OLET LISÄNNYT UUDEN AISTIN REPERTUAARIISI

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

1.2.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Kenties olette vihainen itsellenne tai eetterille siitä, että tee ette ole vielä luoneet maaunelmaanne. Monet teistä tuntevat, ettei mitään tapahdu, ja kuitenkin jokin sisällänne vaikuttaa uudelta tai erilaiselta. Ei mitään konkreettista, pelkästään epämääräinen tunne, joka pysyy, olette sitten surullinen tai iloinen.

Tuo epämääräinen jokin on luomisgeeninne, uusi energiarakenteenne joka työntää teidät uuteen "sinuun" tavoilla, joita ette ole vielä tarkastelleet.

Välitön kommenttinne on: "Missä on maaunelmani, jos olen niin erityislaatuinen?" Vastauksemme on, kuten se on ollut kerta toisensa jälkeen: "Luotte maaunelmanne, kun teidän on aika tehdä se, ja tuo aika on lähempänä kuin kaukana."

Vaikka monet teistä fiksoituvat maaunelmaansa, haluamme osoittaa teille asian, joka on ilmennyt tämän maaunelmavaiheen aikana. Teillä on uusi aisti, joka toimii vain tarvittaessa.

Kenties viimeinen lause tuntuu vähän rajoittavalta. Miksi ette voi leikkiä uudella aistillanne aina, kun haluatte? Tulette leikkimään ja leikitte. Mutta teette niin ns. vahvistaaksenne tai harjoittaaksenne sitä. Luultavimmin ei ole vielä ollut tilannetta, jossa tunnette tarvetta käyttää sitä tarkoituksella.

Tässä uudessa tunteessa on kyse sen tietämisestä syvällä sisällänne, missä fyysinen, tunnepuolen tai henkinen tuska on omassa olemuksessanne tai toisessa olennossa. Tämä ei ole kovin erilaista, kuin on ollut parantajilla ja selvänäkijöillä vuosikymmeniä, jopa sukupolvien ajan. Erona on, että nyt kaikilla jotka haluavat, on tuo kyky nähdä ja tuntea 3D:n muurien yli.

Tähän aistiin sisältyy näkeminen tai tietäminen kehossa, seinässä, vedessä, vuoressa, metsässä, autossa tai missä tahansa värähtelyluomuksessa. Tavallaan teillä on supernäkö, jota Supermies-sarjakuva mainosti vuosikymmeniä sitten.

Ensin hämmästelette luultavasti tätä uutta aistia, aivan kuten lapsiolemuksenne oppiessaan, että kuuman lieden koskeminen sattui. Opitte sitten käyttämään tuota samaa "kidutusvälinettä" ruokanne valmistamiseen. Näin on nyt.

Kyvyt jotka lisäsitte äskettäin repertuaariinne, saattavat häiritä teitä. Voitte tuntea riidat, ennen kuin joku kertoo teille niistä. Voitte löytää rakkaat, jotka näyttävät eksyneen. Voitte lukea kehoanne ja määrittää, mitä se tarvitsee elpyäkseen. Ja kaikki tapahtuu vain tietämällä. Ei kirkkaita valoja ja äänekkäitä ylistyskelloja – vain tieto, että näin on.

Mitä teidän odotetaan tekevän tällä uudella aistimuksella? Mitä haluatte. Olette kulkeneet uuden "sinun" eri portaalien läpi loistavasti, mikä sallii teidän luoda tietämisenne uusia osia. Niin se on, että tavallisin asia jonka useimmat teistä loivat nyt, on tietäminen sen yli, mitä luulitte tietävänne.

Tämä uusi aisti on vähän kuin lahja niille, jotka eivät ole vielä luoneet maaunelmaansa, mikä sallii heidän etsiä sisäisestä olemuksestaan todellisia tarpeitaan ja halujaan. Kenties tämän uuden aistin myötä havaitsette, että maaunelmanne on osa koko unelmaanne, mutta ei koko unelmanne. Kenties tämä uusi aisti muuttaa unelmanne täysin. Kenties uusi aistinne ei liity mitenkään maaunelmaanne, paitsi sallii teidän arvostaa sitä täydemmin. Sillä ei ole merkitystä.

Tietäkää vain, että olette erilainen, että olette lisänneet aistin, jota melkein kukaan ei ole tuntenut maapallolla aioneihin. Nimittäin tämä aisti olisi ollut liian tuskallinen useimmille pelkoaioneiden aikana. Sen tietäminen, että joku aikoi vahingoittaa jotakuta, kykenemättä estämään sitä, olisi aiheuttanut teille liikaa tuskaa ja painetta. Niinpä tämä aisti – tietäminen fyysisistä rajoista huolimatta – tarvitsi aikaa kehittyä. Niin se on, että rakastatte nyt itseänne riittävästi salliaksenne sen olla.

Jotkut teistä saivat vilauksia tästä aistista/taidosta, ennen kuin tämä siirtymä alkoi toisissaan. Kenties tiesitte kasvaessanne tai aikuisena asioita, joita toiset eivät tienneet. Mutta nuo taidot luultavimmin kätkettiin, koska ne eivät olleet valtavirtaa, sillä ne jotka olivat riittävän rohkeita toimiakseen valtavirran ulkopuolella, leimattiin.

Niin se on nyt, että olette täysin kykenevä vaatimaan koko "sinun" ilman leimaamisen tai eristämisen pelkoa. Teidän ei enää tarvitse piiloutua luolaan tai piilottaa taitotasoanne – teeskennellen, että tämä tunne oli tuuria eikä osa kokonaisuuttanne, jonka sivuutitte, kielsitte tai unohditte aioneita.

Kun heräätte, kun teistä tulee "sinä", upeat kätketyt taidot tulevat etualalle. Näistä ensimmäinen on monilla kyky tietää jotain kertomatta tai tunnustamatta. Kyky luoda muutosta ilman tarvetta, että joku kertoo teille, mikä tuo muutos on tai pitäisi olla.

Jos tiedätte niin paljon, mikä estää teitä parantamasta niitä, jotka eivät halua tulla parannetuksi tai autetuksi? Mikä estää teitä nyt? Olette jo kastaneet vähän tähän erottelukykylammikkoon tietämällä esimerkiksi, että rahan antaminen huumeidenkäyttäjälle ei luultavasti muuta hänen huumekuviotaan, ennen kuin hän haluaa tehdä sen. Annatte sen sijaan hänelle ruokaa tai sallitte hänen löytää oman tiensä. Niin on nyt.

Ette hanki informaatiota niistä, jotka eivät halua parantua tai olla vuorovaikutuksessa rakastavasti. Sen sijaan löydätte suurta iloa harjoittelemalla itsenne ja muiden kanssa, jotka ovat innostuneita ja kiinnostuneita mahdollisuuksista.

Tiedätte sen ja toimitte vastaavasti. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.