutta olemme täällä keskustelemassa tänään uudesta Crimson Circlestä.
 
Vedetäänpä siis syvään henkeä tässä, kun menen valmiiksi puhujakorokkeelleni.
 
Uusi Crimson Circle
 
Olen tänään luultavasti enemmän St. Germain kuin Adamus. Olette tottuneet Adamukseen. Olette tottuneet tuohon aspektiini, tuohon St. Germainin aspektiin, joka tulee provosoimaan teitä, irvailemaan teille toisinaan, nauramaan kanssanne, itkemään kanssanne ja jakamaan tämän matkan. Mutta tänään olen vähän enemmän St. Germain.
 
Te jotka kuuntelette tätä ja joita tämä koskettaa jotenkin, niin luultavasti tämä johtuu siitä, että te ja minä olemme olleet aiemmin yhdessä ihmismuodossa tällä planeetalla, entisissä elämissä, mysteerikouluissa, yhteistyössämme ihmiskunnan henkisen laadun hyväksi. Olemme luultavasti työskennelleet yhdessä ja siksi olette luultavasti täällä nyt.
 
Puhuin viime vuonna useissa tilaisuuksissa jäämisestä tai lähtemisestä, ja olen varma, että voitte jo tuntea vastauksen. Olen päättänyt – olen aina päättänyt – jäädä, mutta todellinen kysymys on, minne me menemme tästä. Mitä me teemme? Me – minä, jokainen teistä ja toiset olennot jotka auttavat, kuten Kuthumi – minne menemme tästä? Mitä tulee seuraavaksi?
 
Sanoin, että tämä on uusi Crimson Circle. Mitä se merkitsee? Käydäänpä läpi vähän yksityiskohtia, informaatiota mitä olemme saaneet omassa energiamittauksessamme.
 
Shaumbra
 
On tämä shaumbraksi kutsuttu. Shaumbra – tätä sanaa käytettiin ensimmäisen kerran 2000 vuotta sitten. Tobias selitti sen. Se oli ryhmä, joka muuttui myöhemmin essealaisiksi ja muiksi haaroiksi. Se oli Jeshuan aikana ryhmä, joka kutsui itseään shaumbraksi, perheeksi, vahvaksi perheeksi, kallion perheeksi, perheeksi joka oli täällä kylvämässä Kristus-tietoisuussiemenen maan päälle. Siitä tuo termi tuli.
 
Sen jälkeisinä vuosisatoina monet teistä menivät eri suuntiin – jotkut mysteerikouluihin, jotkut omalle polulleen tai matkalleen – mutta palasitte yhteen tässä elämässä. Maaplaneetalla on reilut 100 000 ihmistä, jotka tuntevat hengenheimolaisuutta tai yhteyttää tähän shaumbraksi kutsuttuun.
 
Shaumbrasta on tullut oma entiteettinsä. On shaumbra-entiteetti ja se on teidän kanssanne. Se on teidän kaikkien kanssa joka päivä. Se on tällä nettisivustolla. Se on Crimson Circlen henkilökunnassa. Se on teissä kaikissa. Olette luoneet shaumbran.
 
Ympäri planeettaa on niitä, jotka hyödyntävät tätä informaatiota, koska informaatio ei ole vain minä, St. Germain. Informaatio ei ollut koskaan myöskään vain Tobias. Se on kaikki me, ja kutsumme sitä shoudiksi. Shaumbra tekee shoudin. Me kaikki laitamme unelmanne, halumme, tietoisuutemme ja toivomme yhteen, ja olemme luoneet sen näiden vuosien aikana.
 
Shoud ei ole enää vain tuo kuukausittainen kokoontuminen, tuo kuukausittainen viestimme. Shoud on nyt paljon kattavampi. Shoud menee kaikkiin kursseihin, kaikkiin kokoontumisiin joita kutsutaan työpajoiksi, kaikkiin pilvikursseihinne. Shoud on koko sosiaalinen medianne. Shoud on shaumbran ydinolemus, tietoisuus tällä planeetalla.
 
Se on kasvanut, mutta kuten Tobias kerran sanoi Cauldrelle, siitä ei tule koskaan suurta. Cauldre luuli sen merkitsevän 20, 30, 40 ihmistä enimmillään. Tarkoitimme sen olevan 100 000, kenties vähän enemmän. Mutta sen ei koskaan suunniteltu olevan kaikkia varten, koska shaumbrana oleminen merkitsee, että teillä oli yhteys Atlantiksella, Jeshuan aikana, mikä tuodaan tähän elämään. Se ei ole eksklusiivinen – kaikki ovat tervetulleita – mutta tuo ydinyhteys on silti hyvin oleellinen osa teitä kaikkia ja kaikkea mitä teette.
 
Eteenpäin meneminen
 
Tulemme siis nyt tänne puhumaan siitä, mitä seuraavaksi tulee. Minne menemme tästä? Mikä tämä uusi Crimson Circle on? Kun mennään eteenpäin, viestit ovat selkeämpiä ja fokusoituneempia eli olemme paljon täsmällisempiä ja suorempia. Ja kun sanon "me", se olette te, se olen minä, se on Crimson Circlen henkilökunta. Se merkitsee, että meillä on suuri selkeys siitä, että tämä on se elämä, suuri selkeys tietoisuudesta planeetalla ja suuri selkeys sitoutumisesta valaistuneeseen oivaltamiseen tässä elämässä. Ei odottamista, ei sen työntämistä pois, ei pelkästään sen ajattelemista tai uneksimista, vaan tuon unelman tekemistä todeksi.
 
On suurta selkeyttä, on paljon fokusoituneempaa koko matkan ja kuten olen sanonut aiemmin Adamuksena, tässä ei ole tilaa niille, jotka syövät vain energiaa. Ei ole tilaa niille, jotka leikkivät henkistä. Tämä ei ole enää henkistä. Tämä ei ole enää new agea. Tämä ei ole tietenkään uskonto. Tässä on kyse tietoisesta ruumiillistuneesta valaistumisesta tällä planeetalla.
 
Se ylittää henkisyyden, koska siinä ei ole kyse vain käsitteistä. Se ei ole vain jotain muissa ulottuvuuksissa. Siinä ei ole kyse vain filosofiasta. Se on totta. Se elää. Se olet sinä.
 
Se ei todellakaan ole new agea. New age on synnyttänyt uutta tietoisuutta tälle planeetalle 1800-luvun puolivälistä saakka, ja se toi uuden ajattelutavan, uutta vapautta planeetalle. Mutta olemme ylittäneet sen. Olemme ylittäneet new ageksi kutsun asian ulkoiset merkit ja "pukeutumisen", ja olen varma, että voitte tuntea eron – että se mitä te ja me teemme täällä Crimson Circlessä shaumbrana, ylittää new agen.
 
Sallimme täällä ehdottomasti valaistumisen. Valaistuminen on luonnollista. Valaistuminen tulee sallimisen myötä. Valaistuminen ei ole sellaista, että joku toinen voi antaa sen teille tai välttämättä edes opettaa. Kyse on teidän sallimisestanne. Mutta kuten tiedätte, se voi olla hyvin vaikeaa, hyvin haastavaa, koska fyysisen todellisuuden kaikki tekijät ympärillänne voivat olla hyvin vietteleviä, voivat vetää teidät pois tuosta valaistumisesta ja suoraan takaisin ihmistilanne rajoituksiin.
 
Valaistuminen voi olla hyvin haastavaa ja vaikeaa, koska ihminen on tottunut hahmottamaan kaiken mielensä ja ihmisaistiensa kautta ja todellisessa valaistumisessa mennään noiden aistien yli. Nuo aistit ovat edelleen koskemattomia ja tärkeä osa jokapäiväistä elämää. Mutta valaistuminen menee sen yli aisteihin, joita ei tällä hetkellä voi kuvata. Niinpä kutsun niitä pelkästään mestariaistiksi.
 
Valaistuminen voi olla vaikeaa, koska se muuttaa elämänne, ja erityisesti noina muutosaikoina jotka hyvin monet teistä tuntevat erittäin hyvin, kaikki voi näyttää olevan kaaoksessa. Kaikki alkaa näyttää hajoavan, vaikkei oikeasti hajoakaan.
 
Jokapäiväisessä tavassanne havaita elämän muutoksia, se voi olla huolestuttavaa mielelle, fyysisille aisteille, menneisyydellenne ja uskomuksillenne. Salliminen – luottaminen näihin muutoksiin, luottaminen, että kyse on vain omasta valaistumisvalinnasta – on hyvin yksinkertaista, mutta kuitenkin pelottavaa, tuskallista ja haastavaa. Tunnette jatkuvaa vetoa takaisin vanhoihin tapoihin, aistirajoituksiinne. Teidät vedetään takaisin perheenjäseniin ja massatietoisuuteen. Teidät vedetään takaisin vanhoihin käsityksiin siitä, miten tällä planeetalla selviytyy, miten saavuttaa edes vähän yltäkylläisyyttä.
 
Siis tavallaan niin yksinkertaista kuin se onkin, se voi olla hyvin haastavaa. Ette voi taistella sitä vastaan. Ette saa siihen tolkkua niin, kuin saatte yleensä tolkkua mielessänne. Niinpä kyse on vain sallimisesta.
 
On vaikea ja usein hyvin, hyvin yksinäinen matka ruumiillistuneeseen valaistumiseen. Tästä syystä tämä juttu, jonka luomisessa olette auttaneet – tämä juttu jota kutsutaan shaumbraksi, Crimson Circleksi – on hyvin tärkeä. Se ei ole mikään klubi, kuten on sanottu monta kertaa. Ei ole jäsenyyttä. Ei ole jäsenmaksuja. Ei ole sääntöjä, määräyksiä tai vaatimuksia. Se on samanhenkisten kokoontumispaikka. Se on tuttu paikka, koska olette kaikki yleisesti samalla matkalla. Se on tuttu paikka, koska olette olleet yhdessä ja jakaneet yhdessä aiemmin.
 
Se on paikka, jonne voitte tulla, ja tuntea olevanne turvallisessa paikassa. Tavallisessa ihmistodellisuudessanne ei ole kovin turvallista. Mutta voitte tulla tänne saadaksenne tuon turvallisessa paikassa olemisen tunteen, myötätunnon tunteen, tunteen että toiset ymmärtävät ja rakastavat. Eivät ainoastaan shaumbrat, jotka ovat fyysisessä kehossaan, vaan myös shaumbrat jotka ovat siirtyneet toiselle puolelle, olennot jotka työskentelevät teidän kaikkien kanssa, ja kaikki Crimson Councilissa.
 
Tulette siis tänne. Tämä on turvallinen energiatila. Se ei ole rakenne. Se ei ole klubi tai veljeskunta tai mitään vastaavaa. Se on yksinkertaisesti hengenheimolaisten tila, turvallinen tila teille jokaiselle.
 
Shaumbra-tilastoja
 
Katsotaanpa vähän tilastoja, numeroita joita käsittelemme nyt.
 
Kuluneen vuoden aikana tämä Crimson Circlen energia kosketti jollain tavalla noin 130 000 ihmistä, oli kyse sitten shoudeista, kirjoista, työpajoista tai kursseista. Ja kun sanon "kosketti", se ei tarkoita ainoastaan niitä, jotka kuuntelivat, lukivat tai katselivat, koska on monia, jotka tulevat tähän tilaan, katsovat sitä, tuntevat energiaa ja siirtyvät eteenpäin. Kun sanon "kosketti", kyse on niistä ihmisistä, jotka tunsivat jotain ja joita jotkut sanat, energiat koskettivat täällä, ja se vaikutti heidän tietoisuuteensa. Tämä ei välttämättä merkitse, että he ovat tunteneet itsensä shaumbraksi. Se merkitsee vain, että se kosketti heitä.
 
On shaumbra-ydinryhmä, johon menen hetken kuluttua ja joka on todella auttanut tuomaan nämä energiat yhteen päivittäin, viikoittain ja kuukausittain ja jotka tulevat säännöllisesti kuukausittaisiin kokoontumisiimme – juuri tuolla hetkellä tai myöhemmin. Tämä noin 30 000 henkilön ydinryhmä ympäri maailmaa on täällä säännöllisesti ja he todella tuntevat shaumbran, ymmärtävät ja ovat osa sitä. On tosiaan monia, monia, jotka poimivat jotain, jotka saavat jotain tästä informaatiosta, mutta tämä todella omistautuneiden ihmisten ydinryhmä on noin 30 000.
 
Viime vuoden viesteissäni sanoin Adamuksena, että etsin vain viittä. Viittä ihmistä jotka oivaltavat valaistumisensa tässä elämässä. Ei vaadittu satoja tai tuhansia, vain pieni määrä.
 
Adamuksena laskin leikkiä siitä, jäisinkö vai lähtisinkö. Sanoin, että tarkastelisimme sitä nyt, kuten teemme. Missä olemme? Mikä on energian ja tietoisuuden mittaustulos? Ja mitä teemme eteenpäin mentäessä?
 
Tuon ajankohdan jälkeen 102 niistä 30 000 jotka kutsuvat itseään shaumbraksi, ovat siirtyneet toiselle puolelle valaistumismuodossa tai –tilassa. Kun he oivalsivat, kun he sallivat "minä olen" –olemuksensa, vapautensa, he yksinkertaisesti lähtivät. He tulivat takaisin tänne. Voitaisiin sanoa, että useimmilla heistä se tapahtui samanaikaisesti 
- oivaltaessaan he vain lähtivät. Jotkut heistä jäivät päiviksi tai viikoiksi ja sitten päättivät vaihtaa puolta.
 
Jotkut heistä tunsivat voivansa palvella paremmin shaumbraa toisella puolella. Jotkut vain tunsivat tuolla oivaltamishetkellä, että he olivat tehneet kaiken voitavansa maan päällä. Ei ollut syytä jäädä. He ymmärsivät, että siitä olisi hyötyä, jos he jäisivät planeetalle valaistuneina olentoina, mutta heitä ei vaadittu jäämään. Heitä ei painostettu ja he yksinkertaisesti tunsivat, että olisi helpompaa mennä toiselle puolelle.
 
On muutama lisää, jotka lähtevät muutaman viikon kuluessa. Voimme tuntea energiat. Voimme tuntea vetäytymisen fyysisestä kehosta ja tästä todellisuudesta. Heidät toivotetaan tervetulleeksi tänne toiselle puolelle avosylin, rakastavalla sydämellä ja juhlien. Ei ole ehdottomasti mitään epäkunnioitusta. Toivotamme heidät todella tervetulleeksi, kun he siirtyvät tänne.
 
Perhe tai ystävät tuosta eletystä elämästä eivät ensimmäisenä tapaa heitä. He tapaavat ylösnousseita mestareita, jotka kunnioittavat heitä ja joilla on todellista myötätuntoa, ja heille siirtyminen on hyvin sujuvaa ja helppoa. Ja pian ylösnousseiden mestareiden jälkeen tulevat tietysti heidän lemmikkinsä tapaamaan ja joskus paljon myöhemmin kenties perheenjäsenet.
 
Viime keskustelumme jälkeen on ollut kaksi ihmistä, jotka ovat kutsuneet itseään shaumbraksi, jotka ovat valaistuneet ja jotka ovat vihdoin sallineet ja tunnistaneet sen itsessään hyvin todellisella ja selkeällä tavalla. Siitä ei ole epäilyä. Kyse ei ole siitä, että me tunnistamme sen tai mittaamme sen heissä – kyse on yksinkertaisesti siitä, että he sallivat ja vaativat sen. Pian tämän viestin ilmestymisen jälkeen tulee vielä yksi. Planeetalla on siis kolme valaistunutta mestaria – valaistunutta shaumbra-mestaria.
 
Se ei ole pettymys, ettei ole viisi tai 50 tai 1 000, ja muuten, sillä ei ole merkitystä, missä nämä kolme asuu tai miten vanhoja he ovat tai keitä he ovat. He tulevat esiin sopivana aikana, mutta todella nöyränä ja vaatimattomana – he eivät tao rintaansa. He eivät laita sitä sosiaaliseen mediaan tai mitään vastaavaa. He vain ilmestyvät, ja on sellainen tietäminen, ettei heidän tarvitse edes sanoa sanaakaan.
 
Tosiasia siis on, ettei ole viittä. Se ei ole pettymys, eikä se tietenkään riitä sanomaan, että me – minä ja arvostetut ylösnousseet mestarikaverini – emme jää, koska on ns. massa, suuri energeettinen osuus shaumbroista, joiden sanoisin olevan yhdennellätoista hetkellään. He ovat hyvin lähellä oivaltamistaan.
 
Tämän ryhmän koko on noin 6 500. Se ei ole tarkka lukumäärä, mutta se on riittävän lähellä. Noin 6 500 niistä jotka kutsuvat itseään shaumbraksi, ovat valaistumisensa aatossa, melkein perillä. Vain muutama hengitys lisää, vain muutama salliminen, vain muutama irtipäästäminen ja he ovat perillä.
 
Kun luetaan energioita ja katsotaan muiden ylösnousseiden mestareiden kanssa, miten moni näistä jäisi maapallolle valaistuneina mestareina, niin laskimme karkeasti, että ainakin 5 000, aina 5 500 saakka. Tämä merkitsisi, että noin 1 000 – 1 500 päättäisi tulla meidän puolellemme, toisiin ulottuvuuksiin ja jättää fyysisen kehon. Ja taas kerran, se ei ole mikään häpeä. Ei ole mitään epäkunnioitusta. Ei ole mitään tuomitsemista. On yhtä paljon kunnioitusta, jos lähtee fyysisestä ulottuvuudesta valaistuessa ja tulee meidän puolellemme tai jos jää.
 
Mutta tähän jää merkittävä määrä ihmisiä – 5 000, 5 500 – jotka ovat valaistumisensa sallimisen partaalla, ja tämä antaa meille iloa, motiivin ja halun jatkaa työskentelemistä kanssanne. On hyvin monia, jotka tarvitsevat vain henkäyksen "minä olen" –olemukseltaan tuomaan heidät ruumiillistuneeseen valaistumiseen. Se voi viedä kuukausia, se voi viedä vuosia – sillä ei ole oikeasti merkitystä. Mutta fakta on, että he, te olette tulleet näin pitkälle, kestäneet monia haasteita, monia esteitä matkan varrella ja olette tässä valaistumisenne aatossa.
 
Tiedätte, keitä olette. Teidän ei tarvitse kirjoittaa sitä otsaanne. Teidän ei tarvitse julistaa sitä sosiaalisessa mediassa. Tiedätte, keitä olette, ja me tiedämme, kuka kukin teistä on. Se on vaikuttavaa – lukumäärä, potentiaali, valaistumisen läheisyys. Se on todella, todella vaikuttavaa.
 
Olemme työskennelleet kanssanne matkan joka askeleella, kuten sanoin kauan sitten. Emme voi tehdä sitä puolestamme, emmekä haluakaan. Mutta olemme täällä varmistamassa, auttamassa teidät joiden haastavien myrskyjen läpi, joita tapahtuu valaistumisen kynnyksellä.
 
Sitten on suuri määrä niitä, jotka kutsuvat itseään shaumbraksi – toinen noin 30 000 – ja jotka ovat sitoutuneet valaistumiseensa, mutta he horjuvat. He ihmettelevät. He harhautuvat usein kovasti. He jäävät kiinni omaan makyoonsa. He jäävät kiinni asioihin, jotka pitävät heidät ns. sidoksissa maahan tai tietoisuuden puutteessa monin tavoin. Ne eivät ole välttämättä tekosyitä, ne ovat kenties päteviä syitä, mutta he eivät halua tehdä tuota lopullista sallimista, kenties perheenjäsenten vuoksi – huolesta mitä tapahtuisi heidän perheelleen, jos he sallivat ja todella siirtyvät toiselle puolelle.
 
On niitä, jotka eivät vain ole valmiita ottamaan tuota viimeistä sallimisaskelta, koska on asioita, jotka he haluavat saada valmiiksi ja toteuttaa ihmisinä, ihmistilassaan. Ja on niitä, jotka vain odottavat vielä muutaman lisää menemään edellään ja varmistamaan heille, että valaistuminen on kaikkea, mitä he luulivat sen olevan.
 
Näitä shaumbroja on hyvin suuri ryhmä, ja taas kerran, tiedätte, keitä olette, eikä sitä mitenkään tuomita. Jos päätätte odottaa jonkin aikaa ja jatkaa kokemista ihmisenä ihmismuodossa, sitä ei ehdottomasti tuomita mitenkään, koska tiedämme, että ennemmin tai myöhemmin jokainen teistä sallii oman täysivaltaisuutensa.
 
Tämä on hyvin suuri määrä ja voitaisiin sanoa, että joskus on vähän haastavaa, koska yhdellä hetkellä tämä 30 000 ihmisen ryhmä on hyvin, hyvin sitoutunut valaistumiseensa, hyvin fokusoitunut valaistumiseensa, kuten voi huomata silloin, kun he tulevat kokoontumisiin, kun he kommunikoivat internetissä. Mutta seuraavalla hetkellä he hairahtuvat, menevän jonnekin muualle, tekevät jotain muuta ja unohtavat ruumiillistuneen valaistumisensa, sitoutumisensa sen tekemiseen tässä elämässä ja joskus unohtavat myös tämän unelman, tämän atlantislaisen unelman, Jeshuan ajan unelman, joka toi teidät kaikki yhteen. Eikä taaskaan ole mitään tuomitsemista, koska me olemme täällä, te olette täällä kaikkia heitä varten, kun he ovat valmiita, kun he valitsevat sen.
 
Tämä ei ole kilpailua. Tässä ei katsota, kuka pääsee perille ensimmäisenä, kuka tekee sen isommin, nopeammin ja paremmin. Se on pelkästään kokemus. Mutta heillä, tällä 30 000 ihmisen ryhmällä, on tosinaan hyvin haastavaa, koska heillä on "tieto" valaistumisestaan, he tuntevat tuon syvän sisäisen halun oivaltamiseensa, mutta kuitenkin he tietävät helposti harhautuvansa. He keskittyvät asioihin, jotka eivät ole erityisen oleellisia valaistumiselle tällä hetkellä, ja he turhautuvat kovasti itseensä.
 
Tämä aiheuttaa vähän energiaepätasapainoa tässä shaumbraksi kutsutussa. Tälle hyvin monet resurssimme Crimson Circlessä on omistettu – auttamaan heidät takaisin tietämiseen, auttamaan niiden mahdollisuuksien valaisemisessa, joita on heidän ympärillään ja auttamaan heidät yli peloistaan, huolistaan ja itsensä epäilemisestä.
 
Siis valtava määrä energiaamme, shaumbra-energiaa maan päällä, käsittelee tätä epätasapainoa. Mutta kuten jokainen teistä tietää, epätasapaino ei ole välttämättä väärin tai huono asia. Se on itse asiassa tilaisuus energioiden muuttamiseen. Jokaisessa epätasapainossa, luomisen kaikissa asioissa, on mahdollisuuksia. Epätasapaino luo hyvin monissa tapauksissa pelkästään liikettä, uusia muutoksia.
 
Sitten on hyvin suuri määrä niitä, jotka eivät välttämättä kutsu itseään shaumbraksi. He eivät samaistu voimakkaasti tähän nimeen. He tuntevat sen, he eivät työnnä sitä pois, mutta he eivät välttämättä samaistu siihen voimakkaasti. He eivät ole varmoja, haluavatko he olla osa ryhmää, joka tämä ei tietenkään oikeasti ole. He eivät ole varmoja, haluavatko he oikeasti tämän jutun, jota he kutsuvat ylösnousemukseksi – me kutsumme sitä ruumiillistuneeksi valaistumiseksi. He eivät ole varmoja, mutta he tuntevat vetoa siihen hyvin samaan tapaan, kuin kärpänen tuntee vetoa hunajaan. Siinä on jotain.
 
He tuntevat vetoa siihen monien teidän energialaadun vuoksi, sen totuuden vuoksi. Mutta joskus totuus, selkeys siitä, mitä teemme kaikki yhdessä, on vähän liikaa heille. He palaavat ajoittain, joskus myös säännöllisesti. He antavat itsensä uppoutua tietyllä tasolla siihen tietoisuuteen, minkä te kaikki olette luoneet, mutta tavallaan se on rankkaa heille. Se on vaikeaa heille. He tuntevat edelleen suurta vetoa muuhun elämäänsä, ihmistilaansa, mutta he tulevat kuitenkin takaisin ajoittain, koska he tietävät, että on enemmän.
 
Siis meillä on shaumbrassa erittäin sitoutunut ryhmä. Ei lainkaan suuri ryhmä, mutta hyvin, hyvin sitoutunut – 6 500 – joka on valaistumisen, oivaltamisen yhdennellätoista hetkellä. Olemme sanoneet sitä aiemmin "popcorn-kattilaksi", jossa maissinjyvät ovat juuri valmiina poksahtamaan. Nyt on kova kuumuus, ja transformaatio, muutos on hyvin lähellä. He ovat tavallaan kahden tietoisuustilan välisellä rajalla. He ovat jossain keskellä ja tässä kohtaa he eivät voi palata. Te ette voi palata – juuri tuolla hetkellä, tuossa todellisen ruumiillistuneen oivaltamisen kohdassa tällä planeetalla.
 
Ydin
 
Kaiken tämän lisäksi haluan myös sanoa, että seuraavien vuosien kuluessa monet, monet useammat tuntevat vetoa Crimson Circleen, siihen työhön mitä olette kaikki luoneet. Olette luoneet perusydinmateriaalin. Kaikki Tobiaksen ajalta tähän hetkeen nyt, on todellisuudessa rakentanut sisällön, ydinmateriaalin perustan. Kyse on shaumbran historiasta. Kyse on teidän matkastanne. Kyse on astinkivistä, joita laitoitte polulle, jota ei ole oikeasti ollut koskaan ennen, ja tulevina vuosina useammat ja useammat tulevat tähän suuntaan. Jotkut tulevat loppuun saakka tätä polkua. Toiset pysähtyvät matkan varrella, koska se on liian haastava tai on liikaa häiriötekijöitä. Mutta se mitä olette tehneet tähän mennessä, luo tuon perusta, ydinmateriaalin.
 
Ydinmateriaalista puheen ollen, kun kokoonnumme kerran kuussa, luomme yhdessä materiaalia, informaatiota, mitä voi katsella, kuunnella tai lukea internetissä. Kerran kuussa teemme sitä yhdessä ja se on perusta sille, miten teemme.
 
On työpajoja ja kursseja niille, jotka haluavat päästä yhteen fyysisessä muodossa samanmielisten kanssa. Tarjoamme pilvikursseja, joita olette auttaneet jossain määrin luomaan. Se on jälleenyhdistymistapa. Se on tapa päästä takaisin sen ydinolemukseen, mitä teemme. Opitte ja kasvatte, mutta osallistutte myös tämän materiaalin tekemiseen.
 
Mutta asian ydin on, ettei ole mitään vaatimuksia, jotka sanovat, että teidän täytyy tehdä näitä asioita. Ei ole mitään, mikä sanoo, että teiltä menee jokin ohi, jos ette tee, koska kaikki, kaikki nämä energiat, ovat jo näissä kuukausittaisissa kokoontumisissamme, jotka tarjotaan ilmaiseksi internetissä.
 
Eteenpäin mentäessä fokusoidutaan vielä intensiivisemmin. Jotkut, itse asiassa aika monet, lähtevät, mutta heidät korvaa muut, jotka yhdistyvät yhtäkkiä shaumbraan ja Crimson Circleen. Jotkut lähtevät, koska on hyvin intensiivistä ja tavallaan hyvin vaativaa, ja joka kuukausi kun nousen Adamuksena tänne, katson teitä suoraan silmiin ja sanon: "Oletko valmis? Oletko uskollinen itsellesi? Aiotko mennä makyon yli?" Sanon teille: "Olet valaistumisen kynnyksellä. Mikä sinua pidättelee?" ja joillekin se on hyvin epämiellyttävää. Joillekin se on niin intensiivistä, että he löytävät tekosyitä, keksivät tekosyyn lähteä. Ja useimmat heistä palaavat jossain kohtaa, koska he oivaltavat, että he ovat olleet hyvin olennainen osa kaiken tämän luomisessa.
 
Eteenpäin meneminen
 
Rakkaat ystäväni, kun menemme eteenpäin, tuomme Crimson Counciliin mukaan muita. Crimson Council on enkeliryhmä, joka muodostuu enkeliperheistä ympäri luomakuntaa. Tuomme muita tähän Crimson Counciliin antamaan vielä dynaamisemman energiatasapainon sen vuoksi, missä te olette, koska nämä hetket juuri ennen valaistumista ovat todella haastavia hyvin monin tavoin. Se voi oikeasti hämmentää ihmistä. Siis Crimson Councilissa on myös niitä valaistuneita olentoja, jotka kutsuvat itseään shaumbraksi, jotka ovat tulleet meidän puolellemme. Heillä on hyvin paljon empatiaa, ja vain muutama hetki sitten he olivat maan päällä fyysisessä muodossa. He siis liittyvät mukaan Crimson Counciliin toisella puolella.
 
Astumme lähemmäs teitä, erityisesti tätä 6 500 henkilön ydinryhmää ja myös niitä 30 000 muuta, jotka ovat lähellä valaistumistaan. Astumme lähemmäs kuin koskaan ennen. Lähemmäs jotta tunnette läsnäolomme. Tiedätte, että te ette ole yksin. Lähemmäs tavallaan myös pyynnöstänne, että estämme teitä harhautumasta ja muistutamme teitä – joskus ärsyttävällä tai provosoivalla tavalla – lupauksesta, jonka teitte itsellenne ruumiillistuneesta valaistumisesta.
 
Toisinaan teistä tuntuu, että haluatte työntää meidät pois, pitää meidät kaukana, mutta luottakaa minuun, kun Adamus-aspektinani olen siinä kanssanne ja katson suoraan silmiinne sanoen: "Oletko nyt valmis?" koska olette pyytäneet tätä, ja siksi olemme täällä.
 
Pyydän, että shaumbra-ryhmänä joka on lähellä valaistumista tai jokseenkin valaistunut, jokainen teistä kunnioittaa kaikkia muita. Tiedän, että tunnette sen sydämessänne, mutta joskus tuo kunnioitus ei tule läpi siinä työssä, jota teette toistenne kanssa. Vuorovaikutuksessa, kommunikoinnissa jota teillä on sosiaalisessa mediassa, siinä millaisena pidätte tätä koko shaumbra-juttua ja Crimson Circleä, ymmärtäkää, että ne ovat täällä palvelemassa teitä. Ne eivät toimi teitä vastaan, eivät yritä saada teitä tekemään mitään, mitä ette halua, eivät yritä olla mitenkään teidän yläpuolellanne.
 
Toiset shaumbrat ja Crimson Circle ovat täällä ehdottomasti palvelemassa teitä. Pyydän teiltä myötätuntoa, kunnioitusta ja arvostusta sitä kohtaan. Ja saatte vastineeksi heiltä – muilta shaumbroilta ja Crimson Circleltä – myötätuntoa, kunnioitusta ja arvostusta.
 
Nämä ovat joitain kaikkien vaikeimpia aikoja maaplaneetalla niiden muutosten vuoksi, joita tapahtuu hyvin nopeasti – niin nopeasti, että kehon ja mielen on vaikea pysyä niissä mukana. Ja teette ruumiillistunutta valaistumista juuri tänä vaikeimpana, haastavimpana ja nopeimmin muuttuvana aikana. Se on myös suurimpien energioiden aikaa, joita on koskaan nähty planeetalla – suurimpien mahdollisuuksien ja tilaisuuksien aikaa.
 
Voitaisiin sanoa, että on helpompaa tehdä ruumiillistunut valaistuminen aikana, kun asiat eivät liiku tai muutu näin nopeasti planeetalla, kun asiat ovat vähän hiljaisempia. Mutta muistutan kuitenkin teille, ettei silloin ole läheskään yhtä paljon energiapotentiaalia niiden käytettävissä, jotka pyrkivät oivaltamiseensa, jotka todella sallivat oivaltamisensa.
 
Pyydän teitä ymmärtämään, että Crimson Council ja Crimson Circle ovat täällä palvelemassa teitä. Syy niiden olemiseen täällä on palvella teitä. Pyydän teitä tarkastelemaan ja tuntemaan, miten nuo olennot minun puolellani verhoa ja ihmiset teidän puolellanne verhoa omistautuvat ja sitoutuvat ruumiilliseen valaistumiseenne.
 
Jotkut teistä ehkä ajattelevat, että Crimson Circle on yritys, liiketoimintaa ja tosiaankin, monin tavoin se on. Mutta todellinen syy heidän olemassaoloonsa on palvella teitä. Ja jokainen heistä sallii myös ruumiillisen valaistumisensa. Voisitteko siis hetken kuvitella sitä palvelua, jota he antavat tekemällä tätä työtä, antamalla sellaisia asioita kuin internet, kuukausittaiset shoudit, työpajat, kurssit, materiaalit ja tuki, käymällä samaan aikaan läpi omaa ruumiillistunutta valaistumistaan. Se on todellista palvelua.
 
Toisinaan se vaatii veronsa jokaisesta heistä. Toisinaan he eivät ole varmoja, kääntäisivätkö kasvonsa omaa valaistumistaan vai teidän palvelemistanne kohti. He tekevät kumpaakin. He tekevät ilmiömäistä työtä tasapainottamalla nämä kaksi. Mutta toisinaan näemme, miten vaikeaa se on jokaiselle heistä.
 
Pyydän, että jos aiotte osallistua tähän, niin ensimmäiseksi alatte ymmärtää hyvin tietoisesti oman halunne oivaltaa. Joskus ailahtelette sen kanssa. Joskus se ei ole kovin tasapainoista. Joskus se muuttuu energiapeliksi todellisen oivaltamisen sijasta. Siis katsokaa ennen kaikkea itseänne. Tuntekaa itseänne. Miksi valitsitte sen jossain kohtaa? Miksi valitsitte sen polun, joka toi teidät tähän tässä elämässä? Milloin aioitte todella sallia valaistumisenne?
 
Ei ole mitään yksityiskohtia. Teillä ei tarvitse olla päivämäärää. Sillä ei ole merkitystä, teettekö sen nyt vai myöhemmin, mutta mitä se itse asiassa merkitsee teille? Mikä on tuo unelma, joka teillä oli? Miksi olette täällä?
 
Selvittäkää kaikki nämä asiat. On kyse sitten työpaikastanne tai terveydestänne tai jostain muusta, siirtykää siitä pois hetkeksi. Siirtykää kaikkien niiden asioiden yläpuolelle, jotka näyttävät häiritsevän ja sekaantuvan asiaan – kaikkien asioiden jotka pitävät teitä maassa. Palatkaa valaistumisunelmaanne, -haluunne. Se tekee muutoksen tässä suuressa shaumbra-massassa, niissä 6 500 tai 30 000 ihmisessä – sen tiedostaminen itse, miksi päätitte olla täällä tässä elämässä.
 
Tuki
 
Seuraavaksi. Tukekaa sitä energeettisesti osana shaumbraa ja Crimson Circleä. Energeettisesti, ei muuten. Mitä tämä merkitsee? Se merkitsee rakkautenne lähettämistä, koska tämä Crimson Circleksi kutsuttu olette te kaikki. Tämä shaumbraksi kutsuttu olette te kaikki. Lähettäkää rakkauttanne ja tukeanne kaikille shaumbroille. Lähettäkää siunauksianne Crimson Circlelle, mutta ymmärtäkää, että tämä unelma on teidän kaikkien yhteinen. Te kaikki jaatte tämän halun. Tulitte tänne yhdessä, kenties sijoituitte ympäri planeettaa, mutta palasitte yhdessä tänä aikana jotain varten, mikä on kallisarvoisin asia teille ja kallisarvoisin asia toisille.
 
Tukekaa Crimson Circleä ja shaumbraa – ei kritiikillä ja kovilla sanoilla. Tukekaa heitä rakkaudella ja ihailulla, koska shaumbran ja Crimson Circlen matka on myös teidän matkanne. Kun on kriittinen, ei tarkastele hyvää, katsoo vain sellaista, mitä pitää huonoa, kritisoi muita ja on julma muille, on todellisuudessa julma itselleen.
 
Tämä ryhmä on käynyt erittäin paljon läpi yhdessä ja yksilöinä oivallatte täysivaltaisuutenne. Yksilöinä. Kyse ei ole siitä, että koko ryhmä tekee sen kerralla, mutta kuitenkin on myös tuo shaumbraksi kutsuttu entiteetti, tuo teidän kaikkien tietoisuus. On tapahtunut jakamista monien elämien aikana. On ollut aikoja mysteerikouluissa. On ollut aikoja minun, St. Germainin, kanssa. Jaamme todella paljon toistemme kanssa. Olemme käyneet läpi erittäin paljon toistemme kanssa ja nyt tulemme tähän hetkeen – planeetalla tähän hetkeen, jolloin asiat muuttuvat hyvin nopeasti, uuden Crimson Circlen hetkeen, suuren fokusoitumisen, suuren selkeyden ja hyvin sujuvan sallimisen kera.
 
Siis kyllä, kaikkien näiden sanojen ja kaiken odotuksen jälkeen, minä, rakastettu St. Germain, jatkan teidän kaikkien kanssa, lähempänä kuin koskaan – teidän kaikkien jotka valitsette ruumiillistuneen valaistumisenne tässä elämässä. Seuraani liittyy toisia, jotka työskentelevät kanssanne – joidenkin nimi tulee esiin aika ajoin ja jotkut pysyvät vain anonyymisti taustalla.
 
Vedetäänpä syvään henkeä yhdessä, kun siirrymme taas yhteen tämän planeetan, Crimson Circlen ja shaumbran kvanttihyppyyn. Odotan innolla edessä olevia aikojamme.
 
Palaan useimmiten Adamukseksi kutsuttuna puolenani. Palaan uskomattoman huumorintajuni, suurenmoisen charmini, uskomattoman hyvän ulkonäköni ja nokkelan älykkyyteni kera. Palaan Adamuksena, koska no, itse asiassa te loitte hänet. Sanoitte: "Haluamme jotain erilaista. Haluamme jotain vähän energisempää. Haluamme jotain, joka viihdyttää, inspiroi ja motivoi meitä – koko ajan nauraen valaistumiseen."
 
Tämän myötä, rakkaat shaumbrat ympäri maailmaa, rakkaat ystäväni Crimson Councilissa, ne jotka ovat äskettäin lähteneet fyysisestä kehosta valaistumisessaan, minä olen rakastettu St. Germain. Kiitos.
 
------
 
© 2016 Geoffrey Hoppe
Golden, Colorado. Kaikki oikeudet pidätetään.
 
Ole hyvä ja jaa vapaasti tätä tekstiä kokonaisuutena, epäkaupallisessa tarkoituksessa ja veloituksetta, tämä huomautus mukaan liitettynä. Geoffrey Hoppen, Golden, Colorado, täytyy hyväksyä kirjallisesti kaikki muu käyttö.
 
----------- 

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen. 

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.