ENNUSTUKSIA VUODELLE 2016
 
Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
31.12.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 

Hei kaikille ja tervetuloa uuteen vuoteen. On jännittävää aikaa ja olen hyvin rohkaistunut niistä mahdollisuuksista, joita 2016 tarjoaa meille. Tämä on ollut pitkä ja usein vaikea matka, mitä olemme usein kävelleet yksin, olemme tunteneet tietämme pimeyden läpi ilman mitään valoa, myöskään omaamme, ja ihmetelleet, olisimmeko koskaan onnellinen tai tuntisimme olomme hyväksi. Olemme paikassa, jonka uskon olevan matkamme yhden merkittävän osan loppu, mutta ennen kuin asetut liian mukavasti, niin kyse on viestijuoksusta, ei maratonista, joten yhden vaiheen loppu aloittaa toisen. Tämä vaihe on kuitenkin hyvin erilainen, koska meillä on hyvin monia työkaluja käytettävissämme niistä monista kokemus- ja oppimisvuosista, joita olemme saavuttaneet. Voimme tehdä vuodesta 2016 sellaisen, jolloin saavutamme unelmamme, avaamme siipemme ja nousemme uusiin mahdollisuuksiin. Meidän täytyy vain aloittaa ja se alkaa tänään. Mutta se vaatii, että aktivoimme korkeat värähtelymme saadaksemme parhaan irti tuosta potentiaalista.
 
Postaan tavallisesti vuosiennustuksen tällä sivulla kokonaisuudessaan, mutta tänä vuonna ennuste on niin pitkä – 35 sivua – että päätin tehdä eri tavalla. Löydät katkelmia alta ja koko teksti on saatavilla e-kirjana uuden vuoden erikoishintaan, seitsemän voimakkaan, korkeita värähtelyjä aktivoivan affirmaation kera, jotka auttavat tekemään vuodesta 2016 parhaan vuotesi ikinä. Voit saada henkilökohtaisen kappaleesi vuoden 2016 ennustuksista, jotta saat vuoden alkamaan parhaalla energiatasolla ja sinulla on seitsemän parasta ja tehokkainta päivän affirmaatiotani auttamassa energiatasosi asettamisessa tälle vuodelle. "Seitsemän päivää affirmaatioita" on sarja lyhyitä audioita ja affirmaatioita, jotka toimitetaan sähköpostilla. Saat sähköpostin päivässä viikon ajan ja sitten minulla kysymys- ja vastauspuheluita noin 10 päivää, jolloin voit esittää kysymyksiä ja kertoa onnistumisestasi näiden affirmaatioiden kanssa.
 
Voit ostaa 35 sivua vuoden 2016 ennustuksia e-kirjana ja seitsemän päivää affirmaatioita nyt 11 dollarilla. Tilaa. Kohokohdat on postattu alla.
 

Vuoden 2016 ennustuksia
 
Vuodesta 2005 saakka olen joka vuosi kirjoittanut vuosiennusteen ja joka vuosi sanon samaa: "Kirjoitan ennustuksia, vaikken pidä niiden kirjoittamisesta." Epäröin tehdä niitä, erityisesti maailman tapahtumista, koska en halua vaikuttaa kenenkään ajatteluun tai kääntää energiaa tiettyyn suuntaan.
 
Nyt enemmän kuin koskaan, jaetussa kollektiivitietoisuudessa on valtava voima, koska ihmisperhe on yleisesti paljon tietoisempi itsestään, voimastaan ja paikastaan universumissa kuin koskaan ennen. Tämä tekee meistä voimakkaampia ja tehokkaampia ilmentäjiä. Jos ajatukset olivat aiemmin voimakkaita, ne ovat sitä nyt eksponentiaalisesti. Koska ennustuksiani lukevat kymmenissä maissa miljoonat ihmiset, jotka voivat tulkita lukemansa monin eri tavoin, otan näiden ennustusten jakamisen hyvin vakavasti ja kirjoitan ne hyvin huolellisesti. Ja olen havainnut niiden olevan hyvin täsmällisiä, kun tarkastelen niitä vuoden aikana, mihin kannustan myös teitä.
 
Yksityiskohtia siitä, mitä tarkkaan ottaen tapahtuu, ei ole aina jakamassani informaatiossa, koska se keskittyy enemmän siihen, mitä on mahdollista tapahtua tai mikä on energeettisesti harmoniassa sallimaan tiettyjen tapahtumien kehittyä tietyllä tavalla. Koska olemme kehittyneet hyvin paljon tämän vuosisadan alun jälkeen, eri mahdollisuuksista tietäminen palvelee päätöksenteko-oppaana, ei niinkään varoituksena tulevan vuoden tapahtumista.
 
Kun luet näitä ennusteita (kohokohdat ovat alla), vältä etsimästä vahvistusta tulevista asioista, äläkä etsi tuhon ja hävityksen skenaarioita, koska kieltäydyn ajattelemasta niitä mahdollisuutena. Käytä tätä informaatiota sen sijaan työkaluna oman elämäsi ja energiasi johtamiseen, kun lähdet uuteen vuoteen, joka on täynnä potentiaalia, voimaa ja mahdollisuuksia. Vältän tarkoituksella "tuho ja hävitys" sekä "kuu taivaalta" –ennustuksia, joita toiset tekevät, osittain siksi, etten usko huonojen tapahtumien ennustamisen palvelevan ketään, koska tiedän, että meillä on kontrolli henkilökohtaisesta ja kollektiivisesta todellisuudestamme.
 
Enkä usko makeuden ja valon suitsuttamiseen, ja se usko, että universumi tekee kaiken paremmin ja meistä huolehditaan (ilman aktiivista osallistumistamme), on epärealistinen. Se ei ole yhtenevä rooliimme universumin kanssaluojina ja siksi se on väärää informaatiota, joka on suunniteltu elättämään uskomusta, että elämä tapahtuu ennalta määrätyllä tavalla, minkä pysäyttämiseen, muuttamiseen tai kontrolloimiseen olemme voimaton.
 
Oletko valmis pitämään valoasi uuden vuoden? Tiedän, että matka on ollut äärimmäisen pitkä ja haastava toisinaan – olemme olleet tällä useita vuosikymmeniä. Mutta kehittyvää ylösnousemusspiraalia ei saavuteta päivässä emmekä voi mitata elämien matkaa sillä, mitä tapahtuu yhdessä elämässä. Tämä vuosi vaatii kirkasta valoa, voimakkaita aikomuksia, rohkeaa toimintaa ja voimaantunutta ajattelua ja se voi olla vuosi, jolloin saavutat kaikki unelmasi ja sinusta tulee "rikas, onnellinen ja menestyvä", jos pidät sitä aikomuksenasi. Olemme lähempänä tämän matkan "loppua" kuin koskaan aiemmin, kuten luet tästä – vaikkei ole oikeasti loppua, on ehdottomasti risteyksiä ja olemme sellaisessa nyt.
 
Mihin menemme tästä? On uusi seikkailu ja voimme mennä, minne haluamme.
Toivon teille runsaasti siunauksia, rauhaa, iloa ja rakkautta, jota hyväntahtoinen, rakastava ja tukeva universumi odottaa luovansa kanssanne. Ja hyvin yltäkylläistä, vaurasta, iloista ja ilontäyteistä uutta vuotta, jossa luotte "rikkaan, onnellisen ja menestyvän" elämän.
Monia siunauksia minun sydämestäni sinun sydämeesi,
 
Jennifer Hoffman
 

Vuoden 2016 teema on yhdenmukaisuus:
 
Joka kerta kun kirjoitan vuosiennustetta, yksi sana korostuu tuon vuoden hallitsevana energiana ja vuonna 2016 se on "yhdenmukaisuus", mikä merkitsee kaikkien osien sopimista tarkasti yhteen ja toimimista harmoniassa. Yhdenmukaisuus on kolmas taival parantumismatkallamme, joka on vienyt meitä parantumisesta eheyteen ja sitten energiamme täyteen ja rajattomaan ilmaisemiseen uusien todellisuuksien luomiseksi.
 
Hyvästi 2015:
 
Vuosi 2015 oli varsinaista vuoristorataa, jossa oli voimakkaita energialatauksia ja puhdistuksia, paljon liikettä joka suuntaan ja voimakasta auringonpurkausaktiivisuutta, joka antoi meille tarvitsemaamme tukea transformaatioon, mikä oli usein liian paljon, liian nopeasti. Toisiaan meistä tuntui, että hukuimme energiaan, ja sen vaatimaa veroa fyysiseltä keholtamme oli vaikea kestää. En usko, että olen koskaan ottanut niin monia nokosia, viettänyt niin monia unettomia öitä tai tuntenut sellaista uupumusta kuin kuluneena vuotena. Mutta näistä vaikutuksista pitäisi tulla vähemmän vaikeita, kun meistä tulee kokeneempia ja taitavampia työskentelemään korkeampien taajuuksien kanssa.
 
Menetimme paljon ystäviä 2015, kun monet ihmiset päättivät, ettei heidän rooliaan tällä matkalla enää tarvittu. Jotkut olivat tämän matkan varhaispioneereja ja heidän nimensä ovat synonyymejä ylösnousemukselle. Jokaisen elämä palvelee tarkoitusta ja kun se on täytetty, siirrytään eteenpäin, ja niin meidänkin täytyy siirtyä. Muista heitä rakkaudella, kiitollisuudella ja arvostaen, mutta älä tunne tulleesi hylätyksi, koska siirtyessämme pidemmälle moniulotteisuuteen, 5D-toimintamalleihin ja energiatietoisuuteen, rajat alkavat lisääntyvässä määrin hämärtyä henki- ja fyysisen tason välillä. Rakas sielu on silti ajatuksen päässä, vaikka hänen fyysinen olemuksensa ei ole läsnä.
 
Yhtenevän potentiaalin uusi aikakausi:
 
2016 on suuren potentiaalin vuosi, mikä merkitsee, että siinä on paljon voimaa. Vaikka joka vuodessa on voimaa, tämä vuosi yhdistää voiman lisääntyneeseen tietoisuuteen omasta voimastamme ja omista kyvyistämme. Olemme tämän vuosisadan 17. vuodessa (2000 oli ensimmäinen), joten olemme 8-värähtelyssä ja lisättynä vuoden 2016 "yhdeksään", saamme toisen "kahdeksikon" – ääretön potentiaali ja tasapaino joka yhdistää kolikon kummankin puolen yhtenäiseksi kokonaisuudeksi, säilyttäen samalla kummankin puolen rikkomattomana. Se sopii vuoden 2016 yhdenmukaisuus-teemaan – kaikki osat toimivat yhdessä harmoniassa, uhraamatta yksilöllisiä aspektejaan tai tekemättä myönnytyksiä niihin.
 
Kaikki tapahtuu nyt:
 
Uusia alkuja syntyy perustasta, jonka luomme käyttämällä työkaluja, joita olemme oppineet entisistä kokemuksistamme. Emme saa puhdasta pöytää tänä vuonna – käytämme tähän saakka oppimaamme uuden kurssin kartoittamiseen. Vanhoja syklejä loppuu ja uusia alkaa samanaikaisesti – se on kuin kapulan vaihtamista viestijuoksussa. Jos odotamme seuraavan kilpailun alkamista mennäksemme lähtöviivalle, meiltä saattaa mennä hetkemme sivu suun. Kaikki tapahtuu tässä hetkessä ja meidän täytyy käyttää vain aikomusta saadaksemme energian liikkeelle.
 
Uudet syklit:
 
Syyskuussa nähtiin Saturnuksen 33-, 66- ja 99-vuoden kierron loppuminen ja aloitimme uudella polulla. Maalis-kesäkuussa 2016 tuo sykli tulee uudelleentarkasteluun, kun Mars perääntyy noiden samojen Saturnus-asteiden yli. Tämä on henkilökohtaisempi toimintataso. Mars on toiminnan, voiman, vallan ja liikkeen planeetta. Menneisyys houkuttelee meitä aina, kun harkitsemme uusia horisontteja. Tänä vuonna meillä on jalka kahdessa maailmassa, kun moniulotteiset kaksinaisuusmallimme alkavat vakiintua ja teemme muutoksia uuteen energiakehoomme. Tämä on moniosainen prosessi, mihin sisältyy myös oppiminen navigoimaan kevyemmissä ja vapaammin virtaavissa todellisuusulottuvuuksissa, joissa energia liikkuu nopeammin ja luomme vähemmin ponnisteluin. Olemmeko valmis omaksumaan välittömän ilmentämisen siunaukset ja vastuun? Se on mahdollisuus uusissa yhtenevissä todellisuuksissamme.
 
Uusi henkisen heräämisen jakso:
 
Uusi 12 vuoden henkisen heräämisen jakso alkoi syyskuussa 2015, kun Jupiter siirtyi Neitsyeen ja kaiutti aiempaa jaksoa, joka alkoi 2003. Jos et ymmärrä astrologiaa, katso energiasymbolismia, jota on heijastettu transformaatiossa, evoluutiossa ja heräämisessä vuodesta 2003 saakka. Sellaiset sanat kuin "resonoida", "henkinen", "evoluutio" ja "energia" ovat nyt osa jokapäiväistä kieltämme. Osallistumme maailmanlaajuiseen heräämiseen, jota tapahtuu kaikkialla ympärillämme ja joka laitettiin liikkeeseen 2003. Tuona vuonna internetistä tuli valtavirtaa, Facebook syntyi ja käsitys täysin yhdistyneestä maailmasta alkoi muotoutua. Voitko vuonna 2016 kuvitella maailmaa ilman internetiä, kännyköitä, Facebookia, Twitteriä, Instagramia, Pintarestiä ja muita sosiaalisen median yhdistymispisteitä? Miten monen sellaisen ihmisen kanssa sinulla on syvä ja merkityksellinen suhde sosiaalisen median kautta, jota et ole tavannut koskaan henkilökohtaisesti?
 
Siirtyminen 3D:stä 5D:hen:
 
Matka 3D:stä 5D:hen saa vauhtia tänä vuonna eikä se ole pelkkää suloa ja valoa. Ne jotka luulivat avaruusalusten tulevan taivaalta hakemaan heränneet sielut, pettyvät taas, niin kuin myös ne, jotka uskovat, että Jeesuksen toinen tuleminen ratkaisee maailman ongelmat. Pääsemme käsiksi 5D-todellisuuksiin sitten, kun ylitämme 4D-sillan, joka on tila, missä päätämme, olemmeko valmis jättämään 3D:n taaksemme.
 
Yhtenevä eläminen 2016:
 
Näemmekö vuoden 2016 vain yhtenä vuotena, jolloin emme taas kerran saavuttaneet tavoitteitamme? En usko. Siinä missä pelkäsimme ydintuhoa menneinä vuosina, meillä on nyt paljon suurempi barbaari portilla – voimia jotka yrittävät kontrolloida, manipuloida ja hallita meitä sielutasolla ja kontrolloida energialähdettämme, joka antaa meille elämän, mahdollistaa luomisvoimamme ja tekee meistä jumalaisen.
 
Maan ulkopuolisen elämän paljastaminen tänä vuonna?
 
Vaikka monet ihmiset aavistelevat, että planeetalla on muukalaisia, hallituksella on salaisia avaruusohjelmia ja Marsissa ja Kuussa on siirtokuntia, emme todellisuudessa tiedä ja olemme vuosikymmeniä odottaneet paljastuksen tekemistä – maailman hallitusten myöntävän tämän. Tapahtuuko se tänä vuonna? Luulen, että saamme tietää tänä vuonna, mutta ei minkään suuren paljastusohjelman vuoksi, vaan koska sitä ei enää voi kätkeä. Kun pääsemme pois 3D-tiheydestä, tiedämme muukalaiselämänmuodoista, koska pystymme näkemään niitä. Monet teistä näkevät jo tai tuntevat niiden energian. Sen sijaan, että odotamme kertomista, meidän täytyy tietää, että niitä on olemassa (koska niitä on), ja silloin paljastusta ei tarvita eikä se mikä on ollut vuosikymmeniä silmiemme edessä, ei ole enää salaisuus. Se on innostavaa, mutta se muuttaa myös hetkessä tapamme nähdä itsemme ja maailmamme. Paljastuminen muuttaa ikuisiksi ajoiksi maailman eikä meidän pitäisi kysyä, milloin tiedämme, vaan olemmeko valmis tietämään. Oletko sinä valmis?
 
Tässä on muutamia kohokohtia Vuoden 2016 ennusteista. Paljon lisää on niissä 35 sivussa, jotka selittävät vuotta yksityiskohtaisesti, mm. jatkuva 3D:n moniulotteinen integrointi, voimajaksot, energialataukset, siirtymä ja miten ne vaikuttavat meihin yksilöinä ja kollektiivina. Kuulet tämän vuoden merkittävistä jaksoista, jotka ovat kohonneen energia-aktiivisuuden aikoja, ja sen, mikä tekee vuodesta erilaisen ja voimakkaamman ja miten voit valmistautua tämän vuoden järkytyksiin ja nopeaan toimintaan. Se on tilaisuutemme säteillä, ottaa avosylin vastaan voimamme ja nousta potentiaaliimme, mutta meidän täytyy tehdä asioita eri tavalla ollaksemme täysin läsnä joka tilaisuudelle. Olemme valmistuneet new agesta uuteen Maahan, marttyyriparantajasta voimaantuneeksi mestariksi ja nyt meidän on aika ottaa oikeutettu paikkamme universumissa säteilevänä valomajakkana ja elää iloista, ilontäyteistä ja yltäkylläistä elämää. Oletko valmis olemaan onnellinen, nauttimaan elämästä ja vastaanottamaan palkkiot kaikista ponnisteluistasi? Minä olen ja toivon sinunkin olevan. Tehdäänpä tästä paras vuotemme ikinä, koska meidän on aika pitää hauskaa.
 

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.