KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE
 
Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)
22.12. – 29.12.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 

Kysymys:
Mestarit, menetin biologisen isäni viime vuonna eikä hän käyttäytynyt kertaakaan niin, että hän rakastaisi minua. Ennen hänen siirtymistään henkimaailmaan tein kaiken hänen "hygieniatyönsä" hyvästä sydämestä. Hän ei sanonut yhtään kannustavaa sanaa minulle ja haluan tietää miksi. Miksi hän kohteli minua huonosti, vaikka hän tietää jopa olevansa vastuussa kroonisesta keuhkoputkentulehduksestani – en vain voi unohtaa sitä? En ole tyytyväinen edesmenneeseen isääni. –Lucky, Nigeria
 
Vastaus:
Olet luetellut monta elämänoppituntia, jotka valitsit tähän inkarnaatioon. Halusit käsitellä erityyppistä rakkautta, pettämistä, itsearvostuksen puutetta ja tarvetta olla tarvittu, saada tunnustusta siitä, kuka olet, kyetä antamaan anteeksi itsellesi ja muille sekä ymmärtää, että jokainen sielu tekee omat valintansa.
 
Isäsi oli elämässään mies, joka pelkäsi kaikkia ja kaikkea. Hän esitti olevansa ohjaksissa, mutta etäinen ympärillään oleville. Hän esti toisia saamasta itsensä mukaan keskusteluun, jonka hän tunsi tuovan esiin pelkonsa. Hän pelkäsi myös sinun itseluottamustasi ja suorapuheisuuttasi. Hän seisoi isyysmuurin takana omaksuen ylemmyys- ja kontrolliasenteen.
 
Isäsi ei osannut keskustella toisten kanssa, erityisesti niiden joita hän piti itseään parempana. Hän tunsi, että jos hän näyttäisi olevan piittaamatta ihmisistä, nämä jättäisivät rauhaan. Tämä oli hänen ensimmäisiä elämiään ihmismuodossa ja hän työsti hyvin yksinkertaisia oppitunteja – pelko, epävarmuus ja rakkaudettomuus.
 
Hän ei osannut olla isä, joten hän astui pois roolistaan ja katseli vain etäältä. Hänen sielunsa ei tahallaan satuttanut sinua, vaan antoi sinun kokea valitsemiasi oppitunteja. Tunsit hänen kyvyttömyytensä rakastaa ja vaihtoehtoinasi oli vihata häntä sen vuoksi, tietää, että se oli yksin hänen oppituntinsa tai tutkia, mitä rakkaus on. Nähdessäsi rakkauden energiana, joka on ei-fyysisessä muodossa kaikkia varten ja johon kaikki palaavat jättäessään kehonsa, voisit rakastaa itseäsi ja hänen sieluaan tämän epämukavan maatehtävän valitsemisen vuoksi.
 
Sinun täytyy vielä työstää anteeksianto-oppituntiesi ymmärtämistä – hänelle hänen ihmistapansa käyttäytyä ja itsellesi se, että pidit kiinni tästä negatiivisuudesta niin kauan. Pettämistunteesi oli vain sitä, ettei hän työstänyt elämänoppituntejaan, mikä antoi sinulle tunteen merkityksettömyydestä ja arvottomuudesta. Tiedät, että se ei ole totta, ja nuo tunteet häipyvät heti, kun et enää samaistu niihin.
 
Kysymys:
Mestarit, olimme sulhaseni kanssa hiljattain vakavassa yliajo-onnettomuudessa muuttaessamme. Se oli hyvin pelottavaa ja olimme onnekkaita pysyessämme hengissä. Ennen onnettomuutta sulhaseni näki useita unia, jotka näyttivät jonkinlaisilta varoituksilta. Minulla oli intuitiivinen tunne, ettei meidän ollut oikea aika muuttaa, mutta en kuunnellut tuota tunnetta. Onnettomuudesta saakka on tuntunut vähän eksyneeltä, hämmentyneeltä ja syylliseltä sen vuoksi, etten kunnioittanut intuitiotani, vaikka tiedän, ettei syyllisyyden tunteminen ole rakentavaa. Tämän lisäksi, vaikka olen yrittänyt pysyä positiivisena, hän ja minä olemme riidelleet usein ja olen surullinen. Mestarit, onko teillä mitään opastusta minulle tällä hetkellä? Oliko tämä onnettomuus haastava oppitunti intuitiooni luottamisessa? –Alison, USA
 
Vastaus:
Kaikki oppituntisi ovat tiedon keräämiseen elämästä ja itsestäsi. Mikään ei ole oikein tai väärin – kaikki pelkästään auttaa sen määrittelemisessä, miten käsittelet seuraavan harjoituksen ja tarvitseeko sinun toistaa tapahtuma. Tässä tapahtumasarjassa – hänellä ja sinulla – oli kyse luottamisesta itseensä ja sen tietämisestä, että on enemmän kuin vain fyysinen keho.
 
Käytte kumpikin läpi itsenne epäilemisen jaksoa, koska tunnistatte, että sivuutitte saamanne ennakkovaroitukset. Kumpikin teistä tuntee vähän syyllisyyttä toisen saattamisesta vaaraan. Nämä epäilyt ovat merkkejä käsittelemättömistä oppitunneista. Oppitunnit esitetään aina negatiivisina, joten valintanne on jäädä siihen tai siirtää kaikki positiiviseen energiaan. Suru, epätoivo, masennus ja syyllisyys ovat perustunteita, jotka jäävät, kunnes valitsette muita, toivottavasti toivon ja rakkauden positiivisessa energiassa.
 
Yksi edessäsi oleva päätilanne tässä on, että sinun täytyy elää hetkessä ja tiedostaa aina, mitä on välittömästi ympärilläsi. Älä elä onnettomuutta uudelleen, tai yritä nähdä, mitä olisit voinut tehdä eri tavalla. Ole tässä ja nyt ja ole vuorovaikutuksessa läsnä olevan hetken kanssa. Et voi muuttaa menneisyyttä, et voi ennustaa tulevaisuutta, mutta voit työskennellä läsnä olevan hetken kanssa ja valita, miten siirtyä eteenpäin.
 
Kommunikointi määrittelemättä syytä tai vikaa on erittäin tärkeää tällä hetkellä suhteenne säilyttämiselle. Teidän kummankin täytyy päättää aloittaa loppuelämänne tästä päivästä eteenpäin.
 
Kysymys:
Mestarit, minulla on ystävä, jonka kanssa minulla on erityislaatuinen yhteys. Olemme kumpikin naisia eikä siihen liity seksuaalienergiaa. Kun tapaamme toisemme, tunnumme välittömästi olevan hurrikaanissa tai jossain, ja olemme kaikessa HYVIN inspiroituneita ja syvällä ja ymmärrämme toisiamme täydellisesti. Kun olen hänen kanssaan, kaikesta tulee erittäin selkeää ja kevyttä kummallekin meistä ja inspiroimme toisiamme, mutta jälkeenpäin se saattaa tuntua minusta unelta. Haluaisin tietää, mikä tämän merkitys on – se on hyvin erilainen kuin mikään muu suhde tai ystävyys koskaan. Miten voin tuoda tämän inspiraation ja selkeyden elämääni ilman häntä? –Maarit, Suomi
 
Vastaus:
Tämä nainen on sieluryhmäsi erittäin läheinen jäsen. Olette viettäneet paljon aikaa yhdessä maan päällä ja on muita kertoja, jolloin toinen teistä on toiminut henkioppaana toiselle, joka päätti inkarnoitua. Kun olette toistenne kanssa, se energiataso jonka kykenette saavuttamaan, tulee automaattisesti ja olette toisessa ulottuvuudessa.
 
Tämä ei liity mitenkään fyysisiin ihmiskehoihinne, vaan ainoastaan sielujenne yhteisolemukseen. Olette kumpikin, kuten kaikki sielut, osa Lähde-energiaa ja voitte käyttää tuota energiaa ollaksenne kaikkivoimaisia, suurenmoisia, tietäviä ja luovia. Noiden energioiden tuomiseksi tietoisuuteesi ilman ystäväsi läsnäoloa, sinun täytyy käydä läpi tiedostamisaskeleita.
 
Kaikki sielut tulevat maan päälle tarkoituksenaan tietää, keitä he oikeasti ovat ja mitä heidän kykynsä ja voimansa voivat antaa heille. Sinun täytyy ensin hyväksyä, että sisällät Lähde-energiaa. Seuraavaksi sinun täytyy uskoa, että voit käyttää tuota energiaa tahdonalaisesti. Seuraavaksi siirryt uskomisesta sen tietämiseen, että voit käyttää tuota energiaa. Sitten alat käyttää kykyjä, joita tiedät itselläsi olevan, sen saavuttamiseen, mitä haluat. Lopuksi sinusta tulee tuo energia ja kykenet tekemään, mitä haluat, sielukumppanisi tarvitsematta olla läsnä.
 
Usko itseesi tietäen, että osaat ilmentää ja luoda, ja luottamus itseesi eteenpäin siirtymiseksi on ratkaisu, jota etsit. Tuo kyky on aina sisälläsi. Yhdisty siihen ja käytä sitten aikomustasi sen ottamiseksi käyttöön.
 
Kysymys:
Mestarit, henkemme ovat selvästi etsimässä täällä valaistumista, mutta mitä yhteiskunnan hylkiöt oppivat? Murhaajat, pedofiilit, raiskaajat ja kaikki muut yhteiskunnan "pedot". Ovatko he tuskakatalyyttejä meille muille? Miten kukaan henki voi suunnitella kokevansa tämän, kun se aiheuttaa toisille niin paljon tuskaa ja he ovat hylkiöitä omassa sieluryhmässään? Miten he voittavat ne tarpeet, jotka ovat heille yhtä välttämättömiä ja kontrolloimattomia kuin hengittäminen toisille? Mitä he oppivat, jos he eivät voi koskaan olla itsensä, jos he haluavat oppia ja kehittyä? Elämä ikätovereiden ehdottomasti torjumana ja vihaamana! Voisiko tämä olla perimmäisen tuskakokemus? –Warne, Uusi-Seelanti
 
Vastaus:
Valaistuminen täytyy määritellä, jotta kysymykseesi voidaan vastata. Jokainen sielu tulee ihmiskehoon voidakseen selvittää ne oppitunnit, jotka se valitsi ennen tulemistaan Maan kaksinaisuuteen. Elämänoppituntien ymmärtäminen ja viisauden saaminen niistä on valaistumista, mutta sitä ei ehkä täysin ymmärretä, ennen kuin sielu on palannut Kotiin.
 
Sana "valaistuminen" on yhtä kuin viisaus – jonkin sellaisen ihmisoppitunnin kaikkien puolien täydellinen tunteminen, kuin pelko, viha, syyllisyys, hyväksikäyttö jne., sekä positiivisista että negatiivisista kulmista. Kaikki oppitunnit esitellään negatiivisuudessa, jotta yksilö voi selvittää kokemuksen ja päättää joko sallia sen jatkua tai kääntää sen positiiviseksi kokemukseksi.
 
Jokainen matka on soolomatka. Kukaan ei anna jonkun toisen määritellä, mitä oppia, ellei se ole osa itseluottamusoppituntia. Esimerkiksi vihasta oppimiseksi täytyy ensin löytää, mitä viha on. Täytyy tuntea vihaa. Täytyy vihata toisia. Täytyy tehdä valinta siitä, mitä haluaa osaksi todellisuuttaan.
 
Sielut eivät mieti, miten niiden teot vaikuttavat toisiin. Ne eivät ole huolissaan siitä, mitä toiset ajattelevat. Ne haluavat vain suorittaa oppimis- ja ymmärtämistehtävänsä. Ne jotka halveksivat aikalaisia, työstävät tuomitsemisen ja egoajattelun oppitunteja. Henkimaailmassa mikään ei ole oikein tai väärin.
 
Muista: ihmiskokemuksen aikana ihmiset voivat loukkaantua vain, jos he sallivat toisten tekojen vahingoittaa itseään. He tekevät tämän osana oppituntia, johon he haluavat itse ryhtyä. Mitään ei tapahdu sattumalta ja kaikki kietoutuu yhteen osallisten haluamien oppituntien aikaansaamiseksi. Evoluutio ei ole selvää, ennen kuin koe (elämä) on suoritettu.
 
Kysymys:
Mestarit, miten edistyneitä Abrahamin opetukset ilmentämisestä ovat, asteikolla yhdestä kymmeneen (kanavansa Esther ja Jerry Hicksin kautta)? Opetukset keskittyvät kuvittelemiseen ja pääsemiseen pyörteeseen, jossa harmonisoidaan värähtely siihen, mitä halutaan, ja sitten se mihin voidaan harmonisoitua, ilmentyy itselle. Onko tämä liian pelkistettyä ja häilyy hallusinaation rajalla? Mitkä ovat kolme päätekijää, jotka määräävät, voiko kuvittelemamme todellisuus toteutua fyysiselle 3D-maapallolle? Sanotaan, että jos kuvittelen itseni Keira Knightleyn näköiseksi, muistutanko lopulta häntä fyysisesti? –Ardas, Singapore
 
Vastaus:
Pyydät meitä arvostelemaan – mitä emme tee. Planeetalla on monia kanavoijia, jotka tuovat informaatiota meidän maailmastamme teille. Jotkut tekevät sen hyvin yleistasolla niille, jotka ovat tietämättömiä omista kyvyistään, ja jotkut tekevät sen auttaakseen sieluja muistamaan, keitä he ovat ja mitä he voivat saada aikaan.
 
Kaikki sielut ovat Lähde-energian osia ja niillä on samat voimat ja kyvyt. Ihmisten suurin ongelma on hyväksyä, että heillä on ydinolemukselleen luontaisia kykyjä. Olette kaikkivoimaisia, kaikkitietäviä, suurenmoisia ja kaiken luovia. Hyväksytkö, että olet? Uskotko, että voit käyttää näitä kykyjä todellisuutesi muokkaamiseksi sopimaan toiveisiisi? Oletko alkanut käyttää voimiasi saavuttaaksesi unelmasi? Jos olet, niin tiedät, että kaikki nämä asiat ovat mahdollisia.
 
Kaikilla sieluilla on täysi valinnanvapaus kokea, mitä haluavat. Ensimmäinen syy kaikkien sielujen inkarnoitumiselle kehoon maan päälle on oppia tiettyjä oppitunteja, joita ne haluaisivat käsitellä. Sitten kun ne ovat oppineet nämä oppitunnit, ne saattavat työskennellä tullakseen tietoiseksi todellisesta ydinolemuksestaan ja siihen liittyvästä voimasta.
 
Luottamus itseesi ja kykyihisi määrittää, mitä tuot todellisuuteesi. Kenenkään oppitunti ei ole koskaan ollut tulla maapallolle matkimaan toisen planeetalla jo olevan elämää. Sinulla on todellakin taito projisoida kuva mielikuvituksestasi, mutta se ei toisi mukanaan sen elämänkokemuksia, jonka kuvan varastat.
 
Ilmentämisprosessia käytetään tavallisesti antamaan sieluille ympäristö oppia, keitä ne ovat ja mitä työtä he voivat tehdä. Tätä kykyä voivat käyttää ainoastaan ne, jotka ovat saaneet itsearvostusta ja itseluottamusta, karttaen samalla negatiivisuutta elääkseen positiivisessa ja ehdottomasti rakastavassa energiassa. Työstä tuon tilan saavuttamista ja voit tehdä mitä tahansa.
 
Kysymys:
Mestarit, voisitteko valaista Euroopan suurta pakolaisongelmaa? Miksi se tapahtuu (henkisessä mielessä)? Olen huolissani siitä, että eurooppalaiset ihmiset tulevat levottomiksi, ja on paljon vihjeitä samankaltaisesta vihasta pakolaisia kohtaan, jota juutalaisiin kohdistui toisen maailmansodan aikana. Negatiivinen ilmapiiri surettaa ja on vähän pelottava. –Sini, Suomi
 
Ja vastaavasti:
 
Mestarit, olen hämmentynyt ja huolissani väkivallan lisääntymisestä, jota organisoivat jotkut muslimiuskon seuraajista. Onko tämä sellainen tapahtuma, jonka pystymme ymmärtämään vasta, kun paljon aikaa on kulunut ja olemme oppineet sen oppitunnit? –Vivienne, Englanti
 
Vastaus:
Monia asioita tapahtuu maapallolla tänä aikana. Ihmiset tietävät niistä vaivattoman kommunikoinnin vuoksi enemmän kuin koskaan ennen historiassanne. Tämän tiedon täsmällisyys vaihtelee raportoijien ja sen mukaan, miten sensaatiomaista raportoinnista halutaan tehdä.
 
Planeetalla on sama määrä negatiivisia ja positiivisia energioita. Putkahtaa esiin heräämis- ja valaistumissaarekkeita, jotka ovat melkein täysin positiivisia. Tämä sallii negatiivisen energian kerääntyä toisiin paikkoihin ja kukoistaa.
 
Negatiivisia energia-alueita pitävät kasassa ihmisryhmät, jotka näkevät itsensä joko maailman pelastajina (tai ainakin oman uskomusjärjestelmänsä) tai planeetan pelastuksen puolestapuhujina. On myös niitä, jotka tuntevat itseään vainotun, ja he etsivät kostoa ihmistensä, maansa tai uskontonsa puolesta.
 
Niiden liikkuminen jotka huomaavat, etteivät voi enää elää aiemmassa kotimaassaan, koska se ei ole turvallista, jatkuu niin kauan, kun on niitä, jotka pakottavat omia uskomuksiaan toisille. Jotkut toisinajattelijat huomaavat helpoksi piiloutua näiden pakolaisten joukkoon ja muuttaa alueille, joita he haluavat häiritä.
 
Tämä on toistuva kierre planeetalla. Joka sodan jälkeen ideologit ovat käyttäneet hyödykseen kaaosta. Jokaisessa edellä mainitussa ryhmässä on sieluja, jotka ovat valinneet erilaisia rooleja, joita nykyolosuhteet sallivat. Voit jäädä kiinni tilanteen kolmannen ulottuvuuden paniikkiin tai tulla tarkkailijaksi. Ole tapahtumien silminnäkijä ja lähetä aikomus, että jokainen sielu kokee sen, mitä se tarvitsee sielumatkallaan.
 

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.