FIILISRAPORTTI HELMIKUU 2016 – KOSMINEN KARNEVAALI
 
Kirjoittanut Nancy Leilah Ward (soultransitions.com)
3.2.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tammikuu on ohi ja tunnen viimeinkin kykeneväni taas osallistumaan ulkoiseen maailmaan. Olen huomannut, etten ole ainoa, jolla on ollut hidas siirtyminen tähän uuteen vuoteen. Kun vuosi 2016 valkeni ja aloin silmäillä "ulospäin", seisoin ikään kuin säteilevän, kirkkaanvaaleanpunaisen esiripun edessä, johon oli kirjoitettu "2016" suurilla, paksuilla kirjaimilla. Verho hohti, kun se liikkui toiselta puolelta tulleessa tuulenhenkäyksessä. Se tuntui vähän pahaenteiseltä, ja kun kurkkasin verhon taakse, minuun osui mahtavan energiasyöksyn tuuli ja vetäydyin takaisin – en ollut aivan valmis menemään "ulos".
 
Dynamo
 
Tammikuun lopussa työnsin verhon sivuun ja seisoin kynnyksellä katselemassa leveään, pyörivään energiatunneliin. Kuulin jatkuvasti sanan "dynamo", mikä on generaattori, joka muuttaa mekaanisen energian sähköenergiaksi. Ymmärrykseni mukaan se liittyy energiakehomme lisäaktivointiin, mikä muuttaa fyysisen kehomme (mekaaninen) korkeammiksi taajuuksiksi (sähköinen).
 
Olemme astumassa uudelle aikajanalle. Kun kirjoitin tuon – "uusi aikajana" – se tuntui kirjoitusvirheeltä, koska tarkoitin kirjoittaa "uusi vuosi", mutta näin merkittävältä tämä tuntuu – ei vain uudelta vuodelta, vaan uudelta aikajanalta ja täysin uudelta havainnolta olemisesta. Kun katson tähän pyörivään tunneliin, kuulen sanan "madonreikä". Täydellinen pelin muuttaja.
 

Vortex photo PB_Vortex_zps86toeugr.jpg
Pyörre, 2016, öljyväreillä kankaalle
 
Valmistelu
 
Olemme aloittaneet tämän vuoden tauolla, jonka meille toi osittain Merkuriuksen perääntyminen, meidän valmistelemiseksi siirtymään pidemmälle pyörivään valo- ja energiapyörteeseen, missä ylhäällä on alhaalla, alhaalla on ylhäällä, missä kadotamme kiinnikkeet tarinoihimme ja tulemme ajattomaan olemiseen.
 
Tämän navigoimisessa auttaa, kun seuraamme energiaamme koko päivän. Tarkista rakkauspolttoaineesi varmistamaan, että värähtelet suurta määrää rakkautta, jotta olet iloinen ja kevytsydäminen. Tee muutoksia virittymällä keskukseesi, yhdistymällä rakkausvoimaenergiaan ja säteilemällä sitä koko kehossasi.
 
On tärkeää olla valppaana tässä energiatietoisuusprosessissa sekä tarkistaa fokuksensa ja tuoda itsensä takaisin nyt-hetkeen. Minulla on pikkumantra siihen: "Tämä on, mitä on." Eli se missä olen juuri nyt, tässä jatkuvasti virtaavassa hetkessä, on kaikki, minkä tiedän – on, mitä on.
 
Näin Opastus sanoo:
 
"Ole tietoinen joka hetki, pysy läsnä ja keskittyneenä siihen, mitä on. Tuo itsesi takaisin läsnä olevaan hetkeen uudestaan ja uudestaan ja pian huomaat, etteivät ajatuksesi vie sinua kovin kauas, ennen kuin saat kiinni tietoisuutesi ja tuot sen kotiin, olemuksesi keskukseen. Voit alkaa myös pohdiskella ajatusta elämisestä niin täysin hetkessä, ettei sinulla ole enää tarvetta ajatella. Tämä fokus avaa polun eteesi ja syventää huomiotasi siitä, mitä on."
 
Hmm … ei ole enää tarvetta (tai tapaa) ajatella, koska olemme nyt-hetkessä ja virtaamme hetken energian kanssa. Aina. Tämä on evoluutioajatus ja se kulkee käsi kädessä telepaattisen kommunikoinnin, lisääntyneen intuition ja psyykkisten ja kineettisten kykyjen kanssa, jotka kaikki ovat syntymäoikeutemme. Tämä on vilaus siitä, mihin olemme kollektiivitietoisuutena integroitumassa kehittymisessämme ykseyteen – päästäen irti egoistisesta itseriittoisuudesta ja oivaltaen itsemme Jumalaksi, jumalaiseksi Lähteeksi, yhdeksi.
 
Identiteetin menettäminen
 
Olemme menettäneet identiteettimme – kaikin tavoin – jotkut hienovaraisesti ja toiset "kalliolta alas" elämän muuttavasti. Kun jatkamme siirtymistä korkeampiin värähtelytaajuuksiin, energia venyttää ja laajentaa meitä. Tämä katkaisee yhteyksiä, jotka ovat liian pieniä meille nyt, ja kun tämä tapahtuu, identiteettimme osia – uskomuksia, muistoja, yhteyksiä aineelliseen muotoon, haluja, malleja – leijuu pois, koska yhteys on katkennut eivätkä nämä aspektit voi pitää mistään kiinni. Kun nämä vanhat tunnukset irtoavat, nousemme, laajennumme ja integroimme korkeampia taajuuksia. Tämä tekee tilaa sieluolemuksemme ruumiillistamiselle täydemmin ja täydemmin.
 
Itsemme kuunteleminen – kehomme, tunteidemme ja ajatustemme – auttaa meitä tietämään, mistä täytyy päästää irti. Vaatii rohkeutta päästää irti yhteyksistä, jotka eivät enää palvele meitä – on kyse sitten suhteesta, työstä, asuinpaikasta, uskomuksesta, tavasta tai mallista. Kun on sen aika, se ei jätä meitä rauhaan, ennen kuin teemme tarvitsemamme muutoksen. Voimme aloittaa irtipäästämisprosessin käyttämällä mielikuvitustamme, ikään kuin olisimme tehneet tuon muutoksen, johon tunnemme kutsun. Kun kuvittelee, millaista elämä olisi, jos muutos olisi tehty, ja pääsee tuon parannuksen värähtelytaajuuteen, se auttaa meitä luomaan elämäämme tavoilla, jotka tuovat meille iloa.
 
Ulottuvuuksien välinen muutos
 
Olemme kulkeneet tässä pyörteessä useita vuosia. Voisimme tarkastella sitä myös synnytyskanavana, joka kapenee ja työntää meitä synnytysprosessin läpi. Rakastava tietoisuus auttaa meitä vakauttamaan energiamme nopeutumisen keskellä.
 
Olemme astuneet tähän ulottuvuuksienväliseen muutokseen, johon olemme valmistautuneet. Tämä pyörre tuo myllertävää kaaosta, koska joidenkin on vaikeaa integroida toimintatapamuutos. Tämä ei ole vain energiamuutos – siltä näyttää suuressa kuvassa. Energia tuo suuria muutoksia henkilökohtaiseen elämäämme, maailmaamme ja kollektiiviuskomuksiimme ja paljastaa totuuksia, jotka ovat olleet kauan piilossa ihmiskunnalta. Tämä aiheuttaa meteliä. Voimakas keskus ja fokus auttavat meidän "kelaamisessa sisään", kun nojaamme pyörteeseen. Innostuksen, jännityksen ja uteliaisuuden kehittäminen tuntematonta kohtaan ja odotuksista ja mielipiteistä luopuminen auttaa meitä lentämään ja surffaamaan virtauksilla ja energiamuutoksilla, joita tapahtuu. Tästä syystä on tärkeää kiinnittää huomiota ja olla tietoinen.
 
Kuin jossain kosmisten karnevaalien hullussa naurutalossa – pyörre ja aika
 
Kun siirrymme syvemmälle pyörivään energiakenttään, huomaamme havaintomme ja kokemuksemme ajasta muuttuvan. Saattaa olla läpivuotoja toisiin aikajanoihin tai rinnakkaisulottuvuuksiin. Läpivuoto tapahtuu, kun nykyaikajana yhdistyy toiseen aikajanaan, jossa sielumme myös ilmaisee tietoisuuttaan. Kun noita hetkiä tapahtuu, olemme iloinen siitä, että kadotimme identiteettimme! Joustavuus jonka identiteetin menettäminen antaa, auttaa meitä navigoimaan aikavaihteluja tarkkailijana – kokemustemme silminnäkijänä.
 
Läpivuodon voi käynnistää uni, katsomasi elokuva, lukemasi kirja tai käynti museossa, jossa olet yhteydessä toisiin aikajanoihin taiteen kautta. Matkustaminen johonkin muinaiskaupunkiin tai meneminen bistroon, joka tuntuu olevan toiselta aikakaudelta, ja tätä täydentää tuon ajan musiikki, saattaa käynnistää läpivuodon. Uudestaan ja uudestaan, pysyminen keskuksessa ja sen tarkkaileminen, mitä on, auttaa meitä kulkemaan tämän tuntemattoman alueen läpi.
 
Meihin vaikuttaa myös pyörivän energian keskipakoisvoima niin, että epäharmoniset energiat jotka ovat edelleen värähtelykentässämme ehdollistumisen vuoksi, vedetään pois meistä. Tämä on mahdollisimman lempeää. Meidän tehtävämme on kuitenkin päästää irti uudestaan ja uudestaan, antautua kokemukselle ja löytää rakkausvärähtely sisältämme. Olemme kaikki kokeneet tällaista puhdistamista vuosia ja näin tiedämme, millaista se voi olla. Olemme oppineet (eikö?), että vastarinta aiheuttaa vain lisää tuskaa ja viivytystä matkallamme. Mitä enemmän "sieluunnumme" ja ruumiillistamme todellisen henkilökohtaisen värähtelymme kollektiivitietoisuuden energiavirrassa, sitä paremmin pystymme surffaamaan pyörteessä innostuneena ja iloisena. Kun kaikki aspektit jotka olemme tunnistaneet jonkinlaiseksi totuudeksi, alkavat hajota, nousemme vapauteen ja rakkauteen.
 
Uusi aikajana?
 
Kun virityn tähän ajatukseen uudesta aikajanasta, tunnen itseni "perustan tietämisen tarpeen" partaalla. Eli kun meidän täytyy tietää enemmän, se tulee meille. Lähdemme ennen kokemattomalle matkalle. Astuminen pyörteeseen kollektiivitietoisuutena ja tuolla energialla ratsastaminen paikkaan, joka sopii energiavärähtelyymme, on kanssaluomista. Meidän täytyy vain luottaa, että olemme siinä värähtelyssä, joka tuo meille sen, mitä eniten haluamme tai meidän tarvitsee kokea. Minkä kanssa haluat värähdellä? Vapauden? Ilon ja innostuksen, elinvoiman, kiitollisuuden ja rakkauden? Tämän minä haluaisin jokapäiväiseksi kokemuksekseni. Mitä tahansa tapahtuu, kohtaamme sen värähtelyn, jonka kanssa resonoimme.
 
Ei pelkoa
 
Jos tämä ajatus herättää sinussa pelkoa – olet ikään kuin peloissasi siitä, että värähtelet matalalla taajuudella tai olet arvoton eikä sinua päästetä "hyvään paikkaan" tai jotain – älä ole huolissasi. Päästä siitä irti. Värähtely on muuttuvaa, eli tilanne voi parantua millä tahansa ahaa-elämyshetkellä, joten luota itseesi. Ei ole arvoisuutta tai arvottomuutta, koska ei ole tuomitsemista – kuule tämä selvästi: EI OLE TUOMITSEMISTA. Jumalainen luojalähde vain on, omassa olemuksessaan, om:n jatkuvasti tapahtuva hetki. Anna itsellesi anteeksi ja luota, että sydämesi opastaa sinua. Samaan aikaan hiljenny, tunne energiaasi ja katso, mitä pelkäät. Rakasta mitä tahansa tarinaa, joka nousee sisältäsi, ja tiedä, että se kulkee lävitsesi. Se on vain tarina. Ei totta. Päästä siitä irti. Ja mikä tärkeintä, tämä identiteettimme kadottaminen tuo tajuntaamme sen tosiasian, että olemme jumalainen luojalähde. Tämä on ydinolemuksemme. Kun siis kadotamme identiteettimme, saamme ydinolemuksemme.
 
Tiedä, ettet ole yksin. Olemme tässä yhdessä. Ja tulemme yhteen. Tästä näkee merkkejä maailmassa ja meidän jokaisen tehtävä on vahvistaa sitä, koska kuten kaikki tiedämme, näemme paljon negatiivista maailmassa ja se näyttää saavan enemmän huomiota. Positiivistakin on ja meidän tehtävämme on säteillä sitä jokapäiväisen elämämme pieniin hetkiin.
 
Nouseminen ykseyteen
 
Kun laajennumme ja aspektit, joita olimme väittäneet identiteetiksemme, napsahtavat irti ja putoavat pois, yhdistymme vielä voimakkaammin kollektiivitietoisuudessa. Olemme yhteydessä toisiimme rakkaudessa ja ykseydessä. Olemme ihmiskollektiivi kehityskaaressa ja tämän ajatteleminen ja tunteminen ja sen tietäminen, että olemme yhteydessä, vahvistaa meitä ja auttaa meitä aikoina, jolloin meidät haastetaan. Voimme lähestyä toisiamme ja omia henkioppaitamme saadaksemme apua, kun tarvitsemme sitä. Yhteyden kautta tiedämme, että jos meillä on tietty tunne tai saamme oivalluksen, on monia muita, jotka kokevat sen myös, ja tuossa tietämisessä voimme tuntea toisemme kollektiivitietoisuuden valoverkossa, joka ympäröi planeettaa. Muista, että olemme ohittaneet kriittisen massan, joten meidän tehtävämme on nyt nauraa pelolle päin naamaa ja olla kevytsydäminen ja iloinen, kun otamme vastaan täysivaltaisuutemme myös kohdatessamme sen, mitä eniten pelkäämme, sillä olemme ääretön ja kuolematon tietoisuus.
 


                photo PB_BirthedIntoSpirit_zpsuzo81kw6.jpg
Syntynyt henkeen, 2015, öljyväreillä kankaalle
 
2016 on 9, loppuunsaattamisen vuosi. Monia ihmisiä lähtee planeetalta tällä hetkellä ja syntyy henkeen. Synnymme kaikki tavallaan henkeen. Sen muistaminen, että olemme todella kuolematon (emme pysy vain samassa kehossa), auttaa meitä tuntemaan valtavan olemuksemme.
 
Rikomme munaa sisältäpäin ja valmistaudumme levittämään siipemme. Vahva yhteys jonka luomme tämän laajentumisen kautta, on yhteistyötä, sillä kun energiamme ja tietoisuutemme kohoaa, siirrymme ykseyteen toistemme kanssa ja vahvistamme elämänpuutamme.
 
Monin siunauksin,
 
Nancy Leilah Ward
 
----------- 

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen. 

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.