UUSI IHMINEN – VERSIO 5.0
 
Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)
24.1.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Uusi oletusarvo – täysin uusi elämänohjelma
 
Aaah … Merkurius aikoo kulkea suoraan ja se munakokkeli jota kerran kutsuimme aivoiksi, on nyt täysin valmis ajattelemaan aivan uusia ajatuksia – ajatuksia joiden juuret ovat syvällä siinä totuudessa, kuka aidosti olemme, ei siinä ihmiselämässä jota olemme eläneet tähän saakka.
 
Meitä on haastettu syvimmillä tasoilla muutaman viikon, todella painostettu päästämään irti noista vanhentuneista ydintason ohjelmista, jotka pitivät meidät pienenä tunteaksemme turvaa ja varmuutta 3D-maailmassa.
 
Nuo ohjelmat eivät ole yksinkertaisesti yhteensopivia 5D-maailman ja uuden ihmisprosessorin kanssa, mikä merkitsee, että meidät kaikki on pakotettu tavalla tai toisella nousemaan ylös, valitsemaan uusia/korkeampia ajatuksia ja päästämään irti noista kuluneista ja uuvuttavista rajoittuneisuusmalleista.
 
Uudessa raportissa puhun uudesta kommunikointijärjestelmästämme – miten havaitsemme maailmahologrammin, miten hyödynnämme sitä ja olemme vuorovaikutuksessa sen kanssa … ja miten se kootaan uudelleen heijastamaan uutta, korkeampaa tietoisuuttamme.
 
Uusi ihminen – versio 5.0
 
Astu uuden maailman tietoisuuteen.
 
No, itse asiassa uuden maailman tietoisuus tuli virallisesti syyskuussa, kun tuo järjetön transformaatioenergia-aalto iski planeettaan keskellä pimennysjaksoa, päiväntasausta JA viimeistä verikuuta paljon ennustetussa tetradissa.
 
Erona on, että nyt alamme osallistua siihen.
 
Tuo suunnaton jumalainen valolataus oli niin kauaskantoinen, että vie kirjaimellisesti kuukausia järjestellä rauniot noista räjähdyksistä, jotka se aiheutti DNA:ssamme. Nuo räjähdykset ravistelivat hyvin paljon ikivanhan ihmissukulinjamme vanhentunutta sisältöä ja tarkoituksena oli muuntaa/ylittää rajoittuneet geenimme, jotta voimme siirtyä täyteen jumaluutemme, tähtigeeniemme täysivaltaisuuteen.
 
Plejadilaiset kertovat, että monille tämä on nyt todellisuutta (!) ja sen tuloksena siirrymme aivan uuteen elämänohjelmaan – kuten he sitä kutsuvat – joka on muokattava ja joka reagoi helposti siihen, miten tietoisena luojana osallistumme siihen. Tämä uusi elämänohjelma on ELÄVÄ tietoisuudesta ja reagoi (suotuisasti) niihin, joiden tietoisuus on suhteessa siihen.
 
Tulevat viikot edustavat tätä ensimmäistä uutta lukua uutena ihmisenä siinä mielessä, että alamme nyt kirjoittaa uudestaan käsikirjoituksiamme puhtaan totuuden paikasta käsin. Itse asiassa koko tätä vuotta voitaisiin pitää uudelleenkirjoitusohjelmana, joka esittää meille tilaisuuden toisensa jälkeen siirtyä uusiin elämänkokemuksiin ilman entisiä esteitämme … jotka painavat meitä alas … ja pidättelevät meitä.
 
Kuten aina, tuo valinta meidän on jatkuvasti tehtävä … joka hetki nyt.
 
Käännymme kahdeksasta keskittyneestä ja intensiivisestä sisäisestä kaivamis- ja transformaatiovuodesta täysin uuteen elämään uusina ihmisinä uudessa maailmassa – vie tietysti vähän aika-avaruutta itsemme uudelleenluominen ja jatkuvasti muuttuvan elämämme uudelleenrakentaminen uusien ja todellisten koordinaattiemme perusteella. Ympyrän sulkeutuessa tänä (universaalina 9) vuotena, saamme yhteyden Itsemme uusiin ja tutkimattomiin aspekteihin, mutta alamme myös palata/uudelleenyhdistyä niihin asioihin, joita rakastamme – nyt vain kosmisen laajentumisen paikasta … omistaen oman Itsemme ja tietäen todellisen arvomme.
 
Viime raportissa meille kerrottiin, että kävisimme läpi kokonaisvaltaisen uudelleenkalibroinnin (Merkuriuksen perääntymisen aikana), joka johtaisi pysyvämpään yhteyteen korkeampaan (JUMALA)mieleen. Tuo parannus on virallisesti valmis, vaikka tästä muutoksesta kalibroidutaankin koko vuosi, jos ei pidempään.
 
Tavallaan meidän tarvitsee edelleen puhdistaa … mutta sen radikaalin mentaaliparannuksen vuoksi, jonka juuri olemme kestäneet, tämä tapahtuu täysin uudella tasolla, uuden tietoisuustason ja täysin uuden perspektiivin kera. Eli prosessi ei muistuta mitään, minkä olemme kokeneet tähän päivään mennessä.
 
Uuden ihmisen versiossa 5.0 on uusi, kapasiteetiltaan rajaton kovalevy, uusi RAM, uusi käyttöjärjestelmä ja uudet sovellusjärjestelmät, jotka eivät ole enää yhteensopivia vanhan laitteistomme ja prosessorimme kanssa, joten pitkin vuotta meidän tarvitsee ottaa asiaankuuluvia askelia siivotaksemme kaikki jäljellä olevat mallit uudelleenohjelmoimalla tai viitoittamalla uusia hermoratoja uusilla valinnoilla ja teoilla, jotka ovat harmoniassa uusien elämänkokemustemme kanssa … syvimpien halujemme ja vaalituimpien ja vilpittömimpien unelmiemme kanssa. (HUOM.: joissain tapauksissa tämä tietoisuuden kasvaminen voi johtaa hyvin kirjaimellisesti paremman tietokoneen tarpeeseen … eli kovalevy menee rikki eikä käyttöjärjestelmä toimi.)
 
Koko kommunikointijärjestelmämme – miten havaitsemme maailmahologrammin, hyödynnämme sitä ja olemme vuorovaikutuksessa sen kanssa – kootaan uudestaan heijastamaan uutta, korkeampaa tietoisuuttamme ja näin paljon asioita muuttuu, jos ei kaikki.
 
Voimme nähdä jo elämän muuttuvan heijastamaan näitä muutoksia universaalin lajittelujärjestelmän avulla, jossa ne asiat jotka eivät enää resonoi uuden tietoisuuden kanssa, putoavat nopeasti pois ja ne reititetään uudestaan ja samalla uusia tilaisuuksia ilmestyy korvaamaan vanhentuneet asiat. Suhteita loppuu, uusia muodostuu, vanhoja muodostetaan uudestaan … sieluryhmiä lähtee fyysisestä maailmasta … jotkut ihmiset muuttavat äkkiä odottamatta … vanhoja bisneshankkeita ja/tai –uria loppuu … uusia kumppanuuksia ja tarkoituksia kehittyy … ja luettelo jatkuu.
 
Tyhjennymme kaikki tavalla tai toisella, ennen kuin täytämme itsemme täysin uudella elämällä. Tämä ilmentyy myriadein tavoin, joista yleisin saattaa olla merkittävä väheneminen elinvoimassa, varoissa, selkeydessä ja/tai luovuudessa … myös varhaisena "kevätsiivouksena", jolloin tunnet pakottavaa tarvetta päästää irti tavaroista tai siivota tilaa voidaksesi organisoida ja valmistautua tulevaan uuden energian lisäykseen.
 
Kun siivoamme roskia ja suuntaudumme uuteen itseemme ja elämäämme, saatat myös yhtäkkiä huomata uusia ja rajattomampia ajatusprosesseja, jotka perustuvat vankkaan itserakkauteen ja itsekunnioitukseen sekä kykyyn seistä valossasi ja puhua totuuttasi ongelmitta. Tämä on yksi ehdoton hyöty uudesta prosessorista, jota tähtiolennot kutsuvat "JUMALAprosessoriksi" … osaksemme joka tietää arvomme kyseenalaistamatta ja kykeneekommunikoimaan sen kanssa luottaen horjumatta.
 
Tämä nupullaan oleva kyky, yhdessä monien muiden kanssa, antaa meille perustan, jolla kukin meistä pystyy tänä vuonna "OLEMAAN ilmestys" … osallistumaan uuden maailman tietoisuuteen ja lopulta olemaan loistava siinä.
 
Tämä on pelimme nyt, aika ESITTÄÄ … ihmistä.
 
 
[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja –hinnat tai osta yksi raportti.]
 
----------- 

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen. 

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.