YHTEYS JA VUOSITUHANNEN MUUTOS 


Valon veljeskuntaa kanavoinut Edna G. Frankel (<http://www.reconnections.net>www.beyondreiki.com) 
Elokuu 2009 
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine 

Tervehdys Valon veljeskunnalta, rakkaat ystävät. Lisääntyvän stressin ja ahdistuksen aikoina tietäkää näinä kaikilla tasoilla - fyysinen, tunne, mentaalinen ja henkinen (FTMH) - että olette yhtä ja kaikki rakastettuja. Henki hurraa teille päivän joka hetki ja tyynnyttelee teitä yöllä, kun nukutte. Olemme kirjoittaneet teille vuosituhannen vaihteesta saakka, neuvoneet teitä pitämään huolta itsestänne, syömään hyvin, nukkumaan pitkään ja juomaan paljon vettä. Olemme tuoneet Circle of Gracen, yksinkertaisen meditaation, joka opettaa teille, miten puhdistetaan kehonne sisäisestä paineesta, niin että uusi ja puhdas energiapolttoaine voi tulla FTMH-kerroksiinne. 

Näemme fyysisen kehonne tämän nelikerroksisen tiheän eetterikehonne sisäytimenä. Kehossanne on hermojärjestelmä, mikä on aurameridiaanienne fyysinen ilmentymä. Kyllä, puhdistaessanne toisen puhdistatte kummatkin! Siksi olemme viitanneet kehoonne vitsaillen tunne-, mentaalisen ja henkisen kerroksen "energeettisenä roskakorina". 

Ihmiskehonne on uskomattomasti suunniteltu - eikö siinä ole järkeä, että siihen olisi sisään rakennettuna puhdistusmekanismi? Kuten olemme sanoneet aiemmin, Jumala on täydellinen jokaista yksityiskohtaa myöten ja teidät on täydellisesti suunniteltu! Kun sanotte "parantavan rukouksen" ääneen yhdistyäksenne kanssamme hengessä ja sitten menette makuulle meditoimaan leuka rentona, tapahtuu hämmästyttäviä asioita! Jos terveytenne on hyvä, harkitkaa päivittäistä meditointia silti. Stressin poistaminen kehostanne pitää teidät terveenä. Päivittäinen harjoitus auttaa teitä oppimaan rentoutumisen, mikä on oleellista sekä mielen että kehon tasapainolle. Circle of Grace -puhdistus on enemmän kuin fyysistä - se leviää ulospäin ja puhdistaa koko auranne, kerros kerrokselta. Leukanivelenne ovat on/off-kytkin meridiaanivapautukselle. Jos meditoitte jo, niin Jumalan siunausta ja pitäkää vain leukanne rentona tai auki saadaksenne täyden hyödyn vapautuksesta ja helpotuksesta kaikilla tasoilla. 

Vain muistin virkistämiseksi, "parantavan rukouksen" kaksi ensimmäistä riviä ovat yleisiä ha teidän muutettavissanne sopimaan henkilökohtaisiin uskomuksiinne. Kaksi viimeistä riviä pyydämme pitämään kirjoitetun mukaisina antaaksenne meille ja korkeammalle itsellenne luvan olla vuorovaikutuksessa kanssanne fyysisessä ulottuvuudessa. Tämän rukouksen sanominen ääneen on tärkeää, jotta saadaan täydellinen yhteys fyysisen ja ei-fyysisen ulottuvuuden välille. Miksi? Planeettaanne suojaa vapaan tahdon vyöhyke ja äänenne fyysinen värähtely vaaditaan antamaan meille lupa tehdä silta ulottuvuuskuiluun ja työskennellä kanssanne omassa fyysisessä tilassanne. 

Parantava rukous: 

Rakas Isä-Äiti Jumala (tai mikä tahansa perimmäinen energiamuoto, johon uskotte), jumalainen lähde, jumalainen äiti, liittykää minuun tässä parantavassa meditaatiossa. 

Rakkaat ylösnousseet mestarit, oppaat ja enkelit (tai mihin eri energioihin uskotte), liittykää minuun tässä parantavassa meditaatiossa. 

Rakkaat veljet, Valon veljeskunta, liittykää minuun tässä parantavassa meditaatiossa. 

Rakas korkeampi itse, liity minuun tällä pyhällä hetkellä opastamaan ja johtamaan. 

Muistakaa myös, että voitte kutsua meitä mistä tahansa syystä ja missä tahansa tarkoituksessa, mikä on valosta ja valossa. Olette sitten menossa ostoksille, kokeeseen tai odotatte lääkäriin menoa, muuttakaa yllä olevaa rukousta tarpeenne mukaan ja liitymme mielellämme seuraanne! 

Tässä artikkelissa haluaisimme puhua eräästä kielenne sanasta, korostamaan sen todellista merkitystä ja antamaan sille enemmän merkitystä teille. Rakkaat ystävät, tämä sana on "communion" (= (läheinen) yhteys, kanssakäyminen, uskonyhteys, seurakunta, kirkkokunta, ehtoollinen). 

Nyt kun me ja planeetta (kaikki on yhtä) olemme nopeasti lähestymässä vuosituhannen vaihdoksen loppua, yllytämme teitä kutsumaan meitä niin usein, kun voitte - päivin ja öin - auttamaan siinä, mitä teette. On kyse sitten Circle of Gracesta (suosikkikommunikointimuotomme!), shoppailusta, matkustelusta tai istumisesta työpöytänne ääressä, voitte olla jatkuvasti yhteydessä kanssamme vain haluamalla niin olevan. Kyllä, olette nopeasti lähestymässä aikaa, jolloin olette kaikki jatkuvassa yhteydessä Hengen kanssa. Eikö teidän ole aika aloittaa harjoittelu? 

Kuten aiemminkin työssämme, opetamme käyttämällä omaa kieltänne. Tutkitaanpa sanaa "communion". Uskonnollisena terminä se on: 1. Kristillinen sakramentti, joka kunnioittaa Jeesuksen viimeisen illallisen muistoa, missä pappi siunaa leivän ja viinin ja seurakunta nauttii ne. 2. Ehtoollispalvelus mikä sisältää ehtoollissakramentin. 3. Siunattu leipä ja viini, jonka palvojat vastaanottavat ehtoollispalvelussa. Substantiivina "communion" on: 1. läheisyyttä - tunne- ja henkinen läheisyys, 2. yhteys - suhde, 3. uskonnollinen ryhmä - kuten kristityt joilla on omat uskomukset ja harjoitukset, 4. toveruus uskonnollisten ryhmien välillä - yhteinen uskonnollinen identiteetti ja toveruus, erityisesti eri kristillisten uskontokuntien välillä. 

Katsokaa nyt sanaa uudestaan meidän tavallamme: come-union! (= esim. tulkaa yhteen/liittoon) (Naureskelua ja iso halaus!) 

Huomioonottamisen ja myötätunnon, totuuden ja selkeyden liitto/ykseys tuo paljon parannusta planeetallenne muutaman vuoden aikana. Kyllä, kohoavat energiat eivät salli mitään vähempää! Älkää vaipuko epätoivoon kaikesta näkemästänne pimeydestä. Ymmärtäkää, että vaaditaan enemmän valoa saamaan uusia pimeitä asioita tulemaan näkösälle. Ottakaa vastuu siitä, mitä on, sen sijaan että syyttelette toisianne siitä, mitä tai miten tapahtui. Päästäkää irti vanhoista syyllisyyden, syyttelyn ja häpeän tavoista ja etsikää sen sijaan parempia tapoja tehdä asioita! Miten? Teillä on eräs hyvin sopiva sanonta: jakaminen keventää taakkaa! 

Rakkaat valotyöntekijät, tukekaa toinen toisianne, kehittäkää toinen toisianne usein ja muistakaa ottaa aikaa nauttimiseen toinen toisistanne! Kun planeettavärähtelyt voimistuvat, kaikki tunnekuorma, mikä ei näkynyt aiemmassa 3D-elämässänne, tulee aina vain ilmeisemmäksi. Alatte tuntea auranne "tiheyden" uudella tavalla, kun aistinne laajentuvat. Jotkut voivat tuntea väsymystä joka puolella, ikään kuin painovoima olisi lisääntynyt. Toiset voivat tuntea painetta päässään ja jaloissaan, kun heidän hermojärjestelmänsä yrittää puhdistua, mutta poistumisväylä saattaa olla kiinni (kämmen- ja jalkapohjachakrat). Krooniset kohdat vaivaavat useammin, mikä on tukkoisuutta fyysisellä ja/tai auratasolla. Kiinnittäkää huomiota kehonne merkkeihin, rakkaat ystävät, ja saatte tasaisen ja sujuvan muutoskokemuksen! 

Olemme neuvoneet teitä siivoamaan elämänne - sisältä ulospäin, kotoa töihin ja ihmissuhteisiin. Mitä pidempään vastustatte muutosta, sitä kovempia oppitunteja maailmankaikkeus lähettää teille. Ei ole aikaa enää sivuuttamiseen, kieltämiseen tai viivyttelyyn. Mitä enemmän aika nopeutuu, sitä nopeammin oppituntinne ilmentyvät ja sitä kiihkeämmiksi elämän draamat kasvavat. Älkää antako asioiden kasaantua siihen saakka, kunnes kasa kaatuu päällenne! Tämä on yksinkertainen ero siinä, että otatte elämänne hallintaan tai annatte elämän tapahtumien ottaa teidät hallintaan. 

Rakkaat ystävät, oletteko tähän mennessä käsittäneet, että ulkoinen elämänne peilaa sisäistä elämäänne? Kyllä, monet ihmiset sairastuvat - ja hyvin nopeasti! Kaikki tasapainottomuus nousee pintaan puhdistettavaksi. Joissain tapauksissa terveyden etsintä saa teidät muuttamaan elämäänne parempaan suuntaan. Toisissa tapauksissa ulkoisen elämänne harmonisointi - koti, työ ja suhteet - parantavat terveyttänne. Älkää pelätkö muutosten tekemistä älkääkä antako pelon hallita päätöksiänne! Jotkut ihmiset tekevät niin kovasti työtä pysyäkseen paikoillaan, että he menettävät tilaisuuden ilmentää positiivisia muutoksia. Muista aina, rakas lukija, että pelko tukkii kaiken. Pelko estää sinua tekemästä valintoja, ottamasta riskejä ja edistymästä yhtään. Sairastumisen pelko sairastuttaa sinut! Kyllä, luot sitä, mihin keskityt. Älä jää kiinni elämän välttelemiseen, sillä se menee varmasti ohitsesi. 

Monet lähteet ovat kertoneet teille, että aika nopeutuu. Käsitättekö, että olette 12-tuntisessa vuorokaudessa? Toisin ilmaistuna, jokainen tunti menee ohi puolessa tunnissa. Siksi ette pysty tekemään niin paljon kuin ennen. Olkaa kärsivällisiä itsenne kanssa tämän intensiivisen transformaation aikana, rakkaat ystävät. Varmistakaa, että syötte hyvin, juotte paljon vettä ja nukutte - tarvitsette paljon unta ehkäistäksenne vuosituhannen muutoksen heikentävät vaikutukset. Sekä päivittäinen liikunta että jokin päivittäin harjoitus ovat myös tärkeitä jatkuvalle hyvinvoinnillenne. Jonkinlainen päivittäinen puhdistuminen on todella oleellista nyt, päästäksenne eroon kehon liikapaineesta, mitä kutsutaan stressiksi ja kivuksi. Circle of Grace -työssä olemme opettaneet teille, miten keho toimii fyysisellä ja energeettisellä tasolla, miten hermojärjestelmä on suunniteltu vapauttamaan sisäistä painetta tekemään sisällänne tilaa korkeammille energioille. Siivoamalla elämänne ja puhdistamalla kehonne tiheydestä tuette kovasti maailmanlaajuista ihmisten heräämistä. 

Rakas lukija, älä anna ympärilläsi olevien haasteiden lannistaa. Muista, että vuosituhannen vaihtuminen on 25-vuotinen prosessi ja se on melkein ohi! Ajan lentäessä (naureskelua) muutama seuraava vuosi on ohi hyvin nopeasti. Osoitamme suosiotamme teille ja tuemme teitä, jotka teette jo rakennemuutoksia elämässänne. Odotamme innolla loppujen heräävän ja alkavan etsiä korkeampia totuuksia! 

Haluaisimme antaa neuvoja niille valotyöntekijöille, jotka ovat käsillään parantajia. Oletteko huomanneet muutoksia työssänne? Oletteko alkaneet saada "pikkuihmeitä" tapahtumaan? Kun planeetan energiat voimistuvat, parantamisesta tulee voimakkaampaa ja syvempää! Intuitiostanne tulee todellinen opastaja. Ihmiset alkavat todella tuntea, mitä teette, käsittää, miten paljon se auttaa, ja etsiä sitä lisää. Opettakaa kaikille mahdollisille ihmisille Circe of Grace -perusteet. Antakaa heille tämän syntymäoikeuslahja, tieto siitä miten heidän kehonsa puhdistuu luonnostaan unen aikana. Kun he ovat oppineet hallitsemaan tämän helpon meditointitekniikan, työstänne heidän kanssaan tulee tehokkaampaa. Kyllä, kun "putkisto" on puhdas, voitte auttaa heitä rakentamaan uuden ja vahvan terveys- ja selkeysperustan sopusoinnussa korkeampien taajuuksien kanssa. 

Toinen neuvo: jos olette tottuneet syömään lihaa, nyt ei ole oikea aika ryhtyä kasvissyöjäksi! Kehonne tarvitsee ylimääräistä proteiinia sekä maadoittumiseen että ylläpitoon. Riippumatta ruokamieltymyksistänne teidän pitäisi syödä jonkinlaista proteiinia ainakin kahdesti päivässä. Hyvä ja voimakas monivitamiini, jossa on paljon B-vitamiineja, olisi myös hyödyllinen tukemaan rauhasjärjestelmiänne, joita verotetaan rankasti tässä siirtymässä. 

Rakkaat terapeutit, tehdäksenne tätä tärkeää ja oleellista työtä, teidän on puhdistettava toinen toisenne ensin! Miksi sanomme "toinen toisenne" "itsenne" sijasta? Koska teidän täytyy olla puhtaita ja tasapainoisia kanavoidaksenne tulevia voimakkaampia energioita. Ne verottavat teitä uusin tavoin - polttaen kaloreita, vettä ja mineraaleja elimistöstänne. Lisäproteiini auttaa ylläpitämään kestävyytenne. Vesilasillisen juominen (te ja asiakas) ennen hoitoa pitää teidät kummankin hyvin nesteytettynä. Hivenaineet (luonnollisesta liuskeesta tehty tiiviste toimii parhaiten) voitelevat työtänne kuluttamatta kehonne elintärkeitä mineraaleja. Aloittakaa vain yhdellä tipalla aamulla ja sitten lisätkää mukavalle tasolle. Kahdentoista solusuolan homeopaattinen yhdistelmä on myös hyvä tapa ylläpitää elektrolyyttitasapainonne. Muistakaa edetä varovasti - lisätkää vain yksi ravintolisä ruokavalioonne kerralla, jolloin saadessanne mahdollisesti jonkin haitallisen reaktion tiedätte, mihin reagoitte. 

Nämä suositukset ovat yleistietoa. Pitäkää mielessä, etteivät kaikki ravintolisät toimi kaikilla. Seuratkaa kehonne määräyksiä ja löydätte, mikä toimii parhaiten itsellänne. Tärkein neuvomme on: jos olette sairas, teidän ei pitäisi työskennellä kenenkään toisen kanssa. Hoidosta voidaan saada silti jotain hyötyä, mutta se tekee teistä sairaamman! Kun olette sairas, on hyvin vaikeaa työstää itseänne riippumatta siitä, miten paljon luulette tietävänne. Energian liikuttamiseen vaaditaan energiaa! Pyytäkää toista valotyöntekijää auttamaan. Muodostakaa tukiryhmiä, jos voitte. Tavatkaa kerran tai pari kuukaudessa työskennelläksenne toistenne kanssa. Jos ette pysty tapaamaan fyysisesti, voitte tehdä etätyötä tai muodostaa tapaamispaikkoja internetiin. Kerätkää voimanne ja vaihtakaa aikaanne, sillä tarvitsette toinen toisianne tulevina aikoina. 

Kun aistinne laajentuvat ei-fyysisille alueille, alatte nähdä tai tuntea liikapaineen asiakkaan yllä kuin raskaana peittona, joka voidaan kuoria pois kerroksittain. Kyllä, kun energiat voimistuvat, varsinainen työnne tulee helpommaksi! Jollette työstä tiettyä tukosaluetta, muistakaa aloittaa juuresta ja puhdistaa jokainen chakra kruunuun saakka. Miksi? Kuten selitimme Circle of Grace -aineistossa, kehonne puhdistuu luonnostaan ylhäältä alaspäin ja käyttää käsienne ja jalkapohjienne "uloskäyntejä" poistamaan ylimääräistä, kulutettua energiaa. Jos uloskäynnit ovat kiinni, meridiaanijärjestelmä ei pysty tyhjentämään painetta. 

Jos esim. polvissa on tukoksia, keho ei voi puhdistua riittävästi ja kehitätte "kroonisia pisteitä", jotka pysyvät määrättömän ajan. Tai paine pakkautuu tuon polvitukoksen taakse, mikä johtaa lonkka- tai vatsaongelmiin, joilla ei näytä olevan erotettavissa olevaa lähdettä. Tuo polvivamma voi olla 20 vuotta vanha ja jo kauan sitten unohdettu, mutta auratukos sairaudesta, vammasta tai leikkausvauriosta voi pysyä kauan fyysisen kehon parannuttua. Meridiaanijärjestelmänne on kuin yksikaistainen tie - ohituksia ei sallita! Järjestelmän puhdistaminen pohjalta ylöspäin turvaa sen, että ylemmillä tukoksilla on väylä poistua alas- ja ulospäin. 

Teillä on etuna nykyiseen lääketieteeseen verrattuna, että lääkärit katsovat kehon sisälle jäljittääkseen oireet niiden lähteeseen. Jos epätasapainon lähde on aurapaine, voitte vapauttaa tuon tukoksen ja lieventää oireita, ennen kuin fyysiseen ytimeen vaikutetaan. Tämä on suurin ero kahden lähestymistavan välillä: kokonaisvaltainen hoito on ehkäisevää, kun taas perinteinen lääketiede on enimmäkseen oireita poistavaa. 

Viimeksi haluaisimme puhua yhdestä kohdasta - näkemyksen laajentamisesta. Rakkaat terapeutit, ottakaa tavaksenne pitää silmänne auki! Eivät ainoastaan kätenne kanavoi energiaa. Voitte ohjata energiavirtaa näkökyvyllänne, silmälihaksia liikuttelemalla. Esim. silmienne vertikaalit pyyhkäisyt asiakkaan päästä varpaisiin lisäävät sisäisen paineen vapauttamista. Kysytte ehkä, miten tämä on mahdollista. Kun puhdistatte kehonne tiheydestä, pystytte pitämään enemmän uusia korkeampia energioita FTMH-kerroksissanne. Kyllä, koko kehonne ja auranne "kaikuu" korkeampia taajuuksia ja asettaa toisille uuden standardin seurattavaksi. 

Niillä teistä jotka uskollisesti työskentelevät kanssamme Circle of Grace -sessioissa ja jotka pyytävät apua aistilaajennuksessa, olemme aloittaneet näkökykynne treenaamisen. Tarkemmin sanottuna, muutamme silmälihaksianne toimimaan uusilla tavoilla. Ensin opetamme teille, miten rentoutetaan täysin kasvolihaksenne ja sitten miten rentoutetaan täysin silmälihaksenne. Tässä ei ole kyse yrityksestä "työntää" energiaa näkökyvyllänne, vaan sen senergiavirtojen linkittämisestä "sykkimällä" silmälihaksianne. Tämä lisävoima ei tule siitä, mitä näette, vaan siitä miten näette! 

Alussa alamme opettaa teille, miten sykitään energiaa silmälihastenne kautta liikuttamatta silmämunianne. Tämän prosessin ei pitäisi rasittaa silmiänne tai otsaanne. Jos kasvojen yläosan lihakset tuntuvat väsyvän, yritätte liikaa! Rentoutukaa, tuokaa sisäinen tietoisuutenne suljettuihin silmiinne ja keskittykää silmälihastenne hallinnan vapauttamiseen. Lähetämme lempeästi sykemalleja silmienne kautta, treenaamaan lihaksienne toimimista uusin tavoin. 

Ensin tunnette silmienne vain sykkivän kuin erillistä sydämensykettä. Tämä ensiaskel voi kestää muutamien sessioiden ajan tai muutamia viikkoja - olette niin erilaisia, ettemme voi yleistää tämän opetuksen aikajanaa. Vain tietäkää, että koska vannomme auttavamme emmekä koskaan vahingoita, niin opastamme teitä sen mukaisesti, mitä kehonne voi mukavasti käsitellä - ei välttämättä mielenne halun mukaisesti! Myös opettamamme mallit voivat olla eri järjestyksessä kuin tässä, taaskin koska seuraamme jokaisen yksilön tarpeita. Liikkumattoman sykkeen jälkeen voimme näyttää teille vertikaalin ja sitten horisontaalin liikkeen. Tai saatatte tuntea sykkeen, mikä alkaa kummankin silmän ulkonurkasta ja päättyy sisänurkkaan, lähelle nenänvartta. Vaikeimmin hallittava on kiertävä syke, minkä voitte lopulta stimuloida sekä myötä- että vastapäivään. Tämä on vaikeampi, koska teidän on todella opittava antamaan silmälihastenne liikkua liikuttamatta silmämunianne. 

Vertikaaleja ja horisontaaleja silmäsykkeitä voidaan käyttää kahdella tapaa: silmäilemiseen aurasta vaikutelmia tai merkkejä tasapainottomuudesta ja ohjaamaan tai vahvistamaan vapautusvirtaa pöytäosuuden aikana. Syke silmien ulkonurkasta sisänurkkaan stimuloi kolmatta silmää yhdistymään sisäiseen näkökykyynne. Vastapäivään kiertävä syke avaa puhdistamista vaativan chakran tai tukosalueen. Tämä syke myös vahvistaa energeettisiä virityksiä kovasti, silloin kun se tehdään yhdessä käsiliikkeidenne kanssa. Myötäpäivään kiertävä syke palauttaa chakran tai chakra-alueen normaaliin, suljettuun toimintatilaansa. 

Näettekö nyt, miksi aloitimme tämän osion pyytämällä teitä pitämään silmänne auki tehdessänne pöytätyötä? Mahdollisen sekaannuksen välttämiseksi sanomme taas, että opetellessanne tätä prosessia olette sessiossa kanssamme silmät suljettuna. Kun alatte soveltaa näitä opetuksia holistiseen työhönne, teidän on pidettävä silmänne auki energiavirtojen ohjaamiseksi ja näkökykynne keskittämiseksi alueelle, mitä puhdistatte. 

Taatusti tämä puhdistusmenetelmä ei houkuttele kaikkia. Jotkut teistä ehkä vain pitelevät henkilön päätä, aloittavat energian virrattamisen ja sitten vain tuijottavat henkilön varpaita puhdistuksen ajan. Toiset terapeutit ehkä aloittavat avaamalla asiakkaan kämmen- ja jalkapohjachakrat (aina on hyvä avata nuo poistumisovet!) ja vetämällä painetta käsivarsista ja jaloista, kunnes nousee virtauksen keskeyttäviä tukoksia. Kuten olemme sanoneet aiemmin, ainoat rajanne ovat oman mielikuvituksenne rajat (naureskelua). Riippumatta siitä, käytättekö tätä informaatiota polullanne, vain sen mahdollisuudesta tietäminen laajentaa kovasti viitekehystänne. 

Eikö siitä kaikessa yhteistyössämme ole vain kyse, rakkaat ystävät? Riippumatta iästänne (kronologisesti) ette ole koskaan liian vanha oppimaan. Ja mitä puhtaammaksi tulette kaikilta FTMH-kerroksiltanne, sitä nuoremmalta teistä tuntuu! Opettaessamme teille aurastanne huolehtimista tarkoituksemme on edistää uudestisyntymäänne ei-fyysisiin ulottuvuuksiin, takaisin hengen todelliseen todellisuuteen, missä me asumme, mistä te tulitte ja mihin palaatte tämän fyysisen elämän ollessa valmis. Sillä ei ole merkitystä, ylösnousetteko kehonne kanssa vai ilman sitä - odotamme kärsimättömänä paluutanne ja odotamme innolla yhdistymistä kanssanne moniulotteisina olentoina. Rakastamme teitä kovasti! 

Olemme kaikessa rakkaudessa Valon veljeskunta. 


Julkaistaan Sedona Journal Of Emergence -verkkolehden marraskuun numerossa, kanavoitu elokuussa. CIRCLE OF GRACE (COG) 

Kirjoittanut Edna G. Frankel (<http://www.reconnections.net>www.beyondreiki.com) 
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine 

Circle of Grace on kehosi luonnollinen puhdistumis- ja voitelumekanismi. Nukkuessasi hermojärjestelmä vapauttaa sisäistä painetta ja ottaa universaalia energiaa, kehon eteeristä ruokaa. "Tiheämpi eetterikeho" on suunniteltu neljäksi kerroksesi - fyysinen, tunne, mentaalinen ja henkinen, joita kutsumme FTMH-kerroksiksi. Yhdessä energeettisten meridiaaniesi kanssa, hermojärjestelmäsi huuhtelee painetta kaikista neljästä kerroksesta ja tasapainottaa sisäisen paineen vastaavalla määrällä uutta energiaa. 

Ei tapahdu koskaan poistumista ilman korvausta! 

COG-harjoitus opettaa teille tietoista osallistumista tämän luonnollisen puhdistumisen aktivoimiseen aina, kun tunnette tarvetta päästä eroon kivusta ja stressistä tai tunnette energian olevan alhaalla. COG on parannusharjoitus, mikä voidaan suorittaa itseohjattuna meditointina. Sen voi laukaista virtaamaan myös koulutettu terapeutti. Kun eteeriset tukokset on poistettu järjestelmästä ja meridiaanit virtaavat vapaasti, kaikista menetelmistä tulee tehokkaampia! 

Mitä ovat eteeriset tukokset? 

Kivulla ja stressillä on fyysisiä ominaisuuksia, joita on tiheän eetterikehonne kaikissa neljässä FTMH-kerroksessa - eli sekä fyysisessä kehossanne että aurassanne. Koska energeettiset meridiaanit ovat monisyisesti sidottu fyysisiin meridiaaneihinne, kipu ja stressi ovat sisällänne myös fyysisinä kohteina. Koska ette voi nähdä näitä eteeristen tukosten "kipu- ja stressitaskuja", aivan kuin ette voi vielä nähdä omaa auraannekaan, vähättelette niiden olemassaoloa. COG on puhdistamisharjoitus, mikä puhdistaa tukoksia ja kipua kaikista ihmiskehon FTMH-kerroksista. 

Tukokset ovat eteeristen vaurioiden matalataajuuksisia painetaskuja. Ne ovat muodostuneet tunteista, joita olette tukahduttaneet, fyysisistä sairauksista tai vammoista, huolista ja peloista, katumuksesta ja kostosta - ne ovat kaikki kerrostuneet yhteen kronologiseksi malliksi, mikä sisältää menneen historianne. Nämä kipu-painetaskut estivät tilaa sieltä, missä sitä ei ole, ja kiilautuvat auraan. Kuvaamme niitä pimeiksi klönteiksi, jotka varjostavat auraa. Puhdistamattomina nämä taskut tihkuvat fyysiseen kerrokseen ja alkavat aiheuttaa fyysisiä oireita. 

Kun meridiaanien vapautusvirtaus keskeytyy, nämä taskut "läikkyvät" meridiaanien yli ja tihkuvat kudoksiin. Tämä aiheuttaa lihaan tiheyttä, mikä ilmaisee jatkuvasti kipua. Näillä alueilla ei ehkä ole kolhiintumia, mutta ne ovat kuitenkin kosketusarkoja. Tästä syystä kroonisesta kivusta tulee kroonista! 

Mitä on kipu? 

Kipu on sisäistä painetta, kyllä, mutta sillä on massa, taajuus ja paino kehossanne - kuin golfpallo. Kuvitelkaa repeytynyt olkapää, mistä tulee kroonisesti jäykkä - tuolla alueella on eteerisen vaurion massa jumissa kuin golfpallo. Ette voi nähdä tai mitata sitä, mutta se on eteerinen vaurio, mikä aiheuttaa kroonisen tilan paljon vielä sen jälkeen, kun fyysinen keho on näkyvästi parantunut. Kipu-painetukoksen puhdistaminen tuosta nivelestä ja sitä ympäröivistä meridiaaneista sallii kehon toimia paljon paremmin! Tämä pätee myös tukoksiin hermojärjestelmässänne, mikä tekee teistä väsyneen, äreän, hämmentyneen ja mikä aiheuttaa kaikentalista aisti-, tunne- ja ajatustoimimattomuutta. Riittävän kauan rakentuneen paineen myötä oireet pahenevat krooniseksi väsymyssyndroomaksi, korkeaksi verenpaineeksi, fibromyalgiaksi, masennukseksi, niveltulehdukseksi, migreeniksi ja muiksi paineeseen liittyviksi sairausmalleiksi. 

Miten COG toimii? 

COG-harjoituksen aikana painetaskut vapautetaan järjestelmänne poistumiskohtien kautta (kämmenten ja jalkapohjien chakrat), mikä sallii meridiaanien palata normaaliin virtaukseensa. Painetaskut joihin viittaamme "energialikana", voidaan vapauttaa lähimmästä poistumiskohdasta. COG:ssa on neljä perusvirtausmallia riippuen kehon tarpeista tietyllä hetkellä. Nämä luonnolliset virtausmallit ja niiden käyttötavat selitetään Circle of Grace -kirjassa. 

Tätä itseohjattua meditointia varten kutsutte Valon veljeskuntaa Parantavan rukouksen* avulla (ks. julkaistut artikkelit, rukous mainittu viidessä). Hengen avulla voitte puhdistaa tukoksen tietoisella tahdonilmaisulla. Harjoituksen myötä opitte, miten työskennellään Veljeskunnan kanssa kivun vapauttamiseksi ja itsenne energisoimiseksi tahdonalaisesti. Miten usein? Veljeskunta on nyt-ajassa ja aina käytettävissä! Tunnin COG-session tekeminen vähintään joka toinen päivä antaa suuria hyötyjä. Kun työskennellään COG-terapeutin kanssa, teidän tarvitsee antaa vain tahdonilmaisunne session alussa salliaksenne prosessin tapahtumisen, rentouttaa leukanne ja antaa sanallista palautetta, jos olette hereillä. 

Tämä prosessi on erittäin yksinkertainen - jokainen voi tehdä sen. Sen tietäminen, miten energisoidutaan ja saadaan vapautettua kipua ja stressiä helposti, asettaa teidät todella elämänne ohjaksiin! COG-kirja on suunniteltu opettamaan teille kaiken sen, mitä teidän tarvitsee tietää puhdistaaksenne voimakkaimman työkalunne - SINUT. FTMH-kerrostenne hoitaminen ja ylläpito ei ole yleistietoa, vielä. Eikä universaalia energiaa, tärkeintä polttoainetta, voi laittaa pilleriin! 

Opetelkaa luomaan hengen kanssa parempi ja kirkkaampi tulevaisuus. Circle of Grace on Veljeskunnan lahja teille - voimakas työkalu itsenne parantamiseen ja itsemestaruuteen. 

Siunausta, 

Edna Frankel 


*Suom. huom. 
Parantava rukous (artikkelista Yhteys ja vuosituhannen vaihdos): 

Rakas Isä-Äiti Jumala (tai mikä tahansa perimmäinen energiamuoto, johon uskotte), jumalainen lähde, jumalainen äiti, liittykää minuun tässä parantavassa meditaatiossa. 

Rakkaat ylösnousseet mestarit, oppaat ja enkelit (tai mihin eri energioihin uskotte), liittykää minuun tässä parantavassa meditaatiossa. 

Rakkaat veljet, Valon veljeskunta, liittykää minuun tässä parantavassa meditaatiossa. 

Rakas korkeampi itse, liity minuun tällä pyhällä hetkellä opastamaan ja johtamaan. 


Kun sanotte "parantavan rukouksen" ääneen yhdistyäksenne kanssamme hengessä ja sitten menette makuulle meditoimaan leuka rentona, tapahtuu hämmästyttäviä asioita! 

Leukanivelenne ovat on/off-kytkin meridiaanivapautukselle. Jos meditoitte jo, niin Jumalan siunausta ja pitäkää vain leukanne rentona tai auki saadaksenne täyden hyödyn vapautuksesta ja helpotuksesta kaikilla tasoilla. 

"Parantavan rukouksen" kaksi ensimmäistä riviä ovat yleisiä, teidän muutettavissanne sopimaan henkilökohtaisiin uskomuksiinne. Kaksi viimeistä riviä pyydämme pitämään kirjoitetun mukaisina antaaksenne meille ja korkeammalle itsellenne luovan olla vuorovaikutuksessa kanssanne fyysisessä ulottuvuudessa. 


----------- 

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.