TAMMIKUUN 2016 ENERGIARAPORTTI
 
Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Tammikuu 2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olen todella iloinen, että vuosi 2015 on ohi. Monin tavoin se oli erittäin vaikea vuosi, vaikkei minulla ollut monia terveys- ja muita haasteita, joita on ollut aiempina vuosina. Mutta luulen, että vuodesta 2015 teki vaikean odottaminen, väärät lähdöt ja usko, että "tämä" tulee olemaan eikä sitten tullutkaan. Se oli kuin väärä hälytys synnytykseen – menit sairaalaan ja palasit vain kotiin, koska ei ollut vielä aika. Nyt on aika ja ennen kuin lähdemme tukahdutetun energian syöksykierteeseen, Merkurius perääntyy tässä kuussa ja niin myös Jupiter, joten voimme ryhtyä toimeen, mutta se voi olla enemmän sisäistä kuin ulkoista. Ja se on ok, koska on helpompaa ryhtyä toimeen oikein valmistautuneena, kuin yrittää ryhtyä siihen, kun ei ole vielä valmis.
 
Tavalliset Merkuriuksen perääntymisvaroitukset ovat paikallaan: tarkista kaksi kertaa viestinä, jätä vähän ylimääräistä aikaa matkaviivästyksiä varten, ajattele ennen kuin puhut, katso ennen kuin ryhdyt toimeen, älä aloita uusia projekteja ja ole tietoinen liikkeistäsi. Perääntyvä Merkurius tunnetaan siitä, että lasket avaimet kädestäsi ja sitten etsit niitä tunnin, koska puhuit puhelimeen tai ajattelit huomista etkä kiinnittänyt huomiota, minne panit avaimesi. Sellaiset sanat sopivat Merkuriuksen perääntymiseen kuin harkitse uudelleen, päästä irti, rentoudu, kertaa, tarkastele uudelleen, täydennä, palaudu, virkisty ja toista. Kiireisessä elämässä teemme usein asioita tavanomaisesti, ei tietoisen aikomuksen kera ja Merkuriuksen perääntyminen tuo nuo asiat huomiomme piiriin.
 
Jupiter alkaa perääntyä 7.1. ja se on tärkeä toimija muutaman kuukauden – kesäkuuhun saakka. Tämä on pikakarmaa hopealautasella niille, jotka luulevat, etteivät henkiset lait päde heihin. Kun Jupiter on Neitsyessä, hyvin henkisessä paikassa, lähestyen myös Neitsyessä olevaa pohjoissolmu ja ollen neliössä Saturnukseen Jousimiehessä (Jupiterin merkki) ja oppositiossa Neptunukseen, tämä ei ole aineellisen ja henkisen välistä sotaa, vaan henkisen lain määräämistä maailmassa, ja sitä ohjaavat sisään "hiljaiset", ne jotka ovat itsetietoisia. Pelastava armomme on, että ne ovat kaikki enimmäkseen hyödyllisessä ja suotuisassa kulmassa Plutoon, vaikka Uranuksen ja Pluton neliö vaikuttaa edelleen. Ne joita karmabumerangit lähestyvät, harkitsevat ehkä kirkossa käyntiä joka päivä muutaman kuukauden. Mutta meidän ei tarvitse mennä niin äärimmäisyyksiin – riittää, kun muistamme oman energeettisen yhdenmukaisuutemme, pysymme korkeimmissa taajuuksissamme ja pidämme aikomuksemme vahvoina.
 
Odottamisen ja monien pettymisten vuosien jälkeen, erityisesti siinä ei-tapahtumassa, jollaiseksi vuosi 2012 osoittautui, olemme vähän kyllästynyt nyt – mutta onko se totta? Paljon on tapahtunut taustalla ja se on järjestänyt olosuhteet sille, että 2016 on mahtava vuosi. Miten paljon olet oppinut vuoden 2012 jälkeen ja miten erilainen elämäsi on nyt? Mitä työkaluja olet oppinut, joita voit käyttää luodaksesi "rikkaan, onnellisen ja menestyvän" elämän nyt? Tässä ei ole kyse rahan, lisäasioiden ja hienon työpaikan tai tittelin saamisesta. Siinä on kyse jumalaisesta vauraudesta, rajattomasta ilosta ja jännittävistä saavutuksista. Vuoden 2016 teema on energeettinen yhdenmukaisuus ja tuohon paikkaan pääsemiseksi meidän täytyy oppia kävelemään integroituneena, ennen kuin voimme liidellä lupaukseen moniulotteisesta elämisestä.
 
Tammikuu on kuukausi 1, vuodessa 9 (2+0+1+6) ja sen värähtely on 10, uudet alut jotka rakentuvat menneisyyden loppumisille ja päätöksille. Numero 9 kirjoitetaan ympyränä ja viivana, 0 ja 1. 0 on ei-mitään, joka edustaa kaikkea, ja 1 on toimintaa ja liikettä. 1 ja 0 ovat tietokoneohjelmoinnin perustekijöitä, kaksi pientä komentoa jotka tekevät teknologiamaailmastamme mahdollisen – kaikki teknologia rakentuu 1:lle ja 0:lle. Meillä täytyy olla yhdenmukaisuutta, jota edustaa 0:n kokonaisuus, ennen kuin voimme ottaa vastaan 1:n toimintakutsun. Joskus meillä on houkutusta käyttää 1:tä, toimintaa, keppinä lyömään 0 alistuvaksi, mutta se ei hyödytä meitä mitenkään, kuten olemme jo oppineet.
 
Vaikka Merkuriuksen perääntyminen voi ehdottaa, että otamme rennosti tammikuussa, älä sivuuta pikkumerkkejä, jotka valmistelevat sinua toimintaan. Tunsin, että minun täytyi olla tehokkaampi eikä energia virrannut toimistossani. Ja sitten minun täytyi korjata puhelimeni, joka lakkasi toimimasta. Siirtäessäni työpöytää selvittääkseni, mikä puhelimessa oli vikana – kun se oli mystisesti irronnut seinästä – päätin siirtää toimistoni huonekalut ympäri, ja se on paljon parempi layout, jossa on harmonisempi energiavirta. Voit odottaa tällaisia oivalluksia tammikuussa, joten käytä ne hyödyksi. Meillä on koko vuosi toteuttaa unelmat ja tavoitteet, jotka laitamme liikkeeseen nyt. Ja meidän täytyy oppia kävelemään, ennen kuin voimme lentää, joten selvitetään, miten suuret siipemme ovat. Luulen, että tarvitsemme niitä melko pian.
 
Upeaa kuukautta.
 
----------- 

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen. 

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.