Uusi tietoisuus

Miksi ihmiset ymmärtävät olemassaolon tarkoituksen niin monella eri tavalla? Toiset elävät tiukasti tosiasioista kiinni pitäen ja toiset syleilevät koko ihmiskuntaa höpisten rakkauden olevan vastaus kaikkiin ongelmiin. Kuka on oikeassa ja kuka on päästänyt mielensä harhapoluille? 

 

Tällä hetkellä maapallolla elää ihmisiä kolmessa eri tietoisuuden tilassa. Näitä eri tietoisuuden tiloja kutsutaan myös ulottuvuuksiksi tai värähtelytaajuuksiksi ja niistä voidaan käyttää lyhennettä D (dimension, myös density joissain yhteyksissä). 

forest_path.jpg

Osa ihmisistä elää 3D-tietoisuudessa. Tässä tietoisuuden tilassa olevat ihmiset elävät kaksinaisuudessa ja tämä kaksinaisuuden – hyvän ja pahan, oikean ja väärän, valon ja pimeyden -maailma näyttäytyy heille totena. He eivät kyseenalaista ympärillään näkyviä lainalaisuuksia, faktoja ja realiteetteja eivätkä kaipaa ”uutta tietoisuutta”. Mikään ei horjuta tosiasioiden paikkansapitävyyttä. 

4D-tietoisuudessa elävät ihmiset ovat alkaneet tajuta oman sielunsa olemassaolon. He ymmärtävät, että heidän sisällään on ääretön, kuolematon henki, joka on osa ikuista Kaikkeutta. Tämän ikuinen kaikkeus muodostaa ykseyden, joka on pelkkää valoa, hyvyyttä ja rakkautta. Planeetallamme olevan kaksinaisuuden maailman tajutaan olevan harhaa ja illuusiota. Ihmisten ymmärretään tulleen tähän fyysiseen illuusioon vapaaehtoisesti ja suostuneen unohtamaan todellisen olemuksensa. Tämän he ovat tehneet saadakseen kokemuksellista tietoa kaksinaisuudessa elämisestä sekä saadakseen kokea todellisen olemuksensa löytämisen ja muistamisen ihanuuden. Kaksinaisuudessa eläessä voidaan myös todella kokea se mitä rakkaus on kokemalla kaikki sen vastakohdat. 4D-tietoisuuden tilassa ymmärretään, että ihmisen oman sisäisen totuuden löytäminen ja sen kautta eläminen on tärkeintä, ei ulkopuolelta tulevien oppien noudattaminen. 

5776_gate.jpg5D-tietoisuudessa ihmisistä tulee se, minkä he 4D-tietoisuudessa ovat tajunneet olevansa: jumalainen henki, joka kanssaluo yhdessä Kaikkeuden kanssa. Planeettamme faktat ja realiteetit joustavat tällöin tarpeen mukaan, kun sielu luo olosuhteita ympärilleen tiedostaen oman luovan voimansa. Ihminen luo tällöin ympärilleen omaa todellista sisäistä olemustaan, eli iloa, harmoniaa, rauhaa, myötätuntoa ja yltäkylläisyyttä – siis rakkautta. 

Lyhyesti voidaan sanoa: 3D = En tiedä, 4D = Tiedän, 5D = Olen. 4D-tietoisuudessa eläminen voi olla ajallisesti lyhyt vaihe. Kun ymmärrämme, mikä ja kuka todellisuudessa olemme, ikuinen henki ”esittämässä” ihmisenä olemista, niin pian alamme myös olla se mitä tiedämme olevamme. 

Mitä enemmän ihminen pystyy elämään rakkaudessa, ilossa ja harmoniassa, sitä enemmän hän värähtelee valoa ja sitä ”ylemmäs” hänen tietoisuutensa nousee. Valaistuminen ja ylösnouseminen ovatkin termejä, joilla kuvataan siirtymistä seuraavaan tietoisuuden tasoon. On mahdotonta, että maapallon jokainen ihminen valaistuisi samaan aikaan, sillä tuo valomäärä tuhoaisi kaiken. Siksi meistä jokainen on omalla yksilöllisellä polullaan ja etenee tietoisuusmuutoksen portailla omaan tahtiinsa. Toiset rauhallisesti, edeten seuraavalle tasolle ehkä vasta jossain tulevassa elämässä, toiset rysäyksellä, yhtäkkiä, jättäen ympärillä olevat läheiset ihmettelemään äkillistä muutosta…

Mutta millä tietoisuuden portaalla olemmekaan, täällä planeetallamme tallaamme kaikki yhdenvertaisina, lihaa ja verta olevina ihmisinä. Arki on arki viidennen ulottuvuuden tietoisuudessa elävällekin, tosin se saattaa tuntua mitä suurenmoisimmalta juhlalta!

 

Adonai

Lisätietoa mm. http://yhdenlaki.wordpress.com/