PIMEYDEN TOIMINTAHÄIRIÖ
 
Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
14.11.2015 Cusco, Peru
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 

Oli Pariisin iskun jälkeinen päivä ja Kundaliini-kiertueen osallistujat kerääntyivät aamukanavointia varten. Kryon puhuu taas siitä, mitä planeetalla tapahtuu, ja se oli ennustettua. Asiat kehittyvät tavalla, millä Kryon on kertonut niiden kehittyvän, ja pimeys yrittää pitää otteensa ihmistietoisuudesta. Kuitenkin … asiat eivät ole aina, miltä näyttävät.
 
Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.
 
Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Perussa, Etelä-Amerikassa.
 
*********
 
Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.
 
Kanavoinnissa on tänään paljon energioita ja on paljon puhumatonta, mikä sanotaan ns. kolmannen kielen kautta. Kanavointi jonka annamme tänään, on kaikille. Se on kaikille, jotka kuuntelevat, kaikille jotka saattavat lukea, ja se on käytettävissä monta tulevaa vuotta.
 
Olemme Perussa, Kundaliini-kiertue –nimisen ihmisseikkailun lopussa. Kundaliini-seikkailu nimettiin vertauskuvaksi ihmiskehon ominaisuudesta. Se edustaa uuden tietoisuuden syntymistä planeetalle ja uutuuden lisääntymistä kaikissa asioissa. Lapsen syntymä on hyvin erityislaatuinen ja se nähdään alkuna, ei loppuna. Syntymää ei nähdä minään dramaattisena ja surullisena. Potentiaalinsa vuoksi uutta elämää juhlitaan tällä planeetalla. Se on nimen vertauskuva.
 
Teidän täytyy ymmärtää tämän kanavoinnin ajankohta. Istumme täällä ryhmänä tässä ajassa ja jotain hyvin tuoretta on juuri tapahtunut. Siihen liittyy koko planeetan myötätunto, kun näemme, mitä ihmiset voivat tehdä ihmisille. Vasta eilen Ranskan tapahtumat salpasivat henkenne. Myötätunto on tuoretta, kyyneleet järjettömistä kuolemista ovat tuoreita. On suurta kärsimystä ja elämät muuttuvat iäksi. Mikä on reaktionne tähän? Edessäni on pöytä, jota on kutsuttu "myötätunnon alttariksi". Huone on täynnä vanhoja sieluja. Heidän tunteitaan kosketetaan helposti, mutta heillä on myös jotain muuta – jotain jossa haluan viipyä hetken. Lisäksi haluan kaikkien pohtivan jotain.
 
Mikä on reaktionne?
 
Rakkaat ystävät, ihmisenä joka istuu siinä, voitteko todella vaikuttaa mihinkään ympärillänne? Oletteko energian vastaanottaja vai välittäjä vai kumpaakin? Suurin osa planeettaa tuntee olevansa vain vastaanottajia. He ovat sen uhreja, mitä ympärillä tapahtuu. He eivät vain usko siihen ajatukseen, että he saattaisivat kyetä muuttamaan planeettaa omalla tietoisuudellaan. Niinpä tässä on se muutos, josta puhumme, rakkaat ystävät. Olemme puhuneet ihmisten tietoisuustasosta aiemmin, mutta nyt haluan teidän käyttävän tätä informaatiota eikä vain oivaltavan sen. Vanhoilla sieluilla on valtavasti energiaa ja voimaa tänä aikana!
 
Oletteko nähneet uutiset? On niitä, jotka kantavat kylttejä ja vääntelevät käsiään epätoivoisena. He sanovat: "Näettekö? Vanhat profetiat ovat oikeassa. Loppu on lähellä! Se tulee! Merkkejä on kaikkialla." No, minulla on uutisia heille, eivätkä he ymmärrä tätä, koska he tuntevat olevansa sen uhreja, mitä ikinä tapahtuukin, mutta tässä ovat uutiset: loppu on tullut ja mennyt. Alku on täällä!
 
Teidän voimanne
 
Vanhat sielut jotka istutte edessäni, on myötätuntoisen toiminnan aika. Pieni ryhmä ihmisiä jotka ovat yhdistyneet samanlaisten ajatusten kera ja jotka tietävät olevansa energian välittäjiä, voivat auttaa niitä, jotka jäivät jälkeen, saamaan rauhan tapahtuneesta. Juuri nyt on monia ihmisiä, joita tarvitsee halata ja pitää sylissä ja jotka eivät pysty uskomaan, mitä on tapahtunut. He tuntevat olevansa pahuuden uhreja, ja te voitte muuttaa sen! Voitte muuttaa sen kaukaa Etelä-Amerikasta. Etäisyys ei merkitse mitään! Tuo ajatus ei ole lineaarinen! Voitte lähestyä heitä tietämättä heidän nimeään ja ympäröidä heidät Jumalan loistolla ja rauhalla.
 
Sielut ovat ikuisia. Ne eivät kuole koskaan. Auttakaa heitä ymmärtämään tämä. Kuunnelkaa heitä, älkää puhuko heille ja halatkaa heitä. Olkaa osa parannusta, mitä tarvitaan – nyt. Olette välittäjiä ja vanhat sielut tekevät sitä erittäin, erittäin hyvin. Sen haluan teidän tekevän tällä hetkellä. Olette käyneet tunneilla riittävän pitkään. Haluan teidän valmistuvan nyt ja ottavan tämän käytäntöön. Jumala on sisällä! Projisoikaa tuota energiaa nyt toisiin, jotka tarvitsevat tätä myötätuntoa, jotta heidän surunsa on vähän pienempää. He tuntevat teidät. He eivät tiedä, mitä se on tai miksi se on, mutta heillä voi olla rauha menetyksessään. Sitten kun pääsette myöhemmin sieluina verhon toiselle puolelle yhdessä, he voivat katsoa teitä sanoen: "Tunsin sinut tuona päivänä. Se olit sinä. Kiitos, kiitos!" Voitteko tehdä tämän heille?
 
Se on tämän kanavoinnin ensimmäinen osa. Se on tärkein asia, jonka voimme kertoa teille. Ette voi enää istua tuolissa kuuntelemassa näitä käsitteitä osallistumatta siihen, mitä planeetalla tapahtuu. Toiminnan aika!
 
Pimeä uhka on täällä
 
Olen antanut teille vuosia viestejä pimeyden ja valon uudelleenkalibroinnista:
 
"Tässä liikkeessä on sivistys panoksena ja olette ohittaneet tuon merkin – asetelman josta monet sanoivat, ettei se tapahtuisi koskaan. Tämä on viides kerta, kun olette käyneet läpi tämän mahdollisuuden ja nyt, rakkaat ystävät, menette kohti rauhan mahdollisuutta maan päällä. Kaksikymmentäkolme vuotta sitten kerroin teille, että tämä voisi tapahtua ja että sen mahdollisuus oli suuri. Nyt kaikki mitä ympärillänne on, kamppailee sen kanssa, sillä muutos on täällä. Sanon tämän uudestaan ja uudestaan: vanha pimeyden energia on sitkeää, se huutaa ja kamppailee pitääkseen sen, mitä sillä on ollut, ja se kamppailee oman kuolemansa kanssa. Siis tästä energiasta puhumme nyt ja aiheena on ihmistietoisuuden tasapaino pimeyden ja valon välillä." (Kryon helmikuussa 2012*)
 
Yli vuosi sitten annoin myös ennustuksia, että tuleva haaste on erilainen kuin mikään, mitä olette koskaan kokeneet.** On pimeyttä, joka on yhdistynyt tällä planeetalla, ja kerroimme sen lisääntyvän. Se on reaktio valoon, jonka olette sytyttäneet. Se taistelee elämänsä puolesta vanhassa energiassa. Pimeyden tietoisuus on vallinnut aina planeetalla. Korruptio, ahneus ja kuolemasta piittaamattomuus ovat aina olleet vanhemman ihmisluonnon tapa. Yhtäkkiä tässä päiväntasausten prekessiossa profetiat alkavat toteutua. Alkuperäiskansojen kalenterien loppu ennusti sen ja se on täällä.
 
Vertauskuva on selkeä. Valoa aletaan sytyttää. Tämä on vertauskuva tietoisuuden lisääntymisestä – kaikessa! Kerroimme teille monta vuotta sitten: "Silloin kun kaikki voivat puhua kaikille, ei voi olla salaisuuksia." Tämä annettiin ennen internetiä ja nyt tiedätte, mistä puhumme. Tämä teknologia on itse asiassa työkalu taisteluunne pimeyttä vastaan. Näytän teille hetken kuluttua. Se mitä annan teille tässä kanavoinnissa, saattaa näyttää mahdottomalta. Aloitetaanpa alusta.
 
Pelkoskenaariot
 
Muutos on käsillä ja pimeys alkaa kokoontua yhteen. Ne joilla ei ole aavistustakaan mistään tästä, alkavat projisoida pelkojaan, ja kuulette tätä monissa paikoissa: "Tässä se tulee – loppu. Tiesimme sen! Planeetalle tulee rotusota." Minäpä puhun tästä. Tämä on tuskin uutta. Miten lineaarista teiltä. Sitä on tehty aiemmin. Kansanmurha – rotu eliminoimassa toisen? Se on hyvin vanhaa energiaa. Siitä ei ole lainkaan kyse.
 
Toiset sanovat: "Kaikki on loppu ja tulee uskonsota! Katsokaa! On miljardeja kristittyjä ja miljardeja islaminuskoisia ja juutalaisia siinä välissä. Tästä tulee uskonsota!" Taaskin sanon teille: voi, miten lineaarista! Se on ollut tapana ikuisesti. Ettekö tiedä, että useimmat tämän planeetan sodista on käyty Jumalan nimissä? Miten vanhaa, miten lineaarista. Ei, sitä ei nyt tapahdu.
 
Näette jotain erilaista, toimintamallin jota ette ole koskaan ennen kokeneet. Ensimmäistä kertaa teillä on tällä planeetalla armeija ilman rajoja, ilman maata, jopa ilman yhteistä kieltä. Se on pimeyden armeija ja se taistelee kaikkea vastaan, jossa on kauneutta, tinkimättömyyttä, valoa, vapautta, rakkautta tai korkeamman värähtelyn ajattelua. Se taistelee kaikkea tätä vastaan! Kenties sanotte itsellenne: "Kryon, miten kaikki tämä voisi sopia uuden maailman valoenergiaan?" Aa, iso kysymys! Voin selittää sen useilla tavoilla. Ensimmäinen on, että ihmisillä on valinnanvapaus.
 
Järkyttääkö se teitä oikeasti, että pimeys taistelisi selviytymisensä puolesta? Pimeys edustaa kontrollia, ehdotonta kontrollia kaikesta, mutta enimmäkseen rahasta. Sitten kun se on lopulta poissa, talous muuttuu. On paljon nopeampaa kasata uusia järjestelmiä – kaikkien eduksi. Niin kauan kun pimeyttä on, se taistelee vanhan erillisyys- ja kontrollointienergian puolesta. Ahneutta ja korruptiota voi olla helposti vain pimeydessä. Niitä ei voi olla valossa. Rakkaat ystävät, tällä ei ole mitään tekemistä uskonnon kanssa. Se on yhteenotto pimeyden ja valon, vanhan ja uuden välillä – taistelu uuden energian puolesta on täällä.
 
Minäpä kerron teille nyt jotain, joka saattaa teistä olla kiistanalaista. Pimeys ei ole fiksua. Vertauskuva on tämä. Jos valaisette pimennetyn alueen, olette järkevämpi suunnistaessanne siinä. Teette asioita, joissa on järkeä, sen sijaan että pelkäätte sitä, minne menette. Tinkimättömyys on helpompaa valot päällä. Tämä johtuu siitä, ettei kukaan enää uhkaa teitä. Voitte nähdä nurkkiin. Voitte nähdä ihmisten samankaltaisuudet ja olla fiksumpi. Kun olette pimeydessä, ne asiat jotka ovat tervettä järkeä, eivät ole tervettä järkeä. Ne edustavat "pelkojärkeä". Saattaisitte jopa sanoa, että pimeys on toimimatonta. Olisitte oikeassa. Pimeys on myös tyhmä. Ja olisitte oikeassa.  
 
Minäpä esitän teille kysymyksen. Näette mehiläispesän – mehiläisten pesän ja mehiläiset pörräävät ympärillä. Ette pidä kaikesta tuosta vapaudesta pörrätä, tulla ja mennä, joten otatte jättikepin, seisotte pesän edessä ja lyötte sitä. Pidättekö sitä fiksuna? [Kryonin naurua] Juuri niin on tapahtunut! Eikä vain tämä, vaan se tapahtuu uudestaan. Pimeä armeija on toimimaton. Se ei näe, mitä on tulossa, sillä se jatkaa mehiläispesän lyömistä, ja se tekee tätä ympäri maailmaa. Se ei ymmärrä, että joka kerta tehdessään tämän, se paljastaa, mitä se on, ja yhdistää mehiläisiä. Se kuitenkin uskoo saavansa mehiläiset pelkäämään! Ne eivät tule ulos, vaan pysyvät sisällä ja pelkäävät sitä – toimimatonta.
 
Ei enää aidalla istumista
 
Annoimme teille toisen profetian vuosia sitten. Kukaan ei voi enää odotella uudessa energiassa. Ei ole hallitusta, joka voi istua katselemassa, koska kaikki ovat mukana. Niiden on tehtävä päätös, taistellaanko pimeyttä vastaan vai ei. Ja jos ne eivät taistele pimeyttä vastaan, ne ovat sitten alttiita pimeälle armeijalle. Kerroimme teille tämän informaation vuosia sitten. Kaikki hallitukset tällä planeetalla ovat lopulta mukana pimeän armeijan eliminoimisessa. Niinpä silloin kun pimeä armeija lyö mehiläispesää, ne jotka ovat istuneet aidalla, vedetään alas, ja he näkevät valon ja pimeyden ja heidän on tehtävä päätös. Pimeä armeija kylvää omilla teoillaan omaa tuhoaan. Se ei ymmärrä valoa. Se ymmärtää vain yhden asian: pelko. Tämä edustaa hyvin vanhaa energiaa. Se menee näin: "Jos voit saada ihmiset pelkäämään, voitat minkä tahansa taistelun." Tämä on vanhan energian tietoisuus ja siinä on totuus, jos olet uhri. Jos olet valon välittäjä, se ei vaikuta sinuun. Tiedät paremmin.
 
Rahoitus on pimeyden moottoriöljy
 
Planeetalla kaikkien on lähdettävä pois aidalta, jotta pimeä armeija voidaan eliminoida. Olemme kertoneet teille aiemmin, miten se tehdään. Ja poliitikot pyörittelevät silmiään. Hallituksessa ne jotka tietävät, miten asiat toimivat, pyörittelevät silmiään. Voitte eliminoida pimeän armeijan ilman kuolemia. Voitte ottaa siltä pois juuri sen asian, minkä se pelkää menettävänsä. Raha! Miten pimeä armeija toimii, jos se ei pysty syömään? Miten se toimii, kun sillä ei ole aseita? Takaan teille, että pimeän armeijan pimeimmätkin jäsenet menevät kotiin, jos heitä ei ruokita, tai heitä ei ole kukaan organisoimassa, koska johtajilla on nälkä ja he lähtevät.
 
"Se on mahdotonta", jotkut sanovat. "Rahaa tulee tuntemattomista lähteistä", he sanovat. Minäpä kerron teille jotain. Ei, ei tule. Se tulee hyvin tunnetuista lähteistä. Suuri osa siitä tulee valloitetun maan resursseista, mutta ei kaikki. Se alkaa menettää pian maataan, joten se tarvitsee rahoitusta lisää. Jos sen tulolähteet paljastettaisiin täysin – on niitä kuuntelemassa, joiden täytyy kuulla tämä – jos sen tuloresurssit paljastettaisiin täysin, sillä olisi suuri merkitys suurelle yleisölle, joka järkyttyisi.
 
Puhutaanpa poliitikoista. Istutte säännöllisesti pöydässä niiden kanssa, jotka ovat muista maista ja jotka ovat liittolaisia. He hymyilevät teille rahoittaessaan pimeää puolta. Tehdäänhän sodalla rahaa! Tämä on ollut tapana vuosia. Mutta tämä ei kestä pitkään. Poliitikko, kun saadaan selville, että tiesit tästä, sinua pidetään vastuussa. Et tehnyt mitään sille.
 
Haluan puhua amerikkalaisille, koska kumppanini [Lee] on amerikkalainen. Kerron teille jotain nyt, ettekä te usko sitä. Monet kovalla työllä ansaituista verovaroistanne löytävät tiensä pimeälle armeijalle! Ja hallituksessanne on niitä, jotka tietävät. Annan teille muutaman sanan vastauksen siihen, mitä tehdä asialle: kansainvälinen läpinäkyvä rikostekninen kirjapito. Kansainvälinen läpinäkyvä rikostekninen kirjanpito! On aika siivota pimeyden rahoitus ja tappaa se kyky sotia.***
 
Minulla on varoitus jokaiselle johdossa, joka tietää, mistä rahaa tulee, ja joka ei tee mitään asialle. Johtonne päivät ovat luetut. Valo paljastaa sen ja häviätte. Miksette menisi aidan oikealla puolelle nyt?
 
Onko tämä liian ylevämielistä? Onko tämä liian yksinkertaista? Ajatella, että maailma voisi yhdistyä ja vetää maton pimeyden alta ja sen rahakotelon, missä se on – voisiko tämä todella tapahtua? Pitäkää silmällä villikorttia! [Kryon naureskelee taas]
 
Jos tekisitte tämän, muuttaisiko se sellaisia hyökkäyksiä, joka oli Pariisissa? Sehän ei ollut lainkaan armeija, vaan muutamia. Vastaus on "kyllä" – sillä nuo muutama vastaavat monille ja heitä koulutti monet. He näkivät nuo monet vakiintuneena ytimenä, josta käsin toimia. Ilman ydintä ei ole tarkoitusta. Muutamat ovat omillaan, ilmaan mitään taustatukea.
 
Se on teidän tehtävänne, jotka kuuntelette – ei tässä huoneessa olevien. Ne jotka kuuntelevat ja lukevat myöhemmin, eivät ehkä edes ole kiinnostuneita Kryonista tai kanavoinnista, mutta he kuulevat tämän ja tietävät, että olen oikeassa. Tämä ei ole synkkä viesti. Tämä on valoviesti! Alku on täällä. Asiat muuttuvat. Näette muutosta juuri tällä hetkellä.
 
Tulee päivä, jolloin ette enää koskaan näe tätä tapahtuvan, näitä pahuuden organisoituja ryhmiä. Tämä on iloinen viesti, joka minulla on teille tänään. Historia muistaa nämä ajat, kun maalima lopulta yhdistyy ja oivaltaa, minne se oli menossa. Nyt on vaikeaa. Se muuttaa olemassaolomallia. Elämät, hallitukset ja yritykset alkavat ymmärtää, että taistelu on täällä ja ne voivat voittaa sen. Mikä on reaktionne?
 
Haluan teidän onnittelevan, rakastavan ja ymmärtävän niitä, jotka menetettiin eilen [Pariisissa]. Olen sanonut tämän aiemmin: he ovat nyt minun puolellani verhoa. Heillä on kaikki ok. He katsovat nyt teitä ja – olemme käyttäneet tätä fraasia aiemmin – sanovat: "Teimme oman osuutemme. Tehkää te nyt omanne." He palaavat tälle planeetalle – jokainen – ja osallistuvat siihen kauniiseen valoon, jota luotte tänä muutosaikana planeetallanne.
 
Uskokaa minua, loppu on jo tapahtunut. Tämä on alku.
 
Olen rakastunut ihmiskuntaan sen vuoksi, mitä olen nähnyt teidän tekevän.
 
Ja niin se on.
 
Kryon
 
 
*Kryon: Pimeyden ja valon uudelleenkalibrointi, helmikuu 2012, San Antonio
 
**Kryon: Paljastuksia pimeydestä, lokakuu 2014, Philadelphia
 
*** https://petitions.whitehouse.gov/petition/create-international-transparent-forensic-accounting-system-end-all-funding-terrorist-groups-isisisisil 

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.