MAAUNELMAT VAATIVAT OMISTAUTUNUTTA ITSERAKKAUTTA

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

11.1.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Niin se on, että valmistaudutte avaamaan olemuksenne seuraavaan siirtymävaiheeseen. Monet teistä ovat huolissaan siitä, etteivät ole vielä luoneet maaturvaunelmaansa. Teette sen, sillä on aika siirtyä eteenpäin.

Tämän ei ole tarkoitus väheksyä maaturvaunelmaanne, vaan informoida teille, että olette siirtyneet monin tavoin Maan ulkopuolelle. Informoitte itsellenne tuon totuuden sitten, kun juhlitte maavalmistumistanne maaturvaunelmanne luomisella.

Maaunelmanne luomiseksi teidän täytyy rakastaa itseänne riittävästi salliaksenne mahdottoman. Nimittäin maaunelmanne ei ole ainoastaan merkki siitä, että olette valmistuneet maaopinnoistanne, vaan myös mahdollisuusmajakka niille, jotka haluavat rakastaa itseään yhtä paljon, kuin kaikki olevainen rakastaa heitä.

Monet teistä pysyvät kiinni maavyyhdessä: "En saa rakastaa itseäni yhtä paljon ja tietenkään enemmän kuin muita." Tietysti te jotka olette luoneet maaunelmanne, tiedätte, että juuri sitä vaaditaan. Syvää sitoutumista itsensä rakastamiseen ja itsestään huolehtimiseen – yli kaiken sitoutumisen toisiin missään muodossa.

Jopa näiden viime sanojen lukeminen saa monet teistä pysähtymään, sillä maatarpeenne laittaa kaikki muut itsenne edelle on niin syvään juurtunut, että itsenne rakastaminen yhtä paljon, kuin rakastatte toisia, tuntuu huonolta, väärältä tai pahuudelta. Ei siksi että se on, vaan koska pysytte sidottuna maamääräyksiin. Ette ole vielä liittyneet universaaliin olemukseenne.

Viimeisen lauseen ei ole tarkoitus nuhdella teitä, vaan muistuttaa, miten tärkeää on oppia todella rakastamaan itseänne. Jos maaunelmanne sisältää toisten pelastamisen ja se tuntuu oikealta olemuksessanne – niin olkoon. Mutta jos tuohon tunteeseen on sidottu "pitäisi", "täytyy" tai jokin muu maa-asenne kuin itserakkaus, pyöritte paikoillanne maaunelmanne luomisen sijasta.

Sallikaa itsellenne muutaman sekunnin nautinto kuvittelemalla, mitä tekisitte, jos teillä olisi rajattomasti rahaa, olisitte unelmienne kumppanin kanssa tai teillä olisi ympärillänne sellaista, mikä antaa teille henkilökohtaista iloa. Tulevatko toiset nopeasti osaksi tuota kuvaa vai palkitsetteko itsenne ensin helyillä, kodilla, romanttisella rakkaudella jne.? Oikea vastaus on, että palkitsette ensin itsenne oikeimmalta tuntuvalla tavalla.

Näettekö, miten olette jatkuvasti sidottu pitäisi-maamääräyksiin. Minun ei pitäisi olla itsekäs. Minun pitäisi ajatella toisia, ennen kuin ostan typeriä helyjä.

Jos jatkatte uskomista noihin viime lauseisiin, ette ole vielä sallineet itsenne astua täysin uuteen "sinuun". Nimittäin on upeaa, että olette niin rakastava toisille – mutta teidät on kasvatettu siihen. Se ei tule sydämestänne – se tulee omatunnostanne, mielestänne. "Mitä toiset ajattelevat, jos palkitsen vain itseni?" Mitä tosiaan?

Tämä käsitys on monien vaikea tajuta, mutta kuten millä tahansa jatkumolla teidän täytyy siirtyä sen vastapäähän, mihin olette keskittyneet aiemmin, löytääksenne keskikohdan. Sen tekeminen ei ole itsekkäämpää tai erilaista kuin kieltäytyminen huolehtijan tai uhrin roolista, minkä selvititte aiemmin etsiessänne uutta "sinua".

On aika asettaa itsenne eteen keskelle. Niin tulette tekemään. Ja kun teette sen, luotte maaunelmanne ja olette täysin valmistautunut siirtymään seuraavaan siirtymävaiheeseenne.

Miksi toiset todellakaan seuraisivat johdollanne, jos maaunelmanne luominen olisi pelkästään toistoa siitä, mitä on jo saatavilla 3D-maapallolla?

Maaunelmanne luomisen on tarkoitus olla uutta, raikasta, hauskaa ja yllättävää. Tarpeeksi yllättävää, että toiset huomaavat. Ja niin tulee olemaan.

Nimittäin sitten kun uskallatte rakastaa itseänne riittävästi luodaksenne kuin pieni lapsi, joka välittää vähän siitä, mitä toiset haluavat tai tarvitsevat, ajatuksena vain ilo ja hauskuus, siirrytte seuraavaan siirtymävaiheeseenne.

Seuraavassa vaiheessanne on kyse uskalluksesta rakastaa itseänne riittävästi tutkiaksenne niitä alueita, jotka eivät ole maaolemustanne ja jotka antavat teille iloa ja universumeille lisää informaatiota – ns. paljon suuremman akaasisen tiedoston.

Tällainen ajatus ei tunnu niin vaikealta, eihän? Mutta toisaalta ei tuntunut sekään, että oppii rakastamaan itseään täysin, ennen kuin yrititte tehdä sen. Nimittäin seuraava vaiheenne vaatii täydellistä vapautta toisista huolehtimisesta, kenenkään pelastamisesta ja olemisesta toisten tarpeiden tai halujen uhri. Täydellistä vapautta teille. Ja tämä tapahtuu vain, jos rakastatte itseänne täysin.

Olemme siis palanneet itsenne täydellisen rakastamisen perusperiaatteeseen, kaiken sen perustaan, mitä olette ja tulette olemaan ikuisesti.

Olkaa vain koko itserakkautenne loistossa. Ette ole itsekäs. Ette ole paha. Palaatte pelkästään lapsuutenne kuvaan luomisesta pelkän luomisen vuoksi – ei kenkään muun. Ja niin se on. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.