ENERGIAENNUSTE HELMIKUU 2016
KEVEYS PALAA

Kirjoittanut Emmanuel Dagher (www.magnifiedmanifesting.com)
Helmikuu 2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 

Hei ystäväni,
 
Jos vuoden 2016 alku on ollut paljon kiihkeämpi, kuin odotit, et ole yksin. Itse asiassa monet ihmiset huomasivat, että tammikuun neljä ensimmäistä viikkoa olivat rankimmat, mitä he olivat kokeneet vuosiin. Miksi näin tapahtuu? Ihmisosastamme voi tuntua turhauttavalta yrittää selvittää, miksi asiat tapahtuvat niin, kuin tapahtuvat.
 
Päätökseen saaminen
 
Vaikka kaikilla on oma ainutlaatuinen ja yksilöllinen kykynsä muokata omaa todellisuuttaan, joskus on yleisvaikutus, joka tuntuu monilla meistä samaan aikaan. Tässä tapauksessa neljän ensimmäisen viikon yleisvaikutus on ollut päätökseen saaminen.
 
Kun tätä tapahtuu, yhdistelmä asioita voi tulla etualalle isosti. Tähän yhdistelmään voi sisältyä:
 
* keskeneräisten asioiden viimeistely
* prioriteettiemme uudelleenarviointi
* kaikkien velkojemme maksaminen
* vanhan energian puhdistaminen, joka ei ole enää harmoniassa suurimman visiomme kanssa (mikä voidaan kokea fyysisenä tai tunnepuhdistuksena, jos emme tietoisesti siivoa pois energioita, joista olemme kasvaneet yli)
* mielen uskominen jonkin menettämiseen (ihminen, paikka, kokemus tai asia, johon sillä on ollut jonkinlainen kiinnike)
 
Vuoden 2016 ensimmäisessä kuukaudessa oli kyse edellisvuoden jakson sulkemisesta. Jos 2015 oli rankka sinulle – ja olen ymmärtänyt puhuttuani monien ihmisten kanssa, että se näyttää olevan yhteisymmärrys – niin vuoden päätökseen saaminen voimistuu moninkertaiseksi niin, että kaikesta mikä täytyy vielä ratkaista, huolehditaan ajoissa uuden jakson alkamiseksi.
 
Jos sinulla oli tasainen, helppo ja nautinnollinen vuosi 2015, niin olisit kokenut voimistuneen version siitä vuoden 2016 ensimmäisenä kuukautena, ja mikä siunaus se onkaan. Suuri uutinen on, että vuoden 2015 yleinen päätökseen saaminen tulee loppuunsa ja pian energiat kohoavat.
 
Keveys palaa
 
Olemme jo alkaneet saada vilauksia keveyden, ilon ja helppouden palaamisesta. Kuitenkin helmikuun toisella viikolla monet meistä alkavat selvästi huomata näiden energioiden suuremman tulvan, kun ne kotiutuvat enemmän jokapäiväiseen elämäämme.
 
Kuten mainitsin viime energiaennusteessani, 2016 on vuosi, jolloin meillä on tilaisuus hyväksyä itsemme ja rakastaa itseämme enemmän, kuin olemme koskaan ennen rakastaneet. Tämän syvän itsemme arvostamisen ja kunnioittamisen avulla alkaa tapahtua mitä suurimpia ihmeitä.
 
Jos sinun on haasteellista todella hyväksyä itsesi, rakastaa ja kunnioittaa itseäsi täysin, tiedä taaskin, ettet ole yksin. Kuitenkin ne päivät hupenevat nopeasti, jolloin voimme syyttää vanhempiamme, opettajiamme, yhteiskuntaa, hallitusta ja mediaa siitä, miten kohtelemme itseämme. Se valo jota saamme päivittäin universumin ytimestä, ei salli meidän olla enää mukavasti syyttelyenergioissa. Itse asiassa meitä on usein tönitty tekemään rauha menneisyytemme kanssa, oppimaan siitä ja hyväksymään, että meillä on voima käyttää aiempia kokemuksiamme parantamaan oman henkilökohtaisen todellisuutemme lisäksi myös maailmaa.
Tämä on vuosi sen tekemiseen.
 
Helmikuu on paljon nautinnollisempi kuukausi, erityisesti sen yleisen keveyden myötä, joka on kaikkien niiden ulottuvilla, jotka haluavat saada sen. Tässä on yksinkertaisia ehdotuksia yhdistymiseksi tähän helppouteen ja keveyteen, joka on käytettävissämme tällä hetkellä:
 
1. Ota usein aikaa itsesi hoivaamiseen ja hellittelyyn.
2. Tee itsestäsi prioriteetti numero yksi elämässäsi.
3. Jaa lahjojasi ja taitojasi hauskasti ja luovasti.
4. Ole valmis olemaan kiinnittymättä tarinoihin, joita mieli mielellään luo.
5. Lisää enemmän leikkiaikaa jokapäiväiseen aikatauluusi.
6. Ilmaise kiitollisuutta ja arvostusta usein.
7. Syö ruokaa, joka tuntuu parantavan elämää ja ravitsee kehoasi ja mieltäsi.
8. Leiki omien tai ystäviesi/perheesi lemmikkien kanssa.
9. Nauti syvemmistä vatsanauruista.
 
On paljon muitakin asioita, joita voimme tehdä yhdistyäksemme helppouden ja keveyden energiaan, joten se on täydellistä, mikä saattaa sinut virtaamistilaan.
 
Niin haastava kuin vuoden 2016 alku on ollutkin, se ei ole heijastusta siitä, mitä meille on tulossa lähihorisontissa. Mitä suurin rauhan, ilon ja rakkauden aika on lähempänä ja lähempänä joka päivä ja meitä pyydetään vain olemaan avoin ja valmis ankkuroimaan se hyvin todelliseen, läsnäolevaan todellisuuteemme.
 
Olemme kaikki tässä yhdessä.
 
Rakkaudella, taianomaisesti sinun,
 
Emmanuel
 

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.