YHDISTY INTOHIMOON TEHDÄKSESI SEURAAVAT SUURET LOIKAT

Kirjoittanut Selacia (earthspivotalyears.com)

3.2.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jos tunnet olleesi jumissa siirappimeressä tai luovuutesi on ollut tukossa, valmistaudu muutokseen. Kiinalaisen uudenvuoden energiat alkavat tulla esiin – mukanaan paljon tulta projekteihisi ja liikevoimaa siipiesi levittämiseen.

Apinan vuoden energioiden ollessa jo ilmassa, valmistaudut uuteen jaksoon. Ilmaise ennen kiinalaisen uudenvuoden virallista alkamista 8.2. aikomus yhdistyä intohimoosi. Kutsu nyt tuota intohimoenergiaa.

Etkö ole varma, miten yhdistytään korkeimpiin intohimoihisi? Pidä homma yksinkertaisena.

Pyydä korkeampaa itseäsi muistuttamaan sinulle, mikä herättää innostuksesi eloon. Kenties se on hevosella ratsastaminen tai oleminen vuoristossa. Kenties se on kirjoittaminen, universaalien totuuksien ilmaiseminen tai jotain hyvin henkilökohtaista. Intohimosi voi liittyä lahjaan, joka sinulla on, kuten viisaus kehosta tai psyykestä – ja toisten auttaminen jakamalla sen, minkä olet oppinut. Intohimosi voi liittyä johonkin niin yksinkertaiseen kuin toisten auttaminen nauramaan. Monilla motivoiva pääintohimo on olla hyvä ihminen – joka on ystävällinen toisille ja joka muistetaan tämän elämän lopussa välittävänä olentona.

Mielenkiintoista kyllä, silloin kun löydät kutsumuksen tai tarkoituksen, joka on harmoniassa intohimosi kanssa, hyvin taianomainen ja tyydyttävä tie voi olla edessä. Ymmärtäen tämän, pohdi näitä ajatuksia tulevina päivinä. Pyydä henkeä tuomaan intohimosi enemmän tajuntaasi – sinulla voi olla runsaasti intohimoja tutkakatveessa!

Ilmaise aikomus, että hyödynnät täysin apinan vuoden 2016 suotuisia energioita tullaksesi enemmän harmoniaan korkeimpien intohimojesi kanssa ja sisällyttääksesi ne jokapäiväiseen elämään. Kuten mainittiin hiljattain artikkelissani "Valmistaudu apinan vuoteen 2016", henkilökohtainen toiminta on avain tänä vuonna. Se ei ole vuosi sivustakatsojaksi jäämiseen tai viivyttelyyn silloin, kun sielusi tönii sinua toimimaan.

Apinat ovat luonteeltaan aktiivisia ja vertauskuvallisesti ne levittävät siipensä lentäessään metsän poikki puusta toiseen. Ne kokeilevat. Ne tekevät yhteistyötä ryhmissä. Ne ovat uteliaita ja nauttivat uusien asioiden tutkimisesta. Ne ottavat laskelmoituja riskejä. Ne nousevat korkealle nähdäkseen, mitä muut eivät näe. Sosiaalisuus on osa niiden olemusta.

Energiat jotka johtavat uuteen kuuhun 8.2., tukevat yhteisöllisyyden tunteen ja yhteistyön aikaansaamista toisten kanssa. Sosiaalisuus ja yhteisöllisyys ovat luonnostaan yhteydessä. Olemme sosiaalisia olentoja kuten apinat. Kukaan meistä ei voi täyttää elämäntehtäväänsä yksin – teemme sen yhteisössä toisten ihmisten ja kollektiivin kanssa.

Rauha tulee tälle maapallolle vähitellen, kun ihmiset kaikkialla oivaltavat keskinäisen yhteytemme ja muistavat, että kaikki haluavat samoja asioita. Tiedät tietysti jo tämän. Yksi avainroolisi nyt on pitää tilaa tämän maailmanlaajuisen oivalluksen tapahtumiselle ja elää elämääsi päivästä toiseen tämän ollessa tärkein lähtökohta.

Energioillasi, ajatuksillasi ja teoillasi on enemmän merkitystä, kuin voit mitenkään tietää. Luota, että riippumatta siitä, miten hullulta maailma näyttää ja tuntuu, voit olla ratkaiseva voima rauhassa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.