UUDESTA NÄKÖKULMASTA
 
Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)
Ote tammikuun 2016 tyrskyraportista
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Vuoden 2016 aivan ensihetkellä sukelsimme yhtäkkiä uuteen todellisuuteen. Uutta ja raikasta energiaa tuli sisään ja täytti meidät inspiraatio- ja ilonaalloilla. Oli välitöntä ilon tunnetta, ei mistään tunnetusta syystä, vaan pelkästään siksi, että astuimme tähän ihmeelliseen uuteen vuoteen. Uusia oivalluksia ja luovaa inspiraatiota alkoi rullata sisään. 2016 on täynnä uutta todellisuutta ja tunsimme sen välittömästi!
 
Tämä E Mao Maon välitön lisäys mahdollisti meille uuden vuoden aloittamisen eri perspektiivistä kuin aiemmin. Olemme ikään kuin eläneet himmeävaloisessa maailmassa, jota pidimme normaalina. Yhtäkkiä uudenvuodenaattona keskiyöllä kirkkaat valot syttyivät!
 
Melkein välittömästi näimme paljon asioita, joita emme voineet nähdä aiemmin. Aito tarkoituksemme kutsui meitä lähemmäs. Näimme selkeämmin elämämme monia aspekteja, joista täytyy nyt päästää irti. Tämä uuden todellisuuden lisäys muutti näkökulmaamme hetkessä. Se laajensi olemustamme ja toi jännittävää uutta informaatiota. Ja tästä uudesta näkökulmasta etenimme merkitykselliseen vuoteen 2016.
 
Tammikuu on uusien alkujen kuukausi, joka asettaa koko vuoden hengen. Aivan tammikuun alusta saakka olemme oivaltaneet, että vanha näytelmämme on ohi. On ollut monien vuosien pitkä juoksu ja tiesimme kaikki oman osamme hyvin sekä sen, miten reagoida eri vihjeisiin esitysten aikana. Mutta nyt näytelmä on tullut päätökseen ja on aika riisua asut, poistaa meikki ja alkaa unohtaa vanhoja vuorosanojamme.
 
Samaan aikaan kun revimme alas vanhaa näyttämöä, alamme myös valmistella jännittävää uutta produktiota, joka odottaa meitä. On luotava uudet lavasteet täysin uudessa teatterissa – aidon elämän teatterissa. Meillä on uudet vuorosanat opeteltavana ja uudet osat esitettävänä. Tällä kertaa emme vain näyttele rooleja, jotka eivät ole uskollisia sille, kuka olemme. Esitämme todellista itseämme aivan ensimmäistä kertaa.
 
Koko vuoden raivaamme näyttämöä kaikelle, mitä on tulossa. Tammikuussa monet meistä tarkastelevat uudelleen nykytilannettaan ja katsovat tarkemmin, mitkä tekijät eivät enää kuulu elämäämme. Sitten hyppäämme toimintaan ja alamme tehdä tarvittavia muutoksia. Valmistaudumme jättämään taaksemme vanhat työpaikat ja vanhat suhteet, jotka eivät ole enää harmoniassa uuden todellisuuden kanssa. Pyyhimme pöydältä kaiken, mikä on vanhentunutta tai epäaitoa, ja jätämme sen paljaaksi joksikin aikaa, tyhjäksi kankaaksi, kunnes olemme valmis luomaan uuden näyttämömme mitä rohkeimmilla aitouden ja rakkauden vedoilla. Tämä tapahtuu vähitellen, kun inspiroituneen aitouden peräkkäisiä maininkeja tulee. Aina kun näitä maininkeja tulee, tiedämme, mitä teemme ja miten teemme sen.
 
Tammikuu on monumentaalisten muutosten kuukausi monilla tasoilla, ilmiselvistä äärimmäisen hienovaraisiin. Verhot ohenevat huomattavasti ja meidän on mahdollista nähdä sitä, mikä oli aiemmin näkymätöntä. Paradokseja näyttää olevan runsaasti, kunnes tarkastellemme niitä uudella tavalla laajentuneesta näkökulmastamme.
 
Tammikuu on voimakas kuukausi täynnä muutosta ja uusia seikkailuja. Se asettaa koko vuoden tahdin. Olemme valmis purkamaan vanhat näyttämölavasteemme, päästämään irti vanhoista rooleistamme ja reaktioistamme. Olemme valmis päästämään irti draamasta ja traumoista. Ja olemme valmis luomaan elämämme kaikki aspektit täysin uudelleen, jotta meitä valaistaan suuremmalla aitoudella.
 
----------- 

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen. 

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.