HELMIKUUN 2016 ENERGIAENNUSTE:
OMAN KESKUKSENSA PITÄMINEN JA OMAN VALONSA LÖYTÄMINEN

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
6.2.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 

Seuraava on kirjoitettu puhtaaksi ja editoitu Leen videoviestistä.
 
Hei kaikille ja tervetuloa helmikuun energiaennusteeseen. Kiitos Australiassa kaikille, jotka tulitte Energiaviritysiltoihini ja myös Vallankumouksellinen rakkaus –työpajoihin. Oli upeaa tavata teidät kaikki. Nyt olen takaisin Kaliforniassa, Palo Altossa, hyvin lähellä Standfordin yliopistoaluetta.
 
Ennen kuin aloitamme tämän kuukauden ennusteen, vedetäänpä muutama kerta henkeä yhdessä keskittymiseksi, missä tahansa oletkin tällä hetkellä.
 
(Lee hengittää sisään ja ulos kolme kertaa)
 
Keskittyminen on tärkeämpää kuin koskaan näinä hyvin hulluina ja kaoottisina aikoina, joista löydämme itsemme. Hulluina ja kaoottisina, koska kaikki räjähtää yhtä aikaa maan päällä – ongelmat ja ratkaisut, kaaos ja tietoisuus. Löydät itsesi jostain tuon sopan keskeltä.
 

HERÄÄMISHYPPÄYKSIÄ JA VAKAATA VIRTAUSTA
 
Teistä jotkut kokevat "heräämishyppyjä", kuten kutsun niitä. Se on jakso elämässä, jolloin tuntuu siltä, että monta lamppua syttyy samanaikaisesti. Tai yhtäkkiä vapaudut tavalla, joka saa aikaan liikettä ja synkronismivirran elämässäsi, kuten tapaamasi ihmiset tuovat upeita yhteyksiä ja on virtaamista niiden kanssa, jotka auttavat sinua saavuttamaan ja luomaan sen, mitä pyrit luomaan. Jos olet tällaisessa heräämishyppäyksessä, helmikuu on aikaa, jolloin se jatkuu hyvin vakaana.
Jos et ole heräämishyppäyksessä, annan saman viestin: pysy mahdollisimman vakaana.
 
Tässä kuussa ei kannata puskea mitään. Kyse ei ole siitä, ettei helmikuussa ole uskomattomia tilaisuuksia ja aikoja, jolloin voit tehdä hyppyjä eteenpäin, mutta hyppyjen täytyy olla pieniä maailman tämänhetkisten energioiden vuoksi. Ne ovat kuin asteroidikenttä, jossa asiat muuttuvat erittäin nopeasti.
 
Jotkut teistä saattavat huomata tämän mielialassaan. Saatatte huomata sitä elämänne tapahtumissa. On työntävää voimaa, jota tulee hyvin voimakkaana ja äkillisesti, ja se voi aiheuttaa ulkoisia muutoksia hyvin nopeasti. Se voi aiheuttaa myös sisäisiä muutoksia hyvin nopeasti.
 
Jos siis haluat valjastaa tällaisen ajan lahjan, keskity vakauteesi ja tasapainoosi.
 

VALITSE YHTEYSSAAREKKEESI
 
Kieltämättä vakauteen ja tasapainoon keskittyminen ei ole aina upeaa, jos olet tottunut suuriin hyppäyksiin ulospäin tai nautit siitä, mitä uusi tietoisuustasosi näyttää sinulle tämän maailman taiassa – koska maapallolla on hyvin paljon taikaa, johon voimme osallistua päivittäin.
 
Olen täällä melko urbaanissa ympäristössä (kuitenkin lähiössä), mutta täälläkin – ruohikolla upeiden puiden keskellä ja autojen ajaessa taustalla – on hyvin helppoa virittyä näiden puiden taikaan, on hyvin helppoa virittyä tämän ruohon taikaan. Niinpä siis myös kaoottisessa maailmassamme on kyse omien yhteyssaarekkeidensa valitsemisesta ja löytämisestä – yhteys itseensä, toisiin, luontoon ja universumin kudelmaan.
 
Meidän kaikkien hallinnassa pitää olla noiden yhteyssaarekkeiden valitseminen tällä hetkellä, koska tulee aikoja, jolloin meidät töytäistään pois yhteydestä tai tunnemme sen olevan kaukana. Mutta tässä on todellinen lahja helmikuun mahdollisuuksissa…
 

KAMPPAILUN JA NEGATIIVISUUDEN TUOLLE PUOLEN
 
Jos tunnet kamppailevasi, se on tilaisuus muuttaa tapaasi samaistua tuohon sanaan tai malliin, joka tunnetaan kamppailuna. Planeetan tietoisuustaso ei nyt tue monilla meillä vanhoja tarinoita entiseen tapaan. Esimerkiksi saatat huomata, että sinulla on vaikea viikko ja "malliaivosi" saattavat toistaa samoja negatiivisia lauseita ja ajatuksia, joita sinulla olisi ollut vaikeasta viikosta aiemmin … kaksi, kolme, neljä vuotta sitten. Mutta huomaat nyt enemmän eroa mielesi ajatusten ja kehosi tuntemusten välillä.
 
Tämä on siis todella kuukausi jatkuvasti tarkistaa: "Sopivatko ajatukseni ja se, mitä ne kertovat minulle, todella yhteen kehotilani kanssa?" Koska useimmat teistä huomaavat suuren osan ajasta, etteivät ne sovi yhteen. Esimerkiksi sinulla saattaa pyöriä ajatus: "Voi luoja, kaikki menee pieleen ja olen todella masentunut siitä!" Mutta jos tarkistat keholtasi, sanot: "Ai, kehoni on tavallaan ok. En tunne kaikkea sitä raskautta ja surua, mitä minulla tavallisesti on masentuneena." Voit nähdä, että mielesi kertoo sinulle hieman negatiivista tarinaa, jota kehosi ei kerro.
 
Tähän on kaksi syytä. 1) Ulkoisista lähteistä meille tulee paljon tyhjiä negatiivisia tarinoita, kuten tarinat jota meihin pumpataan median kautta, eivätkä ne ole itse asiassa totta. Ja 2) ei ole yhteyttä ulkoisen maailmamme totuuteen negatiivisuudesta. Valheellisten ja tosien tarinoiden erottaminen voi olla itse asiassa todella hyödyllinen peili siihen, miten voimme irrottaa negatiivisuuden sisältämme.
 

VAPAUS NEGATIIVISUUDESTA
 
Helmikuu on siis iso kuukausi itsemme vapauttamiseen negatiivisuudesta. Emme aina rakasta sen tekemistä. Se ei nimittäin ole iloisin tai seksikkäin asia, jota kohti kaikki kuljemme. Mutta itsemme vapauttaminen negatiivisuudesta on itse asiassa oleellinen osa sitä, mitä olemme tekemässä maan päällä, koska vapautuessamme negatiivisuudesta, muutamme sen taajuutta, mitä lähetämme maailmaan. Ja muutamme myös sen taajuutta, mitä vedämme puoleemme.
 
Ja kyse on prosessista. Tiedän, että tietyt opetukset saavat uskomaan, että sen voi välittömästi napsauttaa "päälle" ja se pysyy. Ja vaikka se on erittäin helppoa napsauttaa "päälle", sitä ei ole aina helppoa säilyttää syvällä, integroituneella tasolla. Sitä harjoitellaan.
 

LÖYDÄ VALO JA FOKUSOIDU SIIHEN
 
Helmikuu on upea kuukausi tarkkailla itseään negatiivisuuden ja positiivisuuden, näiden kahden polariteetin välillä. Niitä kumpaakin on maan päällä, joten meidän ei tarvitse pelätä kumpaakaan niistä. Ne kulkevat käsi kädessä, niillä on suhde toisiinsa. Mutta olemme nyt ajassa, jolloin enemmän positiivista ajattelua, positiivista energiaa ja positiivista valoa tarvitaan tietoisuuttamme, planeettaamme ja koko ihmisrotua varten … kaiken sen vuoksi mitä nyt tapahtuu, kun keskitytään niin raskaasti tuhoon ja sotaan.
 
Se valo jonka voit itse löytää – ja jota voit kasvattaa, hoivata ja säteillä – on kriittinen osa sitä, mitä näemme tapahtuvan tietoisuusmuutoksessa maan päällä tällä hetkellä. On erittäin helppoa tuntea pienuutta tietoisuusmuutoksessa. On erittäin helppo ajatella: "No, istun kotonani yksin enkä näe oikeastaan ketään. Mitä osaa minä esitän?" Esität VALTAVAA osaa.
 
Mutta taidan haluta muistuttaa teitä kaikkia siitä – teitä jotka samaistutte ajatukseen valotyöntekijänä olemisesta – ettei kyse ole vain osasi esittämisestä toisten hyväksi. Kyse on osasi esittämisestä itsesi hyväksi. Monet valotyöntekijät tuntevat parantajatarinan, jossa huolehditaan kaikista muista omalla kustannuksella. Kehossa tapahtuu voimakas alkemiamuutos, kun pystyt antamaan valoa itsellesi ja tukemaan valoasi. Näin sen tunnistaminen säteilee sitten muille. Ja se on hyvin konstikas opittava, koska se on jätetty pois historiastamme – sitä ei ole kovin selvästi opetettu kulttuurissamme. Jos olisimme yhteiskunta ihmisiä, jotka syttyvät sisältä, nykyinen toimintamalli ei voisi enää olla olemassa. Ja on joitain, jotka haluaisivat tämän toimintamallin jatkuvan.
 

HUUHDO POIS PELKO
 
Siis helmikuu on tilaisuus tarkastella positiivisuutta ja negatiivisuutta suhteena sisällään. Jos katsot, mitä maailmassa tapahtuu, se on täydellistä. Sinulla on monia tilaisuuksia tuntea pelkoa, järkytystä ja saada ulkopuolelta ärsykkeitä, jotka työntävät sinut juuri siihen "pelkohuuhteluun", joka meidän täytyy käydä läpi osana valaistumistamme.
 
Jotkut ihmiset putkahtavat valaistumiseen ja kokevat sen hyvin puhtaasti, hyvin helposti. He vain ovat sellaisia eivätkä he palaa kovin kauas taaksepäin. Mutta useimmilla meistä tällä planeetalla se on edestakaista tanssia. Tällä hetkellä yhteiskunnan hyvin monien puolien keskittyessä kontrollointiin ja pelkoon, se voi tuoda esiin selviytymisvaiston, mikä voi tuoda psyykeen hyvin vaikeita ajatuksia joinain päivinä. Et tiedä, onko kyse sinusta vai kollektiivista. Tavallaan sanot: "Luoja, tunnenko pelkoa itseni vuoksi? Vai koska luen uutista? Vai koska kuuntelin tuota ihmistä, joka pelkää?"
 
Mutta monille teistä jotka kuuntelette tätä videota, on tavallaan epäoleellista, mistä se tulee, jos se laskeutuu kehoonne, koska tässä kohtaa on aika hengittää tienne noiden tunteiden läpi. Ystävystyä noiden tunteiden kanssa. Tiedostaa pelkoon liittyvä ihmisohjelmointi, sellainen jota juuri tunsin koiran kanssa. [Editoijan huomautus: muutama minuutti aiemmin Lee oli säikähtänyt videota kuvatessa haukkuvaa koiraa.] Kyllä, kieltämättä koira hyökkäsi kimppuuni kerran, kun oli juoksemassa, joten minulla on edelleen vähän jälkeä siitä kehossani. Mutta samaan aikaan äkillinen shokkiärsyke lähellämme – jotain mitä emme odota – voi tönäistä meidät keskuksestamme, kun olemme herkkiä, avoimia olentoja.
 
Hyöty tästä ajasta ja meitä ympäröivistä vaikeuksista on, että se kaikki tekee meistä hyvin voimakkaan ytimessämme. Kuten sanoin aiemmin, sitä ei ole miellyttävä kokea läpi. Se ei aina tunnu hyvältä eikä ole välttämättä, mitä haluaisimme. Mutta jos olet valmis käymään läpi nuo epämukavat hetket, huomaat, että elämässäsi alkaa olla tasapaino. Ja sinulla on epämukava hetki ja sitten pystyt palaamaan taas rauhaan. Tai pystyt muuttamaan fokuksesi johonkin, joka piristää sinua tai saa tuntumaan kirkkaammalta. Ja pystyt tanssimaan nuo kaksi kierrosta.
 

OLE VAHVA HERKKYYDESSÄSI
 
Ja tässä on toinen asia, jonka tuo koira (ja kaikki pelko, adrenaliini ja jännitys) kertoo minulle: kehoni muutti tilaa tuon lyhyen, terävän shokin vuoksi ja minusta tuntuu itse asiassa paljon elävämmältä sen vuoksi. Se on viimeinen asia, josta haluan muistuttaa teitä …
 
Meidän on erittäin helppoa tuntea olevamme uhri, erityisesti näissä ihmiskehoissa, joissa olemme unohtaneet, että olemme henki kehossa, joka on tietyn ajan täällä. Meidän on erittäin helppoa ajatella, että meidän täytyy pitää tämä keho elossa ja turvassa, kun se on ainoa kehomme jonkin aikaa – kunnes tämä keho tai Maa tai sielumme yhdessä noiden kahden kanssa päättää, että meidän on aika lähteä.
 
Hyvin monet ihmisen pelkolaukaisimet haastetaan tällä hetkellä kollektiivissa – ja tämä johtuu siitä, että ne ovat juuri niitä asioita, joiden vuoksi olemme antaneet kontrolloida itseämme hyvin kauan. Olemme hyvin kummallisessa ajassa, jossa valo kurkistaa katon läpi. Monet meistä katon alla sanovat: "Haluaisimme sen tapahtuvan vähän nopeammin! Luulimme, että se tapahtuisi paljon nopeammin. Luulimme, että kaikki muuttuisi 2012." Se ei välttämättä ollut minun ajatukseni tai kaikkien muiden ajatus. Tiesin aina, että olisi pitkä vaikeusjakso, että olisi valon ja pimeyden köydenvetoa monta vuotta.
 
Yksi "palvelusopimukseni" teidän kuuntelijoiden kanssa on muistuttaa, että opitte olemaan maailmassa vahva herkkyydessänne. Koska et voi päästä eroon herkkyydestä – eikä sinun pitäisi halutakaan – opit käsittelemään elämän tiheämpiä puolia. Tunnista, että (aivan kuten tuo koira antoi minulle järkytyksen, joka laittoi minut korkeampaan tilaan) et ole näiden asioiden uhri, joita käsittelet ja joiden kanssa kamppailet tällä hetkellä. Ne ovat juuri niitä pelkoja, kamppailuja ja vaikutuksia, jotka höllentävät sinua ja siirtävät seuraavalle tasolle – ja tekevät sinusta erittäin vahvan ytimessäsi.
 
Uskon, että se oli myös tammikuun teema, mutta erityisesti helmikuussa, älä ole huolissasi siitä, mitä teet toisten hyväksi ulkoisessa maailmassa. Tietysti teillä kaikilla on työpaikkoja ja rooleja ja ilmestytte tekemään noita asioita. Mutta ottakaa se aikana todella katsoa omaa sisäistä vahvuuttanne, omia sisäisiä rytmejänne. Ulkopuolellanne on monia ärsykkeitä suhteista, ystävistä ja työnantajista ja ne eivät tunnu aina hyvältä, riippuen noiden ihmisten tasapainoisuudesta.
 

TARKISTA PÄIVITTÄIN SISÄINEN YTIMESI
 
Pidä siis hyvä itsehillintä. Kirjoita päiväkirjaa. Kirjoita muistiin asioita, joista olet kiitollinen, tai asioita joita haluaisit saada. Pysähdy vain viideksi minuutiksi hengittämään, kuten nuo kolme hengenvetoa jotka teimme yhdessä tämän videon alussa. Huomasitko, miten energiasi muuttui ensimmäisen ja viimeisen hengenvedon välillä? Se voi olla lyhyttä ja yksinkertaista. Lyhyttä ja lempeää. Tarkista vain tilanteesi pitkin päivää. Lähde pois kokouksesta ja mene vessaan (kolme hengitystä, lyhyttä ja lempeää). Tarkista, miten sinä ja sisäinen ytimesi pärjäätte, koska tässä kuussa on todellista positiivisen ja negatiivisen polariteettitanssia – ja sinulle tilaisuus nähdä, mistä löydät itsesi tuosta tanssista.
 

UUSI AUDIONAUHOITUS JA TULEVIA TAPAHTUMIA NEW YORKISSA JA LONTOOSSA
 
Hyvää kuukautta siis kaikille. On mahtavaa olla taas Kaliforniassa tekemässä tätä viestiä teille.
Tässä kuussa meillä on uusia tuotteita teille. Viimeisen mp3 on nimeltään "Muinainen sinä, tuleva sinä" ja se on itse asiassa hybridi: se on kanavointi Z:oilta, se on energiameditointi minulta, se on live-musiikkia ja se nauhoitettiin Energiamestaruusretriitissä Sedonassa. Ja se on muinaisen ihmiskehosi ja tulevan ihmiskehosi energeettinen integrointi. Te jotka olette kiinnostuneita siitä, niin se on ilmainen Portaalin jäsenille tai se on saatavana myös kaupasta.
 
Ja live-tapahtumia muutamana tulevana kuukautena! Olen New Yorkissa 19.2., pidän Energiavirityksen ja minulla on pieni määrä lippuja jäljellä. Jos siis haluat olla siellä, suosittelisin ilmoittautumista pian. Ja sitten olen Lontoossa 1.5. "Mieli, keho ja henki" –festivaaleilla. Ja tuomme viikonloppuna 7.-8.5. Meg Fenwickin ja Steven Washingtonin kanssa Lontooseen sen Vallankumouksellinen rakkaus –työpajan, jonka pidimme juuri Australiassa. Tämä kaikki on nettisivuilla.
 
Ja lopuksi kiitos teille, jotka lähetätte lahjoituksia joka kuukausi tukemaan näiden videoiden tuottamista ja luomistyötämme! Ja sydämestäni ja tiimini sydämestä kiitos teille, jotka lähetätte ihania viestejä.
 
Isosti rakkautta kaikille. Pitäkää huoli itsestänne, pysykää vakaana.
Nähdään ensi kuussa.
 
Lee
x
 


-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.