KESKIVIIKON VIISAUSSIEMENIÄ: EPÄILYN YLI SIIRTYMINEN
 
Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)
17.2.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tämän päivän aihe on epäily. Se on tuo pieni ääni päässä tai tunne vatsassa, joka sanoo, ettet oikeasti halua tehdä tätä tai mennä sinne. Se saattaa myös sanoa, että et voi tehdä tätä tai et koskaan mene sinne!
 
Miten tietää, milloin epäily on oma viisas vaistosi, joka puhuu sinulle, ja milloin pelko joka saa olosi tuntumaan riittämättömältä?
 
Kun tunnet epäilyä jostain syystä, se on kuin keltainen liikennevalo. Epäily kehottaa hidastamaan ja pitämään hetken tauon. Parin sekunnin ottaminen epäilynsä kuuntelemiseen on tärkeää, koska tässä kohtaa saat selkeyttä. Muuttuuko keltainen valo luonnollisesti punaiseksi ja haluaa sinun pysähtyvän tai sanovan "ei" jollekin? Vai vilahtaako keltainen valo väliaikaisesti kannustaessaan ja auttaessaan sinua siirtymään vihreään "mene-valoon"? Kenties se haluaa kertoa sinulle, että sinun täytyy ottaa muutamia fyysisiä toiminta-askelia, ennen kuin etenet. Siis punainen valo muuttuu vihreäksi nuoleksi.
 
Päätöksen tekemisyritys kunnioittamatta keltaista valoa johtaa tavallisesti joko syöksymiseen eteenpäin tuntien ahdistusta ja epävarmuutta, mikä ei ole paras perusta minkään tekemiselle, tai se saa meidät istumaan toimettomana ja kykenemättömänä siirtymään eteenpäin ja tunnemme olevamme jumissa, muttemme ole oikeasti rauhassa siinä, missä olemme. Turhaudumme ja samalla mahdollisesti meiltä menee ohi uudet merkit, kuten vihreä nuoli joka sanoo "käänny tästä vasemmalle". Tai valitsemme punaisen valon, mutta päädymme syyllisyydentunteeseen.
 
Selkeyden saaminen punaisesta tai vihreästä valosta ennen kummankaan valitsemista, auttaa kulkemaan näiden valojen läpi rauhallisempana. Vihreässä saattaa edelleen olla haasteensa ja se vie sinut pois mukavuusalueeltasi, ja punainen saattaa edelleen saada sinut tuntemaan vähän surua siitä, ettet voinut sanoa "kyllä" jollekin tai jollekulle, mutta henkinen ahdistus ja levottomuus vähenee.
 
Jos tunnet epäilyä jostain, on kyse sitten kutsusta jonnekin, asiasta joka tarvitsee tehdä tai suuresta unelmasta, joka jatkuvasti taputtaa sinua olkapäälle, istu hiljaisuudessa muutama hetki keltaisen valosi palaessa. Tunne sitä osaasi, joka haluaa mennä eteenpäin tai saada tietyn todellisuuden ilmennettyä, jonka se tietää mahdolliseksi. Tunne sitä osaasi, joka ei ole valmis tai ei halua tai joka luulee, ettei sitä voi tapahtua. Salli kummankin osasi puhua sinulle. Tunne, mitä kehosi tuntee kummassakin reaktiossa.
 
Punaisen ja vihreän valon viestintuojista toinen ryhmä tuntuu todemmalta tällä hetkellä. Jos punainen on todempi, salli sen olla tietäen, että se avautuu vihreäksi nuoleksi, joka merkitsee eri suuntaa, tai kenties kiertotieksi, joka vie sinut määränpäähäsi eri tavalla.
 
Nauhoitan meditaation ja laitan sen tälle sivulle pian, jos haluat ohjattua apua tässä.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.